bol

Gebruikers over webshop bol

SNES mini als 1 van de eerste besteld, zelf een bevestiging gekregen dat ik er 1 zou krijgen. Maar wat blijkt nu, mijn pakketje is "verdwenen" bij bol.com. Ze weten niet waar het kan zijn in het magazijn. Ze zeggen nog mooi dat ze hoe dan ook het zouden gaan oplossen. Wat blijkt hun oplossing: Mijn bestelling annuleren en 5 euro korting op mijn volgende bestelling. En dit allemaal met een smillie. Erg bedankt bol!! nooit zal ik meer bij jullie een bestelling doen. Ik hoop dat een medewerker van bol.com veel plezier heeft met mijn SNES!

Bestelling is zomaar ineens weg! Ze hielden me eerst aan het lijntje, maar het blijkt dat die toch "verdwenen" is.

Willen mij niet helpen met een oplossing, terwijl ze dit beloofd hadden.

Hi TheKillingBean,

Graag wil ik je helpen bij een oplossing. Helaas kan ik je gegevens zo niet vinden. Zou je, indien gewenst, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan wordt er contact met je opgenomen.

Milly van bol.com

Eenvoudige begeleiding vanaf de keuze tot en met de betaling
Goederen op tijd geleverd, zelfs iets vòòr de opgegeven leverdatum.

Twee kleine minpuntjes:
1. Goederen zelfs iets vòòr vooropgestelde leverdatum geleverd.
2. Goederen aan elkaar gelikt en op zelfde moment besteld, omwille van verschillende leveranciers op verschillende tijdstippen geleverd (centralisatie vooraf zou voordeel zijn)

Geen extra contact dus geen opmerkingen

Beste JeanLL,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze winkel en bedankt voor je feedback. We gaan het meenemen bij onze verbeteringen in de toekomst.

Milly van bol.com

Een airfyer besteld, deze was beschadigd aangekomen. Via de geautomatiseerde chat gevraagd wat ik moet doen. Die gaf aan dat ik hem retour moet melden en dan als defect. Dan moet ik een optie krijgen om te selecteren dat ik hem wil laten omruilen. Die optie kreeg ik niet, dus dan maar de klantenservice gebeld. Die geeft direct aan, ja dit kan ik niet meer aanpassen dan had u direct moeten bellen. Toch vreemd als er op de website iets anders aangegeven wordt. Vervolgens geeft de desbetreffende persoon aan dat ik het over het hoofd gezien moet hebben en dat ik de optie zelf niet had aangevinkt. Beetje vreemd want er was echt geen andere optie beschikbaar. Nu ben ik nog steeds niet geholpen en het product kan ik niet meer omruilen want ze kunnen het niet meer aanpassen. Nu wordt ik binnen 2 werkdagen teruggebeld, maar over 2 werkdagen is ook de aanbieding voorbij. Nu garandeerde de medewerker wel dat ik die aanbieding als nog kon krijgen. Maar blijft vreemd waarom ze niet gewoon een nieuwe kunnen opsturen, heel klantvriendelijk is deze manier van werken niet.

Zie bovenstaand verhaal. Daar staat alles al uitgelegd wat nodig is

Beste snefkens,

Uit je bericht begrijp ik dat mijn collega je al helpt aan een oplossen. Mocht ik je na deze oplossing nog ergens mee kunnen helpen kun je een bericht sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan wordt er contact met je opgenomen.

Milly van bol.com

meerdere malen deze week de geautomatiseerde klantenservice van Bol.com gebruikt, en ik moet zeggen; ik ben uitermate tevreden. Je stuurt de AI snel de goede kant op en deze komt daad werkelijk met oplossingen.

Volgende dag in huis (hoewel dat alweer bijna standaard is

Zie hier boven

Beste groofie98,

Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze geautomatiseerde klantenservice. We zijn elke dag bezig om deze te verbeteren.

Milly van bol.com

De levering was snel. De prijs was redelijk. Altijd goed bij bol.com. Aan te raden.

Beste devjj79,

Bedankt voor je positieve reactie.

Milly van bol.com

Ik heb voor mijn dochters een Nintendo Switch besteld. Bewust online gedaan om te kijken of de dames er wel mee overweg kunnen.

