Gebruikers over webshop Expert
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIn eerste instantie had ik niet gedacht aan Expert bij het zoeken naar een product maar was aangenaam verrast dat zij voordeliger waren dan andere aanbieders en bestelprocedure en levering waren boven verwachting
Verzendingsnel geleverd en volgbaar met track and trace. werd netjes bezorgd op afgesproken tijd
AlgemeenSonos Roam besteld bij Expert Heemskerk. Werd gebeld dat deze niet op voorraad was, maar de komende week geleverd zou gaan worden. Dag erna wederom gebeld door hun en de speaker was binnen.
Personeelslid van Expert Heemskerk heeft dezelfde dag het product nog thuis afgeleverd.
Fantastische ervaring.
Personeelslid heeft zelf na sluitingstijd het product thuis afgeleverd.
Expert Heemskerk nam contact op en was heel duidelijk over levertijden. Ook nakomen van afspraken perfect.
AlgemeenProduct besteld dat op voorraad zou zijn, maar na 4 weken nog niets ontvangen. Online info over voorraad is onbetrouwbaar. Dat wil niets zeggen over de voorraad die de winkel heeft waar je order binnen komt. Gebeld, maar er wordt geen oplossing geboden. Hoewel ruim van te voren besteld sta ik dus met lege handen met kerst.. nooit meer een bestelling bij Expert!
VerzendingNa 4 weken nog niet geleverd. Geen idee wanneer ik het kan verwachten..
KlantenserviceWinkel biedt geen oplossing. Gewoon wachten op de volgende zending. O… daar zat ie ook niet bij… misschien bij de volgende levering…!
AlgemeenNa een drama ervaring bij een tv-dozenschuiver uit Capelle: een ondernemer getroffen die ook gewoon blij was met de klandizie
VerzendingAlles keurig volgens afspraak
AlgemeenDe webshop van dit bedrijf wordt centraal geregeld. Daarop worden voorraden vermeld die bij de fabrikanten mogelijk aanwezig kunnen zijn. De praktijk is dat jou koop naar een vestiging wordt gestuurd en vaak is daar niets op voorraad. Dat betekent dat zij nooit voldoen aan de levertijd die op de website genoemd staat. Dit is ook in strijdt met de wet kopen op afstand. Recentelijk een miele droger besteld en die kon de volgende dag geleverd worden, maar dat krijg je een telefoontje van een van de expert vestigingen en komt de ware aap uit de mouw. Dit is mij nu twee gebeurd en ik koop niets meer bij dit bedrijf.
VerzendingDe webshop van dit bedrijf wordt centraal geregeld. Daarop worden voorraden vermeld die bij de fabrikanten mogelijk aanwezig kunnen zijn. De praktijk is dat jou koop naar een vestiging wordt gestuurd en vaak is daar niets op voorraad. Dat betekent dat zij nooit voldoen aan de levertijd die op de website genoemd staat. Dit is ook in strijdt met de wet kopen op afstand. Recentelijk een miele droger besteld en die kon de volgende dag geleverd worden, maar dat krijg je een telefoontje van een van de expert vestigingen en komt de ware aap uit de mouw. Dit is mij nu twee gebeurd en ik koop niets meer bij dit bedrijf.
KlantenserviceDe webshop van dit bedrijf wordt centraal geregeld. Daarop worden voorraden vermeld die bij de fabrikanten mogelijk aanwezig kunnen zijn. De praktijk is dat jou koop naar een vestiging wordt gestuurd en vaak is daar niets op voorraad. Dat betekent dat zij nooit voldoen aan de levertijd die op de website genoemd staat. Dit is ook in strijdt met de wet kopen op afstand. Recentelijk een miele droger besteld en die kon de volgende dag geleverd worden, maar dat krijg je een telefoontje van een van de expert vestigingen en komt de ware aap uit de mouw. Dit is mij nu twee gebeurd en ik koop niets meer bij dit bedrijf.
