Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenEnige tijd geleden een laptop besteld bij Paradigit. De service was goed. Het product bevalt prima. Bijkomend voordeel is dat als iets minder ou bevallen, je hiervoor ook terecht kunt bij een van de fysieke winkels.
VerzendingEnige tijd geleden een laptop besteld bij Paradigit. De service was goed. Het product bevalt prima. Bijkomend voordeel is dat als iets minder ou bevallen, je hiervoor ook terecht kunt bij een van de fysieke winkels.
KlantenserviceEnige tijd geleden een laptop besteld bij Paradigit. De service was goed. Het product bevalt prima. Bijkomend voordeel is dat als iets minder ou bevallen, je hiervoor ook terecht kunt bij een van de fysieke winkels.
Alles wat ze beloven op hun site is een garantie en komen ze ook na!
VerzendingDe volgende dag netjes in huis met een goede verpakking!
KlantenserviceVragen die je stelt zijn beantwoord met de waarheid zoals voorraad die beschikbaar is en waar. Andere sites willen hier nog wel eens over liegen...
Een fantastische Cyber Monday deal gekocht bij Paradigit en ik had hem de volgende dag al binnen. Makkelijk om te bestellen en goede keuze uit betalingsmogelijkheden.
VerzendingMaandag besteld en dinsdag al binnen !
KlantenserviceGoede berichtgeving van de bestelling, de betaling en de verzending.
Alles duidelijk en correct aangegeven. Prima afhandeling. Spullen op tijd in huis. Geen problemen op enig vlak.
Eerste keer dat ik iets bestelde bij Paradigit. Alles verliep vlekkeloos en het pakketje werd snel geleverd zoals ze aangeven op de site. Helemaal geen problemen gehad.
VerzendingBestelling werd snel bezorgd. Had een dure laptop gekocht die uiteindelijk werd verzonden in een nette compacte doos, de vulling was van bruin papier i.p.v. wat meer schokbestendige vulling.
Een goede winkel met een goede website en een lage prijs!
Er is een ruim assortiment beschikbaar.
Winkel geselcteerd o.b.v. Pricewatch. Prima ervaring. Eenvoudig bestelproces. Prijs laag. Al met al uitstekend geleverde diensten.
Ja, het opzoeken van de artikelen die je nodig hebt zijn makkelijk op te zoeken. Daarnaast viel het me wel tegen dat met de black-friday korting je niet meerdere kortingcodes kon toevoegen. Dit vond ik erg teleurstellend.
VerzendingDe bestelling van ons product was bijna 10 dagen eerder dan verwacht dit is natuurlijk erg fijn !
Bestelling plaatsen was makkelijk en prijs was goedkoper dan bij andere (web)shops. Alles verliep vlot.
VerzendingPrinter was direct volgende dag in huis.
Bevestiging van de bestelling duurde wat langer dan verwacht; gedurende het weekend vindt geen processing plaats.
Wel is het de eerstvolgende werkdag verzonden en een dag later gearriveerd.
Levering via PostNL, dus beter dan de goedkopere bezorgers. Geen onnodig extra verpakkingsmateriaal, maar gewoon direct in monitordoos.
Heel makelijk om te bestellen. Prima service and mooi korting ten opzichte van de winkel prijs
Duidelijke site, het product was snel gevonden en besteld. Alles duidelijke en helder geen enkel probleem.
VerzendingDe dag volgend op de bestelling werd deze geleverd. Precies zoals beloofd.
Great service, ordered from the website on Black Friday, received on the promised date. Unfortunately had to return the product, but it was quite easy too. Nothing to complain I would totally buy there again.
product beschrijving is naar behoren. prijzen zijn scherp. bestellen is simpel en betaling via ideal is snel en betrouwbaar voor zowel paradigit als voor mij.
Verzendingde mini sd card werkt zoals verwacht en naar tevredenheid
Na bestelling was het product dat ik op de website gemakkelijk kon vinden snel verstuurt en geleverd .Ook vind ik het goed dat al bij 25 euro geen verzendkosten worden berekend
VerzendingHet product was goed verpakt en voldoet aan de verwachting .
Snelle goede levering! Elke bestelling die ik heb gedaan is op tijd, en ik heb eigenlijk nog nooit problemen gehad. Product overzicht is altijd prima en heb kunnen genieten van de Cyber Monday aanbiedingen!
Makkelijk te bestellen. product op site snel te vinden, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede product omschrijving
Artikel makkelijk te vinden op site, prima prijs/kwaliteit verhouding,
Snelle levering, Product voldoet aan de verwachting
Binnen 24 uur geleverd
Duidelijke website, betrouwbare uitstraling, goede onderverdeling van artikelen, goed functionerende zoekmogelijkheid, heldere regels over ruilen of terugsturen. Mogelijkheid met creditcard te betalen, vlotte verzending.
VerzendingGoed verpakt en prima e-mail 'begeleiding' over moment van aankoop, verzending en aflevering.
Snel het gewenste product gevonden in de goed toegankelijke site en na betaling viel de volgende dag het pakketje op de mat. Goed, overzichtelijk en snel.
VerzendingInderdaad, zoals beloofd, had ik de volgende dag de bestelling al binnen.