Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOnlangs heb ik een bestelling gedaan bij paradigit het gaat om de msi 1060 gaming x 6gb videokaart, de prijs was goedkoop en snel ontvangen. Webshop is duidelijk en alles is makkelijk te vinden.
VerzendingSnel ontvangen.
AlgemeenBetaling werkte dus daar zijn geen opmerkingen over. . . . . . . .
Verzending26-06-2017 besteld om 13:07 dus ruim voor 23:30 besteld morgen in huis, maar helaas bezorg moment op 28 juni.
Site werkt goed. Groot assortiment en snelle betaling. De bevestiging kwam snel aan en kon het product snel volgen.
Als ging super snel makkelijk en soepel. Vandaag bestellen en morgen in huis. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het hele proces
VerzendingHet was vandaag bestellen morgen in huis
KlantenserviceWas perfect. Eerst info gevraagd wat ik moest hebben en daarna besteld.
Het was netjes in sub categorieën verdeeld zodat ik makkelijk kon vinden waar ik naar zocht.
Het was duidelijk en simpel, het wijst zijn weg hoe je tot de betaling ku t komen en hoe de stand van zaken zullen zijn. Ik denk dat ik vaker iets zal bestellen via Paradigit
VerzendingGeen klachten.
Goed geholpen in de winkel en door de klantenservice. Mijn laptop was gestolen en ik heb netjes een waardecheque ontvangen en daarmee naar de winkel gegaan voor advies.
Ik bestel hier niet vaak, wat denk ik komt door hun positie in de pricewatch van producten.
VerzendingVeel verzendkosten maar een snelle levering.
De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Online bestellen en betalen werkt heel simpel. Bevestiging volgt snel na de order te hebben geplaatst.
VerzendingParadigit houdt zich keurig aan hetgeen ze belooft. Voor 23:59 uur besteld wordt de volgende dag al bezorgd. E.e.a. is ook zeer degelijk verpakt. Pluspunt is dat er op verpakking niet is op te merken wat er in (elektronica) zou kunnen zitten.
Uitstekende webshop en zeer mooi assortiment. Goede uitleg en zeker mooie prodcuten. Je wordt netjes op de hoogte gehouden
VerzendingBezorging was snel, conform de afspraak. Volgende middag al in huis
KlantenserviceHad een laptop op het oog. Deze was niet op voorraad maar zou zeker binnenkomen. Er was een actie van 10% korting. Door paradigit is nog gezegd. Besteld maar (betaal maar) de laptop komt zeker binnen. Heb ik niet gedaan maar iedere dag een berichtje gestuurd of deze laptop al binnen was. Wat blijkt. Laptop komt niet binnen in actietermijn. Heb vele malen contact gehad met klantenservice en die hebben mij hier niet op geattendeerd. Nu is de korting vervallen en kan dus alleen een andere (duurdere) vergelijkbare laptop kopen zonder korting. Maar goed dat ik niks vooraf betaald heb.
een action camera mogen ontvangen n.a.v. een ANWB actie. deze was bij het openen na ontvangst behoorlijk bekrast. gebeld naar Paradigit en er is onmiddellijk actie ondernomen om e.e.a. te herstellen. duidelijke taal en goede nazorg. klasse...
Verzendingproduct helaas in bekraste staat ontvangen. ook al is het een gratis verkregen product er wordt toch n.a.v. een telefoontje zorg aan besteed.
Pas op!
Wie hier een product koopt vraagt om problemen, product gijzelen na retour ( betaal 60 euro of je krijgt het niet terug), maandenlange wacht tijden. Om erna alles te doen om onder garantievoorwaarden uit te kunnen. Schandalig gedrag en totaal onverwacht gedrag voor een webshop in deze tijden. Bovendien was elke stap in de retouraanvraag zenuwslopend en de communicatie inconsistent. Denk twee keer na voor je hier een product koopt.
Het is bovendien wel toevallig dat alle andere reviewkanalen een zeer slechte score geven (lager dan 2,5 sterren) met tal van klachten en enkel hier een bijna perfecte score, vaak zeer standaardreviews....
Hoewel ze vriendelijk waren was de communicatie steeds inconsistent. Verder was het steeds op hun voorwaarden. bovendien herkende ze dat product onde rgarantie vel en kwamen ze hier op terug.
De site is overzichtelijk en duidelijk. Het assortiment is ruim voldoende.
Het gehele bestelproces verliep probleemloos
De vernieuwde website is werkelijk een verbetering. Bestellen gaat nu erg gemakkelijk gen goed. Producten bekijken is ook verbeterd.
Bestelling plaatsen was makkelijk en duurde niet lang. Diverse mogelijkheden om te betalen (gratis). Diverse mogelijkheden voor wat betreft de levering van het product.
Het was een eenvoudige transactie en er was duidelijke communicatie over de fase van mijn bestelling. Keurig thuisbezorgd in goede staat. Website is overzichtelijk.Online kopen bij Paradigit werkt prima.
VerzendingKeurige levering, snel en netjes verpakt. office werd los bezorgd.
KlantenserviceNetjes geholpen en mensen met kennis.
Wat wordt beloofd wordt waargemaakt. En bij vragen direct een goed en duidelijk antwoord. Daarbij ook nog een prima prijs/kwaliteit verhouding!!
VerzendingGeheel conform afspraak!
Heldere website, van bestelling plaatsen tot aan de bezorging; je werd netjes op de hoogte gehouden van de status.
VerzendingDe bezorging was supersnel. Volgende ochtend al bezorgd!
Via de website is alles makkelijk te bestellen, betaling verloop vlekkeloos. J kunt kiezen hoe je wil betalen, via Ideal of creditcard en het gaat heel gemakkelijk en het verloop is vlekkeloos.
VerzendingSnelle levering, de volgende dag al en met Track & Trace kun je precies zien wanneer het pakket geleverd wordt.