Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

ben goed ingelicht, ook de juiste advies waardoor het betrouwbaar is, heb daarna juiste keuze gemaakt.

Paradigit is overzichtelijk eenvoudig professioneel en zeer klantvriendelijk,
kortom ik ben dik tevreden en kom hier vaker.

Dik tevreden

Goed bedrijf, goede ondersteuning en retour is geen probleem en word goed uitgelegd, je krijgt gelijk een ticket om terug te sturen

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen, overzichtelijke site en het product was direct leverbaar binnen 24 uur

Ik had een typefout gemaakt omdat mijn email adres niet helemaal zichtbaar was, daarom kreeg ik geen bevestigingsmail.
Je kan namelijk direct chatten met de klantenservice. Toen ik hier een vraag over stelde ben ik prima geholpen, alles werd meteen recht gezet en de bestelling was al lang onderweg. Ik ben hier dik tevreden over.

dat is echt snel! Had niet verwacht dat een pakketje zo snel bezorgd kon worden, zeker niet gratis, en al helemaal niet bij een artikel van 40euro

heel snel

Het online bestellen en betalen verliep vlekkeloos. Er was één artikel dat geretourneerd moest worden en ook dat ging prima.

Makkelijk te installeren en werkt prima.

Op mijn vraag waar mijn bestelling bleef, werd door de medewerker die ik van de Servicedesk van Paradigit sprak, een helder antwoord gegeven. Eén van de twee bestelde artikelen was op dat moment nog niet op voorraad. Zodra het ontbrekende product binnen was, zou waarschijnlijk nog dezelfde dag de totale bestelling worden opgestuurd. Deze toezegging is door Paradigit volledig nagekomen. Er werd door bewuste medewerker goed geluisterd en daarop adequaat en kundig gereageerd.

Wel heb ik voor Paradigit nog het volgende aandachtspunt. Indien je aangeeft dat je de bestelling (direct) via een PostNL afhaalpunt wil laten bezorgen dan waren mijn n.a.w.- gegevens geheel onder het etiket van het PostNL afhaalpunt verdwenen. Dit is uiteraard niet handig voor het bewuste PostNL afhaalpunt.

Toch krijgt Paradigit van mij 4 sterren.

Via een prijsvergelijker bij Paradigit uitgekomen en omdat ik met PayPal kon betalen, besteld. De site ziet er goed en overzichtelijk uit.
Netjes de benodigde mails met de voortgang en tracking# ontvangen.

Op tijd verstuurd, op tijd ontvange. Via PostNL met tracking.

Toch krijgt Paradigit van mij 4 sterren.

Onlangs een outlet-model Surface Pro 3 gekocht als zakelijke aanschaf (ZZP). 's Woensdags betaald via creditcard en onder het motto "Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis", in de veronderstelling dat deze op donderdag geleverd zou worden.

Niet dus... vanwege een "kwaliteitscontrole op outlet-modellen" zou deze een dag later geleverd worden. Oke, dat kan.

Vrijdags wordt de tablet bezorgd. Bij ingebruikname zie ik een verkleurde streep op het beeldscherm - hoezo kwaliteitscontrole? Balen natuurlijk, maar de servicedesk gebeld en DOA opgegeven. Helaas, vanwege zakelijke aanschaf geen "niet goed, geld terug" en zou ik een vervangend model krijgen. Retourzending via UPS en verwerking door RMA duurt wel 4 werkdagen. Regelmatig de servicedesk gebeld, om verwerking aan te sporen. Dat loopt moeizaam maar uiteindelijk wordt de tablet op vrijdag bezorgd. Week verder dus...

Maar wat denk je? Juist: eenzelfde verkleurde streep in het scherm! Die kwaliteitscontroles voegen echt iets toe! Ruim een week verder, 750 harde euri lichter, maar sta met lege handen...

Dus: opnieuw DOA gemeld. Duizendmaal excuses natuurlijk, maar ja geen vervangend model meer! Dan wordt na enig overleg een Surface Pro 4 aangeboden, tegen 40 euro meerkosten. Dat accepteer ik en stuur het defecte apparaat retour. Vraag hen of het mogelijk is om na bijbetaling de vervangende Surface Pro alvast opgestuurd te krijgen. Nee. Eerst moet de oude retour zijn.... Bezorging door UPS ondervind een dag vertraging vanwege verkeerde sortering (kan er ook wel bij) en opnieuw duurt de RMA afhandeling langer dan nodig. Enkele telefoontjes later is de verwerking op vrijdagmiddag dan toch een feit en wordt een order ingeschoten voor de vervangende Surface Pro 4. Maar ja, die wordt niet eerder afgestuurd, dan wanneer de meerkosten betaald zijn. Weer gebeld. Ik wil de betaling wel doen, maar heb dan wel een betaalopdracht nodig. Na aandringen wordt die verstuurd en zou na ontvangst van een betaalbewijs de bestelling alsnog in gang gezet worden.

