Gebruikers over webshop Expert
Review toevoegenNieuwe televisie zeer vakkundig geinstalleerd in mijn bestaande situatie. Zonder moeite en met goede uitleg is mijn TV geplaatst. Eigenlijk ben ik niet anders gewend.
VerzendingDe LED tv was bij de vestiging in voorraad en is de zelfde dag nog geinstalleerd. Ik kon 's avonds al genieten van mijn nieuwe aankoop.
KlantenserviceMij is bekend dat ik ook bij problemen de Expert kan bellen voor een oplossing. In het verleden al een monteur bij een wasmachine mogen ontvangen, welke het probleem professioneel heeft opgelost.
Ik was laatst op zoek naar een nieuwe wasmachine. Ik wilde graag een kwaliteitsproduct dat langere tijd mee kon gaan, zekerheid omtrent een lange garantie. Ik heb me laten informeren door het winkelpersoneel van twee verschillende Expert vestigingen. In beide winkels was het personeel zeer kundig en konden ze me goed wijzen op de de sterke en zwakke punten van alle modellen en merken.
Uiteindelijk heb ik voor model gekozen met een actie van Expert samen met Bosch met 8 jaar garantie op mijn wasmachine.
De wasmachine werd op afspraak enkele dagen later geleverd. Werd netjes gebeld door de bezorger voordat ze langs zouden komen. Ze hebben de wasmachine vier verdiepingen naar boven getild en netjes waterpas geplaatst.
Voor een nieuwe woning zocht ik een wasdroger. Het exemplaar wat ik op het oog had was (in Nederland?) beperkt leverbaar en niet te vinden op de site van Expert zelf.
De verkoper van de vestiging van Expert in de buurt (Kruisstraat, Eindhoven) kon dit model wel bestellen en wilde het apparaat zelfs afleveren en aansluiten.
Een paar dagen later werd ik gebeld door de verkoper dat het model toch niet leverbaar was. Samen met de verkoper heb ik een goede vervanger gevonden en wel tegen een hele nette prijs.
Op de afgesproken dag kwam de verkoper persoonlijk de wasdroger bezorgen en hebben we samen (volgens afspraak) de droger geplaatst op de wasmachine. De droger werd netjes aangesloten, de verpakking ging weer mee terug en ik kreeg nog praktische tips voor gebruik. Zeer goede service!
Zover ik kan zien levert Expert nog niet het hele assortiment online. Het prijsniveau is wisselend: soms behoort Expert tot de goedkopere aanbieders en soms is het bedrijf wat duurder. Het kan echter altijd de moeite lonen om even bij de lokale vestiging binnen te lopen voor een persoonlijke aanbieding of navraag over producten die niet op de site staan.
Bij deze vestiging van Expert is dit mijn vierde grote aankoop en alle aankopen zijn keurig afgehandeld en de producten voldoen volledig aan de verwachting. Aftersales heb ik ook nog niet nodig gehad.
Niet verzonden, maar door de verkoper persoonlijk afgeleverd op locatie en geïnstalleerd.
Ik was op zoek naar de Xperia Tablet S van Sony die net was uitgekomen.
Bij navraag bij de locale Expert kwam deze ook bij hun binnen.
Tevens attendeerde de verkoper er mij op dat die desbetreffende zaterdag een actie op tablets was.
Kortom, ik had snel de tablet en tegen een gunstige prijs.
Sony roept alle Xperia Tablets terug ivm een mogelijk mankement aan de waterdichtheid van de tablet.
Vanuit Sony is hier nog geen officieel bericht van naar buiten gekomen.
Na enkele dag na de melding van de start van de terugroepactie ben ik door de verkoper van Expert opgebeld om met Sony contact op te nemen via een speciaal nummer.
Ik ben erg tevreden over de gang van zaken, aanschaf verliep vlot en de service is tot dusver ook prima!
beamer sony hs 10 hier gekocht . binnen 3 dagen geleverd.
goede service