Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

makkelijk te bestellen er waren ook geen enkele problemen bij het betalen en het is allemaal goed verlopen

bolgende dag in huis zoals beloofd

mijn ervaring met deze winkel is geweldig en zal zeker meer bestellen.uitstekende service snelle bezorging goede prijs

vlotte levering

Er stond voldoende productinformatie op de website. Ook alle informatie over de bestelwijze was helder.

Via track and trace kon ik monitoren in welke window mijn bestelling geleverd zou worden. En dat gebeurde ook.

Via mails werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de levering daar van.

Prima productinformatie met voldoende tekstinformatie en foto's. Concreet en duidelijk bestelproces. Kleine tip: het invullen van het factuuradres en eventueel afwijkend besteladres zou prettig zijn. Verder een snelle levering waarbij de producten prima verpakt zaten.

Enkel uitgepakt, nog niet in gebruik genomen.

Het artikel was gelukkig nog verkrijgbaar bij Paradigit. Tevens was de levering super snel. Als Paradigit het niet had gehad, had ik een groot probleem gehad!

Levering was snel.

Prima, duidelijke en makkelijke webshop met een goed assortiment. Betaling en levering is goed verlopen.

Printer besteld en dan verwacht je een nieuwe te krijgen maar helaas is er een showmodel ingepakt. Met als gevolg dat de voorkant waar geen sticker geplakt zat nu verkleurd is, er nog een alarm sticker op zat die amper te verwijderen is, er geen beschermkartonnen/plakkers meer in zaten, etc. Voor dit soort producten moet er een speciale showmodel prijs gemaakt worden en het vermeld staan. Kortom, erg teleurgesteld.

Via de web site een drone gekocht en in de winkel laten afleveren en opgehaald. Dit proces verliep prima. De medewerkers waren net zo enthousiast en de drone vloog al snel door de winkel.
Helaas bleek er al een paar dagen later dat er iets niet helemaal goed zat in de drone en de communicatie naar het toestel. Probleemloos opgelost met een nieuwe drone, Zonder gezeur of wat dan ook. Na enkele maanden weer een probleem met de communicatie. Deze keer niet te repareren en opnieuw zonder problemen opgelost. Gewoon geld terug en klaar. Dikke complimenten dus.

Het is wel duidelijk uit het voorgaande dat de levering uitstekend was

Via de help functie direct geholpen door verschillende medewerkers. Telkens een bevestiging met de gmaakte afspraken. TOP

De website was duidelijk en overzichtelijk met leuke aanbiedingen. De bestelprocedure was vlot en makkelijk.

Mijn bestelling was binnen 12 uur en in goede staat geleverd waar ik uiteraard zeer content mee was.

Het ging allemaal prima. Precies zoals je het wenst tegenwoordig. Snel, duidelijk en niet duur.

Savonds besteld, dag later binnen

Suppersnelle levering, ik kreeg precies wat ik besteld had en het was goed verpakt en er zat een factuur bij.

Supersnelle levering maar ook nog een van de goedkoopste. Prettig als je de volgende dag al iets geleverd wilt hebben. In mijn geval een centrale switch die mij hele huishouding voorziet van netwerk.

Hier kun je niets over zeggen. S'avonds besteld de volgende middag al bezorgd.

Zeer snelle Levering en goede behandeling ,ben uiterst tevreden met het gekochte produkt een Samsung SSD 750EVO 250 GB

Via een vergelijksite bij Paradigit terecht gekomen. Bestelling geplaatst en goed geïnformeerd over de werkwijze

Melding gekregen, dat er een dag vertraging was.

Vriendelijk en correct

Duidelijke en overzichtelijke website, betaling is eenvoudig en verloopt soepel. Geen negatief puntje op aan te merken.

Product de volgende dag netjes verpakt ontvangen van postNL

Heel tevreden over de Paraditgit. Bestellingen EN retour EN klantenservice is bij mij goed verlopen. Ik had de pech iets te kopen wat niet helemaal naar wens was, dit is allemaal snel en prima opgelost

prima, naar behoren en zoals verwacht

snelle, correcte en vriendelijke reacties. ook retour snel en netjes afgehandeld

Smartphone besteld en betaald, zou volgende dag geleverd worden. Order en betaalbevestiging gekregen, maar door fout in 'systeem' toestel niet verzonden.
Eerst gemaild: geen antwoord, vervolgens gebeld en dan werd fout vastgesteld. Wat men belooft komt men niet na. Geen compensatie.

Doen precies wat ze moeten doen. Tijdig geleverd, spullen goed verpakt, gebruiksvriendelijke website. Niets te klagen dus.

Ik heb een product besteld voor afhaal in de winkel en daar mag ik betalen. Bevestiging dat hij klaar stond kreeg ik niet. Na een belletje naar de klantenservice was alles zo geregeld

Na een klein probleempje met de afhaal bevestiging is alles goed gekomen. De klantenservice gebeld, ze belde gelijk de winkel en binnen een minuut had ik het afhaal bevestiging

Goed en een zeer gespecialiseerde winkel waar ze je kunnen helpen met allerlei vragen m.b.t. je elektronica

Klantenservice was zeer vriendelijk en snapte mijn problemen.
heb wel een tijdje moeten wachten op reactie maar voor de rest was alles prima

Paradigit is er totaal niet duidelijk over dat zakelijke aankopen maar 1 jaar garantie hebben. Van een laptop die rond de 1500 euro kost mag je verwachten dat deze langer mee gaat dan 1 jaar.

Erg onbehulpzaam, de klantenservice is totaal niet bereid om verder met je mee te denken of je tegemoed te komen. Val je buiten hun regels dan heb je pech, ook als bij de aankoop totaal niet is gezegd over andere garantie voorwaarden omdat je een bedrijfsnaam hebt ingevuld.

Scorekaart voor Paradigit