Gebruikers over webshop Expert
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNa eerdere goede ervaring had men bij Expert nu weer het juiste product, voor de beste prijs en bieden ze een goede installatie service.
Het inbouwen verliep zeer netjes en vlot met een zeer goede uitleg.
Alle verpakkingsmaterialen, etc. werden keurig opgeruimd en meegenomen.
Afspraak voor levering en inbouw snel gemaakt met duidelijk tijdslot.
Monteur was keurig op tijd.
AlgemeenTv bij Expert online besteld omdat hij op voorraad was en ik hem dezelfde dag zou kunnen ophalen. Na plaatsen van de bestelling met de winkel gebeld en bleek de tv dus niet voorradig te zijn, ook niet in omringende filialen. Er werd mij wel een showmodel aangeboden. Daar heb ik voor bedankt, de medewerker ging proberen alsnog een nieuwe tv zo snel mogelijk te bestellen.
Eerlijk is eerlijk, dat is gelukt, dus met een dag vertraging kon ik het toestel alsnog ophalen. Het winkelpersoneel was vriendelijk en behulpzaam, ik mocht even bij de achterdeur parkeren en ze hielpen met inladen.
Het personeel is vriendelijk en heeft z'n best gedaan, maar helaas kan ik dus niet zeggen dat ik tevreden ben over de online ervaring. De site geeft aan dat een filiaal voorraad heeft, maar dit blijkt (na plaatsen en betalen van bestelling) dus simpelweg niet te kloppen.
Mocht je zaken willen doen met Expert, bel even met de winkel, want het online voorraadbeheer hoeft dus niet per se te kloppen. Er zal vast een verklaring zijn, maar ik voelde me enigzins misleid doordat na betaling bleek dat het model alsnog niet voorradig was.
Medewerker van de winkel heeft mij vriendelijk te woord gestaan en het is gelukt om (zij het met een dag vertraging) alsnog een tv te regelen. Personeel in de winkel was erg behulpzaam bij het afhalen.
AlgemeenProduct (tablet) snel gevonden en bestelling snel geplaatst.
Product voldoet aan de verwachtingen.
Prijs/kwaliteit was prima.
Levering werd duidelijk aangegeven, product is door de winkelmedewerker zelf gebracht en de service was top!
KlantenserviceIk had een gemiste oproep en heb teruggebeld, medewerker had aan de deur gestaan maar dat hadden we niet gehoord.
Is savonds laat alsnog het pakket komen brengen. Heel vriendelijk personeel!
AlgemeenBestelling van een simpele stofzuiger resulteert in een onduidelijke lange wachttijd. Er is geen enkele communicatie over de verwachte leverdatum. Vervolgens belt de lokale Expert en verwacht blijkbaar dat ik de stofzuiger af kom halen, terwijl ik gekozen heb voor bezorging. Dan blijkt vervolgens door de lengte van het proces ook nog de cashback van 25 euro niet meer te kunnen.... en bedankt Expert!
Toch wel jammer, een eerdere bestelling van een koptelefoon ging ook al niet overdreven snel en toen kreeg ik de factuur nog later.
Je moet al vragen om bezorging bij de lokale expert, terwijl dat gewoon de keuze was bij de bestelling. Vervolgens wordt de bestelling met licht beschadigde doos bezorgd. Nou is een omdoos daar ook voor, maar het geeft toch een indicatie.
KlantenserviceIk had voor de cashback nogmaals contact opgenomen met de fabrikant:
De fabrikant wou ook niet na uitleg de cashback toepassen.
AlgemeenZeer goed contact. Goed voorgelicht, duidelijke en goede antwoorden op gestelde vragen. Telefonisch contact gehad met een Expert-medewerker van een naburig dorp, omdat plaatselijke Expert gesloten is op maandag. Fijn dat de levering/verkoop plaats vindt via de plaatselijke ondernemer. Zeker een reden om terug te komen
VerzendingLevering aan huis op afgesproken dag. Ging alleen om afgeven van een bestelde laptop. Verder daarom geen bijzonderheden te melden.
KlantenserviceTelefonisch contact met een Expert filiaal gezocht omdat ik nog vragen had over een aan te schaffen laptop. Door de gegeven antwoorden en uitleg direct gekozen voor het plaatsen van de bestelling bij Expert
AlgemeenIk ben ik de winkel gaan kijken voor een televisie. Toen ik daar aan gaf een 55 inch te willen in plaats van de 65 die daar stond gaf de verkoper aan dat er enkele weken levertijd op stond. Dezelfde dag via de site besteld en de volgende dag geleverd door diezelfde winkel. Beetje vreemd verhaal.