Maar betaalbewijs of niet - de bestelling gaat niet eerder door, dan dat Paradigit de laatste 40 euro ook ontvangen heeft. En dus sijpelt ook deze vrijdag tussen de vingers door en wordt de bestelling over het week einde heen getilt. Ik ga nu mijn derde week in, inmiddels 790 euri afgetikt en géén Surface Pro. Ik hoop maar dat de tablet op dinsdag geleverd gaat worden. Zou de 20ste dag zijn...

Na het vrijgeven van een bestelling, wordt door Post NL de volgende dag geleverd.

Ik heb de klantenservice inmiddels een stuk of 10 keer gebeld hierover. Krijg telkens dezelfde antwoorden:
- nee sorry, ik kan niets doen
- nee sorry, dat doet mijn collega, maar die is er vandaag niet
- sorry, dat doet RMA, maar ik heb daar geen invloed op
- nee sorry, dat hoort bij de afdeling administratie en ik kan ze niet bellen
- nee sorry, ik kan ze alleen een email sturen
- nee sorry, u heeft zakelijk besteld...
- nee sorry, we verwerken een bestelling alleen na volledige betaling
- nee sorry, een betaalbewijs van u versnelt het proces niet
- nee sorry, ik begrijp dat het vervelend is, maar ik kan helemaal niets doen
- nee sorry, mijn meerder zegt dat het niet kan
- nee sorry, ik kan u niet met mijn meerdere doorverbinden
- nee sorry, nee sorry, nee sorry

Ze vragen wel tot slot altijd: kan ik verder nog iets voor u betekenen? Lief...

En ze blijven allemaal hééél beleefd - complimenten voor de communicatietraining.

Of ik tevreden ben? Nee sorry...

Bedankt voor het schrijven van uw review.

Naar aanleiding van uw verhaal, ben ik opzoek gegaan naar wat er precies gebeurd is omtrent de bestelling van uw Microsoft Surface Pro 3. Allereerst wil ik aangeven dat ik begrijp dat u niet tevreden bent met de afhandeling van uw DOA verzoek. Uiteraard hadden wij u graag een betere oplossing geboden, ook ben ik met u eens dat de doorlooptijd sneller had moeten verlopen.

Helaas was het zo dat wij een tijdelijke vertraging hadden op de doorlooptijd op onze RMA afdeling wegens drukte. Uiteraard hebben wij alles in werk gesteld om dit zo spoedig mogelijk op te lossen, dit is ook gelukt echter kwam dit voor uw verzoek net te laat. Inmiddels heeft u de Microsoft Surface Pro 4 in ontvangst mogen nemen. Ik hoop dat dit product aan uw eisen voldoet.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en onze welgemeende excuses voor de ontstane ongemakken.

Luc
Paradigit Webcare

Snel en vriendelijk. Gister via fisckfree een bestelling gedaan.en morgen al geleverd. Erg tevreden met de afdeling

Super snel

Erg vriendelijk

Zeer duidelijke website en omschrijving van het product. Zeer scherpe prijsstelling. De combinatie van duidelijke site en scherpe prijs hebben voor mij de doorslag gegeven bij Paradigit te bestellen.

Levering conform de aangegeven en gestelde tijd.

Gezien de professionele opzet van de site ben ik ervan overtuigd dat de klantenservice zeker de kwalificatie "goed" behaald.

Bijna 2 jaar geleden een iphone 6 aangeschaft bij Paradigit en alsnog super goede repartieservice ontvangen

Gewoon goed

Vriendelijk, punctioneel en snel

Website functioneert goed, zonder problemen de printer kunnen bestellen en betalen via I-deal. Direct een mail ontvangen over de bestelling.

Informatie met betrekking tot de voorraad en de status van de bestelling klopt niet.

Keurig behandeld.

Duidelijke, goed verzorgde en overzichtelijke site. Van bestelling tot levering correct geïnformeerd door Paradigit. De scherpe prijs heeft de doorslag gegeven bij Paradigit te bestellen.

Levering op aangegeven datum en tijdstip.

Zondagavond besteld en al dinsdagmiddag op mijn woonadres in België geleverd!! Sneller gaat niet! Paradigit doet wat 't belooft.

Verzending prima verlopen, veilig verpakt.
Gsm die ik besteld heb; de Huawei Nexus 6p doet wat hij moet doen. Een prima toestel.

De slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt, diep triest.
De eerste bestelling is ook meteen de laatste, ik heb er veel spijt van dat ik bij Paradigit besteld heb. Waardeloze zaak (zacht uitgedrukt).

Veel aparte paketten, wat op zich geen probleem is, 2 producten werden enkele weken later nagestuurd, 1 was niet op voorraad, daarvoor is een vervangend product gestuurd, dat volgens de man aan de telefoon duurder was, maar ik kreeg het voor hetzelfde bedrag, bleek later zelfs 0.95 euro goedkoper te zijn, maakt niet uit, maar dan moet je niet expliciet zeggen dat het een duurder product is.
Bij de computer die ik zou krijgen hadden ze geen idee van de verzending, ze beloven dat je een product krijgt dat niet leverbaar/op voorraad is.

