Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenLekker overzichtelijke website, bestelling plaatsen was makkelijk en de betaalopties zijn ruim. De huisstijl vind ik lelijk maar dat is een persoonlijke kwestie!
VerzendingZondag besteld, dinsdag ophalen.
AlgemeenIk zocht een laptop, toen ben ik gaan zoeken op de site van Paradigit.
Ze hadden zoveel keus, het was moeilijk om te kiezen.
Ik ben erin geslaagd de juiste te kiezen,dus gelijk besteld.
Een ding weet ik nu wel,heb ik weer iets nodig ?dan hang ik bij Paradigit aan de bel.
Ik zou mijn laptop dinsdag via de post krijgen,maar tot mijn verbazing kwam hij zaterdag al!!!!!!!!!!
Super Paradigit.
Bedankt voor de super snelle levering.
Ik had een vraag voor de klantenservice, ik belde en een vriendelijke man stond mij te woord, hij heeft mijn vraag netjes beantwoord en ik was super tevreden.
AlgemeenDe site is een stuk verbeterd t.o.v. een tijd geleden. Ziet er een stuk volwassener uit.
AlgemeenVerreweg de slechte bestelervaring die ik ooit bij een webwinkel heb gehad. Eerste bestelling maar half geleverd, de Ipad was achteraf niet beschikbaar terwijl het op voorraad stond. Later heb ik plotseling toch alsnog een Ipad toegezonden gekregen (Maanden later). Ik was erg verbaasd, en heb deze geretourneerd maar geen geld retour ontvangen. Bovendien reageert Paradigit niet op mijn tientallen e-mails. Ik schrijf nooit een negatieve review, dit is de eerste keer. Ik weet zelf ook niet meer wat wel en niet betaald was, maar ik heb geen uitleg ontvangen, hoewel ik hier veel keer voor ge-emailed heb.
VerzendingVerzending plotseling 2 tot 3 maanden later. Retournering, geen antwoord, geen bevestiging, geen geld retour en geen reden waarom.
KlantenserviceGeen reactie op bijna al mijn e-mails. Geen geld retour en geen verklaring hiervoor.
Algemeensuper behulpzaam geholpen door Michiel. laptop start niet meer op agv issue met batterij. hij heeft voor mij de handleiding opgezocht én de bladzijde waar ik de uit te voeren handeling kon vinden. Hij gaf eerlijk toe dat het niet heel makkelijk zou zijn en wenste me dan ook suc6 bij de 'operatie'. Het is gelukt en ik dank hem dan ook hartelijk voor de goede en gedegen hulp.
Klantenservicesuper behulpzaam geholpen door Michiel. laptop start niet meer op agv issue met batterij. hij heeft voor mij de handleiding opgezocht én de bladzijde waar ik de uit te voeren handeling kon vinden. Hij gaf eerlijk toe dat het niet heel makkelijk zou zijn en wenste me dan ook suc6 bij de 'operatie'. Het is gelukt en ik dank hem dan ook hartelijk voor de goede en gedegen hulp.
AlgemeenDe bestelling binnen De dagen in winkel betalen met pas pin en ook contant kan
AlgemeenBesteld in winkel betaald met pin pas.dus dit was ok kon ook contant geld betalen
VerzendingOk
Algemeeneen zeer makkelijke bestelling en goede reviews over het product kreeg snel een betaal bevestiging en trac& trace om product te volgen
VerzendingDe zending was goed te volgen en was keurig op tijd geleverd en er moest voor ontvangst getekend worden en was goed verpakt. de verpakking kon ook tegen een stootje.
AlgemeenDuidelijke webshop en goede levering zonder overbodige mails met overbodige informatie. Ofwel wat je van een goede webwinkel kunt verwachten.
VerzendingOp de beloofde tijd geleverd.
KlantenserviceGoede informatie verstrekking zonder overbodige mails.
AlgemeenHet product dat ik wilde bestellen was snel te vinden op de website. Goed en snel vindbaar en tegen een schappelijke prijs.
VerzendingHet product dat ik wilde bestellen was snel te vinden op de website. Rond 19.00 uur besteld en de dag erop rond 14.00 uur afgeleverd. Goede en snelle service
AlgemeenProduct snel ontvangen en voor een goede prijs. Ik krijg er altijd goede service het is zelfs leuk om er heen te gaan voor reparaties als ik er zelf niet uit kom.
