Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMijn product was vrij snel geleverd en de service tijdens het bestellen en achteraf was goed geregeld.
VerzendingSnel geleverd.
KlantenserviceZe reageren snel op mails.
AlgemeenGoede product informatie op de website, levertijd verwarrend aangegeven op de achtereenvolgende pagina's. Verzendcode pas na telefoongesprek ontvangen.
VerzendingUiteindelijk toch heel snel thuis afgeleverd.
AlgemeenBij Paradigit gaat bestellen en kopen zo gemakkelijk als je mag verwachten op een web-winkel. Denk daarbij aan makkelijk zoeken en vinden van gezochte artikelen. En transparante prijzen, dwz geen onaangename verrassingen op de uiteindelijke factuur. Betaling van die factuur ging rimpelloos, en bezorging binnen 24 uur. Wat wil je nog meer?
VerzendingLevering was keurig op tijd. Die levering kon ik overigens probleemloos aanpassen aan mijn eigen wensen: ik heb het afleveradres in 1 klik veranderd van thuis naar afhaalpunt. Verder kon ik de status van de zending precies in de gaten houden. De verpakking bleek prima, dus .. niets dan lof.
AlgemeenNZXT kast gekocht bij Paradigit omdat zij de juiste kleurstelling konden leveren. Zwarte kast met slechts rode accenten. Volgende dag bij levering bleek dat het gewoon de versie was die overal te vinden is, een kast met een rode binnenzijde. Dit terwijl de foto's op de webshop totaal anders waren. Ze hebben dus niet geleverd, wat op de afbeeldingen stond, jammer...
VerzendingProduct op factuur juist aangeven. T&T code was erg snel. De volgende dag levering, netjes op tijd. Helaas het verkeerde product, niet het product wat er op de afbeeldingen op webshop stond.
AlgemeenEen zaak waar veel verstand van de techniek geborgd is. Je word als royal geholpen hier! Top zaak
VerzendingLevering was snel, overal was mijn laptop uitverkocht en bij paradigit nog op voorraad.
AlgemeenIk vind dat paradiget een goede service heeft en dat elke medewerker en ook de klantenservice je goed te woord staan
VerzendingHet product was zo als verwacht binnen 1 dag geleverd
KlantenserviceSupergoede klantenservice ze doen goed hun best voor je. Ik heb 2 keer gebeld en 2 keer is het probleem opgelost
AlgemeenIs makkelijk en super snel beter kan niet zo moest het altijd gaan bij alles wat je doet
Algemeenalles is super vlot glopen dame van help desk erg behulpzaam en levering mooi op tijd bedankt
AlgemeenLaptop besteld, het zou 10 dagen duren voordat hij binnen kwam. na 14 dagen nog niks binnen. Ik heb toen gebeld en die man zij dat hij niet wist of hij nog wel zou aankomen omdat hun hem niet meer op vooraad hadden. Hij kon de reden niet achterhalen omdat volgens hem die mensen niet aanwezig waren.... om 4 uur smidags??? Hij zou die afdeling een bericht doen en ik zou dit bericht de volgende dag ontvangen, 3 dagen er na nog geen bericht gehad.
Ik toen gebeld en die man zei dat mijn laptop niet meer zou binnenkomen. Hij kon mij of een couponcode geven voor 20 euro of een andere laptop die slechter is dan die ik had besteld en duurder.
erg slechte service en ook NIET normaal dat als je iets besteld dat het dan niet word geleverd zonder enig bericht.
Ik zou 2x een mailtje krijgen die ik nooit heb gekregen.
AlgemeenLaptop gereserveerd en een perfecte uitleg en service gekregen in de winkel.
Tip: account werd aangemaakt maar een wachtwoord ontbreekt. Dit in tegenstelling tot de mail waarin staat dat het wachtwoord bij mij bekend zou zijn
Algemeenerg goede verzending alleen ze vergaten me de gratis code van rocket league testuren via e-mail dus zelf maar acheter aan moeten gaan anders 5 ster
Verzendinggoed verpaket en snel verzonden met postNL track and trace
Klantenservicelate code van rocket league
AlgemeenNa een lange tijd een trouwe klant te zijn geweest bij Paradigit is daar nu toch een einde aan gekomen. Hoe ik nu word behandeld door de klantenservice is schandalig. Mijn laptop ligt nu al twee maanden bij Paradigit. De laptop is opgestuurd naar Polen ter reparatie maar hierbij is niet vermeld dat dit ruim een maand zou gaan duren. Op 8-7 gesproken met een medewerker dat ik de laptop direct terug wil hebben en dat de retour geannuleerd kan worden. Tot op heden heb ik de laptop nog steeds niet terug. Nadat ik voor de zoveelste keer een half uur heb moeten wachten op de klantenservice heb ik eindelijk iemand aan de telefoon gekregen. De laptop lag kennelijk nog steeds bij Lenovo in Polen en was dus nog niet terug gehaald. Mijn verzoek om een leidinggevende te spreken was niet mogelijk en uiteindelijk is de telefoon door de medewerker opgehangen. Echt schandalig hoe ik hier word geholpen. Twee maanden verder is de laptop niet gerepareerd en ik heb hem ook nog steeds niet terug.
02-06-2017 RMA aangemeld
08-06-2017 Product verstuurd
14-06-2017 Product ontvangen
15-06-2017 Bleek dat er kosten zouden bijkomen voor de reparatie
17-06-2017 Eindelijk de juiste persoon te pakken, akkoord gegeven voor de reparatie
28-06-2017 Een mail over reparatie in uitvoering
08-07-2017 Hier bleek dat het product buiten de garantie viel, alsnog akkoord gegeven voor reparatie.
17-07-2017 Gebeld waarom het zo lang duurde, product was niet op voorraad en zou minimaal vanaf 3 augustus pas leverbaar zijn. Afgesproken dat ik de laptop ongeprepareerd terug wilde.
26-07-2017 Wederom gesproken met de helpdesk. Laptop lag nog steeds in Polen bij Lenovo en er was niets gebeurd. Telefoon opgehangen door medewerker, onbeschoft behandeld.
AlgemeenHet bestelproces is helder ingericht. Ik koop al jaren bij o.a. Paradigit. Niet altijd de goedkoopste, maar wel goede service
VerzendingIk had een videokaart besteld. Deze zijn erg schaars nu agv grote vraag naar deze kaarten voor mining doeleinden. Gelukkig vond ik er hier een. Hij werd ietsje later verzonden dan de genoemde levertijd, maar ik was al lang blij dat ik er een gevonden en ontvangen heb
KlantenserviceIk belde even over de ietwat vertraagde verzending om zeker te zijn of de kaart binnen was gekomen bij Paradigit binnen de op de site vermelde termijn. Ze hebben een ticket aangemaakt en prima opgevolgd.
AlgemeenSnel en makkelijk te bestellen en te betalen. Berichtgeving over bestelling en betaling snel in de mail.
VerzendingHet is zeer snel geleverd (1 dag eerder dan de wens datum).
AlgemeenGoede degelijke printer voor een redelijk bedrag gemakkelijk te installeren. Compleet geleverd met volledige inktcatridges
VerzendingPrint snel geleverd reeds de volgende dag in huis
AlgemeenBetaald met creditcard hetgeen een extra stukje zekerheid geeft, dat je het product daadwerkelijk ontvangt.
VerzendingDag na bestelling netjes afgeleverd door TNT Post, netjes verpakt in een blanco doos.
AlgemeenParadigit heb ik een vraag en advies gevraagd. Het antwoord duurde enkele dagen maar het antwoord was duidelijk en zodanig dat ik er iets mee kan doen. Het heeft tot gevolg gehad dat ik in de winkel ga kijken en me daar laat adviseren.
AlgemeenGoede en heldere website. Makkelijk te bestellen en een duidelijk overzicht in welke fase de bestelling zich bevindt.
VerzendingDe levering was precies op de verwachte datum binnen (ik had de laptop gepre-orderd)
AlgemeenBestelling was makkelijk en snel geplaatst, geen enkel probleem. Wel stond op de site een andere leverdatum (namelijk diezelfde dag) dan in de email (volgende dag), wat mij een klein beetje valse hoop gaf.
AlgemeenProducten zijn makkelijk te vinden, en het de site is voor zowel pc als mobiel te gebruiken.
KlantenserviceIk heb een aantal keer de klantenservice gesproken over verschillende producten en werd altijd goed geholpen.