Zeer, zeer slechte klantenservice, lange wachttijd, iedere keer andere personen en je moet er zelf achteraan ook al wordt er belooft dat ze het proces monitoren en terugbellen, dat gebeurt niet!

verhaal in het kort:
Product stuk, teruggestuurd, de originele doos had ik niet meer, kreeg ik een mail dat de harde schijf stuk was (DOA), ik zou een andere computer krijgen als ik eerst 250 euro overmaakte (10% van het factuurbedrag), omdat de doos er niet bij zat, herpakkingskosten. Meteen gebeld dat ik dat belachelijk vondt, dag later kreeg ik een mail dat ze het konden halveren naar 125 euro, of ik dat accepteerde. Nee, dus weer een aantal keren moeten bellen, uiteindelijk hoefde ik niets extra te betalen en zou ik de dag erop een nieuwe computer krijgen, degene die mij daarover gebeld had zou het monitoren, zodat ik op tijd de computer kreeg, de volgende dag tot 17:00 op de post zitten wachten, komt er niks, dus ik weer gebeld: 'nee, sorry, maar die is end of live, die zijn niet meer leverbaar. we kunnen het geld terugstorten. Daar zou ik een bevestigingsmail van krijgen, niet gekregen, weer 10min in de wacht, medewerker gesproken die vertelde dat de creditering in gang gezet was.

Uiteindelijk: 3 weken niet kunnen werken, hoop stress en frustratie, ik zit nu met o.a. een 15 inch tas, terwijl ik een 17 inch laptop heb besteld. Dus nog extra kosten moeten maken, buiten de tijd die het gekost heeft.

Conclusie: DENK ER GOED OVER NA VOORDAT JE BESTELD BIJ Paradigit, voor mij was het de eerste en laatste keer.
Het is gewoon schandalig hoe slecht je geholpen wordt. Ik heb er besteld omdat ik een specifiek product nodig had die zij nog op voorraad hadden, want ze zijn niet eens het goedkoopste.

Bedankt voor het schrijven van uw review.

Bovenstaande case is mij bekend en heb ik ook mede in behandeling genomen. Ik ben met u eens dat één en ander niet naar wens is verlopen, hiervoor nogmaals excuses.

Bij het retourneren van een product, vragen wij altijd of deze in de originele verpakking verstuurd wordt. Daar u de verpakking niet meer had, hebben wij u de repackingsfee, zoals ook in onze retourneervoorwaarden beschreven, in rekening gebracht. Dit betreft 10% van het aankoopbedrag. Gezien de kosten van uw aangeschafte laptop, waren deze zeer hoog. Wij hebben uiteindelijk ervoor gekozen dat wij de repackingsfee op ons zouden nemen. Helaas bleek toen dat het door u geretourneerde product niet meer leverbaar was. Nadat wij u hiervan op de hoogte hadden gesteld en met u opzoek zijn gegaan naar een vervangend artikel, bleek dat er geen alternatief artikel beschikbaar was. Om deze reden is de aankoop ongedaan gemaakt en heeft u het betaalde bedrag terug ontvangen. Ook had u nog een laptop sleeve, welke wij ook gecrediteerd hebben.

Onze excuses dat alles niet sneller en beter is doorlopen. Wij hopen dat wij met de uiteindelijke oplossing toch de schade hebben kunnen beperken.

Luc
Paradigit Webcare

Overzichtelijke website, je kunt alles makkelijk vinden, filter opties zijn heel fijn en bestellen ging ook duidelijk.

Netjes updates per mail, levering zoals beloofd, de volgende dag.

Hoewel het al voorbij de 14 dagen was, kwam ik erachter bij de inbouw dat er een paar pinnetjes van de USB header krom waren op 't Moederbord. In een poging deze recht te buigen brak er helaas 1 af. Een RMA aangevraagd voor reparatie en dat verliep geheel zoals je altijd hoopt dat een winkel het doet. Retourneren zonder problemen en bovendien kosteloos! Apparaat was een dag later binnen (met status updates van elke stap), een dag erna was al een nieuw exemplaar opgestuurd.
Kortom, top service. Reden genoeg om hier vaker te gaan bestellen.
Kan het iedereen dus zeer aanbevelen!

Het bestellen bij Paradigit ging vrij simpel, door eigen fout het verkeerde bezorg adres in gegeven waar helaas niets meer aan gedaan kon worden (zat al in de verzending). Al met al toch zeer tevreden over de handel snelheid, iets besteld en het wordt flot ingepakt.

Bij telefonisch contact om het adres nog te kunnen wijzigen werd ik snel te woord gestaan en goed geholpen. Ga zo door!

Het inloggen op Paradigit ging perfect. Het plaatsen van de order ging goed. De betaling verliep vlotjes!

Goed op tijd ontvangen.

Mijn vragen werden correct en direct beantwoord.

Scorekaart voor Paradigit