Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenhele vlugge levering , een keer iets besteld maar plots was leveringsdatum aangepast. wilde dit perse hebben voor oudejaar, dus ik mail met de vraag wat nu juiste was, binnen het kwartier werd ik opgebeld met de juiste informatie. en ja voor oudejaar had ik het in huis.
ook een keer iets besteld die plots niet meer leverbaar was , binnen de week was het betaalde bedrag terug gestort.
een correcte verzorgde verpakking van het product, levertermijn word nageleefd
Klantenservicena een mailtje over een vraag van levering , binnen het kwartier een telefoontje met het antwoord en de uitleg
Beste Lynn 1,
Bedankt dat je dit laat weten. Goed om te horen dat je tevreden bent over bol.com.
We zien je graag terug in onze winkel.
Femke van bol.com
Meerdere keren games en andere items bij Bol besteld, alle items komen altijd goed aan en ook op tijd. Heel fijn om af en toe iets met acceptgiro te kunnen kopen als vaste klant. Bol.com heeft altijd veel voorraad en veel producten dus je kunt er bijna altijd terecht.
VerzendingItems zijn altijd binnen de aangegeven termijn binnen, dit is bijna altijd binnen 1 dag.
KlantenserviceKlantenservice reageert snel en zorgt ervoor dat als er toch een probleem ontstaat, deze ook opgelost wordt.
Beste mirandadalm,
Bedankt voor je review.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over bol.com.
Femke van bol.com
Goede bezorging en mogelijkheid om na te denken over je aankoop. Staan je snel te hulp en geven voldoende en duidelijke informatie over wat je koopt als consument.
VerzendingIn mijn ervaring altijd goed. Ook wanneer ze er niet zijn, kan ik makkelijk mijn andere bezorgmoment zoeken. Zo komen we er altijd uit
KlantenserviceStaan je snel te hulp en luisteren goed. Zijn altijd in staat mij te helpen met mijn vragen.
Beste Jesseramerman,
Bedankt voor je feedback!
Goed om te lezen dat je zo positief bent over onze service.
Femke van bol.com
Altijd goede service bij Bol.com. Items door 2e verkoper soms wat vaagjes afgehandeld maar altijd nog ontvangen.
KlantenserviceWanneer ik vragen had zijn deze altijd met zorg beantwoord en opgelost
Beste manon3huis,
Bedankt voor je review!
Fijn om te lezen dat je zo positief bent over bol.com. We zien je graag terug in onze winkel.
Femke van bol.com
Nooit problemen gehad met de producten die ik geleverd heb gekregen of met de verzending!
VerzendingPakketjes altijd op tijd in huis gekregen, geen uitzondering.
Beste Totostoffels,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review.
Femke van bol.com
Ik koop vooral boeken bij bol.com maar heb er ook mijn telefoon vandaan. De service is altijd uitstekend. Heb 1 keer gehad dat na een maand de kaft van een boek losliet en netjes mijn geld terug gehad (Geen nieuw boek want hij kwam uit een box).
Het enige minpuntje is dat de boeken die ik bestel (en vooral boxen) in losse dozen worden verzonden en er daarom altijd wel een beetje schade is aan de box/boek (niet heel erg maar toch).
Voldoende, voor boeken kan het beter. Heb graag mijn boeken zonder deukjes (dus niet in een te losse doos)
KlantenserviceDe enige keer dat ik het nodig had werd mijn boek meteen helemaal terugbetaald.
Beste Jannina,
Goed om te horen dat je over het algemeen positief bent over onze service.
Wat de boeken betreft. Mocht dit weer voorkomen, laat het ons dan even weten. Wij zijn altijd bereid om je een nieuw boek op te sturen.
Femke van bol.com
Handig, veel betaalmethodes, ook achteraf betalen mogelijk.
Daarnaast gaat het inwisselen van airmiles en cadeaubonnen super
Beste pino1979,
Bedankt voor je mooie bericht. Fijn om zo het weekend in te gaan.
Jij ook een heel tof weekend.
Jolanda van bol.com
Heb een router overgenomen van een mede tweaker, helaas mankeert er wat aan het apparaat, Ik heb keurig de factuur gehad en er zit nog meer dan een jaar garantie op. Bol.com weigert te helpen en zegt dat de garantie maar moet opeisen via de oorspronkelijke koper.
KlantenserviceVeel te kort af, veel overbodige afwijzende sjabloon teksten die je worden toegestuurd.
Kreeg toevallig ook zo'n standaard bericht met 'we missen je', nou door dit soort acties haal je niemand terug.
Beste 0943,
Lastig als je router defect is. De reden dat de oorspronkelijke koper degene is die de router ter reparatie aan kan bieden is omdat hij/zij over het account beschikt waar die bestelling in geplaatst is. Ik kan het me wel voorstellen dat jet wellicht lastig is om opnieuw in contact te komen met jouw verkoper. Lukt het je niet om met jouw verkoper in contact te komen, stuur dan een email naar klantenservice@bol.com dan gaan we deze zaak even bekijken. Refereer even naar dit bericht.
Jolanda
Een zeer overzichtelijke website die een groot aanbod geeft van diverse producten aan een vaak schappelijke prijs. Bestel nu al ongeveer twee jaar bij bol.com en heb nog nooit problemen ondervonden.
VerzendingLevering was goed op tijd en de producten zijn altijd goed verpakt.
KlantenserviceNooit problemen ondervonden met het annuleren etc van bestellingen.
