Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenHet bestellen ging vrij simpel en werd duidelijk uitgelegd. Artikel was goed omschreven en na bestelling was deze met de betaling simpel afgerond!!
De bestelling was erg makkelijk en snel afgerond. Een klein nadeel vond ik dat de bevestigingsmail vrij laat aankwam, waardoor ik niet zeker wist of alles goed was gegaan.
VerzendingMijn product was met zorg verpakt. Er was geen schade te bespeuren aan de doos, dus er is met uiterste zorg mee omgegaan.
KlantenserviceDe klantenservice is nog tot laat in de avond te bereiken wat een groot voordeel is.
Het is een overzichtelijke site , erg duidelijk hoe je moet betalen, en je kan makkelijk via paypal betalen
VerzendingNa bestelling was het de volgende dag al binnen, het was een beetje groots ingepakt, voor 4 sd cards hadden ze een hele grote doos gebruikt, niet dat dit een negatief iets is, het was goed verpakt en kwam ombeschadigd aan
Alles is duidelijk je word goed begeleid. Ik vond het erg overzichtelijk. Alles was top
VerzendingVolgende dag binnen was ook volgende dag binnen!
prima site, duidelijk en makkelijk om producten te vinden.
bestelling is prima gegaan, op tijd binnen gekomen zonder problemen.
Kreeg mijn bestelling netjes op tijd en in goede staat binnen. Het product werkt ook goed.
VerzendingSnel en op tijd.
Product als verwacht, makkelijk te vinden op de site.
Snelle response na bestelling.
Keurig verpakt in doos op maat.
Zeer snelle levering
KlantenserviceAls verwacht
Product besteld in de avond, en netjes de volgende dag binnen zoals zij gezegd hebben
VerzendingGewoon zoals het hoort
Goed assortiment, vakkundig, vriendelijke- en betrokken medewerkers. Goede kwaliteit-prijs-verhouding, uitstekende service en 'n plezierige omgeving om te winkelen.
VerzendingNa oriëntatie op de duidelijke website van Paradigit 'n HP ScanJet 200/NON besteld. Het product werd na 1 dag geleverd, keurig verpakt.
KlantenserviceCorrect gereageerd op gesignaleerde bestelfout in het systeem.
De bestelling was gemakkelijk te plaatsen. De betaling vond plaats in de winkel. Het is de volgende dag opgehaald
VerzendingDe bestelling is in de winkel opgehaald. Dat kon de volgende dag
KlantenserviceGoed contact met de klantenservice. Door mij is besloten de voeding in de winkel te laten plaatsen. Dit kost 19,90 euro
Het bestellen was zonder problemen te doen. Op grond van chat product gekozen. Goede informatie.
VerzendingDe volgende dag kostenloos geleverd
KlantenserviceGoede ondersteuning
Vroeg in de dag na bestelling geleverd. Prima verpakt en netjes afgewerkt. Ik heb niks te klachen.
Ruime keuze in verschillende prijsklasse, snelle levering, vriendelijk personeel.
Tevreden met mijn nieuwe I-Pad air 2.
Snelle levering
KlantenserviceGoed persoonlijk contact, vriendelijke behulpzame medewerkers. Ben op de hoogte van mijn bestelling gehouden via de mail, dit als prettig ervaren.
Makkelijk online winkelen. Prijzen zijn concurrerend. Goede producten.
Levering van bestelde product onmiddeliijk; Helaas was verzend bevestiging en ophaal bericht niet gestuurd. Chat service heeft goed geholpen.
Helaas was verzend bevestiging en ophaal bericht niet gestuurd, terwijl het bestelde product meteen was opgestuurd en lag te wachten bij de AH.
KlantenserviceSnel geholpen via de Chat service
Vanwege slecht wifi signaal een ubiquiti accesspoint besteld. Volgende dag al in huis en makkelijk aan te sluiten. Nu zelfs op de zolder goed bereik.
VerzendingDirect de volgende dag al in huis.
Na bestelling nog even gebeld omdat ik even zeker wilde zijn dat er volgende dag op adres werd afgeleverd en 30 minuten na de bestelling bleek de zending al gereed te staan. Keurig en keurig te woord gestaan en afgehandeld zelfs met een case/bevestiging.
VerzendingPrecies op tijd op het juiste adres
KlantenserviceKeurig (en onverwacht) goed en behulpzaam geholpen, erg leuk te merken dat web en klantencontact samen gaan.
Het product was snel te zien op de site van paradigit.en duidelijk kon meteen bestellen..
VerzendingNa 1 dag had ik mijn bestelling.
KlantenserviceWas goed geholpen door paradigit
Goede prijs, goed geïnformeerd, snel geleverd en goed product! Heel erg tevreden mee. Weef een goede aakoop bij paradigit dus!
VerzendingIn de avond voor 23.30 besteld en ik had m de dag erna al om 11.00 uur in huis. Kan ook aan PostNL liggen. De processorkoeler houdt mn cpu tot 30 graden C koeler. (Coolermaster Hyper 212x). #ad
KlantenserviceNiet nodig gehad maar ik heb wel veel infomails over de bestelling gekregen en daar was ik best blij mee
Heldere site, scherpe prijs en snelle levering. Alles wat je van een webshop verwacht. Als ik wat nodig heb, ga ik zeker weer bij Paradigit kopen.
Verzending's avonds besteld en de volgende dag keurig afgeleverd
Ik had snel een product nodig voor mijn computer dus donderdag avond besteld. Wat blijkt is dat ze je de producten morgen in huis leveren als je voor 23.30 besteld. Dat is laat! Ze waren toevallig ook de goedkoopste en ze heb en gratis verzending boven de 25€. Samen met de garantie en service die ze leveren gewoon een van de beste winkels om iets te kopen wat met technologie te maken heeft.
VerzendingIk had een nieuwe processor koeler nodig omdat de stock koeler kapot was gegaan. Wilde een luchtkoeler hebben die niet te duur was én waar ik misschien mee wat kon overklollen. De Coolermaster Hyper 212X vas maar 30€ met gratis verzending bij paradigit. Er waren op tweakers ook veel reviews van. Gelijk gekocht en heel erg tevreden mee. Nu temperaturen van gemiddeld 25 tot 30 graden Celsius koeler dan voorheen. Top product!
KlantenserviceIk heb na het plaatsen van de order bijna direct alle bevestigingsmails gekregen. Ook heb ik netjes in de vroege vrijdagochtend een track n trace code gekregen. Allemaal metjes en snel afgehandeld dus. Nergens problemen mee gehad.