Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenDat wad allemaal snel geregeld. Ik ben verbaast dat ik zo snel de laptop thuis krijg. Groet.
Inituitief en snel bestelproces, zonder poespas. Ook de betaling gaat snel en goed zoals bij andere webshops.
VerzendingLevering was snel en conform indicatie op de website.
Ik had snel een medewerker aan de lijn, Medewerker heeft correct en vakkundig advies gegeven.
na enig wachten,samen snel tot de voor mij juiste keuze gekomen en keurig beleefd te woord gestaan
Verzendingpakketje werd keurig de dag erop bezorgd.Alleen jammer dat PostNl en/of Paradigit geen tijdsindicatie gaf
KlantenserviceAl jaren vaste klant en altijd uitstekend geholpen zelfs na de garantie-periode
het was makelijk een bestelling te plaatsen en betalen ging ook heel makelijk
De bestelling is lekker optijd gekomen
Goed geholpen
Gewoon via Ideal, prima. Paradigit informeert je per mail prima, je hebt een herroepingsrecht. Paradigit bestaat al langer en heeft de tand des tijds redelijk doorstaan ondanks internet. Het is dan ook goed dat hun internetshop prima is. Je kunt je bestelling afhalen in een fysieke winkel, ofschoon het aantal winkels flink is afgenomen (zo ook in Gouda).
VerzendingIn de Paradigit Parade actiedagen (17 - 19 november jl.) gekocht Fresh 'n rebel Noonday M luidspreker voor 59 euro (normaal 79 euro bij Paradigit).
Voor dat geld kun je echt geen buil vallen, en ik zocht een luidspreker die ik kon aansluiten op een iPad voor de werkkamer.
Uit reviews, o.a. begreep ik dat de prijs-kwaliteitverhouding prima was. Het is een Mono Bluetoothspeaker met oplaadbare accu die je zowel bedraad (3.5 mm) als onbedraad kunt aansluiten. Ik heb het onbedraad geprobeerd met mijn iPad mini en de NFC (near field comm) ging prima. Alternatief
is bluetooth 2.1 (de nieuwste bluetooth is 4).
Ik ben geen electronicafreak op audiogebied dus laat ik me leiden door reviews van onder andere digitailing.
Onduidelijk dat na de betaling moet je de termijnen waarin je wilt betalen aanvinken. Daarna moet je nog de algemene voorwaarden aanvinken, vond ik erg onduidelijk aangegeven. Je kunt de site zo verlaten zonder herinnering.
KlantenserviceIk werd vriendelijk te woord gestaan. Ze heeft alles netjes uitgezocht voor mij. En dit alles nog eens bevestigd in de mail. Nu nog afwachten op levering.
makkelijk en behulpzaam met bestellen, ja hoor, ja hoor, ja hoor, ja hoor, ja hoor, ja hoor
Het product (3x ASUS laptop) gereserveerd en in de Paradigit winkel in Utrecht een keuze gemaakt met deskundig advies van verkoper.
Goede telefonische keuze advies in combinatie met een gebruikersvriendelijke bestel site. Advies was niet om een zo duur mogelijke laptop te bestellen maar een die past bij het gewenste gebruik
VerzendingLevering op de 2 de werkdag na bestelling.
Zendingen vanuit Paradigt magazijn gaan via PostNl verstsuurd. Indien artikel niet op voorraad is wordt deze door leverancier direct verstuurd: in mijn geval via DHL.
Ik was niet geinformeerd dat artikel niet op voorraad was en dus door 3de verstuurd zou worden. -> ik had PostNL verwacht, maar trof een DHL briefje van een mij onbekende afzender in de bus (ik was thuis toen PostNL in de straat was maar was niet thuis toen DHL zijn ronde deed!).
TIP voor Paradigit: ff mailtje sturen indien pakketdienst wijzigt !
Ff gebeld met PAradigit over "zoek geraakt pakket" -> na 3 minuten was alles helder en opgelost.
Pro's van Paradigit vind ik: de uitgebreide specificaties van het product, overzichtelijke site en snelle verzending.
Ze maken gebruik van een betrouwbaar en overzichtelijk bestelsysteem en snelle levering. Ook de verkoop prijzen zijn de moeite waard.
VerzendingSnel en goed verpakt
Paradigit, van oorsprong een pc winkel op de hoek, is verworden tot dozenschuiver. De rasechte computeraar of games player is tegenwoordig beter elders bedient.
KlantenserviceGarantie op compleet gekochte pc’s wordt alleen nog maar verleend als je je hele pc wil verschepen naar een servicecentrum van Paradigit. Al je uitbreidingen zul je moeten verwijderen en je bent je dagelijks in gebruik zijnde en gekoesterde apparaat vermoedelijk meerdere weken kwijt. Ook als het overduidelijk uitsluitend gaat om een defect onderdeel IN deze pc, zoals een defecte harddisk.
