bol

Gebruikers over webshop bol

brede keus redeljike prijzen, snelle verzending (meestal) en de klantenservice helpt als er dingen niet goed zijn gegaan

Hoi JcvdB,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! Onze klantenservice staat voor je klaar mocht je er nood aan hebben.

Vriendelijke groet,

Charlotte van bol.com

Bol.com heeft een ontzettend makkelijke website waar bij alles goed te vinden is.
Een ontzettend ruime keus in het assortiment waarbij ook nog is bekeken bij welke leverancier je het goedkoopste uit bent. Het reserveren van producten is superhandig alles gaat na reservering automatisch. Bij vertraging van een product wordt je netjes van op de hoogte gesteld. Al gebeurt dit niet vaak want meestal is het product zelfs eerder binnen.
Makkelijke retourprocedure. Ontzettende vriendelijke klantenservice..
Daar kunnen veel winkels wat van leren! Wij kopen al jaren bij Bol.com en we zijn echt uitermate tevreden.

Levering is uitermate goed..snel en netjes

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Beste Inge Buzing,

Wat een superleuk bericht om te lezen! Fijn dat je laat weten dat je zo tevreden bent over bol.com.

Femke van bol.com

Bol.com heeft een zeer ruin aanbod van producten. Bijna alles is de volgende dag al in huis!

Levering is altijd binnen de beloofde tijd

Beste JannekeP,

Bedankt voor je positieve review! Goed dat je dit laat weten.

Femke van bol.com

Handig en snel. Goed overzicht. Altijd snelle levering. Veel keuze. Ook regelmatig kortingen. Gewoon vanuit je zetel.

Snelle levering, ongeloofelijk! Meestal de dag erna al in huis! Handig.

Ik heb via messenger al contact gehad met jullie. Omdat er een rekening niet betaald was toen ik in het ziekenhuis lag met complicaties tijdens mijn zwangerschap. Goed geholpen geweest EN een mooi kaartje toegestuurd gekregen!!

Beste Joni_Kevin,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel! Dat horen wij graag. Mochten wij je ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Wij kijken graag met je mee!

Femke van bol.com

De website is erg overzichtelijk. Je weet precies wat je kunt verwachten wanneer je hier een product bestelt, en zo niet is het geen probleem om iets te retourneren.

Het bedrijf is altijd goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam.

Beste 27Marjolein,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com. Mocht er iets zijn, laat het ons dan gerust weten. Wij staan voor je klaar!

Femke van bol.com

Handig om naar de goedkoopste optie te zoeken, betaling gaat makkelijk en voldoende mogelijkheden om te betalen. Ook goed om de reviews van anderen te kunnen bekijken.

Makkelijk dat je (meestal) kan kiezen om bij een bezorgpunt te laten bezorgen en je pakket kan halen wanneer je daartoe in de gelegenheid bent.

Beste zeeuw32,

Bedankt voor je positieve bericht. Goed dat je dit laat weten!

Femke van bol.com

Prima webshop met een breed assortiment. De geplaatste bestelling is tijdig geleverd door een externe partner.

Mijn product de volgende dag ontvangen!

Beste JVS12345,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment. Dat horen wij graag!

Femke van bol.com

Ik was al een tijdje aan het kijken naar een XBOX One S, en toen zag ik dat Bol.com een hele leuke actie had van een XBOX One S + 2 controllers + GTA + Forza + Fifa 17 + 3 maanden gold! Dus meteen besteld

Was snel binnen, de ene dag besteld de volgende dag in huis. Was die dag vrij en dan is het wel zonde dat Post.nl nu net mijn pakketje helemaal aan het einde van mijn vrije dag bezorgd, maar daar kan Bol.com natuurlijk niks aan doen ;)

Was alleen 1 minpuntje, 1 artikel ontbrak. De 3 maanden Gold kaart zat er niet bij. Dus ik contact opgenomen en werd goed geholpen, ze ging het navragen en zouden binnen 2 dagen met een oplossing komen. Uiteindelijk een cadeaubon ter waarde van de XBOX gold 3 maanden gekregen en hiermee de code besteld. Snel opgelost en netjes een telefoontje/mail gehad. Prima service voor een bedrijf met zoveel klanten en bestellingen, echt mijn petje af. Want je zou eerder anderom denken.