Ik heb op vrijdag de bestelling gedaan met +Select. Voor een extra bijbetaling zou het pakket voor 17:00 dezelfde dag opgehaald kunnen worden bij een Bol.com punt. Ik stond rond 10 over 5 bij dit punt maar het pakket was nog niet binnen. Heel vervelend en helemaal als je er ook nog extra voor betaald! Ik kon dus later op de avond alsnog weer terug om het pakket op te halen.

Het product moest helaas retour want mijn dochters vinden het gewoon niet leuk genoeg. Alles netjes ingepakt en het retourslabel van bol.com op de bol.com doos geplakt en afgegeven bij de Albert Heijn Kronenburg (een officieel bol.com punt). Op woensdag het retour pakket afgegeven en vrijdag had ik nog steeds geen mail binnen. Ik heb de track n trace er maar bij gepakt en tot mijn verbazing staat er als antwoordnummer een heel ander nummer als dat er is opgegeven. Blijkt na controle dat de mevrouw van het bol.com punt de laatste letter van de postcode verkeerd heeft ingevoerd. Tegenwoordig zie je op het verzendbewijs alleen nog maar de postcode en niet het antwoord nummer anders was dit meteen opgevallen. Ik heb Post NL gebeld die geven aan dat ik bol.com moet bellen en Bol.com zegt dat dit bij post nl geregeld moet worden. Het vreemde aan deze situatie is ook dat het pakket nog steeds niet geleverd is terwijl deze 3 dagen geleden al is afgegeven. De medewerker van Post NL (die nauwelijks Nederlands praatte, ook zoiets) vertelde dat dit pakket gewoon wordt geleverd bij Bol.com. Ik heb 3x mijn verhaal verteld dat ik zelf iets anders zie staan bij de track n trace maar schijnbaar begreep hij dat niet. Hij bleef maar vertellen dat het bij bol.com wordt geleverd.

Op zaterdag Margaretha gesproken van Bol.com zij heeft mij netjes geholpen. Mij een mail verstuurd met de opdracht om daar op te reageren en foto bij te voegen van de Track n Tracé. Ik heb haar aangegeven dat het pakket ook nog niet geleverd is, ze gaf aan dat Bol.com wat directere lijnen heeft met Post NL en dat bij reactie op de mail met de Track n Trace code ze er mee aan de slag gaan. Dit gedaan maar voor de rest geen antwoord meer gekregen op de mail. Vervolgens kijk ik vandaag (één dag later) op Track &Trace en zie ik dat het pakket is afgeleverd om 21:30 op zaterdag avond. Terwijl gister de afgifte datum bij Post NL nog op maandag stond. Dus ik bel zojuist Bol.com op om te vragen of ze iets weten over de retourzending, of ze willen kijken dat misschien mijn pakket wel goed retour is gekomen. Ene Serrena zet mij in de wacht, vervolgens verteld ze mij dat ze de afdeling hier over heeft gesproken en dat ze dit maandag gaan oppakken. Ik geef aan dat dit niet mijn vraag is en dat ik daar niks mee kan. Ze zegt dat zij dit zelf niet verder kan oppakken waarop ik vraag of ze mij wil doorverbinden met de desbetreffende afdeling die ze net heeft gesproken. Waarop ik het antwoord krijg "die zijn er pas maandag" !!!!!!!! Serieus terwijl je net nog zit te vertellen dat je ze hebt gesproken. Echt waardeloos dit soort mensen aan de telefoon. Het enige waar ik naar op zoek ben is iemand die aangeeft dat hoe het dan ook wordt opgelost en dat ik mij geen zorgen hoef te maken. Het gaat om een bedrag van € 414,47 niet om een paar tientjes, ook al zou dat sowieso niet mogen uitmaken.

Beste RBN026,

Dit klinkt niet ok, graag kijk ik even met je mee. Helaas kan ik je gegevens zo niet vinden. Zou je, indien gewenst, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan wordt er contact met je opgenomen.

Milly van bol.com

Met Bol .com altijd gemakkelijk bestellen en snel geleverd. Heel tevreden over mijn google chromecast.

de levering verloopt altijd vlot. meestal de dag erna al

Beste TiMBNN78,

Bedankt voor de positieve review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met je google chromecast.

Milly van bol.com

Een nieuwe koelkast besteld via bol.com. Door een technische storing heeft die koelkast een dag later gekomen (geen probleem, kan gebeuren). Maar er is iets dat ik acceptiert niet - krasjes op een nieuwe product. Ik heb veel reviews gelezen van bol.com en ik heb gemerkt dat deze probleem komt door de bezorger (Dynalogic).

