bol

Gebruikers over webshop bol

Ik heb al heel wat bestellingen gedaan tot mijn volle tevredenheid. Het assortiment is groot en de site is overzichtelijk. Een bestelling is zo gedaan. Dat wijst zich vanzelf.

De levering is snel. Artikelen zijn goed verpakt.

De enkele keren dat ik contact heb gehad met de klantenservice verliep dat tot mijn volle tevredenheid.

Beste wunjo,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel. Bedankt voor je bericht!

Femke van bol.com

verloopt eigenlijk altijd vlekkeloos. het proces is eenvoudig, transparant, klantvriendelijk en ik heb er nooit problemen meegehad

(bijna) altijd op tijd en het is meteen duidelijk wanneer het komt

klantvriendelijk en gemakkelijk

Beste bartjez,

Bedankt voor je positieve bericht. Dit horen wij graag!

Femke van bol.com

Bol.com levert altijd op tijd en kwaliteit, enkel boeken kunnen soms wat beschadigd zijn. Gelukkig kan je alles gratis retourneren.

Beste KVdJ ,

Bedankt voor je bericht. Goed dat je dit laat weten. Mocht er iets zijn, laat het ons dan gerust weten. We staan voor je klaar!

Femke van bol.com

Good selection of products and free next-day delivery. Bol.com is my default choice for online shopping.

I've found prices to be slightly higher than Amazon.de, though the free delivery evens things out pretty well. 3

Dear gsalakirov,

Thanks for your review. Glad to hear you are satisfied with bol.com.

Best regards,

Femke by bol.com

het was heel makkelijk om de bestelling te plaatsen en hij werd gelijk de volgende dag geleverd.

Beste mauricek2001,

Bedankt voor je positieve bericht. We zien je graag terug in onze winkel!

Femke van bol.com

Het gaat altijd erg goed. Als je het een dag van te voren besteld heb je het de volgende dag thuis.

Beste Sjors121,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Dit horen wij graag.

Femke van bol.com

Al jaren zeer tevreden klant bij bol.com. Het begon met boeken, inmiddels bestel ik allerlei producten bij Bol.
Nog nooit problemen gehad. Betalen op de manier die ik het prettigst vind. Kan ook achteraf.
Retourneren heel gemakkelijk, wordt ook nooit moeilijk over gedaan.
Alleen jammer van verzendkosten.

Levering gebeurt altijd zoals afgesproken. Meestal de volgende dag. Bij niet leverbaar, of vertraagde levering altijd bericht.

Beste Anne22 ,

Bedankt voor je bericht. Goed dat je dit laat weten.

Femke van bol.com

Ik ben al jaren klant bij bol.com en tot hier toe nog geen enkele opmerking hierover! Elke bestelling wordt zoals beloofd tijdig geleverd & de kwaliteit is zoals verwacht! Met elke keer de beste prijs.

Alles wordt zorgvuldig ingepakt. Van smartphone, tot printer, tot boeken die ik heb besteld bij bol.com waren allemaal prima ingepakt zoals het hoort. Ook de levering was elke keer op tijd zoals beloofd!

Klantvriendelijk!

Beste merveimemek,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com! Dat horen wij graag.
We zien je graag terug in onze winkel.

Femke van bol.com

Het bestellen en betalen via ideal is net of je in de winkel bent.
Na ontvangst van mijn product betaal ik deze onmiddellijk als ik tevreden ben.

Ook dat Bol.com andere toelaat om via Bol.com hun goederen te verkopen kan de prijs nog aantrekkelijker zijn.
Ook voor 2e hands producten kun je dus bij Bol.com zijn.

Ook de keuze om producten ergens anders te laten bezorgen is ook top.
Hoef dus niet meer thuis te zijn.

Ik bestel mijn producten en worden zeer snel en correct geleverd.

Ze helpen waar nodig.

Beste De Braekeleer,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je bericht.

Tony van bol.com

Ik bestel graag bij Bol.com omdat er altijd snel en goed geleverd wordt. Er is meestal een overvloed aan keuze, wat ook fijn is. En gratis verzending is ook prettig, zeker met de optie om cadeaus e.d. voor 12 te bestellen en dan dezelfde dag ergens te kunnen ophalen.

Altijd op tijd door Bol.com. Ook bij andere leveranciers; soms is dan de verpakking van producten wel minder goed dan bij Bol.com.

Beste ElimG,

Hartelijk dank voor je fijne review.
We blijven ons best voor je doen :-)

Groet
Tony van bol.com

Prima webshop, altijd vriendelijk te woord gestaan. Artikelen worden bij a altijd op tijd geleverd

Zelden later danngepland geleverd

Prima te woord gestaan en klacht altijd opgelost

Beste Barbara,

Bedankt voor je bericht. Goed dat je dit laat weten.

