Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMakkelijke site betaalbare prijs en het is er altijd snel. Zelfs op zondag nu levering.
Beste Bruyn,
Goed om te horen dat je onze site fijn vind en tevreden bent met onze levering. Wij doen elke dag weer ons best doen om onze klanten tevreden te houden!
Een hele fijne dag toegewenst!
Janneke van bol.com
AlgemeenVia de Tweakers Pricewatch de WD Elements 6TB externe harde schijf gevonden. Veruit het goedkoopst bij Bol.com. Om 23.27 's avonds besteld. Volgens Bol.com zou hij maandag bezorgd moeten worden... Ik koos ervoor hem bij AH te laten bezorgen zodat ik hem tot 22 uur kon ophalen.
VerzendingOm 17.03 uur (17,5 uur na het plaatsen van de bestelling) ontving ik een mail dat de bestelling klaar ligt. Keurig in een onbeschadigde doos. Met een harde schijf is het altijd afvragen of er netjes mee is omgesprongen. Hopelijk wordt het personeel op de hoogte gebracht dat het kwetsbaar is. Ik heb een sectorcontrole gedaan en geen problemen geconstateerd. Na een maand werkt hij nog prima.
Beste Gozoman,
Wat goed dat je zo tevreden bent met onze producten en bezorging! Ik hoop dat je nog lang plezier zult hebben van de harde schijf.
Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop!
Janneke van bol.com
AlgemeenKon makkelijk vinden wat ik wilde vinden. De webshop is overzichtelijk en makkelijk te navigeren om zowel precies hetgeen te vinden waar je naar op zoek bent als te oriënteren als je nog niet helemaal zeker bent.
KlantenservicePer abuis waren mij tien exemplaren van het bestelde product opgestuurd in plaats van één. Direct contact opgenomen met de klantenservice, waarna ik de overige 9 exemplaren terug heb gestuurd. Als bedankje hiervoor heb ik zowel het gehele aankoopbedrag alswel een paar extra cadeautjes ontvangen. Prima afgehandeld door alle betrokken partijen.
Beste Psionic,
Wat een bijzondere situatie, maar wat goed dat je zo eerlijk hebt gehandeld! Dit stellen wij zeker op prijs en vandaar dat we je hier dubbel en dwars voor hebben beloond.
Fijn om te horen ook dat je onze webshop zo fijn vind, tips en complimenten zijn natuurlijk altijd welkom!
Janneke van bol.com
Algemeengoede prijs-kwaliteit verhouding en over het algemeen altijd goed zaken kunnen doen via bol.com dus dat zal nu ook zo zijn ga ik vanuit
Klantenservicealtijd goede klantenservice ondervonden
Beste MajaJanssens,
Wat fijn om te horen dat je zo goed zaken kunt doen met ons!
Ik hoop dat we dit kunnen blijven voortzetten!
Janneke van bol.com
AlgemeenAls het niet lukt via de website dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice
VerzendingAls ik wat bestel laat ik het bij A H afgeven want de post nl is niet goed
Beste vrijmark 1,
Wat fijn dat je tevreden bent over onze klantenservice en levering.
We zien je snel terug in onze winkel!
Groeten, Manon van bol.com
AlgemeenUitstekende service. Bestelling bijna altijd de volgende dag in huis.
Makkelijk online betalen. Betalings gemak.
Volgende dag in huis. Altijd op tijd
KlantenserviceKlan vriendelijk . Wordt altijd naar een oplossing gezocht.
Beste marcelajaap,
Fijn dat je zo tevreden bent en zien je graag snel terug in onze winkel.
Groeten, Manon van bol.com
AlgemeenAltijd is het weer een feest om bij bol.com te winkelen. De informatie is goed en de levering altijd op tijd. Ik word ook meer en meer geinspireerd door de vele blogs op hun site.
VerzendingDe productbeschrijving was goed en de prijs was erg goed, nergens goedkoper!
Beste basboe,
Wat fijn dat je het winkelen in onze winkel als een feestje ervaart!
Hier doen we het voor.
Tot snel!
