Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Prima service. We hebben 's avonds laat besteld en de volgende dag was het pakket gelijk keurig bezorgd.

Een eenvoudige webshop met een heldere interface, alleen was mijn product niet van de juiste omschrijving voorzien.

Ik had een witte corsair 280x m-atx behuizing besteld, en ik dacht in eerste instantie dat het om de RGB variant met verlichte fans ging, dat bleek bij levering alleen niet het geval. Het bleek een fout in de omschrijving te zijn, dus dat was balen.

Ik ben vriendelijk te woord gestaan, alleen kon Paradigit niet meer voor me betekenen dan dat ik het product kin retourneren. Ik had eigenlijk op zn minst een kleine tegemoetkoming verwacht gezien de foutieve omschrijving van het product.

Naast het prijsvoordeel was er ook nog de enorm snelle levering alsmede een gering grote verpakking

Dag 1 besteld, dag 2 in huis

De keus was gemakkelijk gemaakt, en de bestelling snel geleverd.
Shop al jaren bij Paradigit, en word nooit teleurgesteld.

Prijs voor Ubiquiti producten zijn wat aan de hoge kant, maar zoals altijd wordt het snel geleverd

Verzending is zoals altijd zeer goed.

Ruim assortiment, overzichtelijke web-site, goede prijzen en nette overzichtelijke afhandeling van de order, op tijd afgeleverd volgens afspraak.

Verzending wordt goed gecommuniceerd en is de volgende dag bezorgd

Tijdig geleverd en product werk prima.

Tijdig geleverd

Prima

Toetsenbord besteld, op het moment van bestellen op voorraad en voor 23:00 besteld morgen in huis, na 5 dagen nog niks geleverd of gehoord. Email gestuurd, geen reactie, via telefoon zeer lange wachttijd met alleen 1 wachtende voor mij.

Niks geleverd na 5 dagen, en geen contact, bij het nakijken blijkt de levertijd opeens 50 dagen.

Geen antwoord op email, wachtrij via telefoon erg lang en steeds de melding 1 wachtende voor u.

Bedankt voor uw feedback. Allereerst onze excuses voor het ongemak. Wij nemen uw klacht heel serieus en willen u dan ook vragen om uw gegevens door te zetten via de e-mail. Uw gegevens zoals een ordernummer kunt u doorsturen naar service@paradigit.nl t.a.v. de klachtenafhandeling.

Reina
Paradigit Webcare

Proces verliep uitstekend, duidelijke webshop, ruime betalingsmogelijkheden, geen enkel probleem. Goed assortiment ook, ruime keuze.

Goed verpakt, pakket met handtekening, dus kon niet afgegeven worden bij buren, ook erg prettig. Wat ik wel fijn zou vinden is wanneer je de leveringsplaats/-dag desgewenst zou kunnen wijzigen wanneer de ingeplande levering niet uitkomt.

Paradigit was de voordeligste keuze voor het product dat ik nodig had en bood gratis en snelle verzending.

Prettig dat het product verzonden werd dat ik moest tekenen voor ontvangst. Zo kon het niet bij de buren afgeleverd worden, maar alleen direct aan mij. Vlotte verzending.

Bij de keuze voor het afleveradres van de bestelling krijg ik, net voordat ik op betalen druk, in het overzicht niet het juiste afleveradres te zien.
na de betaling is het wel zichtbaar.

Keurig en stevig verpakt, en op de aangegeven dag ontvangen.
Het betrof hier een harde schijf.

eenvoudig te vinden producten tegen concurrerende prijzen. Bezorging op afgesproken dag. Snel en makkelijk

Werd relatief laat op de avond bezorgd, maar prima op de gewenste dag.

Prima winkel, ooit een keer in de winkel geweest, erg klantvriendelijk. Laatst wat besteld op de webshop, levering is goed en de acties die ze hebben ook.

Simpel gevonden wat ik wilde, een druk op de knop en de bestelling was geregeld. Betaling via iDeal en volgende dag al in huis

Snelle levering. Wel een best grote doos met daarin een Intel Nuc systeem

Bestellen ging eenvoudig, levering was snel, producten zijn goed verpakt. Ik ben erg tevreden en zal hier nog meer aankopen gaan doen.

Als vaste klant die hier al jaren koopt, merk ik nu toch wat teruggang in de zaken van Paradigit. Helaas is de voorraad slecht tot erg slecht. Vaak heb ik voor werk iets dringend nodig en dan dien je te bestellen en een dag te wachten. Dan moet je noodzakelijk verder kijken.
En als er in de folder of op de website staat "Alleen inde winkel af te halen", dan is dit artikel zelfs in de winkel (vaak) niet aanwezig.

Online bestellingen worden netjes conform belofte geleverd en ook nog in een verzend veilige verpakking. Levering altijd afhankelijk van de bezorgende partij natuurlijk

het plaatsen van de bestelling verliep zeer gemakkelijk, alles was makkelijk te vinden en was erg overzichtelijk

Overzichtelijke site,makkelijk, en via de sponsorlink besteld, dus ook mijn sportvereniging blij!

Uitstekend verpakt en zoals beloofd de volgende dag geleverd

Het item wat ik bestelde was niet in voorraad, dit was vooraf duidelijk gemaakt. Uiteindelijk werd het netjes een week eerder dan verwacht geleverd

Bij het vooraf gekozen ophaalpunt geleverd, ik kon de levering direct volgen.

Er was onduidelijkheid over het aangeboden product, omdat de omschrijving op de Paradigit site tegenstrijdig was. Binnen korte tijd had ik mijn antwoord en was de site aangepast met de juiste informatie. Zo kon ik gemakkelijk een keus maken.

Super website en binnen 1 dag artikelen binnen

CPU koeler besteld en was netjes geleverd optijd

Top!!!

Scorekaart voor Paradigit