Tony van bol.com

Zal wel weer aan het soort spullen liggen dat ik bestel gezien alle positieve beoordelingen, maar tweede achtereenvolgende bestelling waarbij gewoon niet geleverd wordt. Mededeling komt pas als je er zelf achteraan bent gegaan en je moet er dan ook nog twee weken op wachten. En dit na eerst allemaal gezeik met een cadeaukaart want die moest ook nog geactiveerd worden bleek bij invullen van de code en dat kon natuurlijk alleen weer telefonisch.....

Nog maar even een tekstje toegevoegd:
Aangezien ik twee artikelen had besteld vervielen de verzendkosten van het tweede artikel. Nu ik dat tweede artikel opnieuw moet bestellen, heb ik dus ook nog extra kosten thv 2 euro.

Ik vind een slechte beoordeling op zijn plaats gezien de tijd tussen bestelling op 25 april en afmelding op 9 mei (= twee weken)

Beste Knokki,

Dit klinkt niet goed inderdaad en we zullen jouw review wel verdiend hebben dan. Graag kijk ik even met je mee wat er nu gebeurt.
Helaas kan ik je gegevens aan de hand van deze review niet vinden, zou je daarom een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com?
Dan wordt er contact met je opgenomen.

Fijn dag & groet,
Tony van bol.com

Elke bestelling bij Bol.com is voor mij een succesverhaal geweest! Een super aanbod, makkelijk te vinden, scherpe prijzen, door middel van de reviews van anderen kan ik een goede inschatting maken van mijn beoogde aankoop èn de levering en levertijd zijn goed. Ik raad iedereen Bol.com aan!

Ik werd netjes te woord gestaan via de chatfunctie op de website. Toen zij mijn vraag niet kon à la minute kon beantwoorden, heeft zij of een van haar collega's de actie netjes opgevolgd en mijn vraag uiteindelijk beantwoord. De door haar gestelde reactietermijnen werden netjes aangehouden.

Hoi Elise,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Dit horen wij graag.

Tony van bol.com

De order was gemakkelijk te plaatsen en het afhandelen met betalen in een wip gebeurd. Duidelijke instructies zorgen voor snel verloop. Top!

Vanaf het moment van bestellen tot zelfs na de levering wordt je goed op de hoogte gehouden en gevraagd of alles naar wens is verlopen. Tot nog toe zijn alleen bestellingen die via particulieren gaat te laat bezorgd.

Ik heb ze één keer nodig gehad nadat ik een nieuwe telefoon bij ze gekocht had. Na een maand was die kapot en moest omgeruild worden. De ene dag teruggestuurd en twee dagen later de nieuwe weer in huis. Top

Goedemorgen Nedskan,

Bedankt voor al je positiviteit! bol.com blijft haar best voor je doen.

Fijne dag & groet,
Tony van bol.com

groot aanbod, vele betalingsmogelijkheden en een vlotte afhandeling, zeer snelle levering. En altijd correct afgehandeld

Snelle en correcte levering

Goedemorgen Tiny,

Bedankt voor je bericht. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel. Mocht er iets zijn, laat het ons dan gerust weten. We staan voor je klaar!

Tony van bol.com

Ik vind het aanbod super goed, ik vind er praktisch alles dat ik opzoek! Ook een groot pluspunt is de snelle levering en ook veel keuzes van hoe je de levering wil krijgen, dat is zeker niet overal het geval.

Heel snelle en correcte levering, soms zelfs nog sneller dan aangegeven.

Ik heb ooit iets verkeerd besteld, ik heb toen contact opgenomen met de klantendienst en heb na enkele dagen mijn geld correct terug gekregen.

Baste Nathalie1979,

Wat fijn zo'n mooie beoordeling, mijn dag kan niet meer stuk.

Fijne dag en groet,
Tony van bol.com

Bestelling plaatsen bij Bol.com gaat altijd erg makkelijk. Producten zijn erg makkelijk te vinden middels de zoekfunctie en de geboden alternatieven voldoen ruim aan de gestelde eisen!

Leveringen worden altijd correct en snel gedaan.

Goedemorgen Teob,

Bedankt voor de 5 sterren :-)

Fijne dag,
Tony van bol.com

De producten zien er uit zoals op de afbeelding is te zien. Hierdoor ben ik zeer te spreken over mijn aankoop

De levering gin zoals verwacht, geen vertraging of onvriendelijke behandeling van de bezorger.

Goedemorgen Jente071 ,

Dank voor de mooie beoordeling.

Dank en fijne dag gewenst,
Tony van bol.com

Het bestellen bij bol.com is zeer eenvoudig! De verzending gebeurt altijd zonder fouten en wordt altijd snel aan huis geleverd!

Goedemorgen Jaridespiege,

Super bedankt voor je goede beoordeling.
We blijven onze best voor je doen.

Fijne dag en groet,
Tony van bol.com

hier mijn laptoptas besteld, product was snel verzonden, makkelijke aan bol.com is dat je kunt betalen met cadeaukaart, deze dus gebruikt en de bestelling werd de volgende dag geleverd

Beste Axensir,

Bedankt voor de positiviteit :-)

Hele fijne dag gewenst,

Scorekaart voor bol