Beste AnB,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review.
bol.com
Ik betaal meestal gewoon meteen met ideal. Ik heb nog nooit problemen gehad, dus waarom zou ik dan niet meteen betalen. Als ik naar de stad ga en iets koop moet ik ook meteen afrekenen.
VerzendingTop, ik kan niet anders zeggen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze te laat leverden.
Beste ClaudiaT,
bol.com
Als je geen cadeau weet is een bol.com cadeaukaart altijd een goed cadeau. Ik krijg deze elk jaar en ik vind het tegoed op het account uitstekend werken. Helemaal in combinatie met de app is bestellen een fluitje van een cent. Van mijn bestelling heb ik nog bijna dagelijks erg veel plezier.
VerzendingDe verzending bij bol.com is altijd goed geregeld. Je kunt het thuis of op het werk laten bezorgen of bij een afhaalpunt van bol.com. Sommige bestellingen die voor 23.59 uur zijn besteld worden de volgende dag al vóór 12.00 bezorgd. Dikke prima!
KlantenserviceAls ik vragen heb ben ik altijd uitstekend geholpen. Door iedereen waar ik ooit vragen voor had. Uitstekend.
Beste jbakker01,
Fijn dat je dit aangeeft. Leuk dat je nog steeds plezier hebt van jouw bestelling. Bedankt voor je review!
bol.com
Duidelijk wanneer een product wordt geleverd, korte levertijden, uitstekend verpakt. Diverse opties om te betalen! Ooit een keer een bestelling met diverse artikelen uit diverse productgroepen. 1 product niet aanwezig, na een telefoontje alsnog nageleverd zonder extra kosten. Perfect!
Beste Simone1989,
Fijn dat je dit aangeeft! Bedankt voor je review.
bol.com
Makkelijk zoeken, makkelijke plaatsen van je bestelling en vrijwel alles in huis hetzij direct of via via.
VerzendingDe site gaf aan 'vandaag besteld 3 dagen in huis'. De volgende dag ging de bel en was het pakket al geleverd! En dit is vaker gebeurd.
KlantenserviceGoed geholpen met een issue.
Beste jeroenedig,
bol.com
Alle producten die ik van bol.com bestel komen snel in huis. Verder heeft bol.com bijna alles wat ik zoek altijd in huis. Als ik problemen heb met een pakketje, omdat deze bijvoorbeeld niet is aangekomen helpt de klantenservice mij ook helemaal goed.
VerzendingDe meeste producten zijn al de volgende dag binnen. Echter heb ik wel is een pakketje ontvangen met een deukje er in, normaal is dat geen probleem maar die ene keer was dat wel heel erg jammer. Ik heb geen contact opgenomen gehad met bol.com toen omdat ik het desondanks overbodig vond. Als ik het had aangegeven hadden ze het misschien wel opnieuw gestuurd.
KlantenserviceIk vind de klantenservice helemaal top. Toen ik ze aan de telefoon kreeg werd ik super goed geholpen en waren ze beleefd tegen mij. Verder heb ik ook de klantenservice gesproken via mail en dit werd ook professioneel aangepakt. Super tevreden dus!
Beste Peerbam,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review!
bol.com
vlot bestelproces,mogelijk een verlanglijst te maken.verzendkosten zijn redelijk en meestal heb ik de bestelling snel in huis.
Hoi Leonatoday,
bol.com
Duidelijke productinformatie en een hele snelle levering!
Foto van product komen overeen met de geleverde producten.
Product was met zorg verpakt.
Beste MandyM,
Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review!
bol.com
Makkelijk bestellen, snelle levering, betrouwbare internetwinkel, komt zijn afspraken na, klantvriendelijk, servicegericht. Voor mij een van de betrouwbaarste shops waar ik regelmatig bestel.
VerzendingAl diverse keren bestellingen geplaatst bij Bol.com (boeken, games, huishoudelijke artikelen). Altijd makkelijk bestellen, snelle levering en goede prijs vooral wanneer je met korting ed kunt bestellen.
KlantenservicePas heb ik een artikelklacht gehad over een game die kapot geleverd werd. Supersnel en klantvriendelijk opgelost. Gewoon een nieuwe ontvangen.
Beste h.h.,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
bol.com
Het product was makkelijk vindbaar en er was genoeg keuze in verschillende prijscategorieën om te vinden wat aansloot bij mijn wensen.
VerzendingDe levering was op tijd.
Beste tdh_lwd,
Bedankt voor je review!
Fijn dat je tevreden bent over onze winkel en zien je graag terug.
Groeten, Manon van bol.com
Erg duidelijk, snel en transparant bestelproces. Ook de mogelijkheid tot inwisselen van cadeaubonnen werkt prima!
VerzendingSnelle verzending en duidelijke communicatie over de status.
KlantenserviceHad een defect aan een besteld artikel (ontstaan na gebruik). Na e-mail aan de helpdesk werd ik nog dezelfde dag gebeld en kwamen we snel tot een oplossing.
Beste Papparaat,
Wat fijn dat je tevreden bent over ons!
En goed om te horen dat je snel tot een oplossing bent gekomen met onze klantenservice.
Groeten, Manon van bol.com
Makkelijke order. je weet dat je het de volgende binnen krijg en goede communicatie met bol.com .
Beste Karusai,
Bedankt voor je positieve review.
Wij zijn blij dat je tevreden bent over bol.com
Manon van bol.com