bol

Gebruikers over webshop bol

Het was netjes optijd en onbeschadigd Nog nooit geen problemen gehad met bol.com en zal er vaker gaan bestellen

Hoi Matthew3112,

Bedankt voor deze fijne woorden!

Groet, Didi van bol.com

gewon goed, alles klaar en duidelijk en steeds snel een mail bij statuswijziging. Geen klachten.

nog geen problemen mee gehad

Hoi Bennydel,

Wat fijn om te lezen dat je geen klachten hebt en tevreden bent over bol.com.

Groet, Didi van bol.com

Snelle service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van waar de levering zich bevind.

Tijdig geleverd. Goed verpakt.

Hoi Dirk De Pril,

Bedankt voor deze review.

Groet, Didi van bol.com

Zeer tevreden. Alleen soms verdwijnen op een gegeven moment items uit de winkelwagen. Zou ook liever geen tweedehands artikelen direct tussen het aanbod zien.

Hoi Frkfrk.

Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent.

Groet, Didi van bol.com

goed bestelproces, groot assortiment, vaak scherp geprijsd, en als je snel iets nodig hebt is het veelal de volgende dag binnen, bij jezelf of bij iemand anders

moest een usb stick kopen voor mijn ouders, daar laten bezorgen, rekening ook, ging prima

Hoi wilvanwil,

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com.

Groet, Didi van bol.com

Gaat snel en goed, niks op aan te merken. Nog nooit gehad dat er iets fout ging

Hoi Lars16283,

Bedankt voor je positieve woorden!

Groet, Didi van bol.com

Bol.com biedt tweedehands producten aan in de pricewatch waarvan ook de prijs niet overeenkomt. Bol.com, regel dit a.u.b. anders want dit voelt een beetje aan als nepperij

Hoi jLing,

Bedankt voor je feedback! Externe verkopers maken hun Eigen prijzen. de vergelijking om pricewatch gaan om de prijzen van bol.com artikelen zelf.

Groet, Didi van bol.com

Bestelling makkelijk te plaatsen, goed doorzoekbare site, ook handig dat je via acceptgiro kunt betalen

Twee bestellingen gedaan de laatste week, beide werden niet geleverd op de aangegeven tijden. Niet direct de fout van Bol.com maar zij zijn wel verantwoordelijk voor de bezorging en de keuze voor Postnl. Zou liever zien dat er ook keuze is voor andere vervoerders, Postnl gaat hard achteruit de laatste tijd.

Het chatprogramma op bol.com geeft geen timestamps weer en heeft ook niet de mogelijkheid voor een transcript. Tevens gaf de medewerker die ik eerst via de chat sprak geen antwoord meer na 2 vragen mijnerzijds en reageerde daarna ook niet meer.
Op email word snel gereageerd maar met niets zeggende generale antwoorden, beetje te veel marketing en te weinig persoonlijkheid.

Beste Didactylos,

Dank je wel voor je feedback! Mocht je naar aanleiding van dit bericht toch nog even contact willen, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bol.com en refereer aan dit bericht. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Roos van bol.com

Biedt een tweedehands product in de pricewatch: https://www.bol.com/nl/p/...-one-pc/9200000051418116/

En er komen servicekosten bij?

Mijn advies aan Bol: Richt een apart kanaal in voor tweedehands, want dit is puur vervuiling van de pricewatch.

Hoi fandango,

Bedankt voor je feedback. de service kosten komen boven op de prijs omdat wij het betalingsverkeer regelen voor externe verkopers. Hopelijk is het hiermee wat duidelijker voor je.

Groet, Didi van bol.com

Bestellen bij bol.com gaat heel soepel en je hebt het zo gedaan. De levering is ook heel snel

Het product wordt altijd goed geleverd

Ik krijg altijd een goed antwoord
Op mijn vraagt

Hoi Indjall,

Bedankt voor deze positieve review!