Beste egelalexander,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel en jouw bestelling goed is verlopen. Ik wens je heel veel gameplezier!

Femke van bol.com

Prima site, duidelijk productoverzicht, voorraad klopt altijd, betaling via iDeal verloopt goed, totaal geen klachten.

Sony RX10 III besteld via Topdeals en ontvangen. Na 3 dagen laat ik de camera vallen: lens en display bekrast en gedeukt. In overleg met de verzekeringsmaatschappij gaat de camera naar Topdeals. Ontvang een offerte voor reparatie van de lens. Ik vraag of ze ook het display willen offreren. Al drie weken geen enkele reactie. Meerdere mails richting Topdeals en bol.com. Geen enkele reactie. Ze tot 24 juni de tijd gegeven de camera te retourneren, anders laat ik mijn gerechtsdeurwaarder de waarde van de camera incasseren en doe ik aangifte wegens verduistering.

26 juni: bol reageert heel 'begripvol' hieronder, omdat veel mensen Tweakers lezen en ze goed willen overkomen. 3 weken geen enkele reactie (na meerdere keren klantenservice@bol.com gemaild te hebben) en dan begripvol geloof ik niet. In mijn review staat het ordernummer (149263500233) de besteldatum (19 april 2016) en de leverancier (Topdeals). M.a.w. de aangifte wordt gedaan.

Beste __BlackEyed__ ,

Bedankt voor uw review. Goed dat u dit laat weten. Graag kijk ik even met u mee. Helaas kan ik aan de hand van dit bericht jouw gegevens niet vinden. Zou je, indien gewenst, een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com? Als je refereert aan dit bericht en het bestelnummer noemt, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Femke van bol.com

Ik had de PG258Q besteld, eerste zending had 2 dode pixels. Daar kan bol.com niks aandoen. Vervanging gevraagd, 8 dagen later kreeg ik een "gebruikte" met vettige vingers en bekrast scherm terug. Ondertussen zat ik dus 8 dagen zonder monitor.. Vervolgens dit aangegeven, daarna ben ik meerdere malen gecontacteerd via de telefoon om excuses te maken. Prima geaccepteerd kan gebeuren. Wederom terug gestuurd, 7! dagen gewacht. Krijg ik gewoon het zelfde gebruikte scherm aangeleverd. Tja en dan stuur ik weeeeeer een mailtje en dan krijg ik weer zo'n simpel bijna geautomatiseerd mailtje terug met excuus en de vraag of ik hem wil refunden of nog maals een "nieuwe" wil. Het is goed geweest, ik haal hem ergens anders.

De eerste keer met doos om de productdoos geleverd, de 2 keer erna zonder. Totaal niet netjes.

Zie toelichting van de algemene beoordeling. Hier ga ik in op de klanten service.

Beste Surpunt,

Wat ontzettend vervelend dat jij zoveel problemen hebt ervaren met de bestelling van de PG258Q. Graag kijk ik met u mee naar een oplossing. Aan de hand van dit bericht kan ik helaas jouw gegevens niet vinden. Zou je, indien gewenst, een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com? Als je refereert aan dit bericht en het bestelnummer noemt, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Femke van bol.com

Het liep zoals je mocht verwachten, bestellen, betalen en wachten op het artikel. Dat was er keurig op tijd.

Was keurig op tijd

Beste plips,

Fijn dat jouw bestelling zo goed is verlopen! Dat horen wij graag.

Femke van bol.com

Bij Bol.com kan ik meestal alles vinden. Het is prettig om 's avonds laat nog te kunnen winkelen en de producten de volgende dag in huis te hebben. De levering verloopt altijd wel soepel.

De producten van Bol.com komen altijd netjes en goed verpakt aan. Vooral boeken worden handig verzonden.

Ik hoefde niet zo vaak contact te leggen met de klantenservice, maar ze zijn wel goed.

Beste StaBellaBu,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons assortiment en onze service. Bedankt voor je review!

Femke van bol.com

Tot op heden zeer goede ervaringen met Bol.com. Meestal zeer snelle levering via PostNL en vaak goede prijzen. Deze extra bestelling van de Playstation VR case is goed verlopen.

Product was goed verpakt en snel door PostNL afgeleverd. Ook de informatie voorziening inzake de levering is goed. Via de PostNL app werkt het ook goed.