AlgemeenBestelling geplaatst op 25-11-2021 Zal geleverd worden rond 1 december. Op 5 december nog niks gehoord. Gebeld met Expert Roden. Bleek dat hij niet leverbaar was door de importeur. Geen mail, telefoon niks. Aangezien ik het voor Sinterklaa avond nodig was dat ik dan maar naar een collega moest proberen. Voor mij 1 keer nooit weer. Als ik geweten had dat hij niet op voorraad was had ik zowiezo niet besteld vooral dat je met een deadline zit van Sinterklaas. Bedankt Expert Roden!!
AlgemeenExpert is niet een winkel waar ik het eerste naar kijk maar ik kwam bij ze uit omdat ze dat wat ik zocht net in een goede aanbieding hadden. Ben daarna wat meer gaan opletten naar hun acties want die zijn best interessant.
Bestelproces ging heel soepel, dat zit wel goed in elkaar. Let wel op dat als je gebruikt maakt van een bepaalde aanbieding die maar een paar dagen (of 1 dag) geldig is je dan meteen betaald ook als je het in de winkel laat afleveren. Dat was niet heel duidelijk op de site en tijdens het bestellen i.c.m. het laten afleveren bij een Expert winkel. Dat werd mij daar wel heel netjes uitgelegd.
Ik had het laten afleveren bij een Expert (redelijk) in de buurt, ik kreeg netjes een mailtje van ze wanneer het klaar lag.
AlgemeenHet product had via google de beste prijs. Daarom de bestelling online geplaatst en die werd al de volgende dag via de brievenbus geleverd.
VerzendingKreeg het product na 1 dag al geleverd.
AlgemeenHet koop proces en betaling hiervan verliep perfect. Omdat ik voor de aflever afspraken met de Tilburgse winkel belde, heb ik toen het hele proces telefonisch afgewerkt.
VerzendingGeheel volgens afspraak en tegen de afgesproken kosten is de machine geleverd, geïnstalleerd en is de eerste programma opgestart. De heren waren wel direct daarna vertrokken maar hebben wel alles netjes achter gelaten en de oude machine meegenomen…
AlgemeenGewoon wat je mag verwachten tegenwoordig van een goede webshop met bezorgservice. Snel, makkelijk bestellen met een duidelijk betaalproces.
VerzendingDuidelijke communicatie. Daardoor op tijd geleverd met goede service zoals belooft.
AlgemeenMet het kortingsfestival een nieuwe koelkast gekocht. Prijs was absoluut de laagste op dat moment. De website is overzichtelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden. Hele dikke pré vind ik dat het gewoon 'je eigen' Expert is die het levert. Omdat dit sowieso al een vriendelijke winkel is, weet je dat goed komt. Onze winkel is Expert Oosterwolde.
VerzendingIk werd 2 dagen eerder dan verwacht gebeld dat de koelkast er was en dat ze hem gelijk konden leveren. Omdat we niet thuis waren lukte dat voor ons niet, maar de volgende ochtend stonden ze ongeveer als eerste op stoep. Netjes binnen gebracht, en hij was in topstaat, dus helemaal goed.
KlantenserviceDe bezorger van Expert Oosterwolde is een aardige man. Wij hebben hem zelf geplaatst en uitgepakt, dus hij had een makkie. Maar desondanks toch even goed gecontroleerd of alles goed was voor hij vertrok.
AlgemeenN.a.v. het via de nieuwsbrief van Expert aangekondigde kortingsfestival een vriezer aangeschaft voor een mooie prijs. Van tevoren goed geïnformeerd, de website was duidelijk en een bestelling plaatsen ging ook erg makkelijk. De order is geleverd door Expert Dirksland.
VerzendingDe levering was prima, er zou een dag van tevoren gebeld worden over het tijdsvak waarin de bezorgers zouden komen. Uiteindelijk werd er een dag eerder gebeld en zou de vriezer een dag eerder komen dan beloofd. Dat was een leuke meevaller.
KlantenservicePrima op de hoogte gehouden van de bestelling en prima geïnformeerd over de bezorging. De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenPrima overzichtelijke site. Tijdens kortingweek een wasmachine uitgekozen die bij de fabrikant ook nog een actie had.
Verzendingextra betaald voor levering in badkamer en aansluiten. zonder gedoe aangesloten en getest of alles werkt.