AlgemeenBen zeer tevreden over de snelle levering. Ook is alles netjes/zorgvuldig ingepakt. Wij hebben al eerder via Paradigit besteld dus zijn zeer tevreden.
VerzendingVan goeie kwaliteit en zeer snelle levering had het product na 18:00 besteld en de volgende dag in huis.
KlantenserviceGoeie service
AlgemeenZeer overzichtelijke website.
Paradigit was qua prijs het voordeligste.
Snelle levering binnen 1 dag.
Ik raad deze webshop zeker aan.
Binnen 1 dag in huis en wordt netjes via mail op de hoogte gehouden.
AlgemeenGoed en vooral eerlijk advies gehad!
Goede prijs, het was op voorraad en nog koffie gehad tijdens het advies ook!
Helemaal tevreden!
Ik kreeg zelf een aantal zaken niet werkend dus ik even terug naar de winkel in Eindhoven en hebben ze het me uitgebreid uitgelegd. Echt geweldig!
AlgemeenGoede voorlichting van de verkoper gehad.
Volgens hem stond op de pc de nieuwste versie van Windows 10, de Fall Creators Update maar dat bleek niet zo te zijn.
De eerste versie van Windows 10 bleek erop te staan hetgeen opmerkelijk is want op de verpakkingsdoos staat de productiedatum 07-11-2017.
Dan had er op z'n minst de versie 1703 op moeten staan maar eigenlijk had dat het nummer van de laatste versie 1709 moeten zijn.
Daardoor had de pc enkele uren nodig om de nieuwste versie te installeren.
Toen dat was gebeurd kon ik eindelijk de pc in gebruik nemen en ik ben er zeer tevreden over.
Kortom: toch blij met mijn nieuwe montagecomputer.
Volgens de site van Paradigit was de computer op voorraad maar in de winkel bleek dat niet zo te zijn.
Met de boodschap dat de pc de volgende dag gratis bezorgd zal worden verliet ik, enigszins teleurgesteld, de winkel.
Hij werd keurig op tijd de volgende dag bezorgd.
AlgemeenIk was al een tijdje op zoek naar een goedkope JBL flip 4 speaker, ik ging zoeken op tweakers en zag dat de speaker bij paradigit het goedkoopste was. Betalen ging met iDeal verder erg gemakkelijk.
VerzendingMijn pakketje werd op de juiste dag geleverd, het kwam alleen wel een uurtje later aan. het was goed verpakt en verder niet beschadigd.
AlgemeenOverzichtelijke website, producten makkelijk te vinden. De product informatie was niet helemaal correct, er stond dat er dubbelzijdig geprint kon worden maar die optie zit er helaas niet bij. Als nog blij met mijn aankoop.
Verzendings 'Avonds besteld en de volgende dag in huis, wat wil je nog meer?
Algemeenbestelling was makkelijk geplaatst. zondag besteld, dinsdag in huis. product werkt naar behoren had wel wat problemen ondervonden in mijn account mijn bestelling stond er niet in. naar klantenservice gebeld en gelijk opgelost
AlgemeenVia fiscfree meerdere keren bij Paradigit producten gekocht. Overzichtelijke website. Afhandeling van de bestellingen altijd snel en levering zoals beloofd de volgende dag. Ook al gaat het via meerdere schijven (werkgever/fiscfree/paradigit) in mijn geval. Kortom goed geregeld bij Paradigit. De producten ogen en functioneren zoals beschreven. Goede kwaliteit in het assortiment. Verpakking voldoet ruim voldoende, d.w.z. er is goede bescherming van de producten. Tot nu toe gekocht: Western Digital 1TB Blue harde schijven 2x, Logitech PC-luidsprekers en als laatste een HP Omen 15 inch gaming laptop met i7 7700HQ, 16 gb ddr4, 512Gb Nvme harde schijf en GTX 1050.
VerzendingAlle leveringen zoals beloofd.
AlgemeenEen videokaart besteld, deze werd goed verpakt en op het juiste tijdstip geleverd. Factuur en garantie netjes per mail ontvangen