Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Deskundig en vriendelijk personeel.
In de winkel hebben ze aandacht en nemen ze alle tijd voor je.

Ik had een hardware- probleem. Na een telefoontje met Paradigit gepleegd te hebben kreeg ik keurig, zowel telefonisch of per mail, een uitgebreid antwoord met mogelijke oplossingen, ook na opvolgende vragen mijnerzijds.
Deskundige en prima service.
Paradigit doet zich alle moeite om je goed te helpen.

overzichtelijke website, uitgebreide product keuze,, gemakkelijk te bestellen en je kunt veilig betalen.
Van elke stap van je bestelling wordt je op de hoogt gehouden d.m.v. een e-mail.
Ik heb de monitor om ca. 15.00 uur besteld en de volgende dag om 13.30 uur is hij gebracht worden met de post. een super service . Paradigit is voor mij een echte aanrader.

Wat Paradigit op de website beloven wordt na gekomen.

Ik heb zelf de lenovo laptop i5. Ik vind deze laptop echt zeer goed! beter dan de laptop van mijn zijn acer. Die was duurder en mijne was goedkoper.. toch was mijn laptop beter vind ik. Hierna heb ik het netjes optijd thuis gekregen. ik vind het wel jammer dat hij nu defect is. Maar ik denk dat het opgelost wordt door lenovo

De levering was best snel vond ik. Misschien kwam het ook doordat ik het vroeg in de ochtend had besteld.

Toen ik hulp nodig had bij een defecte laptop werd ik best goed geholpen telefonisch.

De producten worden overzichtelijk weergegeven in de winkelwagen. Switchen tussen de winkelwagen en de webshop verloopt prettig.

Zeer snelle reactie na vragen per e-mail. Termijn was 2 dagen echter vrijwel direct een zeer volledige reactie.

Situatie:
Diverse onderdelen via de webshop besteld om zelf een PC samen te stellen.
Onderdelen op vrijdag besteld, zaterdag in huis. Vervolgens direct aan de slag gegaan om de PC te assembleren.
Na 2 uurtjes van monteren en kabelmanagement het "moment supreme", de eerste start: helaas No Post / Geen video output.
Vervolgens begonnen met troubleshooten:
1. GTX1080 uitgewisseld voor mijn oude GTX970: geen resultaat
2. RAM modules uitgewisseld en van positie gewisseld: geen resultaat
3. Modulaire voeding uitgewisseld met de oude voeding: geen resultaat
4. CPU koeler opnieuw gemonteerd: geen resultaat
5. Alles gedemonteerd en opnieuw geassembleerd: geen resultaat

Uiteindelijk zat er niets anders op dan met de kast richting Paradigit Maastricht te rijden. Op dit moment waren uitsluitend de CPU of het Moeder Bord nog een verdachte.
In de winkel heeft het personeel mij uitermate goed geholpen. Na 1,5 uur troubleshooten en een nieuwe CPU en moeder bord verder was het probleem nog steeds niet opgelost. Toen besloten om de PC bij hen achter te laten zodat zij er de dag erna verder naar konden kijken.

Uiteindelijk, na lang grasduinen op internet, kwam ik erachter dat er mogelijk compatibility issues waren tussen oudere Bios versies van mijn nieuw MSI X99A SLI PLUS en mijn i7-6800K CPU. Oplossing vanuit MSI was om "even" een oudere compatible CPU te gebruiken (ik kon het beste de goedkoopste CPU aanschaffen voor dit) om de Bios versie te updaten naar een compatible versie met mijn CPU. Ronduit belachelijk natuurlijk. Op de website staat dat beide producten compatible zijn, er staat echter niet dat boards die nu nog in de verkoop gaan een te oude bios versie hebben.

Uiteindelijk samen met Paradigit besloten dat we een nieuw moederbord zouden plaatsen.

Dit is uiteindelijk de oplossing geweest.

Kortom: buiten de schuld van Paradigit om zijn er problemen ontstaan. Paradigit heeft zich ontzettend klantvriendelijk en deskundig opgesteld. Hele goede service.

Producten werden, zoals beloofd, de dag erna geleverd via PostNL.

Zie eerder commentaar bij Algemene Beoordeling.

Buiten de schuld van Paradigit om zijn er problemen ontstaan. Paradigit heeft zich ontzettend klantvriendelijk en deskundig opgesteld. Hele goede service.

Goed kort betalings proces, er zijn veel betaal opties, en er zijn niet al te veel pagina's waar je doorheen moet klikken.

Rond 2 uur besteld, de volgende dag in perfecte staat in huis.

Prima, snelle reacties in de chat. Wel jammer dat meestal als ik kijk de chat knop verborgen is omdat alle medewerkers bezet zijn

Het gaat hier om een garantiegeval dat naar zeer grote tevredenheid mijnerzijds is afgehandeld. Zie toelichting onder klantenservice.

Product is snel en netjes verpakt geleverd volgens afspraak.

Via het werk 2,5 jaar geleden een gamesysteem besteld bij Paradigit bestaande uit losse delen. Na die 2,5 jaar begon het lager van de achterste fan van mijn Asus 290x te slijten waardoor de fan enkel nog bij handmatig instellen van 100% rond wilde draaien.
Contact opgenomen met Asus waarbij ik te horen kreeg dat de kaart 3 jaar garantie heeft, maar dat dit afgehandeld dient te worden met de verkoper.
Paradigit bleek hierin een perfecte en klantgerichte verkooppartij; de oplossing was om de kaart retour te sturen naar Paradigit en aangezien de 290x nieuw niet meer leverbaar is mocht ik voor het originele aankoopbedrag een andere videokaart uitzoeken.
Dus van een 290x naar een gtx1070 welke netjes binnen 2 dagen werd geleverd.
Kortom een zeer positieve aftersales ervaring.

