Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenHet gevraagde wordt correct en op de afgesproken tijd geleverd,
en dit na meermalen (verschillende jaren) gebruik te maken van uw diensten
Zeer correcte levering
Beste j.hendrikx ,
Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent, dat horen wij graag!
- Super snelle levering
- Zondag levering
- Super klanten service, garantie doen ze niet moeilijk om
- Prijzen meestal het goedkoopst, anders passen ze de prijs wel aan
Beste JobbVD,
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We zien je graag terug in onze winkel!
Femke van bol.com
• Relatief snelle en duidelijke website;
• Snelle bezorging;
• Gratis bezorging boven de €25;
• Goed aanbod aan producten;
• Redelijke prijzen.
Beste Rupture13,
Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com!
Dit horen wij graag.
Femke van bol.com
Over het algemeen snelle verzending (9 van de 10 keer ook ruim op tijd). Goede producten en redelijke prijzen. Kortingscodes zijn vaak wel erg kort geldig.
VerzendingAlleen soms wat overdreven verpakkingen (enorme doos voor dun boekje dat door de brievenbus past) of twee dingen tegelijkertijd besteld en geleverd in twee aparte verpakkingen.
Beste Jeske2 ,
Bedankt voor je review. Goed dat je dit laat weten. Mocht er iets zijn, laat het ons dan gerust weten. We staan voor je klaar!
Femke van bol.com
Goede filterfunctie waarmee je gemakkelijk het product kunt uitkiezen wat aan jou eisen voldoet. De vervolgstappen voor de bestelling zijn eenvoudig, simpel te begrijpen en het bestelproces is vloeiend.
VerzendingVerzending via PostNL. Verzend belofte nagekomen en was via PostNL ook keurig de volgende dag in huis.
Beste arjanroos,
Bedankt voor je review. We zien je graag terug in onze winkel!
Femke van bol.com
flexibel in gebruik, app is heel handig met vingerafdruk. veel beschikbaarheid van producten en goede vergelijkingen
Verzendinglevering altijd volgens planning en snel
Klantenservicealtijd bereikbaar en zeer flexibel
Beste lottedeburlet,
Goed dat je dit laat weten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons assortiment en onze service, dit horen wij graag.
Femke van bol.com
Snelle hulp, altijd vriendelijk, je word netjes teruggebeld, snelle oplossingen, en duidelijke communicatie vanuit de klantenservice
VerzendingSnelle hulp, altijd vriendelijk, je word netjes teruggebeld, snelle oplossingen.
KlantenserviceSnelle hulp, altijd vriendelijk, je word netjes teruggebeld, snelle oplossingen.
Beste famrosenbrand,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com! We staan voor je klaar.
Femke van bol.com
Fijne site met erg veel verschillende producten. Wel jammer dat sinds ze samenwerken met allerlei bedrijven en de productie dus niet meer altijd uit eigen voorraad komen, de levertijden vaak niet kloppen. Regelmatig heb ik iets besteld onder 'volgende dag in huis' en dan had ik het ook echt de volgende dag nodig, maar dan kwam het een dag te laat aan.
Beste tamaramarkus,
Bedankt voor je review. Mocht er iets zijn, laat het ons dan gerust weten. We staan voor je klaar.
Femke van bol.com
betaling per acceptgiro mogelijk perfecte regeling! keurig 30 dagen betaaltermijn zonder problemen of gezeur prima!
VerzendingVerzending goedkoop, snel en voldoende mogelijk heden ook de levering van tweedehands artikelen loopt heel erg goed
Klantenservice1x een probleem gehad dat een artikel niet werd geleverd terwijl het al wel in rekening werd gebracht....gelukkig acceptgiro...na contact opgenomen te hebben met het bedrijf wat uit naam van Bol.com zou leveren werd het product opnieuw verstuurd en nu wel correct ontvangen!...superservice!
Beste PaulBers,
Goed dat je dit laat weten. Bedankt voor je review.
Femke van bol.com
Super webshop, snelle levering. De betaling ging super gemakkelijk. Ook afterpay heel fijn en makkelijk. In het verleden zijn wat dingen fout gegaan. Maar nu gaat alles helemaal perfect. Ik ben blij met bol.com
VerzendingHet was op de dag dat hun zeiden binnen. Dus gewoon meteen de dag erna. Dus wat een top service.
KlantenserviceEen prima klantenservice ze helpen je heel goed
Beste Froukje1995,
Bedankt voor je positieve review. Leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze service, dat horen wij graag!
