Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenParadigit had tijdens de Black Friday aanbiedingen de beste aanbieding voor de Surface Pro 4. Ik bestel mijn computerwaar altijd bij Par digit en ze stellen mij nooit teleur.
VerzendingNetjes op tijd en goed verpakt.
Ik kon eenvoudig vinden wat ik wilde hebben. En uit de vergelijking bleek dat een redelijke prijs.
Verzending's avonds besteld en de volgende dag rond de middag bezorgd, terwijl er 2 dagen levertijd voor stond.
KlantenserviceIk heb de klantenservice niet nodig gehad, maar eerder ervaringen waren prima.
Makkelijk online bestellen; Snelle levering en goede service. Product in orde voor een erg aantrekkelijke prijs.
VerzendingHelaas was er iets mis gelopen met het sturen van een verzend bevestiging (Paradigit) en ophaal bericht (PostNl); Het pakket bleek wel meteen opgestuurd te zijn.
KlantenserviceGoed en netjes geholpen via chat service
Snelle levering. Goede product omschrijving. Fijn dat levering, bij bestellingen voor 23.30, de volgende dag geleverd worden.
VerzendingSnelle levering
Voldoet aan de verwachting. Snel het juiste product gevonden, snel afgehandeld. Niets op aan te merken.
VerzendingVoldoet geheel aan de verwachtingen. Alleen jammer dat beide functies van de functieknoppen niet worden verlicht.
Een heel prettige website met goede filters, werkt erg makkelijk. Tevens scherpe prijzen en zeer snelle verzending, een aanrader!
VerzendingZeer snelle verzending en al vanaf 25 euro geen verzendkosten.
Duidelijke e-mails, Verder geen op of aanmerkingen.
Donderdag een computer, twee schermen, twee x toetsenbord en 3x muis besteld, werd een week later pas bezorgd. Gelogen slogan dus! Elke dag contact op proberen te nemen waar het bleef, niemand kon ons helpen of vertellen waarom het zo lang duurt. Voor een bedrijf is dit van levensbelang. Slechte zaak dus!
VerzendingWoensdag eindelijk pas bericht dat het komt omdat de 2 muizen en toetsenborden niet op voorraad waren, zeg dat dan meteen! Bestelling omgegooid (ge-upgrade naar een iets duurdere variant op kosten van Paradigit) en de volgende dag was het er. Jammer dat we het dezelfde dag niet op konden halen en NOG een dag moesten wachten, maar so be it. Ik ga er niet meer bestellen.
KlantenserviceUiteindelijk werden we goed geholpen en kwam de spreekwoordelijke aap uit de mouw, jammer dat het een week moet duren, anders was het zo opgelost!
Weinig goede informatie gekregen, geen melding dat de producten niet op voorraad waren. Anders hadden we ze daar ook niet besteld want het was voor ons belangrijk om ze op tijd te hebben.
Verzendingbij bestelling, niet de volgende dag in huis. Sommige producten waren niet op voorraad, dan wachten ze met de verzending om geld te besparen.
Klantenservicewel ter compensatie een ge-upgrade versie van een keyboard gekregen, maar alleen omdat we daar naar gevraagd hadden. We waren onderhand al een week verder na de dag van bestelling. aangeboden om zelf op te halen maar dat ging ook niet.
Heel prettig, vandaag bestellen en morgen in huis. Afgeleverd binnen het opgegeven tijdskader en ook in de avond
VerzendingPakket is tijdig afgeleverd
Afgelopen week een Kingston SSD besteld. Laagste prijs, op voorraad en 'vandaag besteld, morgen in huis'-verhaal.
Nou, het klopt Ik had de SSD keurig verpakt de volgende dag in huis.
Tussendoor ook prima op de hoogte gehouden d.m.v. emails.
Al met al uitstekend dus!
Prima verpakt, tussen bestelling en levering keurig op de hoogte gehouden d.m.v. statusmails.
Nette en overzichtelijke site. Goede productinfo. Ben geen techneut, maar kan door de heldere info wel de juiste keuze maken.
Goede omschrijving van het gekochte artikel (combi van enkele telefoons) en een vlotte en prima levering. Perfect dus.
Paradigid heeft een duidelijke website. Ik had het product dat ik wou hebben gevonden via de zoekfunctie. Dit was relatief eenvoudig omdat de resultaten overzichtelijk en net foto's waren.
VerzendingZoals beloofd kwam de zending de volgende dag aan. Prima service, en in mijn geval gratis.
Makkelijk besteld (goeie micro-SD "Black Friday" actieprijs): Simpelweg de actiepagina geopend vanuit de nieuwsbrief (e-mail), op het product-plaatje geklikt, het aantal aangepast in het "winkelmandje" (ik wilde er graag 4), afgerekend met Ideal (zoals te doen gebruikelijk) en binnen no time een bevestigingsmail! Gewoon goed en 'on-par' met andere kwaliteit webshops dus.
VerzendingDirect de volgende ochtend een 'Track and trace' nummer ontvangen en SUPER SNEL (binnen 17 uur na bestelling!) ook daadwerkelijk geleverd. Het was ook netjes in een doos ingepakt, ondanks dat het een simpel product betrof dat ik in een enveloppe ook had geaccepteerd! Wel kwam het 2 uur later dan vermeld in de 'Track and trace' (gebeurt wel vaker tegenwoordig), maar dit is meer te wijten aan de distributeur dan aan Paradigit zelf!
Prima service, goed geholpen en geadviseerd. Deskundig en behulpzaam personeel. We kregen meer dan voldoende tijd en aandacht, ondanks dat we heel erg veel vragen hadden en er nog meer klanten waren voelde we ons niet gejaagd.
KlantenserviceDuurde even voor ik aan de beurt was, maar daarna goed geholpen. Probleem op kunnen lossen.
Met het plaatsen van de bestelling via mijn mobiele telefoon lukte het me niet om de kortingscode in te voeren. Ik kreeg gewoonweg niet het juiste schermpje. Toen ik met de klantenservice belde ben ik goed geholpen. Hij heeft namens mij de bestelling gedaan omdat ik niet in de gelegenheid was om een laptop te gebruiken.
VerzendingSnel geleverd. Ik ben het product zelf op gaan halen en was erg tevreden over de goede service, goede uitleg over apparaat en het deskundig personeel.
KlantenserviceHeel goed geholpen, wel aardige wachttijd.
Duidelijke website waar alles over je order makkelijk te vinden valt. Via tweakers was ik op de productpagina van de Seasonic G-series 450W aangekomen, en vanaf daar verliep het bestelproces soepeltjes. Vanaf de productpagina kan je het product aan je winkelmandje toevoegen, en dan direct bestellen. Je krijgt dan een aantal (6!) bezorg/afhaalopties te zien, waarna je keuze hebt uit 3 betaalmiddelen. Daarna is het wachten tot je bestelling binnen is, en naar mijn ervaring is dat erg snel.
Verzendingvoor 23:30 besteld, de volgende dag in huis - en zo was het ook. Bij een ander product dat ik besteld had en dat ik retour wilde zenden was er ook geen enkel probleem. Retour aangevraagd, pakje afgeleverd en klaar.
KlantenserviceGaven duidelijk en netjes antwoord. De reactietijd is echter vrij hoog, zo worden er twee werkdagen gegeven voor een email. Voor wat meer urgente zaken is het misschien makkelijker te bellen.
Goede service en lage prijs. Lenovo ideapad bestelling op Black Friday geplaatst. Snelle levering op zaterdag om 12.30, een uurtje eerder dan PostNL aangaf.
Mijn Surface pen precies op de punt laten vallen waardoor schrijven haperde op het scherm. Pen Tips besteld, in de hoop dat dit het probleem zou oplossen en keurig de volgende dag in huis. Probleem opgelost.
VerzendingZoals beloofd dag erop in huis.