Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenproduct beschrijving is naar behoren. prijzen zijn scherp. bestellen is simpel en betaling via ideal is snel en betrouwbaar voor zowel paradigit als voor mij.
Verzendingde mini sd card werkt zoals verwacht en naar tevredenheid
Na bestelling was het product dat ik op de website gemakkelijk kon vinden snel verstuurt en geleverd .Ook vind ik het goed dat al bij 25 euro geen verzendkosten worden berekend
VerzendingHet product was goed verpakt en voldoet aan de verwachting .
Snelle goede levering! Elke bestelling die ik heb gedaan is op tijd, en ik heb eigenlijk nog nooit problemen gehad. Product overzicht is altijd prima en heb kunnen genieten van de Cyber Monday aanbiedingen!
Makkelijk te bestellen. product op site snel te vinden, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede product omschrijving
Artikel makkelijk te vinden op site, prima prijs/kwaliteit verhouding,
Snelle levering, Product voldoet aan de verwachting
Binnen 24 uur geleverd
Duidelijke website, betrouwbare uitstraling, goede onderverdeling van artikelen, goed functionerende zoekmogelijkheid, heldere regels over ruilen of terugsturen. Mogelijkheid met creditcard te betalen, vlotte verzending.
VerzendingGoed verpakt en prima e-mail 'begeleiding' over moment van aankoop, verzending en aflevering.
Snel het gewenste product gevonden in de goed toegankelijke site en na betaling viel de volgende dag het pakketje op de mat. Goed, overzichtelijk en snel.
VerzendingInderdaad, zoals beloofd, had ik de volgende dag de bestelling al binnen.
Het product wat ik zocht was snel en gemakkelijk te vinden. de bestelling verliep soepel en snel en de levering was ook snel.
VerzendingZeer snel geleverd
Klantenservicegeen gebruik van hoeven te maken
Einde van de middag besteld, volgende middag in huis, top!
Helaas had ik een defect aan de grafische kaart maar er werd meteen een DOA verzoek ingedient en werd meteen afhandeld, erg netjes.
Ik zocht een bepaald product om een bestaand internet via het elektriciteits net uit te bereiden. Via kieskeurig kwam ik bij winkels terecht die het toch niet bleken te hebben. Alleen 1 winkel, maar die had alleen de Belgische uitvoering. Ivm de randaarde geen optie voor nederland. Daarna nog sites bekeken in Duitsland. Vlak bij ons. Ook daar niet. Dagen later nog eens gezocht en plotseling stond Paradigit. met dat product. Gekeken en direct besteld.
VerzendingZoals beloofd, keurig geleverd.
Ben nu vaste klant zo langzamerhand. Deze keer een Unifi Router gekocht. Uitstekende webshop met simpele navigatie en uitstekende prijzen.
VerzendingLevering was zoals was beloofd. Het komt steeds meer voor dat morgen leveren een dagje langer duurt. Hier geen probleem.
Goede en betrouwbare webshop. Producten die ik heb besteld zijn mooi op tijd geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
snelle bestelling, site is duidelijk, snel geleverd, goed verpakt. alleen jammer dat hij niet de paypal accepteerde van de persoon voor wie het was.
Het was een super aanbieding en ik werd in de winkel ook perfect geholpen,er was alle aandacht en tijd voor me!
VerzendingIk heb de producten zelf in de winkel opgehaald en daar lag alles netjes klaar.
KlantenserviceDe service was prima,alles lag netjes klaar inde winkel,zoals ik het online besteld had!
Bestelling makkelijk geplaatst en levering was snel. Product was netjes verpakt en verkeerde in een nette staat.
VerzendingSnelle levering, zoals gezegd de volgende dag in huis.
VerzendingSnelle levering, zoals gezegd de volgende dag in huis.
Het was duidelijk wat ik moest betalen en de betaling verliep goed en was overzichtelijk.
Verzendingdag na bestelling al in huis
Mijn laptop met black friday besteld. Geweldige actie en korting zoals je van een black friday mag verwachten. Snelle levering. heldere service.
VerzendingPakket is goed aangekomen. wel geef ik als tip mee, om de verpakking neutraal te leveren. Wanneer de postbode, met een grote doos met prominent het computermerk logo er op loopt kan uitlokkend werken, op bepaalde individuen.
KlantenserviceHeldere communicatie en levering. Voldoende mails over pakket informatie. maar niet te dominerend, met tig duizend spam mails.
Bestelling en levering probleemloos keurig binnen één dag. Nies op te merken. Bla bla bla
Makkelijk zoeken
Makkelijk betalen
s Avond om ca 22. 00 uur besteld, de volgende dag s middags in huis
Zou van 13.30-16.30 bezorgd zijn, werd ca 17.00.