Manon van bol.com
AlgemeenJe kunt er altijd op rekenen en handig dat het bij de ap geleverd kan worden
VerzendingDe zelfde dag in huis
KlantenserviceVriendelijk en meelevend
Beste Philip009,
Fijn dat je zo tevreden bent over onze winkel!
Groeten, Manon van bol.com
AlgemeenBestellen gaat simpel en snel (doe ik meestal met mobiel), ik word goed op de hoogte gehouden van verzendstatus en evt. retourneren gaat eenvoudig en printerloos. Volledig assortiment, scherpe prijzen en goede acties (bijv. dagdeals rond sint-periode) heb ik veel speelgoed gekocht wat ik gelijk de volgende dag in huis had zelfs in zo'n drukke periode.
VerzendingIk bestel vaak wat later op de avond, het is altijd netjes verpakt en heb het de volgende dag in huis.
KlantenserviceSnelle reactie per mail.
Beste Cdeinum,
Bedankt voor je positieve woorden! Dit vinden we fijn om te horen.
We zien je snel weer in onze winkel!
Groeten, Manon van bol.com
AlgemeenSuper tevreden met de snelle afhandelingen van bestellingen! Op een avond bestelt en binnen 24 uur het pakketje ontvangen! Ik heb meerdere keren apparatuur (bijv. extern hardeschijf) of tweedehands boeken besteld en zijn allemaal zonder problemen verlopen. Ga zo door!
VerzendingZoals ik al zei, SUPER! Pakketje binnen 24 uur binnen.
Beste rockz0r,
Bedankt voor je positiviteit, helemaal fijn :-)
Fijne dag
Tony van bol.com
AlgemeenAmiibo's pakket was wat moeilijk te vinden maar wel een goede prijs en ik ben er heel erg blij mee
VerzendingSnel en keurig geleverd
KlantenserviceDe klantenservice is prima
Beste Banaan1502,
Dank voor je review en fijn dat je dit met ons deelt.
Fijne dag
Tony van bol.com
AlgemeenHet is makkelijk om iets bij bol.com te bestellen en als je meer informatie wil dan kan dat ook telefonisch
VerzendingHet jammer dat alleen de post het bezorgd dat bedrijf is niet service gericht
Beste Vrijmark 1,
Dank voor je review. We blijven ons best voor je doen.
Ben wel benieuwd welke ervaring je hebt gehad en met welke bezorgdienst.
Mocht je hierover nog contact willen hebben, stuur gerust een mail naar klantenservice@bol.com met een duidelijke verwijzing naar deze review (ik kan je gegevens op basis van 'vrijmark' niet vinden namelijk). Er wordt dan nog even contact met je opgenomen.
Fijne dag & groet,
Tony van bol.com
AlgemeenIn december een ssd besteld bij Xstra.eu via Bol.com. Prijs was goedkoop te noemen, later bleek er een verkeerde prijs gehanteerd te zijn. Toch de toezegging gekregen van Xstra.eu dat ik de ssd geleverd zou krijgen. Nu, 1 februari, ben ik er wel klaar mee. Heb het idee dat ik gewoon in de maling ben genomen. Contact met Bol.com was wel goed te noemen. Wat ik overigens ook niet erg fijn vond was dat ik halverwege een betalingsherinnering kreeg (had voor de optie Afterpay gekozen). Daar schrok ik wel even van, zag in gedachten al een incassobureau voor m'n deur staan. Alles bij elkaar genomen: een vervelende ervaring.
VerzendingOndanks de toezegging dat het product eind januari geleverd zou worden is dit niet gebeurt. Nooit ontvangen.
KlantenserviceTerwijl ik deze feedback type: een telefoontje van Bol.com, zeer netjes. Echter heb ik daar mijn ssd niet mee (binnen de levertermijn).
Beste poema,
Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Als je wilt dat ik je bestelling voor je nakijk, kun je via een e-mail aan klantenservice@bol.com het bestelnummer doorgeven. Refereer dan aan dit bericht, dan kan ik snel contact met je opnemen.