Verder was het bestelproces via de site wel makkelijk.
Het werd de volgende dag professioneel afgeleverd door personeel van expert zelf en tot over de drempel getild.
KlantenserviceIk ben ik de winkel gaan kijken voor een televisie. Toen ik daar aan gaf een 55 inch te willen in plaats van de 65 die daar stond gaf de verkoper aan dat er enkele weken levertijd op stond. Dezelfde dag via de site besteld en de volgende dag geleverd door diezelfde winkel. Beetje vreemd verhaal.
AlgemeenNespresso Magimix Mini machine gekocht met melkopschuimer. Prijs is top voor het product (actieprijs). Gemakkelijk te vergelijken met andere machines.
VerzendingSnel geleverd en helder wanneer ze zouden leveren. Alles kwam op tijd en was heel netjes verpakt met omdozen.
AlgemeenExpert heeft echt een goede en simpele website waarbij de filters ook goed en snel werken. Dat maakt het zoeken naar een speld in een hooiberg echt makkelijk.
Verder is de service en dienstverlening ook prima en in deze tijden een welkome afwisseling, kom je ook niet vaak meer tegen.
Al met al ben ik zeer tevreden en hoop ik dat Expert nog lange tijd online en offline te vinden is.
Prima verzonden en contact gehad met de vervoerder over levertijd. Netjes en met zorg gebracht.
KlantenserviceKort contact gehad met de klantenservice via Whatsapp. Warempel vrij snel reactie gehad! Normaal reageren bedrijven pas na 2 dagen o.i.d.
Ook weer een verademing.
AlgemeenHet was supergemakkelijk om het product te vinden waar ik naar op zoek was, ook supergemakkelijk om mijn bestelling te plaatsen en de levertijd was erg snel. Over het algemeen ben ik erg blij met de service.
VerzendingHet pakket was goed verpakt en veilig aangekomen binnen de geadverteerde tijd, ook de bezorger was super vriendelijk.
AlgemeenPrima service en ondanks de extra korting bij expert voor was en droger van 20%, ook nog geattendeerd op de cash back bij Miele zodat bovenop de korting nog extra korting mogelijk was. Top service. Zeer vriendelijke medewerkers en goede uitleg voor beide machines. Echte aanrader om bij expert uw aankoop de doen ipv op internet te gaan zoeken. Ook de websitebezoek op expert site prima informatie.
VerzendingLevering op tijd en 15 minuten vooraf een telefoontje dat de chauffeur onderweg is. Prima service.
KlantenserviceNavraag Hoeilaart levering zou zijn en werd netjes in de planning gekeken wanneer ongeveer de chauffeur zal arriveren.
AlgemeenMeerdere huishoudelijke bestellingen gedaan bij Expert Wageningen (zowel online als in de winkel). Ofschoon ze misschien wat duurder zijn dan de prijzen in pricewatch, is de service altijd uitstekend met name om zaken te laten inbouwen, we komen hier dan ook altijd graag.
AlgemeenFlitsmeister Two besteld.
Prima service. Thuisbezorgd op de afgesproken dag op het afgesproken tijdstip.
Heel tevreden.
De winkelier heeft het zelf bezorgd op de afgesproken dag op het afgesproken tijdstip. Top!
KlantenserviceIk wist niet hoe het apparaat werkte. Winkelier heeft het uitgezocht en mij teruggebeld. Echt top.
AlgemeenResponsive website. Good assortment with plenty to choose from. Options to pay in installments even for small things. That's important, I'm homeless living in my car, and I got myself a ahaving machine with a delayed payment. Many pick up points available if you want to get something immediately.
VerzendingProfessional and quick delivery without unnecessary formalities. Very fast and exactly on time. The goods were not damaged in any way.
KlantenserviceExcellent. Every step of the order was explained in setail with information on how to reach them with any questions.
AlgemeenOnze vaatwasser ging stuk. Paniek in de keet want met een gezin van 5 personen heb je best een flinke vaat, vooral als Pa kookt.🤣
Gelukkig bood Expert de oplossing. Op de website was het vrij eenvoudig de voor ons juiste vaatwasser te kiezen door met één klik de verschillende vaatwassers te vergelijken. Het bestellen ging daarna erg makkelijk. Betalen kon via Ideal.