Ik bestel bij bol.com zeer vaak dus ik ben een vaste klant.

P.S: Pardon voor mijn slecht Nederlands :-)

Kan beter. Soms het duurt te lang met een grotere producten.

Klantenservice kan niet altijd alles oplossen maar als een klant ik verwacht dat ik goed geinformeerd wordt.

Beste WinterX,

Vervelend om te horen dat je bestelling beschadigd is aangekomen, hopelijk is dit nu opgelost. Helaas kan ik je gegevens zo niet vinden. Zou je, indien gewenst, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan wordt er contact met je opgenomen.

Milly van bol.com

Er is een super ruim assortiment dus je vindt er altijd wat je nodig hebt. De klantenservice is heel makkelijk te bereiken en ik tot op heden altijd goed geholpen. Het bestellen is simpel en het wordt vaak de volgende dag al geleverd.

Kortom, een hele fijne webshop!

Beste klant,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze winkel.

Fijne dag en groet,
Milly van bol.com

enorme keuze - bestellen is simpel - je kan desgewenst achteraf betalen - als er iets mis loopt, of iets niet naar wens kan je de klantendienst gemakkelijk bereiken; er wordt naar je noden geluisterd en er wordt altijd een goede oplossing geboden

perfect geleverd, op de dag zoals beloofd

als er eens iets misloopt, wordt er steeds een goede oplossing geboden!

Beste LindaLobo,

Dit horen we graag! Dank je wel voor het plaatsen van deze review. Hopelijk zien we je snel weer terug.

Roos van bol.com

Bestelling was altijd super makkelijk geweest bij bol. Daarnaast achteraf betalen dus dat is zoiezo een plus. Kort om nooit klachten gehad, ben al jarenlang klant.

goed verpakt en snel, geen klachten.

retourzendingen zijn nooit een probleem geweest, geld altijd binnen een paar dagen terug, en contact super snel.

Beste olli602,

Dank je wel voor het schrijven van dit positieve bericht. Wat fijndat je goede ervaringen hebt met bol.com. Als we je ergens mee kunnen helpen, we staan voor je klaar!

Roos van bol.com

Deze review gaat over garantie-afhandeling. Daar is in deze review blijkbaar geen rekening mee gehouden. Maar is een toenemend probleem. Ook bij de meer bekende webwinkels.

Een tijd geleden een iPad air 2 voor reparatie aan bol.com gezonden. Krijg een bericht dat de iPad niet gerepareerd kan worden. Tot mijn verbazing krijg ik een onverpakte iPad toegezonden. Is zeker niet nieuw. Vraag aan de klantenservice: “is dit een refurbished Ipad”. Antwoord: “geen idee, maar denk nieuw”. Met het serienummer maar eens gecheckt online. En, jawel, hit in one: refurbished. Ik contact Bol weer met als essentie: “dit mag niet, is onwettig”. Maar goed ik dacht redelijk blijven, dus stel voor om een oplossing te zoeken. Stel een aantal vragen. Belangrijkste is: als deze iPad refurbished is wat was de reden ingeruild, schade? En wat doen we met de garantie? Dat is het onredelijke: je weet niet de reden. Het kan een keuze zijn om goedkoop aan een product te komen, waarbij je een risico voor lief neemt voor een lagere prijs. Maar ik heb een nieuwe gekocht geen refurbished, dat risico wil ik niet nemen. Maar nu wordt ik gedwongen. Of? Bol.com antwoord opnieuw dat dit een nieuw exemplaar is. Waarop ik een screen shot toezend waaruit blijkt dat het om een refurbished gaat….pffffff
De laatste reactie van bol.com is simpel. Vrij vertaald: “u moet niet zeuren, deze refurbished moet u gewoon accepteren en veel plezier ermee.” Terwijl ik ook nog een link heb toegezonden van een uitspraak van de rechtbank Amsterdam, dat er op neerkomt dat het vervangen door een refurbished apparaat niet toegestaan is in het geval van een niet te repareren gekocht nieuw apparaat binnen de garantietermijn. Bol heeft daar geen boodschap aan. Bol.com pleegt volkomen bewust een onwettige handeling. Tsja, of bol.com een goede webwinkel is weet je pas zeker als een apparaat kapot gaat binnen de garantietermijn. Mijn conclusie: Onbetrouwbaar en zeer slechte afhandeling garantie issues.

