Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Op de site staat bovenaan heel duidelijk: Voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis.
Pas als je de transactie hebt afgerond en er komt de volgende dag niets, kijk je op de bestelbevestiging, waar dan op staat: het product komt uit een extern magazijn met een levering van 1 tot 2 werkdagen.
Dat was niet de afspraak.

Ik zou meer duidelijkheid omtrent levertijd wel prettig vinden, voordat ik de bestelling betaal.

I bought my Iphone 1 years ago, now my phone is not working properly so I went to the apple store where they told me that to get my phone I was charged 150euros, that I should go to the store where I bought because it was under warranty and could arrange without costs.
I sent my phone to Paradigit, my phone never fell to the ground or water, when I send the report and the problem of the phone say that to repair the cost is 420euros and that the phone has liquids inside so the guarantee does not charge , and if you want me to return the phone without noticing I have to pay 54euros of shipping and for research, if I do not want to pay this amount they destroy my phone .... I do not think it's too bad I have to pay for a survey since the phone is covered by the warranty

Een goede site en top hulp van de medewerkers werd vriendelijk geholpen en er waren geen moeilijkheden

Ik heb de hp power pavillion besteld en dit is een erg goeie laptop met veel uitbreidingsmogelijkheden

Het bestellen ging makkelijk, weinig op aan te merken. De informatievoorziening op de productdetailpagina kan nog wel wat duidelijker/uitgebreider. Wellicht dat dit ook komt doordat ik via fiscfree bij hun bestelde.
Vandaag besteld, dus over daadwerkelijke levering kan ik nog niks melden.

Ben snel en goed geholpen door samanthaa al
leende wachttijd a/d telefoon was te lang.voor de rest prima

Was snel in het filiaal

Makkelijk zoeken op de site, makkelijk bestellen en een goede prijs. Ook mogelijk om te bestellen zonder account aan te maken.

Continu op de hoogte via e-mail over het bestel- en verzendproces

het is heel fijn bestellen, de site is heel overzichtelijk en makkelijk. Ook staat er bij alle artikelen een duidelijke omschrijving.

Het is heel fijn bestellen, de site is heel overzichtelijk en makkelijk. Bij alle artikelen staat ook een duidelijke omschrijving .

Ik heb mijn bestelling niet online gedaan, maar gewoon ouderwets naar de fysieke vestiging. Op voorhand wist ik al welke notebook ik zocht, ik wilde het slechts in het echt zien.
Over het algemeen is het een bedrijf dat goed op de hoogte is met laptops. Per mail geven ze goed advies over mogelijke laptops, in de winkel zelf zijn ze ook professioneel.

De medewerkers waren goed op de hoogte van de specificaties en gaven me goede tips. Ze boden me een extra garantie aan, maar die sloeg ik af. Uiteindelijk spijt van gekregen, toen mijn notebook op willekeurige momenten ging crashen.
Op een klachtmail kreeg ik na 3 dagen een reactie (een "ok, we gaan er mee aan de slag" was fijn geweest). Bij het telefoontje naar de klantenservice ontstonden wat communicatieproblemen (bij aankoop hadden ze geen serienummer gegeven). Maar over de telefoon waren ze verder begripvol (ik had van te voren windows geherinstalleerd, en verder zat er geen fysieke schade op, dus dat scheelde).
Het onderzoek/reparatie wordt uitbesteed aan service planet rotterdam. Ze hebben al meer dan 2 weken (10 werkdagen) mijn notebook, en voorlopig krijg ik alleen de melding 'dat een onderdeel moet binnenkomen'. Nogmaals, ik adviseer de 'premium studenten service', mocht je net zo veel pech hebben als ik.

Bestellen ging gemakkelijk via de website ook de betaling.
Product was makkelijk vindbaar op de website.

Tweedehands product ontvangen, Opnieuw dichtgeplakte doos ontvangen.
Vervoerslabel zat op de originele doos, was blijkbaar teveel moeite om deze netjes te verpakken.
Geen mail gaat dat het product is verzonden, ook geen track en trace ontvangen.

Bestellen gaat perfect. Logisch want ze willen geld aan je verdienen. Maar klantenservice/aftersales is dramatisch.

Verzending gaat perfect. Logisch want ze willen geld aan je verdienen. Maar klantenservice/aftersales is dramatisch.