Groeten,
Manon van bol.com
AlgemeenIk heb een Bose QuietComfort 35 koptelefoon besteld bij bol.com. Het viel me op dat deze sterk in prijs was verlaagd, dus kon hem niet laten liggen. Product was gemakkelijk te vinden en het betalingsproces verliep soepel. Binnen enkele seconden de bevestigingsmail binnen en verdere communicatie was helder en accuraat.
VerzendingDe levering was netjes op tijd en ik kon de volgende dag al van mijn koptelefoon genieten. In de doos was voldoende materiaal toegevoegd om mijn toch al goed verpakte koptelefoon extra te beschermen. Volgende keer ook levering op dezelfde dag maar eens proberen.
KlantenserviceBij deze bestelling geen contact nodig gehad met de klantenservice, maar bij eerdere vragen ben ik altijd goed geholpen. Dit zowel via de telefoon, de chat als via Facebook. Keep it up bol.com!
Beste Jimv,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Veel luisterplezier met je koptelefoon!
Roos van bol.com
AlgemeenLeveren netjes op tijd, keurig verpakt, niet moeilijk met eventuele retouren, goed bereikbare en behulpzame klantenservice.
VerzendingNetjes verpakt en altijd op tijd.
KlantenserviceMakkelijk bereikbaar, op de website via de chat altijd goed geholpen.
Beste dannbla,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met bol.com. Dit horen we natuurlijk graag.
Ik wens je een fijne dag.
Roos van bol.com
AlgemeenSnelle en correcte levering. Website komt wel soms wat chaotisch over.
Service is prima, ook in het weekend werd ik snel geholpen.
Beste Nutellaah,
Bedankt voor je positieve review en je feedback. Mocht er iets zijn, we staan voor je klaar.
Roos van bol.com
AlgemeenMijn camera was goed geprijsd en heel snel bezorgd. Wat ik heel fijn vind, is dat je het bij Albert Heijn kunt laten bezorgen en dan kunt ophalen wanneer je toch boodschappen doet.
VerzendingPrecies op tijd en bij Albert Heijn, heel fijn!
KlantenserviceNiet nodig gehad : )
Beste lisetteh87,
Wat fijn dat het ophalen van je bestelling kunt combineren met het doen van je boodschappen. Twee vliegen in een klap! Mocht er iets zijn, dan hoor ik het graag. We staan voor je klaar!
Roos van bol.com
AlgemeenSnel en makkelijk een pre-order op een game geplaatst. Prijs was opmerkelijk lager dan de concurrenten.
VerzendingGoed verpakt en snel toegekomen.
Beste Torreuh,
Dit horen we graag. Hoef je niet al te lang te wachten op je game? Alvast veel gameplezier!
Roos van bol.com
AlgemeenIk vind het selecteren van producten uiterst makkelijk. Ook het betalen van je bestelling is zeer makkelijk.
VerzendingHet product was goed verpakt, op de verwachte datum geleverd. Maar ik heb 1 misschien wel nodige opmerking: mijn pakket stond gewoon voor de voordeur. Dit was een pakket da redelijk groot was dus sprong deze ook in het oog. iemand dat voorbij zou komen zou dit heel makkelijk kunnen zien en meepakken.
Hi lethalgum,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons. Mocht er iets zijn, we staan voor je klaar!
Wellicht tot snel.
Roos van bol.com
Algemeennog geen bestelling kunnen plaatsen........
ik hoop nu wel dat het wordt op gelost.
punt
meerde keren contact gehad met de klanten servic, omdat ik 90 euro tegoed heb staan op mijn account.
Maar ik kan daarvan maar 70 euro gebruiken, ben er nu al meer dan 2 weken mee bezig en het is nog niet op gelost.
op hun site staat dat ze 24/7 voor je klaar staan, maar doen ze dat dan ook?
Beste Wvr,
Dat is geen prettige situatie. Graag kijk ik even met je mee. Indien gewenst, stuur een e-mail naar klantenservice@bol.com en refereer aan deze review. Er wordt dan spoedig contact met je opgenomen.