Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet is een duidelijke website met veel informatie/specificatie bij de artikelen. Bestellen en betalen gaat simpel en er wordt snel én in discrete verpakking geleverd. Kortom goede ervaring gehad.
VerzendingSnelle levering door dhl naar pickup point
AlgemeenProduct bestellen en betalen gaat prima.
Het geld is snel van je bankrekening afgeschreven.
Als er iets mis gaat begint het..
Bestelling zoek geraakt tussen paradigit en DHL.
Het vertrouwen van paradigit richting klant is NUL.
Ik moet betalen en vervolgens maar hopen dat het product (Laptop) komt.
Er wordt niets gedaan totdat paradigit het product is terug gevonden.
Ik heb aan mijn betaal verplichting voldaan, paradigit is haar deel niet nagekomen. Nogsteeds geen Laptop.
Navraag gedaan waar mijn Laptop blijft.
Meneer we weten niet waar uw Laptop is, u moet maar wachten.
Als ik voor stel om de Laptop in de winkel te komen halen of mijn geld terug te krijgen, en je daar volhardend in bent, noemen ze dat dreigen. Als paradigit niet weet waar mijn product is maak ik me serieuze zorgen.
======================
Update: 13-06-2019
De laptop is geleverd.
Dit is niet de eerste keer dat ik bij paradigit iets besteld heb (is altijd goed gegaan), wel de eerste keer dat ik te maken kreeg met het service apparaat van paradigit.
Het service apparaat van paradigit heeft mij getriggerd om hier een recensie te schrijven. Hier zijn nog stappen te maken.
Dank voor de levering.
Bedankt voor uw feedback.
Vervelend om te vernemen dat uw laptop nog niet bezorgd is. Wanneer er een vermissing is dienen wij het onderzoek van DHL af te wachten. Voor ons is dit ook erg vervelend en houden de verzending en contact met DHL scherp in de gaten. Per e-mail hebben wij contact met u gehad en uw pakket wordt vandaag geleverd. Onze excuses dat het zo lang heeft geduurd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Paradigit Webcare
AlgemeenHet gehele proces van de bestelling tot aan de levering is top. Pakket werd niet afgegeven bij de buren. Dat was minder.
VerzendingPerfecte informatie over levering en op tijd geleverd. DHL had pakje niet bij de buren afgegeven, dat moest opgehaald worden bij een afhaal punt. Dat was minder.
AlgemeenDe site was overzichtelijk en alles stond netjes beschreven hoe en wat. Zo was het makkelijk te vinden wat de specs waren van de videokaart. Het was voor mij de eerste keer in alles eigenlijk, webshop en videokaart. Dat maakt het wel wat prettiger.
VerzendingDe verzending kwam netjes en snel binnen. Het product was goed beschermd tegen het geweld onderweg. Gelukkig kiezen ze voor DHL.
Algemeende bestelling is makkelijk geplaatst maar dan komt de ellelde door verkeerde informatie van de klanten service had ik bijna voor niks geld uit gegeven voor een nieuwe videokaart wat niet nodig was ik zou geld terug krijgen maar tot nu toe niets en een bericht hoe probleem nieuwe pc te verhelpen maar ook dat doen ze niet waardeloos dus ik heb het probleem zelf gevonden na lang zoeken en in de winkel tezijn geweest bleek het het nieuwe scherm het probleem tezijn
Verzendinghet werd op tijd bezord zoals af gesproken maar accepteerde de bestelling niet door verkeerde informatie had ik bijna voor niks geld uit gegeven aan een videokaart
Klantenserviceze weten niet waar ze het over hebben de een zegt dit de ander dat en geen van beide hebben het goed in de winkel van utrecht weten ze wel waar ze het over hebben en geven goede informatie waar je wat aan hebt ik heb zoals besproken mijn produckt geweigerd en zou mijn geld terug krijgen maar tot nu toe niks ontvangen
Beste Ronald,
Vervelend om te vernemen dat u onze service niet naar tevredenheid heeft ervaren. Wij vinden het erg vervelen dat u verkeerde informatie heeft ontvangen en proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen. Onze excuses hiervoor. Uw pakket is vandaag retour gekomen en wij zullen de terugbetaling in gang zetten.
Paradigit Klantenservice
Algemeenpc en externe harde schijf besteld op 2 verschillende momenten. Toch netjes volgende dag tegelijk bezorgd.
alles werkt zoals het moet.
AlgemeenInformatie in de winkel prima, bestelling super, maar dan bezorging.....zie dat computer uit (zzp-er personenauto?) Valt. Doos beschadigd en ik accepteer het pakketje niet . Nog DHL,nog Paradigit doen hier weinig aan. Krijg te horen dat pakket nog niet retour is bij Paradigit, krijg van DHL te horen pakket is.terug gestuurd.
Fijn zo'n padstelling! Al vanaf dinsdag aan het wachten op enige duidelijkheid😖
Doos valt uit auto, is beschadigd. Zag het vallen toevallig gebeuren.
KlantenserviceEr wordt een ticket aangemaakt. En dan is het heel stil ..ook als ik weer om info vraag
Dan is de desbetreffende persoon er niet, wordt er later ( hoeveel later?) Niet het beloofde mailtje gestuurd met de stand van zaken .
Dit is totaal niet wat ik van Paradigit gewend ben. Zeer jammer
Update: klacht wordt door Reina opgenomen en verwerkt! Super communicatie met haar, en ook nog achteraf even nog geïnformeerd.
Binnen een dag alles opgelost. Reina, je bent een topper die haar afspraken helemaal nakomt .!
Bedankt voor uw recensie. Onze excuses dat uw pakket gevallen is. De klacht is gemeld bij DHL en wij hebben u zojuist geïnformeerd over de status van uw pakket. Wij vernemen graag per e-mail of uw klacht naar tevredenheid is afgehandeld. Onze excuses voor het ongemak.
Paradigit Klantenservice
AlgemeenBestellen gaat vlekkeloos! Bestelde laptop zou er met 1 dag zijn. Tot op heden niks ontvangen en ook geen update vanaf de kant van Paradigit. Gewoon ronduit slecht te noemen!
VerzendingZou eigenlijk gisteren worden verzonden door Paradigit! Paradigit heeft het bestelde product niet verzonden! Ook geen status update ontvangen van Paradigit over mijn verzending van waarom Paradigit dit nog niet heeft verstuurd. Lijkt mij niet lastig om als Paradigit pro-actief klanten op de hoogte te houden als er een verzending later is dan gepland. Geen goed woord over deze aanfluiting door Paradigit.
KlantenserviceZoals boven beschreven, Paradigit had vanuit de klantenservice moeten aangeven dat de verzending langer op zich laat wachten! Op de website van Paradigit staat nog steeds dat gisteren het verzend moment zou zijn! Zit ik dan het hele weekend zonder laptop door Paradigit. Een 10- voor de communicatie van Paradigit.
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te vernemen dat uw pakket vertraging heeft opgelopen. Kunt u een e-mail sturen met uw ordergegevens naar service@paradigit.nl, zodat wij de status bekijken. Normaliter wordt er een e-mail verstuurd bij vertraging. Helaas kunnen wij zonder gegevens niet bekijken waar de vertraging is ontstaan. Onze excuses voor het ongemak.
Paradigit Klantenservice
AlgemeenOverzichtelijke site, makkelijk te bestellen, product wordt snel geleverd, eventuele retour zendingen worden snel behandeld en de service is erg goed!
VerzendingHet product werdt snel bezorgd, helaas zat er een kras op het scherm waarop ik deze direct getourneerd heb. Kreeg binnen enkele dagen een splinternieuwe! Goede service, mooi opgelost.
KlantenserviceDat het eerst geleverde product een kras bevatte is vervelend maar kan gebeuren. Doordat het snel en correct werdt opgelost maakt het dubbel en dwars goed!! Zeer te spreken over Paradigit.
AlgemeenDe bestelling verliep zoals dat je het verwacht te gaan.
Betaling via Ideal ging prima
Binnen 2 dagen bestelde product binnen
KlantenserviceSnelle antwoorden van vragen, vriendelijk te woord gestaan
AlgemeenBestellingen verliepen zoals je het zou willen. gewoon zonder problemen. Ik heb geen ervaring met de service van Paradigit
AlgemeenBestelling plaatsen : vrij gemakkelijk ging prima! en na 2 dagen vlg afspraak
netjes verpakt bezorgd Dit is mijn 2e p.c die ik gekocht heb bij Paradigit
De p,c moet zich nog bewijzen, maar voor de rest ben ik rondom tevreden!
AlgemeenDe eerste HP AIO (nieuw) bleek een veel te trage processor te hebben (gelukkig mocht ik de pc wel ruilen).
De vervangende Lenovo AIO had hele mooie specs maar door de Technische Dienst van Paradigit/Norrod is het scherm gebroken. Ze hebben geen vervangende computer aangeboden, ook niet na herhaaldelijk aandringen (!)
De eerste pc door DHL 4 dagen te laat geleverd.
De tweede pc eerst bij verkeerde winkel afgeleverd, daardoor twee dagen vertraging.
Op zich is de klantenservice (telefonisch en per email) redelijk bereikbaar. De geboden oplossingen echter niet.
Bedankt voor uw feedback.
Wij begrijpen dat u niet tevreden ben over de service. Service staat bij Paradigit hoog in het vaandel, wij vinden het dan ook erg vervelend en willen graag samen tot een oplossing komen. Kunt u een mail sturen naar service@paradigit.nl waarin u uw ontevreden omschrijft? Als u daarin aangeeft dat het n.a.v. een review op Tweakers is, zullen wij dit voor u oppakken. Alvast bedankt voor uw reactie.
Paradigit Klantenservice
AlgemeenAantal keren iets besteld, varierend van ruim 1000 euro tot 65 euro. Tot nu toe altijd goed gegaan. Geen afterservices nodig gehad.
VerzendingLevering binnen gestelde termijn, verpakking prima.
AlgemeenBestellen en prijs prima, snelle levering goed op tijd, mooi product de LEvono yoga
verder geen opmerkingen
lenovo yoga bleef een fout melding geven utillit.exe bij het opstarten
2x geprobeerd te bellen , eerste 20 minuten maar opgehangen, advies een dag later nog eens proberen na 45 maar weer opgehangen
Bedankt voor uw feedback.
Alvast bedankt voor uw reactie.
Paradigit Webcare
AlgemeenVerschrikkelijk slechte klantenservice. Ze zijn ook geen lid van thuiswinkel.org zoals op tweakers staat vermeld. Ik heb al eens gevraagd bij tweakers om dit aan te passen. Ze zijn telefonisch totaal niet bereikbaar (tenzij je iets wil kopen). Ik heb meer dan 4 weken moeten wachten op reparatie van een fabrieksfoutje van een gloednieuwe laptop bij hun aangeschaft (zat uiteindelijk iets klein in los). 3 v.d 4 weken trage verwerking van hun post.....
KlantenserviceVerschrikkelijk slechte klantenservice. Telefonisch helemaal niet bereikbaar voor aftersales (alleen als je iets wil kopen). Laptop hier gekocht had na 2 maanden een zwartscherm. Opgestuurd na hun, duurt een week na posten voordat zij hem als ontvangen registreren (bizar toen ik hem bestelde was hij in 24uur geleverd), pas nadat ik meermaals heb proberen te bellen en heb geemaild. Daarna duurt het nog eens een week voor hij na de fabrikant in Nederland is opgestuurd en nog een paar dagen voordat de fabrikant hem na spanje opstuurd. Nadat ik ze meerdere malen telefonisch heb proberen te bereiken en meerdere emails, waar ze niet echt veel informatie gaven heb ik na bijna 3 weken, de fabrikant zelf gebeld, omdat paradigit mij nog steeds geen update konden geven. De fabrikant wist wel meteen te vertellen wat er a.d. hand was, dat er ergens een verbinding tussen laptop en scherm niet goed vast gemaakt was en dat tot een zwart scherm had geresulteerd in de laptop. Volgens hun nieuwe aanpak moest hij daarvoor wel helemaal na Spanje gestuurd (als ik dat vtv wist had ik geen laptop van dat merk gekocht). Terwijl pardadigit geen update kon geven, kon de fabrikant mij wel meteen zeggen dat hij al gemaakt was en terug gestuurd werd. Uiteindelijk heb ik door een klein fabricage foutje een maand zonder laptop gezeten. Erg weinig begrip van klantenservice en achteraf gezien was ik 2 a 3 weken sneller geweest als ik de laptop direct na de fabrikant had opgestuurd. Wat een slechte service. Ik zou niks meer bij dit trage bedrijf kopen.
Bedankt voor uw recensie. Vervelend om te vernemen dat u onze service slecht heeft ervaren. Wij geven de gemiddelde reparatieduur van 4 weken aan. Hier zit de tijd voor verzenden naar het reparatiecentrum inbegrepen. Kunt u een e-mail sturen naar service@paradigit.nl met uw klacht en uw reparatiegegevens n.a.v. tweakers review? Dan zullen wij bekijken waarom de reparatie lange tijd heeft geduurd.
Paradigit Webcare
AlgemeenGemakkelijk te bestellen en bij problemen worden die snel opgelost.
Vriendelijke medewerkers bij telefonisch contact.
Wel een suggestie:Vermeld op de website dat DHL niet in belgie levert en je vanuit belgie op de belgische website moet bestellen.
Na bestelling en betaling bleek dat DHL niet leverde in belgie.
Na telefonisch contact een adres in nederland doorgegeven en het artikel werd daar binnen 48 uur geleverd
Vriendelijk en efficiënt
AlgemeenOverzichtelijke website, makkelijk zoeken naar producten en de mogelijkheid om te vergelijken. Eenvoudig bestellen en betalen. Snelle verzending.
VerzendingTijdige levering door DHL. Doorlopend op de hoogte gehouden van het traject.
AlgemeenMakkelijke website, zeer overzichtelijk. Ook na contact met de winkel (personeel) vriendelijk en goed geholpen. Dank voor een snelle afhandeling en levering
VerzendingPrima levering via DHL
AlgemeenHad diverse mobile providers vergeleken qua prijzen, voor ik er achter kwam dat Paradigit ook telefoons verkocht. Niet alleen was de prijs van de Samsung Galaxy S9 significant lager dan bij de mobile providers en andere electronica aanbieders, maar ook een extra SD kaartje was goedkoop en de levertijd was super kort (volgende dag in huis).
VerzendingVerzending was gratis, de volgende dag werd het aan huis geleverd, met daarbij nog een mailtje vooraf, hoe laat ik de bezorger kon verwachten.