Behoorlijk veel betalingethodes worden geaccepteerd, ik heb gewoon Paypal gebruikt. Er zijn ook niet zo veel pagina's waar je doorheen moet klikken.

Binnen een uur van bestellen was het al aan PostNL gegeven en kreeg ik een volgnummer.

Prima

Mijn bestelling is tot nu toe oké verlopen bij de paradigit, het enige vervelende was dat ik mijn bestelling in drie moest splitsen, anders kreeg ik een foutmelding bij het betalen met Ideal.

Het ging zoals het hoort, niets op te merken. Je kunt kiezen voor een digitale of papieren factuur.

IK kon mijn gezochte product makkelijk vinden op de website.De prijs van mijn gezochte product was ook gunstig ten opzichte van andere webshops die ik heb bezocht.

Het was voor mij nog een zoektocht ivm de review reactie.

jullie bieden goede hulp bij het uitkiezen van de producten waar wij moeite mee hebben om naar te zoeken.

erg snel

Overzichtelijke webshop met goede filtercriteria zodat je snel gevonden hebt wat je zoekt. Als je gevonden hebt wat je zoekt is de bestelling in no time geregeld.

WOW! 's Avonds om 22:49 plaatste ik mijn schoen, om 12:21 de volgende dag nam ik het snoepgoed (GTX1070) al in ontvangst! Ik vergelijk het met sinterklaas, omdat hij tot nu toe de enige in mijn leven was die deze prestatie leverde. Sinterklaas bestaat echt, en lijkt dus tegenwoordig aan het roer te staan bij Paradigit!
De verpakking was zeer degelijk, met als vulmiddel/schokdemper gefrommeld karton, wat mijn voorkeur heeft boven die "opgeblazen diepvrieszakken", waarvan de helft vaak onderweg ontploft, en dan dus nutteloos is.

Ik plaatste mijn bestelling bij deze webshop, omdat ik onlangs (voor laptop RAM) vriendelijk en deskundig geholpen werd in de winkel in Eindhoven. Ook oriënterende, algemene vragen omtrent andere hardware werden geduldig en naar tevredenheid beantwoord.
Wat een verademing, na een recente rampzalige klantenservice-ervaring bij een alternateve webshop.

Gewoon goed, eigenlijk wat je van iedere leverancier mag verwachten.
Goede website, duidelijke interface niet zo veel zoekopties als bij Tweakers.net maar in mijn geval ruim voldoende.

Helaas zijn er in twee aparte gevallen problemen geweest met de telefoon (Lumia 950). eerste keer stopte de telefoon er de zelfde dag nog mee. Ik had verwacht dat direct een andere opgestuurd zou worden maar dit was niet het geval.
De tweede keer uitval van de telefoon binnen de garantietermijn, deze keer laat de oplossing meer dan drie weken op zich wachten.
Omdat ik een zakelijke klant gelden blijkbaar andere regels voor wat betreft support.
Ik kreeg de telefoon uiteindelijk terug maar ze hadden de klacht niet kunnen constateren dus is de telefoon weer terug gestuurd zonder oplossing.
Ik heb toen uiteindelijk zelf een andere accu aangeschaft waarna het probleem opgelost was. Paradigit bood aan om een tweede poging te wagen om het probleem te fixen maar dan zou ik weer 3 weken mijn telefoon kwijt zijn. Alleen de accu omruilen zat er niet in.
Het feit dat ze de telefoon terug sturen zonder mijn gecontacteerd te hebben neem ik ze kwalijk, het feit dat ze blijven vasthouden aan de procedures bij een toch al on tevreden klant maakt het e.e.a. niet beter.
Uiteindelijk is een accu van 20 euro op eigen kosten de oplossing , dit vond ik beter dan weer mijn telefoon 3 weken kwijt zijn met alle ergernis van dien.

Paradigit is een geweldig bedrijf. Ik heb met een zeer aantrekkelijke aanbieding een mooi mechanisch toetsenbord gekocht. Het product is perfect op tijd geleverd, gratis en voor niets.

Mijn toetsenbord had in eerste instantie schade aan de h toets maar ik heb het gratis mogen retourneren.

Ik was goed en snel ge()olpen, mijn () toets doet (et() niet maar na een keer bellen kreeg ik meteen de mogelijk()eid ()et gratis te retouren en een nieuwe te krijgen.

Geen probleem om een bestelling te plaatsen en bericht gekregen dat het gereserveerd was voor mij

produkt had lekker scherpe prijs, makkelijk te bestellen via overzichtelijke site en status werd via email goed bijgehouden

via postnl track trace pakket te traceren, 1e levering was ik volgens postnl niet thuis, geen briefje niks, waarschijnlijk ander adres aangeboden, 2e levering dag erop ging goed

bestelling was makkelijk te doen op internet en werd via email goed op hoogte gehouden van bestelstatus. Prijs was lekker scherp.

postnl track en trace zegt dat al aan deur geweest is terwijl ik op dat tijdstip thuis was, mogelijk elders briefje in bus en op verkeerde adres gepoogd af te leveren. Bij 2e dag lukte bestelling wel.

Nemen goed de tijd, en erg duidelijk.
Alleen jammer dat ik er later pas achter kwam dat er geen cd's en dvds in kunnen, die heb ik er apart bij moeten kopen.

Scorekaart voor Paradigit