bol

Gebruikers over webshop bol

Bestellen bij Bol.com gaat altijd makkelijk en snel. Bijna altijd reviews over de producten, zodat je goed kan beoordelen of het product aan je behoefte zal voldoen. Snelle levertijd en je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. Ook de betaling gaat prima.

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering

Hoi Michelle,

Bedankt voor je review, het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent met bol.com!

Charlotte van bol.com

De website Bol.com is heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ook de mogelijkheid om bij andere verkopers te bestellen die wellicht goedkoper zijn dan Bol.com is ook heel prettig en klantvriendelijk. Het bestel- en betaalgemak is ook heel prettig. Prima webshop en hele goede ervaringen met klantenservice.

De bestellingen worden altijd op tijd bezorgd, het gebeurd weleens dat het wat later is, maar dat is dan ook tijdens hele drukke periode, zoals kerst.

Altijd goede voorlichting en vriendelijk.

Beste SKarreman,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service van bol.com! We doen ons uiterste best om dit zo te houden.

Charlotte van bol.com

Al vaker artikelen besteld via bol.com, ik moet zeggen dat ik tot op heden nooit problemen met bol.com heb gehad. Altijd alles netjes op tijd geleverd gekregen en goed verpakt.

Beste Steffan,

Bedankt voor je positieve review! Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent met onze service.

Charlotte van bol.com

Makkelijke website. Maar met opvallend vaak schijnbaar achterhaalde of summiere informatie en prijzen. Breed maar niet al te diep assortiment.

Plaatsen negatieve reviews niet. Alweer zo'n website die pretendeert gebruikers aan het woord te laten maar dat niet doet waar het de verkoop kan aantasten.Zegt 'kan wel even duren' als je ze polst waar je review blijft (yeah, right).

Beste John,

Bedankt voor je review. Er lopen vele initiatieven om ons assortiment te verbeteren, dus hopelijk merk je snel verbeteringen.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat we negatieve reviews weren van de site. Indien je merkt dat je review na een tijdje nog niet geplaatst is, kan je steeds contact opnemen met de klantenservice om de reden hiervan te achterhalen.

Charlotte van bol.com

Bestellen is simpel. Goede levering en service. Laagste prijs voor dit product en fijn te combineren met producten uit andere categorieën.

Veel levermogelijkheden. Gratis en op tijd geleverd.

Beste El_V,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent.

Tot binnenkort op bol.com.

Charlotte van bol.com

Goede levering. Opnieuw bij de Albert Heijn laten bezorgen. Daarnaast ideaal dat je je kobo direct kan laten syncen met je bol.com account zodat al je ebooks direct op je ereader staan :) Ik ga binnenkort ook het boekenabonnement proberen, hopelijk werkt dat ook zo soepeltjes dan ga ik heerlijk op vakantie!

Goed geleverd, pakketje zag er erg netjes uit, doos onbeschadigd. Ideaal ophalen bij de Albert Heijn

Beste lisetteh87,

Hartelijk bedankt voor je review! Het doet ons plezier te lezen dat je zo tevreden bent.
Veel plezier met het boekenabonnement en op vakantie.

Charlotte van bol.com

Al jaren tevreden klant bij Bol.com
Kreeg voor mijn verjaardag 2,50 euro in mijn account
Mijn bestelling was minder dan 20 euro en dus geen gratis verzending
Maar met mijn cadeau werd dit dus gecompenseerd en ik hoefde er niet eens iets voor te doen want alles werd netjes verrekend
Dank u Bol.com

Wat een snelle levering.
Vrijdag om 21u30 bestelt en zaterdag voor 9u30 geleverd.
Dus zelfs binnen de 12 uren ipv binnen de 24 uren.
Zelfs op zaterdag dus.

Beste MarcDG,

Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je blij bent met onze bezorgservice.

bol.com

BOL was vroeger beter. Tegenwoordig vol met externe verkopers, inclusief het aanbieden van Chinese zooi. Dit hoeft voor mij niet, dan ga ik zelf wel shoppen op Ali. Daarnaast nog altijd verkoop uit eigen land/magazijn waarmee natuurlijk nog genoeg te koop is.

Meerdere opties om op specifieke tijden te laten bezorgen, dat vind ik wel fijn. Wel weer een beetje jammer dat je hier het beste een abonnement voor kunt nemen, maar dat is een keus. Tot nu toe altijd geleverd op beloofde datum.

Laatste bestellingen toch paar keer mee gemaakt dat er iets niet goed is, en de klantenservice is echt onder de maat. Airmiles waren verkeerd afgeboekt, tot 3x toe werd beloofd dat ik ze terug gestort zou krijgen binnen 48 uur. Uiteindelijk duurde het 1.5 week. Ter compensatie wel een cadeaubon.

Soundbar had issues, helemaal uitgelegd wat het probleem was en wat ik als techneut al had getest. Mijn conclusie was dat de BT echt niet goed is. Het antwoord van BOL was, dat ik maar wat dichterbij moest gaan zitten. Uhm....ik zat al op 2 meter van de soundbar.

Beste nmt,

Bedankt voor je review. Ik zal jouw feedback meenemen en doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling.

Mocht er verder nog iets zijn wat ik voor je kan doen, dan kun je een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en verwijzen naar deze review. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen

bol.com

OPLICHTERS! Ik moest mijn bestelling 5 dagen geleden hebben, maar ik heb niets ontvangen. Ze zeggen dat ze mijn product al heeft verstuurd. En op de website staat GELEVERD, maar ZE KUNNEN GEEN TRACK & TRACE CODE GEVEN. Ik wilde mijn geld terugvragen, maar ze willen dat niet teruggeven. OPLICHTERS! & LEUGENAARS!!!! Ik heb aangifte bij de politie ook gedaan.

Ze geven geen track en trace code, daarnaast willen ze mijn geld niet teruggeven. OPLICHTERS!!!

Leugenaars! Ze zeggen niet de waarheid. Alleen maar lullen... OPLICHTERS!!!!

Beste klant,

Wat een vervelende situatie. Graag wil ik met je kijken wat er precies aan de hand is. Helaas kan ik geen klantgegevens van je vinden.

Zou je een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren aan deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

bol.com

ik ben zeer tevreden over bol.com goede service , snelle levering en een uitgebreid assortementje kunt meteen betalen

snelle levering

je word goed te woord te staan

Bedankt voor je bericht.

Ik wens je een mooie dag toe.

Jolanda van bol.com

de prijs is goed en de beschrijving is ook uitstekend en alles is makkelijk te vinden

de levering is altijd op tijd en het pakketje is in goede staat

Beste Harrie013,

Fijn dat je met ons deelt dat je tevreden bent. Bedankt!

bol.com

Zoals altijd was het makkelijk bestellen en betalen.
Vooral de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken zijn handig en maakt het kiezen gemakkelijker.

Zoals gewoonlijk goed en op tijd geleverd

Beste MarcDG,

Bedankt voor je review!

bol.com

Ruim assortiment, niet altijd de goedkoopste, maar vaak wel leuke aanbieding! Geen of weinig verzendkosten, dat is ook wel erg fijn.
Ook hebben ze producten die via andere verkopers verkocht worden en vaak zijn die goedkoper dan als je ze bij de verkoper zelf koopt.

Altijd de volgende dag geleverd of op release datum. Dat is toch wel erg prettig. Dus ook goed geschikt voor last minute gift shopping.

Beste Tammie b,

Bedankt voor jouw positieve feedback! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent.

bol.com

Goede en snelle levering, ook retourneren van deel van de bestelling gaat makkelijk. Geld snel terug op de rekening, top👍

Beste Klaarenbeek,

Bedankt voor jouw positieve review!

bol.com

Bol.com heeft veel verschillende producten en de levering is altijd snel. Ik heb een aantal keer iets terug gestuurd, omdat het product toch niet beviel en ook met retouren gaat altijd alles goed. Daar kunnen de meeste winkels nog wat van leren!

Altijd op tijd en goed verpakt.

De keren dat ik contact had met de klantenservice waren ze heel vriendelijk en problemen worden snel opgelost

Beste jellejwz,

Bedankt voor jouw review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service!

bol.com

Mijn producten komen altijd snel aan.
De (klanten)service is erg goed.
Als je niet met een product tevreden ben kun je het gemakkelijk terugsturen.

Mijn producten komen altijd snel aan.
De (klanten)service is erg goed.
Als je niet met een product tevreden ben kun je het gemakkelijk terugsturen.

Wanneer ik een vraag over een bepaald product heb wordt ik altijd goed geholpen.

Beste Brian,

Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze webshop en service, bedankt voor je review!

Janneke van bol.com

Gewoon zoals het hoort, besteld en volgende dag (in de avond geleverd.) Juist voor gekozen aangezien ik werk overdag. Fijn dat die optie erbij zit.

Beste Septimamus,

Goed dat het pakket op tijd was! Stel je zou een erg onregelmatig leven hebben en je weet niet precies op welke tijdstippen je wel of niet thuis bent. Je kunt dan je bestelling ook altijd laten bezorgen bij je dichtsbijzijnde Albert Heijn of een ander afhaalpunt bij jou in de buurt! Dan kun je makkelijk zelf beslissen wanneer je het pakketje wilt ophalen.

Een hele fijne dag!

Janneke van bol.com

Ben er al jaren een zeer tevreden klant en zal ook vast wel nog meer bestellingen doen

Volgende dag al geleverd, super service

Beste Bizkit,

Wat leuk om te horen, al jaren een trouwe klant van ons!
Dan doen we voor jou dus wel degelijk iets goed :)
Ik hoop je gauw weer te zien in onze webshop en hopelijk kunnen we je dan weer tevreden stellen.

Janneke van bol.com

Prijs soms iets hoger dan bij concurrent maar daar krijg je dan ook uitstekende service voor terug. Nooit problemen gehad bij een bestelling en bijna altijd volgende dag in huis of bij de AH!

Beste Daan,

Super dat je onse service uitstekend vind!
Soms is het inderdaad fijn om bij de AH af te laten leveren, als je bijvoorbeeld hele dagen werkt en er niemand thuis is om het pakketje in ontvangst te nemen. Dan is het ideaal om het bij de AH te laten leveren waar je meestal tot 10 terecht kunt!

We zien je graag terug in onze webshop :)

Janneke van bol.com

De bestelling kan makkelijk geplaatst worden, de site is daarin erg overzichtelijk en je weet precies wat ze gaan versturen. Direct daarna krijg je een bevestiging en 9 van de 10 keer ook een Track & Trace.

De levering is op tijd, de doos waar het in verpakt is, is nieuwe en stevig.

Beste SantjeB,

Bedankt voor je review, en super dat je tevreden bent over bol.com!

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk