Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe site is zeer overzichtelijk opgebouwd en geeft veel informatie over het product dat je zoekt. Het bestellingsproces is professioneel samengesteld. Vooral de duidelijke informatie via de email van de verschillende fases in de bestelling geeft een goed gevoel. Het telefonisch contact met de service afdeling was prettig. Er werd goed geluisterd en meegedacht betreffende mijn vraag.
AlgemeenDuidelijke site, zeer makkelijk te navigeren. Omschrijving van de producten zijn duidelijk en compleet. Bestellen van de artikelen gaat makkelijk. Betaling en verzending snel. Zeer tevreden, zeker het bezoeken waard!
VerzendingSnel geleverd, volgens afspraak! DHL kwam op tijd. Hantekening zetten en hopsakee.
AlgemeenKwam als goedkoopste uit de Pricewatch, heeft prima informatie en bestellen en betalen ging makkelijk. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
VerzendingBestelling werd op tijd geleverd, was volgende dag in huis. Werd geleverd via DHL.
AlgemeenHele goede winkel,duidelijke website,alles werkt goed.
Toppie,waren alle winkels maar zo goed ga zo door!
---
Heb nog niet nodig gehad gelukkig,maar zal vast goed zitten;)
Echte aanrader.
Voor 23:30 is ook echt volgende dag in huis.
Toppers!
AlgemeenIk heb hier een nieuwe monitor gekocht. Paradigit was hierbij de één na goedkoopste, maar heb hier besteld wegens nostalgische redenen: ik heb als kind al veel geleerd over computers bij de NoRRoD en het heeft me ook de computerenthousiast gemaakt die ik nog altijd ben. NoRRoD is uiteindelijk Paradigit geworden.
VerzendingIk heb hier een nieuwe monitor gekocht. De monitor werd inderdaad de volgende dag geleverd, dus ik heb even gewacht met bestellen tot ik thuis zou zijn die volgende dag. Er zat geen extra buitendoos om de monitordoos, maar de monitordoos was ook ruim stevig genoeg om de reis te overleven. Oplettende buren weten dan echter wel precies wat je gekocht hebt. De doos was onbeschadigd en het product is volledig functioneel.
AlgemeenBesteld, op tijd geleverd en op de hoogte gehouden van voortgang (besteld, klaar voor verzending, verzonden, factuur).
VerzendingSnelheid nagekomen en status per mail ontvangen - niets meer en niets minder.
AlgemeenBestellen ging makkelijk, veel betaalopties en een duidelijke site waar alles wat je zoekt makkelijk op te vinden is. Belofte qua levering is niet helemaal als hoe het op de site staat, vandaar 4 sterrren.
VerzendingOp de site staat voor 23:30 besteld, morgen in huis. Ik heb 5 dagen moeten wachten voor het product eindelijk bezorgd was.
KlantenserviceVia WhatsApp zijn ze heel slecht bereikbaar. Telefonisch werd ik een stuk sneller geholpen. Pas nadat ik telefonisch geholpen was werd er pas op mijn appje gereageerd.
AlgemeenIk heb via paradigit een interne usb hub van nzxt gekocht! Deze heb ik op zaterdag avond besteld en Paradigit zou hem dan maandag versturen via DHL.
VerzendingDe verzending was echt top kwaliteit. Paradigit heeft mijn pakketje maandag verzonden en was die zelfde avond al in huis!
KlantenserviceDe klantenservice van Paradigit is erg goed. Ze sturen binnen enkele minuten je bestel bevestiging en zodra je pakket is verzonden een track en trace code!
AlgemeenWas opzoek naar een toetsenbord en muis combo. Van de winkels die ik kende en vertrouwde had Paradigit de beste prijs en snel geleverd.
VerzendingDesondanks 1 dag vertraging alsnog een snelle en nette bezorging. Geen beschadigingen en duidelijke communicatie.
KlantenserviceBestelling had 1 dag vertraging maar werd netjes op de hoogte gesteld en wist waar ik aan toe was. Vertraging is zelden een probleem zolang maar duidelijk gecommuniceerd wordt wanneer het wel geleverd wordt.
AlgemeenOverzichtelijke website met leuke acties.
Heb hier een videokaart besteld. Super snelle afhandeling en levering. Om 16:00 uur besteld en volgende dag in huis.
Communicatie is ook duidelijk. Absoluut geen klagen. Daarbij zijn de voorwaarden, onder andere garantie, duidelijk. Wat ik zelf heel prettig vind.
Ze bestaan natuurlijk al een poosje, maar ze hebben zich mooi verder ontwikkeld. Kan een ieder aanraden hier te bestellen.
ASUS Dual GeForce RTX 4070 EVO OC Edition 12GB
Vlotte kaart, top voor 1440p gaming. Zelfs 4K met DLSS is niet slecht. Als je geen DLSS of andere upscaling wilt gebruiken zit je met deze kaart op 1440p rond de 60fps voor AAA games op de beste instellingen.
Je ontvangt duidelijke mails over de status van je bestelling en laten je weten waar je terecht kunt bij problemen. Heb alles als heel prettig ervaren.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over mijn ervaring met Paradigit.nl. Het bestelproces was erg eenvoudig, en de website is gebruiksvriendelijk. De prijzen waren duidelijk aangegeven, en het afrekenen ging soepel.
VerzendingMijn bestelling werd al de volgende dag geleverd, hoewel ik deze laat op vrijdagavond had geplaatst. De AMD Ryzen 7 9800X3D processor was zorgvuldig verpakt en arriveerde in perfecte staat. De extra beveiligingscode bij de levering via DHL gaf me bovendien een extra gevoel van veiligheid.
AlgemeenWat een goede tip van tweakers om de Lenovo IdeaPad Slim 3 - 83EQ004XMH bij paradigit te bestellen. Veel value for money. De laptop was makkelijk te bestellen en ik kon aangeven om de laptop in de avond uren te laten bezorgen. Handig! Paradigit houd je goed op de hoogte van het bestelproces.
De laptop was al geinstalleerd met windows. Zelf office erop zetten is erg makkelijk. Heel blij mee!
Bezorging in de avond uren. Alles goed en zorgvuldig verpakt.
AlgemeenIk wist van tevoren precies wat ik wilde bestellen. Dat ging snel, goed en gemakkelijk. Behalve kwalitatief goed is het ook nog de goedkoopste webshop voor mijn artikel. Ik had al een account uit het verleden, dus ik wist dat ik zonder bedenkingen kon bestellen.
VerzendingHet is heel snel geleverd en in perfecte staat. Ik had bewust voor een afhaal automaat gekozen, zodat ik niet huis hoefde te blijven. Dat werkte perfect. Ik kreeg een e-mail toen het er was en kon het meteen afhalen. Sneller leveren dat dit was onmogelijk geweest.
AlgemeenZe waren op dat moment het goedkoopst met de 9800X3D. Overdag besteld, volgende dag in huis (via DHL). Uitstekend dus.
VerzendingIets bestellen en de volgende dag al ontvangen is altijd erg fijn als het weer lukt. Veel shops beloven het maar ze maken het niet altijd waar...
AlgemeenKwam als laagste prijs uit de pricewatch. Eenvoudig kunnen bestellen en snel bezorgd. Ik ben dus tevreden.
---
Geen contact gehad met klantenservice, maar de ontvangen e-mails over mijn bestelling zijn duidelijk.
Verzending met PostNL, wat bij mij eigenlijk altijd goed gaat.
AlgemeenIk heb vrijdagavond om 18:00 besteld en zaterdag om 14:00 was het product al in huis !
---
2% kans op een playstation 5 dat vind ik prima service. (als ze nou volgende keer een 5090 weggeven, dan kom ik ook nog aan al het personeel een kusje geven)
Snel geleverd. Het enige wat beter had gekund was post.nl ipv dhl, Post.nl is beter als ik niet thuis was geweest.
AlgemeenBeste prijs voor het gekozen artikel. Alle andere shops hadden net de prijs verhoogd maar niet paradigt
VerzendingBijna meteen nadat ik besteld had waren de artikelen verzonden en meteen de volgende ochtend binnen gekregen
KlantenserviceDirect geinformeerd over levering. Beter kan niet. Niet direct contact gehad verder met de klantenservice maar dat hoeft niet als je artikel goed geleverd word
AlgemeenHet bestellen ging goed.
Ik heb geen gedoe gehad, en mijn producten optijd gekregen.
De site is ook prima verder.
---
Ik heb het bestelproces als fijn ervaren, ook hier geen gedoe.
De levering was optijd, het product in orde.
Ook de site is prima, geen gedoe.
AlgemeenLaptop uitgezocht via tweakers en eenvoudig besteld bij paradigit. Vorige laptop kwam ook bij paradigit vandaag. Prima webshop/winkel.
VerzendingSnelle levering en zoals beloofd de volgende dag in huis.
AlgemeenIk had oordopjes nodig met draad en Paradigit was 1 van de goedkoopste. Ik ken ze nog van 'vroeger' toen ik veel computer onderdelen bestelde. Betrouwbaar bedrijf zonder veel poespas.
VerzendingBestelling gaat soepel en je kunt direct een DHL afhaalpunt selecteren. Volgende dag in huis. Prima verpakt. Gewoon prima dus.