Femke van bol.com
Fijne webwinkel waar producten snel geleverd worden. Ik moest last minute een verjaardagscadeau bestellen en kon door de snelle levering via bol.com nog het goede cadeau krijgen!
VerzendingErg snel, goede service en top hoe je op de hoogte wordt gehouden van het leveringsproces.
KlantenserviceIk heb een keer onderzetters bij bol.com besteld waarvan de verpakking open was gegaan. Ik werd keurig geholpen.
Beste Joytje,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, dit horen wij graag.
Femke van bol.com
Bijna altijd volgens afspraak geleverd en lossen ontevredenheid snel op.
De retourprocedure kan wel klantvriendelijker.
door de reviews kun je altijd een goede keuze maken.
Klantenservicesnel, mondeling vaardig en oplossingsgericht
Beste marcel.yara,
Bedankt voor je review. Goed dat je dit laat weten.
Femke van bol.com
Prima website om te bestellen. Over het algemeen goede ervaring met Bol. Snelle levering en goede prijzen. Vooral de dagelijkse aanbiedingen zijn interessant (veel games voor lage prijzen). Waar je wel op moet letten is dat sommige producten geleverd worden door partijen/leveranciers waar bol.com mee samenwerkt. De kwaliteit daarvan kan weleens minder zijn. Bol lost dit meestal prima op.
VerzendingVerzending is altijd super snel.
KlantenserviceKlantenservice is prima. Ik heb een keer een product ontvangen wat niet in orde was van een partij waar Bol mee samenwerkte. Dit product kon ik direct retourneren. Bol.com handelde de rest af met de leverancier.
Beste arthurvanderwal,
Goed dat je dit laat weten. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.
Femke van bol.com
Ik koop er al vele jaren zeer veel artikelen en het is altijd prima! De levering is vlot, de service uitstekend en de garantie nog beter. Ik koop er vol vertrouwen!
VerzendingSnel, goed verpakt en uitstekende omruil garantie ... niet éénmaal maar al vele jaren en vele producten verder.
KlantenserviceIk heb zelden klachten, maar ik koop veel bij BOL.COM en dus is er wel eens iets niet goed óf omdat het mij niet past óf omdat er een kras op zit en dat wordt direct verholpen op zeer aardige en professionele wijze. De klachtenservice denkt met je mee en toezeggingen worden altijd nagekomen.
Beste M.Sloet,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel! Bedankt voor je review.
Femke van bol.com
Supermakkelijk om te bestellen, ook vind ik de optie "achteraf betalen" geweldig. De leveringen zijn enorm snel en bij problemen wordt je altijd meteen geholpen!
Beste hnnlrgvrts,
Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review, dit horen wij graag!
Femke van bol.com
Bestellen is gemakkelijk en gaat vlot. Site is duidelijk en goed ingedeeld. Alles zonder problemen.
VerzendingKlein nadeel is dat bestelling op 2 verschillende data werd geleverd. Dit was echter wel op voorhand gemeld.
Beste hematim,
Bedankt voor je bericht. Goed dat je dit laat weten.
Femke van bol.com
Prima service. Product was keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar dus
Beste VirtualGuineaPig,
Goed dat je dit laat weten. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com.
Femke van bol.com
Goede prijs, verzending binnen een dag en een ruim assortiment om produten uit te kiezen
VerzendingIk was niet thuis, dus hadden ze de moeite genomen een briefje voor me achter te laten en het pakketje te verstoppen zodat ik niet hoefde te wachten
Beste JustForgotten,
Bedankt voor je bericht. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com en onze service.
Femke van bol.com
Prettige en overzichtelijke website, bestelling plaatsen is gemakkelijk, bestelproces gaat gemakkelijk en simpel, ook met smartphone.
VerzendingJe wordt op de hoogte gehouden van het leveringsproces, snelle levering.
Beste jeroenensandra,
Bedankt voor je bericht. Fijn dat je zo tevreden bent.
Dit horen wij graag.
Femke van bol.com
Snel, meestal goed verpakt, betrouwbare service. Daarom is het een makkelijke beslissing om 'even' iets op bol te bestellen.
VerzendingMeestal prima verpakt. Ook snel bezorgd, factuur duidelijk aanwezig. Zeer helder.
KlantenserviceMocht ik iets willen retourneren, weet ik dat dat geen probleem is.
Beste SimonDB91,
Fijn dat je zo tevreden bent over bol.com.
We zien je graag terug in onze winkel!