Machine was niet op voorraad bij locatie en levertijd werd dus week later werd mij verteld. Echter kreeg twee dagen later nog een telefoontje dat ze wel op de geplande dag konden leveren, top.
AlgemeenEen TV gekocht via de telefoon voor derden, de verkoper dacht mee en wees op de aanstaande acties. TV is bezorgd en aangesloten op de afgesproken datum.
VerzendingOp het moment van levering was de digitale TV-ontvanger spoorloos de installateurs hebben van alles geprobeerd om beeld op de TV te krijgen. Dit is via de winkel teruggekoppeld waarop er een nieuwe afspraak is gemaakt tbv aansluiting.
AlgemeenBeloofde levertijd wordt niet gehaald en maar vooruit geschoven en als je ze belt krijg je niemand aan de lijn. Volgens mij zit er ook niemand aan de lijn. Via de chat wordt je aan het lijntje gehouden
KlantenserviceZoals eerder al aangegeven je krijgt niemand telefonisch te pakken om een beklag te doen en het beloofde terugbellen gebeurt ook niet.
Beste Rudolf
Vervelend te horen dat de levering niet naar verwachting verloopt. Graag zou ik even met je meekijken wat er misgaat zodat je zo snel mogelijk je bestelling in huis kan hebben.
Zou je jouw ordernummer/gegevens even willen sturen naar webwinkel@expert.nl t.a.v Erwin?
Dan ga ik er voor je achteraan!
Expert.nl
AlgemeenExpert heeft 2 Samsung witgoed apparaten geleverd tegen een voordelige prijs. Daarbij werd dit gedaan met een prima service verlening
VerzendingDe levering vond plaats op een 'ongeveer' tijdstip. Dit had wat preciezer gekund.
AlgemeenI needed a Smart TV. The research engine was user-friendly; it was easy to place an order and I could easily pay. The whole process was nice!
---
The delivery was on time! In fact, the delivery time was between 13.00-15.00 and the delivery guy called me and said "would it be ok to deliver it at 11.00" After confirming with him, he made the delivery at 11.00.
KlantenserviceI haven't experienced any situation regarding customer complaints thus I'll pass that.
AlgemeenHet ging een beetje rommelig deze keer, wat ik niet gewend ben van expert. Op de website artikel besteld Bij Expert Castricum en zou de volgende dag geleverd worden. Dit bleek niet het geval en ben daar netjes telefonisch over benaderd. Twee dagen later zou het artikel in de avond geleverd worden, dat gebeurde niet om de gene van expert het vergeten was. De volgende dag gebeld, deze kon wederom ''s avonds alleen geleverd worden. Dat kon in mijn agenda niet, dan werd het weer een dag later. Dus heb ik mijn artikel zelf maar opgehaald bij expert Castricum omdat ik deze nodig had voor mijn werk.
KlantenserviceEen week later wilde ik een verzekering er voor af sluiten maar kon de winkel niet bereiken en zou terug gebeld worden de zelfde dag zei de telefoniste. Niet gebeurd en eindelijk volgende dag terug gebeld met excuses.
Zoals ik al zei dit ben ik niet gewend van expert.
AlgemeenMakkelijk te kiezen via website en een zeer marktconforme prijs. Er werd gebeld binnen een paar uur wanneer de bezorging kon plaatsvinden. Vriendelijke mensen en lokaal ondersteunt
---
Gelukkig niet aan de orde geweest
Op afgesproken tijdstip netjes geleverd
KlantenserviceGelukkig niet aan de orde geweest
AlgemeenMakkelijk bestellen, snel geleverd, telefonisch fijn contact en ook netjes teruggebeld. En ze nemen ook het oude apparaat mee. Bij andere webwinkels moet je maar zien hoe je daar zelf weer vanaf komt.
VerzendingWerd gebracht door een medewerker van Expert zelf, keurig neergezet waar ik dat wilde, niet beschadigd of ruw behandeld. Ook nog gevraagd of het zo lukte of dat ik nog hulp nodig had en het oude apparaat weer meegenomen.