Groet, Didi van bol.com

Normaal gesproken zeer te spreken over Bol.com maar ditmaal zeer teleurgesteld. Vertraagde zending, slechte klantenservice en inconsistente informatie.

Zaterdag 12 november 3 artikelen besteld met zondag-levering die alle door Bol.com zelf geleverd werden. Zending had vertraging en kon niet worden bezorgd. Levering werd maandag gedaan maar aangezien ik niet thuis ben doordeweeks direct doorgestuurd naar postkantoor

Zending kon niet worden aangepast door mijzelf maar ook niet door de klantenservice. De klantenservice had geen idee wat de status was, kon geen oplossing bieden en reageerde zeer laconiek.

Zaterdag 12 november 3 artikelen besteld t.w.v. 145 euro. Ik heb bij het bestellen gekozen voor de betaalde zondag-levering service. Alle bestelde werden door Bol.com zelf geleverd. Desondanks mocht dit niet baten en kon ik pas woensdag het pakket in ontvangst nemen.

De zending werd mij keurig in de nacht van zaterdag op zondag bevestigd met een Track&Trace. Helaas kreeg ik zondag om 9:00 een email dat de levering vertraging had. Ik na de mail direct contact opgenomen met de klantenservice want het was mij niet helemaal duidelijk. De track&trace gaf namelijk aan dat de zending wel gewoon plaats zou vinden. De klantenservice had geen idee wat de status was waarna ik keurig thuisgebleven ben.

Vervolgens zondagavond gebeld om te vragen of de zending niet aanpast kon worden. Ik moet doordeweeks gewoon werken wat betekend dat een levering op het postkantoor zou resulteren in een vertraging tot aan donderdag. Het was fijn geweest als het pakket bij de AH afgeleverd kon worden. Dit kon echter niet volgens de klantenservice. Wel vond de klantenservice medewerker dat dit "geen probleem was" aangezien het pakket toch 2 weken lang bleef liggen op het postkantoor. Als troost kon ik het bedrag wat ik betaald had voor zondag-levering terugkrijgen in de vorm van een cadeaubon...

De zending kon uiteindelijk pas maandag plaatsvinden. De postbode gaf geen mogelijkheid om de zending aan te passen met de track&trace en ik moest het pakket ophalen bij het postkantoor. Na wat schuiven met mijn werk uren kon ik het pakket pas op woensdag ophalen, 4 dagen later.

Erg jammer aangezien ik niet bestel bij Bol.com voor de lage prijs of de goede website maar omdat er een snelle levering zou zijn.

De klantenservice was erg teleurstellend. De eerste keer dat ik belde met de klantenservice kreeg ik een vriendelijk jongen aan de lijn die niet wist wat er aan de hand was. De medewerker wist niet dat het pakket vertraagd was en gaf aan dat alles gewoon op tijd zou komen. Hij wist ook niks van de mail af die verstuurd was.

De tweede medewerker die ik sprak was wederom vriendelijk maar was weinig begripvol en kon niks doen. Zoals hierboven te lezen vond de klantenservice medewerker de vertraagde levering niet zo erg aangezien aangezien het pakket toch 2 weken lang bleef liggen op het postkantoor.

Ik vroeg of ze de zending niet kon aanpassen zoals:
- Leveren op mijn werkadres
- Leveren bij de AH
- Avond leveren
- Nieuw pakket sturen en andere retour doen.
Maar dit kon zij helaas niet aanpassen, ik moest toch echt wachten.

Toen ik haar vertelde dat ik speciaal bestelde bij Bol voor de levering en haar vroeg wat ze zelf van de vond service vond, was de mededeling: Jammer maar gelukkig kunt u het bij het postkantoor ophalen later in de week...

Ik kon dus als troost het bedrag wat ik betaald had voor zondag-levering terugkrijgen in de vorm van een cadeaubon. Wat ik overigens een heel gek gebaar vond er was mij namelijk al bevestigd per email dat ik dat bedrag zou teruggestort krijgen, maar hier was de klantenservice niet van op de hoogte. Zelfs toen ik dit aankaartte werd hier niet op ingespeeld. Ik heb het bedrag overigens nog niet op mijn bankrekening mogen ontvangen.

