Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenBij Bol.com kan men het blijkbaar niet schelen of producten goed verpakt worden of niet. Zodra het geld binnen is, doet het product er niet meer aan toe. Hier hebben we meerdere malen iets beschadigd binnengekregen. Enkele jaren ik een LP met een flink verkreukelde hoes (wel vervangen, maar alsnog, dat had in een keer goed moeten kunnen gaan als het GOED verpakt was, niet in die waardeloze kartonnen jankvelletjes), en meerdere malen boeken waar de hoes gewoon gescheurd van was, vaak waren er stukjes uitgescheurd die niet in de doos lagen, dus was dit al voor verzending stuk. Wordt blijkbaar niet goed naar gekeken, gewoon zo de doos in en laat de klant er maar weer voor opdraaien om het hele retour proces door te gaan.
VerzendingToch maar gisteren weer geprobeerd, een paar jaar na de vorige keer, om een LP te bestellen. Vandaag binnen, weer zo'n ellendige verpakking, maar eens voorzichtig bekeken. Alles leek OK, toen het nog in de folie zat... Voorzichtig uitgepakt, toch weer deukjes en kreukels net waar de randjes van het folie het bedekte. Erg slecht. Stuur 'm maar weer terug, geef ze nog de kans om me een goede op te sturen, maar dit is zeker de laatste keer Bol.com voor mij!
KlantenserviceUPDATE: Na een nogal lange retourproces nu wéér een LP met kreukels in de platenhoes gekregen. Deze gaat wéér terug, maar nu voor het aankoopbedrag. Nooit meer Bol.com hier, heb mijn review dan ook verlaagd van 2 naar 1 ster.
Beste TechandMusic,
Wat vervelend dat je je bestelling beschadigd ontvangt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Mocht je hier nog verder op in willen gaan, zou je dan een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com? Als je in die e-mail refereert naar dit bericht, wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.
Femke van bol.com
Samsung 850 EVO 500GB ssd besteld. Vrij laat op de dag besteld en nog steeds de volgende dag in huis dus erg fijn. Prijs van dit product was ook het goedkoopst samen met enkele andere leveranciers op dat moment.
VerzendingOp tijd bezorgd. Verpakking was erg karig. Was een dun kartonnen envelop "zonder" iets van bubblewrap aan de binnenkant of iets anders dempend wat gewoon door de brievenbus gegooid wordt. Voor een €163 computer component mag wel ietsje meer zorg aan de verpakking besteedt worden.
Hi Dawnbringer,
Goed dat je aangeeft dat de verpakking minder is, hier kunnen we iets mee. Ik ga het doorgeven aan de afdeling logistiek. Verder wens ik je heel veel plezier van je bestelling.
Jolanda van bol.com
Blijft een fijne webwinkel met een enorm uitgebreid assortiment. Hoewel de zoekfunctionaliteit (eigenlijk de filterfunctionaliteit) soms beter kan. Het uitzoeken van een bijbehorende hoes/tasje bij de bestelde harddisk was onhandig. Een paar euro duurder dan de concurrent, maar de goedkoopste prijs voor next-day-delivery via tweakers.net.
VerzendingNet even voor middernacht besteld en de volgende dag in huis. Een paar uur later dan post NL beloofde, maar dat was prima.
Hi Koos,
Fijn dat je tevreden over ons bent. Goed dat je aangeeft dat de zoekfunctie voor het vinden van een hoes/tas voor de harddisk niet zo handig is. Wordt aan gewerkt.
Jolanda van bol.com
Ik had een Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse (wired) bij Bol.com gekocht. Normaal gesproken kost deze muis rond de 50-60 euro bij andere webwinkels maar Bol.com had een toffe kortingsactie waardoor ik de muis voor 45 euro kon kopen. Product was was ook netjes op voorraad zoals aangegeven en dezelfde dag nog afgegeven aan de bezorgdienst.
VerzendingLevering was keurig binnen de opgegeven bezorgtijd op de track & trace website. Product werd goed verpakt aangeleverd en alles zag er keurig en netjes uit. Top!
Hi Tim,
Dan wens ik je via deze website heel veel plezier van je gaming mouse.
Jolanda van bol.com
Goede prijs/kwaliteitverhouding en bestelde producten worden altijd netjes op tijd geleverd. Ook de klantenservice afdeling is erg goed en behulpzaam.
VerzendingAlle bestelde producten waren van goede kwaliteit en naar verwachting.
KlantenserviceErg goede klantenservice. Oplossingsgericht, efficiënt, snel en behulpzaam.
Beste Lindsey,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.
We zien je graag terug op bol.com.
Femke van bol.com
Vlotte bezorging. Goede prijs kwaliteit verhouding. Tevreden over product. Zou volgende keer weer bij Bol.com bestellen.
Beste oldenkamp,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent.
Femke van bol.com
Altijd weer strak. De website ziet er goed en overzichtelijk uit en bestellingen worden makkelijk geplaatst.
VerzendingAltijd optijd geleverd en zelfs als er een probleem was goed opgelost.
KlantenserviceAardige mensen die erg behulpzaam waren en bijna altijd kon je gelijk terecht bij de klantenservice
Beste jaybier,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com.
Femke van bol.com
Bestelling plaatsen ging snel, prima prijs-kwaliteit verhouding en erg fijn dat het snel geleverd word.
Beste Clarijn,
Wat fijn om te lezen dat alles goed verlopen is met je bestelling.
We zien je graag snel terug in onze winkel.
Charlotte van bol.com
Gewoon betrouwbaar echt gewoon dikke prime meenemen like als je van piza's houd met lekker wat kaas
Beste Thijmenkiel03,
Bij bol.com houden we ook wel van pizza's met kaas, maar we houden nog meer van tevreden klanten.