Juist voor een zaak zoals Paradigit die (nog??) de naam hebben van een computerzaak, vind ik dat geen acceptabele manier van handelen. Bij deze een waarschuwing aan ieder die denkt dat Paradigit de computerfanaat nog hoog in het vaandel heeft staan.
Op meerdere suggesties van mijn kant tot oplossing is niet (inhoudelijk) gereageerd. Ik vond geen bereidheid bij het heldesk personeel om verder te denken dan alleen hun tekst op de website.
Beste RonKivits
Ik heb uw klacht gelezen en vind het spijtig te vernemen dat u het niet eens bent met onze procedure voor het aanmelden van een defect binnen garantie. U heeft deze klacht reeds meerdere keren aan ons doorgegeven en tevens heeft u ons de vraag gesteld om enkel uw harde schijf in te leveren. Ondanks dat ik mij goed kan voorstellen dat dit uw voorkeur heeft, gaan wij hier niet mee akkoord. Ik zal u uitleggen wat hier de reden van is.
U heeft bij ons een aankoop gedaan van een compleet systeem. Dit systeem is niet door ons geassembleerd met losse componenten maar betreft een compleet geconfigureerd systeem van de fabrikant Fujitsu. De aankoop betreft een compleet systeem en om deze reden heeft u ook garantie op het complete systeem.
Op het moment dat zich een defect voordoet binnen garantie, dient dit kosteloos herstelt te worden. Wij nemen in zo'n geval uw systeem in en omdat hier nog garantie op van toepassing is, wordt deze verzonden naar onze externe service partner welke gecertificeerd is door in dit geval Fujitsu voor de reparatie aan uw systeem. Op het moment dat zij de reparatie uitvoeren, verloopt de garantie op uw product niet.
Zoals hierboven beschreven, is er een reden waarom wij enkel uw gehele systeem innemen. Ondanks dat ik begrijp dat dit in sommige gevallen niet wenselijk is, wijken wij niet af van deze procedure.
Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Luc
Paradigit
goede service behulpzaam en ze hebben veel assortiment en gaan discreet met je spullen om
Verzendingsnel en netjes verpakt
Klantenservicebehulpzaam
het was eenvoudig te vinden en de communicatie achteraf is klasse je wordt goed op de hoogte gehouden van je zending
Verzendinglevering was top en goed verpakt
Een ruim assortiment met duidelijke omschrijvingen. De mogelijkheid om snel een vergelijk tussen producten te houden helpt bij de keuze.
Verzending's avonds besteld en de volgende dag in huis.
Als er een optie was om iets te bestellen zonder een account aan te maken 5 sterren, nu 4.
VerzendingZeer snel. De dag erna in huis om 10:00, precies voordat ik naar college ging.
Het selecteren, registreren, en betalen verliep prima. Overzichtelijke website, verder niets op aan te merken.
VerzendingVolgens de website was het artikel de volgende dag op voorraad. Helaas werd deze datum elke dag om 10:30 weer één dag verder gezet.Na 12 keer de datum te hebben verplaatst, heb ik de bestelling geannuleerd. Via de email heb ik een paar keer contact gehad, maar helaas kon men geen echte levertijd geven en niets voor me betekenen.
KlantenserviceVolgens de website was het artikel de volgende dag op voorraad. Helaas werd deze datum elke dag om 10:30 weer één dag verder gezet.Na 12 keer de datum te hebben verplaatst, heb ik de bestelling geannuleerd. Via de email heb ik een paar keer contact gehad, maar helaas kon men geen echte levertijd geven en niets voor me betekenen.
Overzichtelijke website, eenvoudig en snel kunnen bestellen en betaald met Paypal. Prijs van de producten was een van goedkoopste in het overzicht op Tweakers.
VerzendingOp tijd geleverd, goed verpakt.
KlantenserviceHelaas was één van de 2 bestelde producten onjuist gekozen (mijn fout), eenvoudig kunnen retourneren en binnen 5 werkdagen het geld weer terug.
In de winkel ben ik altijd goed geholpen om de juiste keuze maken voor een laptop die goed bij mij past. En de klantenservice is TOP!
KlantenserviceDe klantenservice is super! Ik heb veel problemen gehad met mijn net gekochte laptop, door een productie foutje. Daardoor heb ik meerdere beroep gedaan op de klantenservice het afgelopen half jaar. En iedere keer ben ik zo prettig geholpen. Ze zijn altijd vriendelijk. Ze nemen de tijd voor je. Ze denken met je mee. En ze zijn heel oprecht, leven met de situatie mee en zetten alles op alles jou als klant tevreden naar huis te sturen. Een betere service kan een klant zich niet wensen!