Beste Heftytastic,

Wat vervelend dat de verzending van je bestelling is vertraagd en dat je niet goed voelt geholpen door de klantenservice! Helaas kan ik aan de hand van de gegevens in dit bericht je niet opzoeken in het systeem.

Mocht je contact willen opnemen, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bol.com en refereer aan deze review, er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Roos van bol.com

Ik ben zeer tevreden over Bol!
Het aanbod is zeer groot.
De prijs is meestal bij de goedkoopste.
De levering gebeurt zeer snel.
Spijtig dat de betaling niet via PayPal kan!

Beste meester01,

Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat je blij bent met ons!

Roos van bol.com

Meerdere producten besteld. Snelle levering. Zelfs voor zakelijk gebruik speciale lampen besteld die bij leverancier een levertijd hadden van 2 weken. Hier bij bol.com op voorraad en goedkoper ook!

Beste Beverly XS,

Wat fijn om te lezen dat je blij bent met ons!

Roos van bol.com

Fijen website om te bezoeken, snel en overzichtelijk alles te vinden, het bestellen en bezorgen al net zo snel en goed afgehandeld.

Marcellino1967,

Bedankt voor deze super fijne review!

Groet, Didi van bol.com

Goede website en de levering is ook goed! Ik heb helemaal niks te klagen .

De levering was perfect op tijd!

Hoi timovansanten,

Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent!

Groet, Didi van bol.com

Kan heel makelijk zoeken ,geven ook echte informatie waar je wat aan heb ,en geven alle tijd om na te denken ,zodat je niet gelijk of te kopen ,eff op slaan op verlanglijstjes

Een perfecte hoofdtelefoon ,doet meer als er bij staat ,draadloos geen storing ,en heel goed geluid vooral de bass,en weer een goede bezorging van bol.com de volgende dag in huis ,ik ben fan van bol.com

Beste Nenniess,

Bedankt voor deze fijne review.

Groet, Didi van bol.com

Afgelopen tijd wanneer ik producten van bol.com vergelijk met dezelfde producten op de website van fabrikanten kom ik erachter dat bol.com steeds 2 euro duurder is dan dat de fabrikant hun eigen producten verkopen. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice van bol.com maar heb na drie weken nog steeds geen antwoord gekregen. Vandaar maar 1 ster!

Beste lordsomar999,

Je geeft aan contact op prijs te stellen. Helaas kan ik je gegevens zo niet vinden. Zou je, indien gewenst, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com en dan te refereren naar deze review? Dan wordt er spoedig contact met je opgenomen

Groet, Didi van bol.com

Helaas gaat het soms fout. Ik kreeg na 2 weken een boek geleverd waarop een sticker wa geplakt dathet niet door de brievenbus kon. Dat bleek later dus wél te kunnen!

Kwam netjes op tijd zoals beloofd

Als het verkeerd gaat is de mailwisseling érg onduidelijk! Ik moest echt zelf bedenken dat ik geld terug moest storten!

Beste Bart v d Eijk,

Wat vervelend dat het niet helemaal soepel verliep in het mail contact. excuses daarvoor! Wel fijn om te horen dat alles netjes optijd binnen was.

Groet, Didi van bol.com

Alles tot nu toe kwam goed aan, zeer snel en top-prijzen en producten! Ik blijf zeker bij bol.com!

De levering kwam perfect aan, op tijd. En werd zeer snel op de hoogte gehouden van alles!

Beste kad12345,

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent! Dank je wel voor deze review.

Roos van bol.com

Zeer uitgebreide webwinkel waar je van alles kunt vinden. makkelijk bestellen en snel in huis!

Het pakket komt altijd op de juiste datum aan!
Weinig tot geen schade.

Beste LazlowB,

Wij zijn ook heel blij dat je onze klant wilt zijn! Bedankt voor je positieve review.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk