Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMen was absoluut niet van plan een goede oplossing te bieden. Men is blijkbaar van mening dat service niet nodig.
VerzendingWij waren in de veronderstelling 2 modules te krijgen. Er werd er maar 1 opgestuurd. Levertijd zou 2 dagen zijn maar werd een week.
Onderstaande reactie slaat nergens op. We hebben uitgebreid contact gehad met bol.com. Ze waren echter onvermurbaar.
Inmiddels 3 bestellingen verder en nog steeds niks. bol.com was het derde bedrijf waar wij een poging deden om geheugen te bestellen. Gelokt door een aantrekkelijke prijs en na twee slechte ervaringen met tweakers. Hier 2x 8G modules besteld. Er stonden er zelfs nog wat op voorraad. Gemiddelde antwoord: We hebben nog 1 module, maar we hebben alternatief voor die overigens op geen enkele manier concureert voor wat de prijs aan gaat met het bestelde, maar wij willen deze met liefde leveren als u even veel geld bij betaald.
In het geval van bol.com had men een fout gemaakt en stond er een verkeerde (lokprijs) op de site. Men wilde wel €25,- tegemoet komen. Resultaat de marge voor hun is leuk en wij zijn de dupe. Het feit dat zei de fout gemaakt hebben en wij gewoon de helft terug wilden was voor hun geen reden om een met een acceptabele oplossing te komen. Ons aangeven aan hen dat ze de leverancier voor deze “fout” op te laten draaien gaf geen ruimte.
In het verleden heb ik betere ervaringen met “normale” winkels, als zij een fout maakten dan namen zij die voor hun rekening. Kortom bol.com is geen haar beter dan zijn concurrenten.
Deze praktijk blijkt overigens een praktijk van meer leveranciers te zijn, aangezien we ook bij 4launch en Azerty besteld hebben en ook bij deze leveranciers constateerden we deze lokmethode. Bij bol.com was de teleurstelling des te groter, aangezien wij in het verleden goede ervaringen hadden. Maar dit handelen maakt bol.com wat onze betreft een zeer slechte leverancier.
Dan kun je zeggen waarom doe je er dan nog een review over. De consequentie is dat je als consument je product niet meer tegen de laagste prijs kun bestellen. Als je hier aan mee doet ben je een waardeloze leverancier.
Beste ommeg00,
Wat vervelend dat je niet hebt ontvangen wat je hebt besteld. Graag kijk ik even met je mee. Helaas kan ik aan de hand van deze review je gegevens niet achterhalen. Stuur ons alsjeblieft een e-mail waarin je refereert aan deze review naar klantenservice@bol.com en er wordt spoedig contact met je opgenomen.
Isaac van bol.com
AlgemeenIk bestel regelmatig iets op Bol.com zoals Lego voor de kleinkinderen.
In veel gevallen is Bol.com de goedkoopste omdat je boven de 20€ geen verzend kosten hoeft te betalen.
Ook is de levertijd fantastisch kort en altijd netjes verpakt.
Kortom dik tevreden.
Gr Leodeseep
altijd keurig op tijd en goed verpakt.
Beste leosebregts,
Mooi dat je zo'n goede ervaring met ons hebt! Laat het vooral weten als je verder nog vragen of opmerkingen hebt.
Isaac van bol.com
AlgemeenWebsite is zeer gebruikersvriendelijk. Het product is snel op de website gevonden. Prettig om na ontvangst van je bestelling te mogen betalen. Dat vind ik een super service.
VerzendingZeer snelle bezorging.
KlantenserviceGoede bereikbaarheid. Problemen worden snel opgelost.
Beste Mieke36311,
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en nog een fijne dag.
Isaac van bol.com
AlgemeenCall of Duty WW2 Hardcover guide gekocht bij Bol. Met Nederlandse boeken kan niet worden gestunt, vast boekenprijs, maar met dit boek omdat het Engelstalig is wel. Voor de op dat moment laagste prijs van 20,99 euro boden ze het aan. Samen met een eerder gekregen Bol code en wat Airmiles korting voor een buitengewoon lage prijs in huis. Korting met Airmiles en aanbiedingen in anderstalige boeken: er was een tijd dat ik het niet wist!
VerzendingSnel en heel aangekomen. Prima dus.
Beste Hupegel,
Goed om te horen dat je zo goedkoop aan je Call of Duty-wijsheden gekomen bent. Bedankt voor je review en veel gameplezier!
Isaac van Bol.com
AlgemeenEngels boek besteld voor reis. Ging snel en goed. Downloaden was moeilijk ivm Engels. Dus mail gestuurd over het download probleem
VerzendingPrima gedaan
KlantenserviceBinnen een dag direct mail met aanwijzingen
Beste SchoenJac,
Goed te horen dat je goed geholpen bent. Veel leesplezier en een fijne reis toegewenst!
Isaac van Bol.com
AlgemeenPrima ervaringen met wijze van zoeken, bestellen en leveren. Goede en duidelijke omschrijving van het artikel met ruime (technische) specificaties.
VerzendingKeurig op tijd, volgens toezegging, bezorgd.
Beste Dick73,
Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Isaac van Bol.com
AlgemeenAltijd helder, duidelijk en vlotte levering, duidelijke website en keuze uit verschillende leveranciers, met zo nu en dan een kadootje.
VerzendingTop kwaliteit, goede prijs
KlantenserviceHeel vriendelijk en deskundig
Hoi remond61,
Fijn dat je zo tevreden bent. Een review als deze voelt voor ons ook aan als een cadeautje!
met vriendelijke groet,
Isaac van Bol.com
AlgemeenPerfecte levering. Had het de volgende dag in huis. Keurige verpakking! Daarnaast ook super geluid en nog een super prijs ook!
Beste austinpowerbank,
Bedankt voor je super review!
Isaac van Bol.com
Algemeen's Avonds PS4 spel besteld, de volgende keurig geleverd, en achteraf betaald, kortom probleemloos geregeld. Zeer tevreden dus.
VerzendingConform verwachting
KlantenserviceGeen bijzonderheden
Beste Willemvanrijn,
Fijn dat je tussen het gamen door nog hebt laten weten weten dat je tevreden bent en veel gameplezier!
met vriendelijke groet,
Isaac van Bol.com
AlgemeenWat een super prettige webshop is bol.com! Lage prijzen, groot assortiment en betrouwbare levering. Bij AH laten bezorgen en binnen een dag in huis!
KlantenserviceAltijd goed en snel antwoorden op mijn vragen
Dit horen we graag, MJEverdingen! Veel shopplezier en mocht er iets zijn, dan staan we voor je klaar. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Roos
AlgemeenMakkenlijk te bestellen en er is een goed overzicht op de site + ze hebben bijna alles
Verzendingik heb al meerdere dingen besteld en alles is netjes binnen 1 a 2 werkdagen binnen
Wat leuk om te horen Lnnc! Mocht er iets zijn, dan staan we voor je klaar!. Ik wens je een fijne dag. Met vriendelijke groet, Roos van bol.com
AlgemeenFijne website, makkelijk zoeken, heel groot aanbod, betaling gaat soepel, goede service, bestelling wordt snel geleverd
VerzendingArtikelen waren goed. Prima verpakking, snelle levering
Fijn om te lezen dat je blij met ons bent, Herma Sandee! Mochten we je ergens bij kunnen helpen, we staan voor je klaar. Met vriendelijke groet, Roos van bol.com
AlgemeenIk had al een hele tijd zin in een Sonos Play 1...alleen: die zijn niet goedkoop! Met de Mediamarkt BTW dagen wist ik dat Bol met die actieprijs zou meegaan. Eerder had ik al als aardigheidje een Bol bon van 5 euro gekregen en samen met mijn Airmiles die ik kon inzetten had ik daarmee bij Bol een Play 1 voor 10 euro goedkoper dan de laagste prijs in Nederland!
VerzendingZorgvuldig verpakt en snel verzonden. Uitstekend!
Dat klinkt als een mooie deal, Hupegel! Bedankt voor deze positieve review en ik wens je veel plezier van de Sonos Play 1. Mocht er iets zijn, we staan voor je klaar! Met vriendelijke groet, Roos van bol.com
AlgemeenMakkelijk artikelen vinden, ruim assortiment. Regelmatig goede aanbiedingen, net wat je nodig hebt. Kopen via 3rd party hoeft van mij niet, koop dan toch maar via bol.com, als het maar een paar euro scheelt. Blokker, Amazon, Intertoys hebben ook dit model, wordt af en toe heel onoverzichtelijk en hoe herken je de rotte appels.
VerzendingNetjes de statusupdates via de mail. Sommige dozen mogen wel beter beschermd/beveiligd worden, via de zijkant is het mogelijk dat je zonder sporen de inhoud er uit kan halen, bij Lego bijvoorbeeld. Games worden wel netjes verpakt.
KlantenserviceAltijd netjes geholpen wanneer nodig.
Bedankt voor deze review, Wasabi!! Mocht er iets zijn, we staan voor je klaar. Met vriendelijke groet, Roos
AlgemeenIk bestel heel erg veel bij bol.com en nog nooit een pakketje te laat ontvangen. Zeker weten mijn favoriete webshop.
Bedankt voor dit positieve bericht, de2xnis! Als er ooit eens iets is, laat het dan gerust weten. We helpen je graag!
AlgemeenErg vaak wat besteld. Enige negatieve wat me ooit is overkomen is dat een PostNL medewerker een pakket door de brievenbus heeft gestampt, ondanks dat dit niet pastte. Dit is uiteraard geen fout van Bol.com.
VerzendingBen erg tevreden, en alles is altijd op tijd geleverd. Levertijd is duidelijk en kloppend. Groot voordeel dat je tot 23:59 kan bestellen, al lijkt dat tegenwoordig normaal.
Bedankt voor deze mooie review, Gerjannn! We zijn blij om te horen dat je onze service zo kunt waarderen. Je weet ons te vinden als je onze hulp nog eens nodig hebt.
AlgemeenAls je een product koopt geleverd door hun, is de service uitstekend.
Ooit een telefoon kapot een keer teruggestuurd en deze kwam terug vanuit Samsung als niet kapot. De telefoon had nog steeds hetzelfde probleem.
Dus nog een keer terug gestuurd naar Samsung weer hetzelfde.
Uit eindelijk het verhaal voorgelecht bij bol.com hun gaven mij het geld terug en
Ik hoefde de telefoon niet eens terug te sturen.
Echter zijn er wel wat problemen als je via een externe verkoper besteld. Regelmatig krijg je via een tweedehands verkoper de verkeerde producten dit geef je dan aan bij bol ik kreeg de belofte dat ik mijn geld terug zou krijgen (voor het terugsturen) maar dit heb ik nooit gehad.
Maar buiten dat heb ik er nooit slechte ervaringen mee gehad
Beste jordyvl,
Bedankt voor je feedback. Mocht je naar aanleiding van deze review nog even in contact willen komen, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bol.com en refereer aan deze review.
Ik wens je een fijne dag.
Roos van bol.com
Algemeengoede webshop. producten worden meestal netjes op tijd geleverd en als je 's avonds besteld heb je het de volgende dag vaak in huis.
zeer tevreden over deze winkel met ook nog eens lage prijzen.
Beste robbie-ebbers,
Bedankt voor je positieve review, dit horen we graag! Mocht er iets zijn, we staan voor je klaar.
Beste robbie-ebbers,
Roos van bol.com
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Bol.com omdat levering altijd heel snel is. De prijzen van de producten waar ik in geïnteresseerd ben vind ik hier vaak goedkoper dan bij een andere bedrijf. Tevens is de site heel overzichtelijk en de reviews van gebruikers omtrent een product helpt ook heel erg mee tot besluitvorming.
VerzendingDe Chromecast is heel netjes verpakt in een degelijk behuizing
Beste rieel,
Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je regelmatig bestelt en tevreden bent met onze service.
Vriendelijke groet,
Imro
bol.com
AlgemeenStardew Valley CE voor 10,99 euro gekocht voor Xbox One. Ruim de laagste prijs op dat moment. Een leuke game voor een leuke prijs!
VerzendingGoed verpakt, heldere communicatie en snelle levering.
Beste Hupegel,
Bedankt voor je positieve feedback. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service!
Groet,
Imro