Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Ik ben heel goed en netjes geholpen door de verkoper.
Al mijn vragen zijn beantwoord.

Ik heb zelf opgehaald.

Ik ben heel goed geholpen door de verkoper.
Al mijn vragen zijn netjes beantwoord.

Er is niet voldoende toegelicht over de bijgekochte garantie van de laptop. Zo wisten we niet wat we moesten doen

De laptop was bij bestelling snel in de winkel en in handen

Er werd verteld dat het maken van de laptop rond de €200,- zou kosten, echter schrok ik van het bedrag van €550,-. Bijgekochte garantie werd niet goed uitgeled wat precies te doen

Bedankt voor het plaatsen van de review.

Op het moment zich een defect voordoet wat niet binnen garantie valt is dit natuurlijk zeer vervelend. Wij proberen onze klanten dan zo goed mogelijk in te lichten en soms wordt er zelfs voorzichtig een schatting gemaakt van wat de reparatie gaat kosten. In de meeste gevallen doen wij dit laatste niet, de reden hiervoor is omdat zonder goed onderzoek het erg lastig is een goede inschatting van de kosten te maken.

De garantie en diens voorwaarden zijn terug te vinden op onze website. Ondanks dat daar alle informatie welke nodig is te vinden is, blijven het lappen tekst welke soms lastig te doorgronden zijn. Om deze reden raad ik aan om op het moment er zaken onduidelijk zijn met ons telefonisch contact op te nemen. Wij helpen onze klanten graag op het moment iets niet duidelijk is.

Luc
Paradigit Webcare

De website van Campusshop gaf duidelijke informatie over prijs en kwaliteit van laptops van verschillende merken. Goede vergelijking tussen soortgelijke laptops mogelijk.

Levering was zoals vermeld in de online shop. De laptop was goed verpakt en zag er netjes uit.

De batterij van mijn laptop bleek niet te werken. Na telefonisch contact met Paradigit kreeg ik de mogelijkheid om deze gratis op te sturen voor reparatie. Het verzendlabel werd eerst niet toegemaild, maar na nog een keer bellen had ik 'm direct. De medewerker aan de telefoon was vriendelijk en begreep het probleem direct. Geen moeilijkheden met het uitleggen van de klacht of het opsturen voor reparatie.

Een prima webwinkel. Vroeger heb ik bij de fysieke winkel geregeld hardware aangeschaft.

Bestellen via de website is vrij gemakkelijk. De website mag misschien wel iets overzichtelijker en ook een aantal functies werken niet correct. Na mijn bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status.

Op de juiste dag verzonden en ontvangen. Mijn bestelling was deze keer ongeveer anderhalf uur eerder dan verwacht. Dit is waarschijnlijk te verwijten aan PostNL en niet aan Paradigit. Het product zat in een stevige neutrale doos.

telefonisch fantastisch te woord gestaan en geholpen door een medewerkster,
prima gedaan. Ik was zelf een al een kwartier bezig maar de medewerkster maakte het in 2 minuten in orde.

Jammer dat de Winkels er inmiddels niet meer zijn. Maar het bestellen ging prima en ik kon m'n bestelling in de Winkel afhalen.

Gebeld met vraag om meer informatie over het RMA proces.
Prima geholpen.

Hier een Samsung SSD aangeschaft, op donderdag besteld en vrijdag netjes verpakt afgeleverd door Postnl.

Goed verpakt en snel geleverd.

Handige site, makkelijk betalen via bankieren app en zeer snelle levering
Rond 21:00 uur besteld en toch volgende dag netjes afgeleverd

Goed verpakt en snel geleverd
Zeer goed dus

Laptop gekocht via Paradigit zo kan het ook dus geweldig snel en zeer goed afgeleverd

OP 29/12 om 22.30 besteld en geleverd op 30/12 om 15.30 in uitstekende staat

We hebben eerst Bij Norrod gekeken en later Norrod gebeld men was zeer vriendelijk en hulpvaardig ( Norrod Groningen = Paradigit

Na enkele aanvaringen met andere webwinkels is Paradigit een verademing.
In een woord geweldig goed

Gisteravond om 22.30 besteld en vandaag om 15.30 ontvangen .

Gewoon super

We hebben gistermiddag met Norrod gebeld = onderdeel van Paradigit en zeer vriendelijk en behulpzaam

Na het ontvangen van de folder gewldig heb ik een monitor besteld wat zeer eenvoudig gaat en zeer snel geleverd word.Ik ben zeer tevreden over paradigit.

word snel geleverd.een dag na bestelling.

1.Het opzoeken van het product was erg makkelijk, de website is duidelijk en alle benodigde specificaties zijn aanwezig.
2. Het bestellen was simpel en snel via E-mail.
3. correcte bevestiging direct per kerende E-mail.

Het bestelde product werd snel geleverd op de datum die afgesproken was.
De verpakking was zodanig dat het product zonder enige beschadiging aankwam.

Toen bleek dat ik het product helaas niet kon gebruiken, heb ik het teruggestuurd en werd het aankoopbedrag keurig op mijn bankrekening teruggestort.

Paradigit heeft een goede website, de prijzen zijn ook concurrende en af en toe leuke acties

product makkelijk te vinden en de juiste versie en makkelijk te betalen ideale scanner easy

veel mogelijkheden voor bestelling

De aflevering van het bestelde product verliep niet goed. De aanpak om dit probleem op te lossen was zeer goed, zie opmerking hieronder

Bij de aflevering van deze schijf ging er iets mis en werd deze bij een fout afleverpunt afgeleverd
Toen ik belde met Paradigit waarom de schijf niet op het adres afleverpunt was aangekomen kwam ik er achter dat ik inmiddels al een excuus mail had ontvangen van Jeske van Dommelen
Op mijn verzoek kon ik nog een wijziging aanbrengen in de door mij gekochte schijf
Wat mij betreft heeft ze mij hier prima mee geholpen
De nieuwe schijf is inmiddels ontvangen en al in gebruik 

Er staat voor 23:30 besteld morgen in huis. Maar dit klopt niet ik heb om 18:30 besteld en het word pas woensdag geleverd

Via de site van Paradigit een router besteld. Duidelijke website. snel bezorgd en prima afhandeling

Router welke ik bestelde werd volgende dag afgeleverd. Dik in orde en prima product. goede wifi door het hele huis. ook makkelijk te installeren.

Website is duidelijk. Alleen let op na het invullen hoe je het wilt verrekenen moet je nog de algemene voorwaarden bevestigen, anders wordt je bestelling niet uitgevoerd. Vond ik onduidelijk.

Door een vriendelijke dame netjes te woord gestaan. Helder uitgelegd over de levertijd. Daarna nog bevestigd in mail.

Na een half jaar was mijn muis defect. Aangemeld bij Paradigit en snel antwoord, registratie etc.
Al met al had ik binnen een week een nieuwe muis en wel helemaal zonder gezeur; erg prettig.

Ik kreeg een nieuw product in de originele verpakking.

Het hele proces was duidelijke en snel.

Bestelling werd zorgvuldig uitgevoerd. Bij navraag bleek de informatie die werd verstrekt door de medewerker van Paradigit over de levering juist.

Product werd later i.v.m. het niet op voorraad hebben van het product geleverd maar wel net op tijd voor de Kerst.

Nette en correcte uitleg gekregen n.a.v. mijn vragen over de levering.
Communicatie met Paradigit is prima omdat na het telefoongesprek een mail wordt gestuurd met een samenvatting van hetgeen is besproken. Erg sterk!

Scorekaart voor Paradigit