Klantenservice heeft goede ondersteuning geboden tijdens een probleem met bestellen. Ook met de retorurzending is snel opgepakt en gecrediteerd.
Tijdens het openmaken van mijn eerdere bestelling van de Playstation VR case bleek dat er allerlei vekken op de case te zitten, dus retour en gelijk de bestelling normaals geplaatst.

Beste Makie,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel. Ik wens je veel gameplezier!

Femke van bol.com

Favoriete winkel. Snelle levering, goede prijs-kwaliteit en uitstekende service. Als er toch eens iets mis gaat lossen ze het snel en correct op. Zeker voor de externe handelaren op Bol.com is het fijn dat Bol.com de kwaliteit en levering garandeert.

Beste MrRuthless,

Wat een leuk bericht! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com. Mocht er iets zijn, laat het ons gerust weten. Wij kijk graag met je mee!

Femke van bol.com

Zeer snelle levering en goede prijs. Geen verassingen, het product zag er uit zoals op de foto.

Enkele dagen, het was een product aangeleverd door een 3de partij. Anders is het meestal de volgende dag al. Stond ook netjes vermeld.

Beste Pom68,

Bedankt voor je review. Goed dat je dit laat weten!

Femke van bol.com

De site is erg overzichtelijk, dus producten zijn makkelijk te vinden. Er zijn veel betalingsmogelijkheden, wat erg fijn is. Ook is de optie om verlanglijstjes te maken een groot pluspunt.

Ik had twee producten besteld een boek en een album met een releasedatum. Het boek had ik netjes de volgende dag in huis, het album op de dag van release. Beide netjes verpakt en onbeschadigd. Ik ben helemaal tevreden.

Beste azrakunz,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel. Dat horen wij graag!

Femke van bol.com

zeer prettige website met duidelijke foto's en voldoende productinformatie. Een goede aanvulling zou zijn als je producten makkelijker kan vergelijken met elkaar.

snelle verzending en bij het product wordt de levertijd al aangegeven.

super goede, snelle en vriendelijk service. Goed bereikbaar en problemen worden direct opgelost.

Beste hwassenberg,

Bedankt voor je positieve bericht. Mocht er iets zijn, laat het ons dan gerust weten. Wij staan voor je klaar!

Femke van bol.com

Makkelijk navigeren en zoeken op de website. Ruim aanbod. De levering meestal op tijd. Goede aanbiedingen.

Meestal worden de bestellingen tijdig en volledig geleverd

Eenmalig niet complete levering. Een mail was genoeg voor nalevering van missende onderdeel.

Beste RonBur,

Bedankt voor je review! Goed dat je dit laat weten.

Femke van bol.com

Het werkt allemaal heel soepel en het is al helemaal snel met een account op bol.com en het is dan binnen een minuut afgerekend

Meestal wel op tijd geleverd

Bij mij was een product kwijtgeraakt bij postNL en ik heb toen een nieuw pakket gekregen en was allemaal heel snel afgehandeld

Beste Opreismetgijs,

Bedankt voor je positieve bericht. Dit horen wij graag!

Femke van bol.com

Enorm aanbod en scherpe prijzen. De verkoop van spullen van derde partijen vind ik een gouden greep.

In korte tijd een aantal bestellingen gedaan die niet op tijd geleverd werden. Mijn laatste bestelling is überhaupt nooit aangekomen en 'opeens' geretourneerd door het AH afhaalpunt terwijl ik een mail kreeg dat het pakketje klaarstond.

De klantenservice schiet snel in de verdediging. Ze pretenderen bestellingen voor 23:59 de volgende werkdag te leveren maar dit kunnen ze niet waarmaken. Zodra je daar iets van zegt krijg je meteen de volle laag dat je dan maar eerder had moeten bestellen dan rond 23:00. Het is natuurlijk prima als bol.com dat niet kan waarmaken maar dan moeten ze er ook niet mee adverteren. Niet echt een behulpzame klantenservice.

Beste pBook,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment.
Spijtig te vernemen dat je niet goed bent geholpen door onze klantenservice. Dat kan niet de bedoeling zijn. Indien je het prettig vindt om alsnog even telefonisch contact hierover te hebben, zou je dan een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com? Als je refereert naar deze review en het bestelnummer noemt, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk