Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Goede service vriendelijk personeel je wordt altijd serieus genomen bij deze winkel geen slechte ervaring met paradigit zelf maar wel met de campusshop het onderdeel van paradigit

Snelle levering

Prima site, Al jaren tevreden klant. Jammer genoeg minder winkels.
Samsung 970 EVO besteld, elders wel iets goedkoper.

Vrijdags besteld, volgende dag goed en degelijk verpakt door Post NL bezorgd.

Duidelijke website en snelle bestelling mogelijk, Direct e-mail bevestiging en leveringsgegevens. vind dit correct afgehandeld.

Zeer snel binnen één dag geleverd

Een hele fijne zaak waar ik al 15 jaar kom. Helaas heeft Paradigit minder fysieke winkels dan vroeger, maar via de website is alles makkelijk te bestellen. Men levert heel snel. Goed en eerlijk advies in de winkels en online.

De volgende dag geleverd, zoals beloofd.

Klantenservice is uitstekend: ooit een keer nodig gehad omdat ik niet tevreden was over powerline homeplugs. Retourneren, ruilen geen probleem.

Zocht een externe 2GB usb disk en Paradigit had toevallig een mooie aanbieding die ze ook nog eens de dag erna konden leveren.
Bestellen was zo gedaan en werd netjes op de hoogte gehouden via de mail over de vorderingen van de bestelling.

In de avond besteld om 23:15 dus redelijk op het randje van 23:30.
Dag erna idd netjes bezorgd.
Was goed en netjes verpakt.

Website is toegankelijk en erg overzichtelijk, ook reageert de webshop lekker vlot, het is dus prettig rondkijken en bestellen. Je krijgt direct feedback over de bestelling en wordt op de hoogte gehouden van het proces. Rond 17:30 besteld die avond al verstuurd en volgende dag al in huis, het werkt dus echt perfect en snel. Het ging alleen maar om 16 GB 3200 HyperX Fury geheugen en Coolermaster silentio 352 kast. Ik ben dus zeer tevreden.
Aan te raden voor vervolg bestellingen

De verzending was heel goed verpakt en kwam dus ook ongeschonden aan.
Het hele proces was snel en overzichtelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van iedere stap.

ik kon de Sweex Hoofdtelefoon In-Ear - Zwart gemakkelijk vinden de website is heel overzichtelijk

s'avonds besteld de volgende ochtend al in huis echt een hele snelle levering

ik had gemaild en binnen 1 uur antwoord

Wilde niet zomaar een laptop kopen voor mijn vrouw maar mij uitgebreid laten voorlichten en ben 2 x naar de winkel geweest alvorens te kopen.
Het viel mij op dat ik niet naar een laptop gestuurd werd zoals bij Mediamarkt normaliter het geval is en ik daar dus niet naar toe ging.Meestal krijgen zij provisie , Ik werd ontzettend goed elke keer voorgelicht door de medewerkers in Utrecht,nachtegaalstraat.

Ik wilde het pakket in de winkel ophalen en dit was er zoals beloofd de volgende ochtend.

Ik heb twee maal de klantenservice gebeld en deze stonden mij vriendelijk te woord en ik kreeg ook de benodigde antwoorden.

Snelle levering, website niet helemaal overzichtelijk Er wordt niet moeilijk gedaan over betalen op rekening, kundige sales.

Op tijd en netjes verpakt

Duidelijke site en nergens een probleem. Duidelijk site en nergens een probleem. Duidelijke site en geen probleem.

Precies zoals afgesproken

Nog niet nodig , dat is dus goed

Nette, overzichtelijke website met een ruim productassortiment.
De productomschrijvingen en specificaties zijn prima.
Prijzen zijn t.o.v. andere websites altijd accuraat.

Bestelling is de dag erna netjes op tijd geleverd door PostNL.
Product is netjes en goed verpakt.

Bestelling plaatsen was makkelijk, wel jammer dat er in drie dagen +100 euro bij de prijs was gekomen. Ook jammer dat als je aangeeft dat het zaterdag bezorgd moet worden, het donderdag al geleverd wordt. (precies wanneer er niemand thuis is)

Product was goed verpakt met weinig restruimte in de doos en voldoende beschermmaterialen. Helaas werd het donderdag al geleverd i.p.v. zaterdag zoals aangegeven bij het bestellen.

Werd netjes te woord gestaan, wachttijd was wat lang, maar het schijnt erg druk te zijn, dus wel begrijpelijk.

Altijd al goede ervaring gehad met paradigit, heel overzichtelijke website, goede prijs, goede service, snelle levering en genoeg in hun assortiment

Hele prettige winkel met producten van een hele goede kwaliteit. Ik ben ruim 15 jaar klant bij Paradigit. Helaas is het aantal fysieke winkels sterk verminderd, maar gelukkig is de online service net zo goed als in de winkel.

Recent een D-Link 5 port switch DGS-105 besteld en de volgende dag in huis. Keurig verpakt. Goldt trouwens ook voor alle eerdere keren dat ik bij Paradigit kocht!

Een keer niet tevreden geweest over lichtnet netwerk adapters. Die werden zonder problemen per omgaande geruild.

De gigabit router die ik zocht was goedkoop, gemakkelijk besteld, snel geleverd. zeer solide (metalen kast!)

Klantensevice is snel, een fout in het afleveradres werd nog probleemloos gecorrigeerd na de bestelling.

De bestelling kan eenvoudig worden gedaan, reactie en afhandeling zijn prima in orde! Snelle levering.

Duidelijke afspraken over levering, welke ook worden waar gemaakt

Goede snelle website. Makkelijk en snel bestellen. Duidelijke artikel omschrijvingen. Lage tot geen verzendkosten. Winkelmandje met geheugen. Je kunt dus de website verlaten en hij onthoud alles.

Duidelijke verzending met PostNL. Goede en duidelijke track en trace.

Website werkte prima, prijzen klopte en geen problemen met de betaling. Paar woorden te kort.

Laptop overleden en had snel een nieuwe nodig, Paradigit was de enige shop die de laptop de volgende dag zou kunnen leveren, andere shops gaven 2-3 werkdagen aan. Daarom bij Paradigit besteld ook al was de prijs 40 euro hoger dan een andere shop waar ik goede ervaringen mee heb.

Vrijdagochtend 8:00 besteld, de laptop is uiteindelijk niet op zaterdag bezorgd maar op dinsdag. Behalve een bestel bevestiging en een factuur geen communicatie ontvangen vanuit Paradigit met verzendbevestiging, bezorger stond als 'verassing' voor de deur.

Conclusie: Product was niet op voorraad bij Paradigit maar komt rechtstreeks bij de leverancier vandaan, waar de andere shops een eerlijke levertijd aangeven, is die van Paradigit niet haalbaar.

Laptop had trouwens ook wel in een overdoos verpakt mogen worden, de bezorger hoeft niet te weten wat ik bestel.

Makkelijke website met een groot assortiment. Ik heb alleen per ongeluk de Ubiquity UAP-LR i.p.v. de bedoelde UAP-AC-LR besteld. Nu las ik echter op hun retouren pagina dat je enkel gesloten verpakkingen mag ruilen... Ik heb alleen wel de AP eruit gehaald dus hoop toch dat ik nog mag ruilen aangezien al mn andere AP’s wel 5Ghz hebben.

Lekker snel en goed verpakt

26-11: Ik heb in verband met black friday een laptop gereserveerd. Volgens de website zou deze binnen twee dagen in huis kunnen zijn. De email die ik ontvang geeft aan: vandaag besteld, morgen in huis. Ik zou een afhaalbericht ontvangen waneer deze in de winkel ligt.
6-12: Ik ontvang een mail van paradigit met aanbiedingen op aanvullende accessoires voor mijn laptop. Ik heb echter nog steeds geen afhaalbericht ontvangen. Ik bel de klantenservice maar krijg geen gehoor.
7-12: Ik mail de klantenservice. Op de website staat dezelfde laptop als ik besteld heb wel weer op vooraad, nu echter voor het oude bedrag. Volgens de auto-reply die ik direct onvang is de doelstelling binnen twee dagen antwoord te geven.
13-12: Ik krijg een mail van paradigit met het verzoek een beoordeeling te schrijven over mijn nieuwe laptop (die er nog steeds niet is).
14-12: Ik heb nog steeds geen antwoord van de klantenservice en besluit opnieuw te mailen.
15-12: Klantenservice medewerker geeft aan dat hij kan zien (via de track&trace) dat de laptop 3 december is aangekomen in het filiaal in Utrecht. Ik zou hem daar kunnen ophalen.
17-12: Ik rij naar de fysieke winkel in Utrecht (best een stukje rijden vanaf mij). De laptop is daar geleverd, maar wanneer deze binnen vijf dagen niet worden opgehaald wordt deze automatisch teruggestuurd. De laptop is niet meer leverbaar ("En natuurlijk alhelemaal niet meer voor de prijs waar ik hem voor besteld heb" - aldus de verkoper). Verkoper in de winkel probeert mij meteen een duurder model aan te smeren. Ik vraag om mijn bestelling te annuleren (wat mogelijk is) en een bevestiging hiervan. Dit laatste blijkt niet mogelijk te zijn, maar na herhaaldelijk aandringen krijg ik een geprint kladblokbestandje van twee regels.

Nooit geleverd, ondanks het feit dat ze dit wel zouden doen.

Klantenservice gaf foutieve informatie. Mag dankzij hen naar Utrecht rijden en terug voor een laptop die niet op het filiaal ligt. Telefonische klantenservice niet bereikbaar en verwachtte responstijd wordt ruim overschreden.

Beste heer/ mevrouw,

Spijtig om te horen dat de levering van uw reservering niet plaats heeft gevonden. Normaal gesproken krijgt u bericht wanneer de reservering klaar ligt om opgehaald te worden. Deze blijft dan inderdaad 5 werkdagen liggen en daarna gaat deze retour. Helaas bent u inderdaad verkeerd geïnformeerd dat de bestelling klaar zou liggen, omdat de 5 werkdagen reeds overschreden waren. Mogelijk dat de e-mail niet bij u binnen is gekomen of in de spam box. Een blackfriday korting is een tijdelijke actie waardoor deze achteraf niet meer aan te bieden is. Bij een reservering is het niet nodig om te annuleren, omdat er nog geen betaling voor gedaan is. Een reservering is geheel vrijblijvend. Onze excuses dat de communicatie niet goed verlopen is en wij gaan uw verhaal meenemen ter verbetering van de service.

Ik wens u verder een prettige dag toe.

Reina
Paradigit Webcare