Mijn product (laptop) gaf kuren bij eerste gebruik. Startte niet meer op. Teruggestuurd als DOA. Zou binnen 2 werkdagen iets horen maar dat werden 12 kalenderdagen. Daarna wilde ze kosten in rekening brengen voor imaging terwijl het apparaat gewoon kapot was. Uiteindelijk meer dan een maand op mn geld moeten wachten. Zeer trage reactie op mails. En uiteindelijk dus meer dan 100 euro moeten betalen voor her-imaging terwijl het een DOA betreft. Ik koop hier nooit meer en zal deze zaak iedereen afraden.

Snelle afhandeling van een vraag en levering. 24 uur de mogelijkheid om vragen te stellen. Tevreden.

Bestelling snel ontvangen in huis. Bij het reutuneren goed heholpen door de klanteservice.nu afwachten op het verder afhandelen van het product.

Als je een zakelijke bestelling doet (ben net gestart als zzp'er) blijkt dat je een bestelling niet mag retourneren of ruilen. Maw niet tevreden, helaas pech gehad. Belachelijk! Als ik dit had geweten (maar hier wordt niets over vermeld op de website of tijdens het bestellen) dan had ik nooit een bestelling geplaatst.

Lange wachttijd bij bellen. En toen ik mijn probleem voorlegde (ik wil retourneren, maar dat blijkt niet te kunnen) werd er geen krimp meebewogen. We volgen puur de wet..... nou da's pas klantgericht.

Alles op de site wat gewoon duidelijk, dus ik heb er niks over de klagen

Mijn product werd netjes optijd gelevered in goede staat dus heb er niks over te klagen

Ik heb geen gebruik hoeven maken van de klantenservice omdat alles gewoon werkte

In 2015 een laptop gekocht bij Paradigit in Breda. Ik was toen zeer te spreken over de manier waarop ik ben geholpen in de winkel en was dan ook erg tevreden over mijn laptop afgelopen twee jaar. Eind augustus ging mijn laptop kapot, ik had hem verzekerd dus ik kon hem via Paradigit laten repararen. Hier begon de ellende, zie kopje klantenserivce.

Mijn klacht gaat over de reparatieduur van mijn laptop bij Paradigit. Op donderdag 31 augustus heb ik deze naar de winkel in Eindhoven gebracht. Ik had hem ook kunnen opsturen, maar omdat ik hem zo snel mogelijk terug wilde was het volgens de klantenservice sneller om hem direct naar de winkel te brengen.

Dat ik mijn laptop een aantal weken kwijt zou zijn was van te voren duidelijk. Er werd gezegd dat een reparatie circa 4 weken zou duren. Dit termijn is inmiddels al verdubbeld. Frustratie zit vooral in het feit dat ik op geen enkel moment op de hoogte gebracht ben over de duur van de reparatie. Op 5 september was mijn laptop binnen bij de externe service partner en vandaag op 25 oktober is deze nog steeds in reparatie.

Ik had een totaal andere verwachting van de (klanten)service van Paradigit, omdat ik tevreden was over mijn eerste ervaring in de winkel. Ik heb meerdere malen moeten mailen voordat ik een reactie kreeg. Ik kreeg reacties als : "een andere college heeft de mail vast over het hoofd gezien." Met volgens een reactie op mijn klacht/vraag waar ik niet veel wijzer van werd. Dat het bedrijf wacht op reparatie onderdelen kan ik ook zien in de serviceportal. De externe service partner weet waarschijnlijk gewoon wat de levertijden hiervan zijn en wanneer de onderdelen dus binnen zouden komen. Paradigit had dit kunnen opvragen en mij verder kunnen informeren. Ik ben nu dagelijks op de website aan het kijken of er enigzins verandering in zit..

Ik ben nu bijna twee maanden verder en ik heb nog steeds mijn laptop niet terug, echt ronduit belachelijk.

Koppeling van je bestelling aan je email adres is niet beschikbaar als je naderhand een account met hetzelfde adres aan maakt. Zo kan je dus niet live de status checken. Lijkt me een mooie verbetering.

Ik heb gewoon betaald, daar waren geen problemen. De problemen kwamen pas bij de levering.

Ik heb een maand gewacht . En hij is nog steeds niet binnen.

Dit duurde echt super lang. En toen ik eindelijk reactie kreeg. Moest ik terug reageren, en nu moet ik weer super lang wachten.

goede prijs, avondbezorging, goede informatie mbt bezorging betaling etc
paradigit communiceerd helder en accuraat
prettige winkel

avondbezorging stipt op tijd zeer goed verpakt produkt
binnen 1 dag geleverd

Webshop is duidelijk. Prijzen zijn goed. Bezorging is echter niet binnen een dag. Tegenwoordig is bezorging in één dag wel fijn en niet te veel gevraagd

Verzending is niet binnen een dag.

Goede klantenservice!

Scorekaart voor Paradigit