Hopelijk tot snel op bol.com.
Charlotte van bol.com
Ruim assortiment, snel geleverd en vooral niet te duur. Kortom makkelijk en een prima aanbieder.
Beste Hamer76,
Het is heel leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service!
Hopelijk tot snel op bol.com!
Charlotte van bol.com
Groot assortiment, producten waren makkelijk te vinden. Uitstekende prijzen en snelle levering zelfs in het weekend
VerzendingSnelle levering
Beste SandervanW,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze winkel!
We zien je graag snel terug.
Charlotte van bol.com
Groot assortiment, nooit geen klachten gehad.
Niet altijd de goedkoopste, daar zal extra aandacht aan besteed moeten worden.
Altijd op tijd!
Beste gordon1986,
Goed dat je dit laat lezen.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com.
Femke van bol.com
was op zoek naar een niet te dure laptop met wel de gewenste mogelijkheden. Die snel gevonden op de site van Bol.com
Verzendingdezelfde dag laptop ontvangen en perfecte staat en alles was al ge:installeeerd. Top!
Beste krommetje,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling.
Femke van bol.com
Was op zoek naar een vinyl box set van Porcupine Tree, deze het goedkoopst gevonden bij bol.com. Het bestellen ging makkelijk.
VerzendingToen ik vandaag thuis kwam was het pakket blijkbaar bij mij bezorgd, echter was ik niet thuis en was ook niet bij de buren geleverd.
Het pakketje was bij mijn voordeur achter gelaten, zeer kwalijk, zeker omdat het om een kwetsbaar product gaat.
Dit is natuurlijk een fout van PostNL en niet van bol.com. Heb dit dus ook uiteraard direct gemeld bij bol.com.
Echter moet ik een oordeel geven om een reactie op de bezorging te kunnen geven, afhandeling was verder prima.
Nadat ik had aangegeven dat mijn bezorging niet naar wens werd ik gelijk gebeld. Zij vonden ook dat de bezorging niet door de beugel kon, en zouden dit verder afhandelen met PostNL.
Verder nog een cadeau bon mogen ontvangen. Pakket had gelukkig geen beschadigingen. Naar mijn mening is dit adequaat opgelost.
Beste Floydian,
Goed dat je dit laat weten. Ik kan me voorstellen dat je het zeer kwalijk vindt dat een kwetsbare bestelling op deze manier bij je wordt bezorgd.
Fijn om te lezen dat je verder wel tevreden bent. We zien je graag terug in onze winkel.
Femke van bol.com
Via bol.com altijd verzekerd van een snelle levering via een toegankelijke en overzichtelijke site en een makkelijke betaalmodule
VerzendingSnelle levering
Beste IenL,
Leuk om te lezen dat je zo positief bent over bol.com.
Femke van bol.com
Zoals gewend bij Bol.com kwamen ze weer als goedkoopste uit de bus. Bestelling was makkelijk en snel gedaan.
VerzendingZoals beloofd stond de bezorger de volgende dag aan de deur. Helaas waren we toen niet thuis, maar ik kon gewoon op de kosten van Bol.com de levering wijzigen naar de volgende dag in de avond. Wat dat betreft dus top!
Helaas was ook dit keer het product weer los in eens doos gelegd, waardoor het speling had. Hierdoor was de verpakking van het product wat beschadigd.
Heb dit in mijn vorige shopreview ook al aangegeven, waarop dit door gegeven zou worden aan de juiste afdeling, schijnbaar is dit niet gelukt of niet goed aangekomen.
Beste rens-br,
Goed dat je dit aangeeft.
Femke van bol.com
Had problemen met een kabeltje gekocht, en gelukkig bestaat er dan de mogelijkheid om zonder gedoe bestelling terug te sturen. Fijne service en prima opgelost.
VerzendingIn de avond om 11 uur besteld, volgende dag binnen.
Beste alwaysleft,
Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent over onze service!
Femke van bol.com
Bestelling geplaatst en aangegeven dat ik achteraf wou betalen. Ik had gedacht dat ik bij achteraf betalen evengoed mijn bol.com cadeaubon had kunnen gebruiken maar dat blijkt vreemd genoeg niet te kunnen. Staat achteraf gezien ook ergens vermeld op de website maar had wel even duidelijker aangegeven mogen worden want het komt nogal onlogisch op mij over dat je alleen bij vooruit betalen een cadeaubon mag gebruiken.
VerzendingDe levering was binnen de tijd afgehandeld die ze op hun website hebben staan. Helaas was de bol.com omdoos van slap karton zonder verdere vulling waardoor de doos van het product wat ingedeukt was. Gelukkig had de fabrikant het product verder goed ingepakt dus daar was geen schade.
KlantenserviceDe bol.com klantenservice heeft snel gereageerd op mijn vraag maar ik had het wel op prijs gesteld dat ze de reden hadden gemeld waarom je bij achteraf betalen geen gebruik kan maken van je cadeaubon want dat vind ik erg onlogisch.
Beste ADDG,
Ik snap dat je je afvraagt waarom je bij achteraf betalen geen cadeaubon kan gebruiken. Zou je, indien gewenst, een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com. Als je refereert naar dit bericht, wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.
Femke van bol.com
snelle correcte verzending, mocht het product niet goed zijn eveneens een zeer goede retourservice en zeer snelle terugboeking van het geld.
Verzendinggoede verpakking, bezorging volgens afspraak.
Beste hub1,
Bedankt voor je feedback.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.
Femke van bol.com
Gebruiksgemak van de site is groot. Het assortiment enorm. En de levering netjes op tijd.
Beste meg1,
Wat fijn dat je zo tevreden bent!
Bedankt voor je review.