De volgende dag kregen we een telefoontje van Expert om een tijd afspreken dat het apparaat afgeleverd zou worden. Netjes op tijd kwam de vriendelijke bezorger onze nieuwe vaatwasser afleveren. Installeren konden we zelf. De bezorger pakte de nieuwe vaatwasser nog wel netjes voor ons uit en nam het verpakkingsmateriaal mee. Dat scheelt weer een rit naar de milieustraat. Onze oude vaatwasser nam hij ook mee terug.
KlantenserviceAl met al een zeer positieve ervaring en mocht het ooit weer nodig zijn, dan weten wij Expert te vinden. Dank jullie wel voor de goede service!
AlgemeenJe kan op de website heel makkelijk bestellen en er is voldoende informatie over het product wat je wilt kopen.
De volgende dag heb je je bestelling al in huis!
Het aparaat werkt ook prima!
Uiteindelijk is het niet bezorgd omdat ik de bestelling zelf heb opgehaald zodat ik niet thuis hoefde te blijven.
KlantenserviceDe medewerkers zijn klantvriendelijk en meedenkend, ze bellen je netjes op om de bezorgtijd met de klant te bespreken. Ik heb op de dag van bezorging in de ochtend gebeld om te vragen of ik de bestelling zelf kon ophalen en is het voor mij apart gelegd.
AlgemeenProduct gekocht, 30 euro duurder dan Bol.com weliswaar, maar had 't product meteen nodig dus prima. Product werkte niet en met terugbrengen was het wat moeizaam maar wel gelukt; "normaal geven we geen geld terug". Hoe bedoelen ze "normaal", dat is verplicht kwa wet geloof ik binnen 30 dagen?
KlantenserviceProduct gekocht, 30 euro duurder dan Bol.com weliswaar, maar had 't product meteen nodig dus prima. Product werkte niet en met terugbrengen was het wat moeizaam maar wel gelukt; "normaal geven we geen geld terug". Hoe bedoelen ze "normaal", dat is verplicht kwa wet geloof ik binnen 30 dagen?
AlgemeenWasmachine besteld. Moest besteld worden maar werd uiteindelijk eerder geleverd. Proces vanaf begin tot einde helemaal super. Zou weer bestellen alleen voor de service.
AlgemeenEen heel goede ervaring bij de online bestelling van een Etna vaatwasser bij Expert! De service van de monteur was uitstekend omdat hij er wel 1,5 uur mee bezig is geweest om de Etna VWV242CWIT Wit te installeren terwijl de installatie ons maar € 29.95 heeft gekost!
VerzendingDe verzending en levering van de Etna vaatwaser is perfect verlopen!
AlgemeenOp zoek naar een nieuwe koelkast voor de vriendin. Ik ben nogal fan van Miele dus online gezocht. Uiteindelijk met een typenummer naar de lokale Expert (Veendam), maar de verkoper vertelde dat Miele alles zelf maakt behalve koelkasten. Dat zijn Liebherr kasten met een ander stickertje. Toen voor de Liebherr gegaan.
Later nog een keer heen gegaan voor eentje voor haar vader, en recent was ik zelf ook toe aan een andere koelkast. 3 keer raden.
Via de Liebherr website een mooie uitgezocht, op pricewatch gekeken wie hem verkoopt, en van de 5 of 6 winkels was Expert weer één van de goedkoopste. Maar ook met een beetje meerprijs had ik hem hier wel bij de lokale ondernemer gekocht.
Besteld, paar werkdagen later binnen. Betaling gewoon contant aan de balie.
De eerste koelkast hebben we laten bezorgen, die andere twee zelf gehaald. Het is toch zo dichtbij en we hebben een aanhanhger. Scheelt ook weer 25 euro.
Dat mag voor zo'n duur apparaat wel bij de prijs in als het binnen het dorp of gemeente blijft vind ik. We hebben het hier over koelkasten van 1200-2500 euro.
Goed geholpen bij de eerste koelkast (en daarvoor al met een stofzuiger en later een TV). Verkoper pakt er een boek bij, laat ons mee kijken op de computer, als het moet en het product staat niet in de winkel komt er een doos uit het magazijn met het product er in om te kijken en voelen.
AlgemeenPrima service oa. Nog een keertje opnieuw komen na telefoontje onzerzijds om de wasm. en droger net even anders te plaatsen dan bij eerste plaatsing!