Beste rvh289,

Wat een vervelende situatie. Wellicht dat ik nog iets voor je kan betekenen? Helaas kan ik aan de hand van deze review je gegevens niet vinden in het systeem. Indien gewenst, stuur een e-mail naar klantenservice@bol.com en refereer aan dit bericht. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Roos van bol.com

Zeer verzichtlijke website met een goed zoekmachine, uitgebreide uitleg per product met beoordelingen van anderen. Makkelijk te bestellen en voor de meeste producten, vandaag besteld, morgen in huis. Retourneren van een miskoop, gaat probleemloos. Kortom, mijn favoriete winkel op of naast het net :)

vandaag besteld, morgen in huis voor de meeste producten, je krijgt een mail wanneeer de bezorger met je pakket op pad gaat :)

in mijn geval een miskoop, werd zonder problemen teruggenomen en mijn geld stond zeer snel terug op mijn bank.

Beste Sayne86,

Bedankt voor het uitgebreid beschrijven van je postieve ervaringen bij bol.com. Mocht er iets zijn in de toekomst, we staan voor je klaar!

Roos van bol.com

Een review voor een bestelling van een tijd geleden. Dit was mijn eerste bestelling bij Bol die door een externe verkoper geleverd is. Dat ging prima. Een behoorlijk specifiek mechanisch toetsenbord is goed geleverd.

In eerste instantie leek alsof er gegooid en slecht verpakt was omdat de toetsen los waren, maar dit bleek te komen doordat deze vrij los in de switches van het toetsenbord zitten.

Beste Saturnus,

Wat fijn om te lezen dat je zulke positieve reviews schrijft over je aankopen bij bol.com. Mocht er iets zijn, we helpen je graag!

Roos van bol.com

Net voor vakantie een GoPro accu bestelt en af laten leveren op Schiphol. Er was een kleine kans dat het zou arriveren op de luchthaven terwijl ik verder moest, maar die ochtend werd al duidelijk dat het ruim voor de beloofde tijd klaar lag.

Beste Saturnus,

Dank je wel voor dit bericht. Is de nieuwe GoPro accu naar wens?

Roos van bol.com

Een stoel gekocht via Bol.com. Dus een externe verkoper, maar die staat niet in de database. Bestellen ging natuurlijk net zo soepel als bij Bol zelf.

Het product leek te zijn verpakt in een iets te kleine doos. Deze stond ...bol... Ook was een plastic onderdeel verpulverd.

Het product viel erg tegen. Klein en van slechte kwaliteit. Bol zorgde voor instructies voor demontage van de externe verkoper. En een dag na versturen was het geld al terug op de rekening.

Beste Saturnus,

Wat jammer dat de stoel niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Desondanks ben ik blij om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling. Bedankt voor je review.

Roos van bol.com

Goede service, snelle levering, goede garantie, ik bestel hier vaak producten mee , ook houden ze je goed op de hoogte waar je product is

Snelle levering en track and trace mogelijk

Goede service en garantie

Beste CoinDuckling369,

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.
Ik wens je een fijn weekend!

Milly van bol.com

Ik vind bol.com echt een goede winkel. Helaas niet altijd het goedkoopst, maar soms een beetje meer betalen vind ik geen probleem voor de goede service die geleverd wordt. Gewoon top!

Wordt bijna altijd naar verwachting geleverd.

Vriendelijke mensen die je naar mijns inziens écht willen helpen. Denken altijd mee aan een oplossing, maar zeggen ook waar het op staat als het nodig is.

Beste klant,

Bedankt voor deze review, fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met bol.com.

Milly van bol.com

Ik ben al heel lang klant bij Bol.com en steeds tevreden vind in de shop meestal wel alles wat ik moet hebben

Altijd zeer snel geleverd als er iets mis is ook snel opgelost

Alles verkt zoals het moet snel en vriendelijk

Beste Joeir,

Bedankt voor je positieve review!

Milly van bol.com

Het is heel fijn om met bol.com te werken. Het beste vind ik nog dat je achteraf kunt betalen.

Levering tijd was goed en de staat waar het product in verkeerde perfect

Nog nooit mee in aanraking hoeven komen.

Beste Abalvers,

Fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met bol.com

Fijne dag en groet,

Scorekaart voor bol