Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk koop al jaren bij Bol. In eerste instantie alleen boeken, maar sinds het assortiment is uitgebreid, koop ik er ook andere artikelen. Er is sprake van goede en duidelijke communicatie. De artikelen worden snel geleverd, ook als die van een partner komen.
VerzendingSnelle levering van de producten. Door mijn abonnement op Select hoef ik geen verzendkosten te betalen.
AlgemeenPrima website met goede zoekfunctie. Over het algemeen prima prijzen.
En wil ik toch een keer iets terugsturen, dan kan dat zonder probleem binnen 30 dagen, gratis!
Bol is voor mij een van de betrouwbaarste online winkels!
Snel, en wordt altijd goed via mail toegelicht. Zo zie je snel op welke dag de levering gedaan wordt, en daarna steeds exacte over de tijd.
AlgemeenIk houd niet van winkelen en op de site van Bol vind ik alles wat ik nodig heb (levensmiddelen niet meegerekend) tegen goede prijzen.
Verzendingin al die jaren dat ik hier koop slechts één keer iets niet ontvangen en dat is keurig afgewikkeld
KlantenserviceIk heb de klantenservice maar één keer nodig gehad,. De afwikkeling was naar volle tevredenheid.
Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht!
AlgemeenIk heb zelden slechte ervaringen bij Bol gehad in de 20 jaar dat ze bestaan. Wanneer het een keer voor komt dat een artikel niet geleverd is, wordt er ook nooit moeilijk gedaan. Bovendien komen artikelen zelden te laat door Bol zelf, maar ligt dat aan de bezorgdienst.
VerzendingZelden komt iets te laat. Wanner dat wel gebeurt kan ik vaak de schuld geven aan Postnl, of vooral DHL.
KlantenserviceWanneer er iets fout gaat, wordt het direct opgelost. Het is in het verleden misschien 2 of 3 maal voor gekomen.
We hopen dat je nog heel lang klant bij ons blijft!
AlgemeenHet bestellen bij Bol gaat gemakkelijk. De service is zeer goed. Als een product niet goed is of niet bevalt kun je het altijd retourneren.
De klantenservice probeert altijd met je mee te denken.
Over het algemeen Zeer tevreden dus.
Als je niet weet hoe je iets moet doen dan kun je altijd terecht bij de klantenservice die je goed helpen. Erg tevreden over tot nu toe.
AlgemeenBol zelf is nog een prima webshop, dus als je direct bij hen besteld maar steeds vaker bestel je bij een derde partij en dan moet je dus goed opletten, want sommige laten het compleet afweten.
Problemen die ik heb ervaren:
- Shop met 'volgende dag in huis'-toezegging, na een kleine week bezorgd.
- Verkeerde levering en een zoek het maar uit mentaliteit.
- Iets als bezorgd genoteerd terwijl ik het niet had ontvangen.
Bijzonder jammer dat het dan zo gaat, aangezien het uiteindelijk ook de naam van Bol zelf om zeep helpt.
Heb bol select dus altijd gratis en wederom van bol zelf altijd prima, derden ... ligt er maar aan.
Vaak zit ik niet om het product te springen dus vind het wel fijn dat er meerdere mogelijkheden zijn voor bezorging, die ook niet allemaal afhankelijk zijn van het feit of ik thuis ben of niet.
Deze bestelling was naar een afhaalpunt dat er plots mee stopte en ik kreeg van de bezorgdienst maar niet te weten waar het dan heen was, bol heeft dit heel netjes opgelost.
Alle keren dat ik de klantenservice heb moeten contacteren ben ik goed geholpen.
Ze hebben zelfs een keer het probleem van een andere leverancier opgelost.
Een andere keer was het een beschadigd product dat zonder problemen teruggenomen is.
Deze bestelling was dus zoek en de klantenservice heeft mij bjizonder goed en snel geholpen, niet uren aan de telefoon oid, vijf minuten in de chat en het was opgelost.
AlgemeenHelaas alleen maar dropship items gekocht de laatste tijd. Een simpele lamp van 15 euro (op temu) wordt op bol.com verkocht voor 45 eur. Tijdje terug een co2 Meter gekocht voor 40 eur, maar ook blijkt deze achteraf een temu item te zijn,werkt ook voor geen meter maar helaas door vakantie buiten het retour beleid. Jammer om te zien dat een ooit zo'n goede webshop zo is afgegleden. Heb mijn klanten en vrienden gewaarschuwd, waar Bol ooit voor kwaliteit stond, is het nu echt een marktplaats 2.0 geworden.
VerzendingLeveringen zijn wel altijd keurig optijd. Maar je weet dus niet of je een officeel product krijgt of een goedkope China ripoff
Klantenservice"Dit item is niet van ons maar van een leverancier, zoek het maar uit"
AlgemeenIk koop hier geregeld spullen en dit komt meestal op tijd alleen worden leverbeloftes ook vaak niet nagekomen. Gisteren heb ik een TV van 1500 euro gekocht. Direct in de ochtend gedaan omdat ik hem de volgende dag wou hebben (stond zelfs bij tot 2359 de volgende dag geleverd). Ik kreeg savonds bericht van Dynalogic dat ze de volgende dag langs zouden komen. Sochtends nog een bericht dat ze einde van de dag komen. Daarna ineens bericht dat ze morgen komen (ik ben dan niet thuis). Erg teleurstellend want voor een dergelijke aanschaf verwacht ik wel uitstekende service. Achteraf gezien had ik hem nu liever ergens anders besteld.
VerzendingOp dinsdag 20-8-2024 een OLED besteld om 11:51u, met daarbij voor 23:59u besteld morgen in huis. Daarom voor hun gekozen ipv een ander. De volgende dag bericht dat ze komen tussen 16:45 en 18:45. Uurtje later nee we komen morgen. Nu krijg ik een mail dat ze (die volgende dag) tussen 19:55 en 21:55 komen. Opzicht niet heel rampzalig natuurlijk maar ze beloven dingen die ze niet na kunnen komen. Ik had woensdag vrij genomen zodat ik hem in ontvangst kon nemen en nu de dag erop had ik eigenlijk naar kantoor gemoeten wat nu niet kan ivm niet bekend was hoe laat ze zouden komen. Wat een bende.
KlantenserviceContact gehad met de klantenservice maar die boeide het allemaal niet zoveel en deed ook verder geen poging om mij toch tevreden te krijgen. Het voelde aan alsof ik niet moest zeuren.
Beste Azerox,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Bol
AlgemeenAltijd alles te vinden en dankzij select abonnement gratis in huis. Zelfs s'avonds laat soms als ik iets besteld is het er de volgende dag. Service ook goed in orde. Makkelijk retourneren. Dus voor mij echt een top winkel.
VerzendingAltijd snel en geleverd zoals ik wil zelfs in het weekend.
KlantenserviceTot nu toe altijd goed en snel geholpen dus helemaal geweldig, ook via partners dus.
Superfijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze Select service!
AlgemeenGoede prijs kwaliteit verhouding, en snelle levering. Voldoet zoals altijd aan mijn verwachtingen. fijn dat we achteraf kunnen betalen.
VerzendingZending op de afgesproken dag en op tijd geleverd, naar tevredenheid.
Klantenservicede medewerker weet waarover ze heeft en is vriendelijk en behulpzaam
AlgemeenProducten zijn altijd gunstig geprijsd, en mocht er iets niet in orde zijn dan regelt BOL dit zeer netjes voor je. Een of twee keer gehad dat een verkoper via BOL iets niet goed had en dat werd netjes via bemiddeling van bol klantenservice opgelost
VerzendingHet artikel kwam de volgende dag en was compleet. Pakket leek open te zijn geweest, maar bleek achteraf niet zo te zijn.
KlantenserviceAlle contact met klantenservice loopt perfect. Helaas is de chatrobot (Billy?) naar mijn mening minder
AlgemeenWinkel al lang graag via Bol. Fijn om producten te vergelijken en koop met het vertrouwen dat het goed komt. Dit jaar met select, wat voordelen biedt, zoals de gratis avond bezorging. Maar ook een nadeel. Ik merk dat het algoritme me wel bij duurdere producten brengt.
Bij het kopen bij partners is er wel eens iets misgegaan, maar altijd met de desbetreffende partner snel opgelost. Tot nu de klantenservice van Bol niet nodig gehad.
Onlangs een vaste telefoon gekocht bij Bol zelf en met select, waarbij de belofte volgende dag bezorgd. Dit is perfect gegaan, product zoals beschreven en goed verpakt. Super dus!
AlgemeenBol is de winkel waar ik naar toe ‘ga’ als ik iets nodig heb dat ik niet makkelijk in mijn directe omgeving kan kopen of als ik specifieke spullen wil hebben. Bol heeft mij nog niet teleurgesteld. Betreft de betalingen bij Bol; Ik hou niet van schuld en ik kan erop vertrouwen dat alles goed gaat met de verzendingen dus durf ik vooraf te betalen. En als het anders loopt dan lost de fijne en goed bereikbare klantenservice het goed op.
VerzendingSoms komen verzendingen van diverse partijen. Hoewel ik probeer het op eenzelfde dag te laten leveren komen soms twee verschillende bezorgers langs. Dat vind ik weleens jammer ivm het milieu. De pakketten worden keurig aangeleverd.
KlantenserviceAls er een probleem is wordt het heel snel opgelost. Ik heb weleens meegemaakt dat een levering niet los kwam. Klantenservice heeft toen de bestelling opnieuw geplaatst en de volgende dag kwam dan de zending alsnog. De klantenservice is goed bereikbaar en je hoeft niet - als je dat niet wil - eerst langs voor de hand liggende stomme vragen door van bots.
AlgemeenWij bestellen veel en vaak bij en via BOL.COM. In 2023 al 10 keer. Voor ons zelf, voor cadeautjes voor (klein-)kinderen etc.
In al die jaren slechts 1 keer een 'probleem' dat keurig is opgelost.
Informatie over moment van levering altijd prima en correct. Tussentijdse informatie, bijvoorbeeld als iets tijdelijk niet leverbaar is, ook prima.
Betalingen nooit een probleem mee gehad.
Kortom wij zijn zeer tevreden.
Altijd informatie over de levertijd en moment van levering. Als een product tijdelijk niet leverbaar is, is ook dan informatie prima.
KlantenserviceEén keer een probleem gehad. Een pakje was niet aangekomen. Prima en snel opgelost.
Algemeen2x Groene Azalea kunstplanten met roze bloemen 27 cm in pot
Diverse malen besteld om ons teras op te fleuren, snelle levering, zeer erg goed verpakt, mooi van kleur, kortom: een heel tevreden klant !
Levering correct verlopen. Geen opmerkingen. bedankt Bol.com, wordt zeer gewaardeerd.
KlantenserviceIk heb wel een probleempje met de robot Billie. Die weet maar weinig. Maar als je daarna een mens aan de lijn krijgt loopt weer alles op wieltjes.
AlgemeenEen bestelling plaatsen is gemakkelijk. Ik betaal met Mastercard en dit bedrag gaat er pas af als ik het ontvangen heb. Alles loopt steeds vlotjes bij bol.
VerzendingDe producten worden meestal (99%) op de juiste tijdstippen geleverd en goed verpakt. Ik bestel graag bij bol.
KlantenserviceHeb ooit een dispuut gehad met een leverancier. (Niet dit ordernummer). Ik had een product teruggestuurd omdat het niet volledig was en firma wilde niet terugbetalen omdat het niet volledig terugkwam 🙄. Daarna zeiden ze dat het gebruikt was (wat absoluut niet waar was). Ik heb meerdere keren met bol gebeld en was steeds direct aan de beurt (kom je deze tijd bijna niet meer tegen). Uiteindelijk gaf ik het op en zei ik dat ik het zogezegd ‘gebruikt’ product dan wel terug wilde. Maar bol zei ‘neen hoor, we krijgen dat wel in orde’. En dat is inderdaad in orde gekomen.
Mensen aan de telefoon waren ook steeds vriendelijk.
Algemeenheel eenvoudig om te heel grote assortiment als ik iets moet kijk ik eerst op de site van Bol.com
Verzendingals het voorradig is wordt het snel geleverdben er tevreden over
AlgemeenGister ochtend toen ik mijn telefoon wilden opladen, zag ik een hele schuur in mijn USB C Adapter. Direct een nieuwe besteld en deze vandaag binnen gekregen. De ThunderGold USB C Adapter laat ietjes langzamer op dan de vorige en word ook wat warmer dan de vorige, maar doet het verder prima.
VerzendingPakketje was stevig en goed verpakt, en was ook vrij snel binnen, helemaal tevreden.
AlgemeenIk vind het een fijne app en website. Ik heb select dus gratis bezorgen. Ook fijn dat het nog een Nederlands bedrijf is
VerzendingBijna altijd snel verzonden. Goed verpakt en goed op de hoogte gehouden
AlgemeenHelaas is het in veel gevallen niet meer mogelijk om lokaal producten te kopen en online kopen is dan de enige optie. Bol is hier een goede en betrouwbare partner gebleken met een enorme keuze en een snelle levering.
VerzendingLevering geschiedde door een partner van Bol en de verpakking was tamelijk gescheurd. De verpakking van de bestelde producten was echter intact. In dit laatste geval was het pakket vertraagd omdat het aanvankelijk naar een andere regio was geleverd Uiteindelijk binnen de verwachtingstermijn ontvangen.