Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk koos voor Paradigit vanwege de prijs en de belofte "Volgende dag in huis". Paradigit verzendt met DHL, die ook 's avonds bezorgen - en dat gebeurde dus ook. Er is dus naar de letter de volgende dag bezorgd, maar wie zijn bestelling in de loop van de dag nodig heeft, kan beter elders bestellen.
KlantenserviceVoor het overige is de bestelling uitstekend verlopen: makkelijk bestellen en betalen, voldoende updates per mail en een net verpakt product ontvangen.
AlgemeenGoed geholpen vriendelijke man wist mij veel te vertellen over verschillende laptops en accessoires .
AlgemeenVoor aanschaf van een Chromebook voor school kwam ik via Google uit bij Paradigit. Omdat er een leuke aanbieding in de outlet beschikbaar was en ik goede ervaringen heb met eerdere aankopen heb ik dit direct besteld.
VerzendingLevering op de aangegeven datum binnen het aangegeven afleverwindow.
Algemeenproduct is goed maar levering door dhl is zeer slecht, 3 aug besteld en pas 8 aug geleverd door een man die je nog niet eens aankijkt.
Verzendingde site van paradigit beweerd, de volgende dag in huis. in mijn geval heeft het 5 dagen geduurd voordat dhl het pakket afleverde. onvriendelijk persoon die je het pakket in je hand duwt.
Bedankt voor uw feedback.
Vervelend om te vernemen dat uw bestelling vertraging had opgelopen. Wij zullen uw klacht doorzetten naar DHL ter verbetering. Onze excuses voor het ongemak.
Paradigit Klantenservice
AlgemeenSnelle en makkelijke bestelprocedure. Duidelijke omschrijving over wat te doen en wat de volgende stap is.
VerzendingDe levering was eerder dan gepland.
AlgemeenAltijd makkelijk bestellen en gratis optie voor Trusted shops. Prijzen, levering en voorraad ook prima. Snel in huis middels dpd of dhl incl. track & trace
Verzendingsoms wat grote dozen voor kleine inhoud
AlgemeenGreat webshop with reliable products and competitive price. Fast delivery, great customer support and good service
VerzendingQuick delivery
KlantenserviceBest customer service
AlgemeenDe SanDisk USB-stick was gemakkelijk te vinden
Het bestellen en de betaling gingen probleemloos en naar tevredenheid.
Ik ben tevreden over de snelle bezorging van de door mijn bestelde USB-sticks.
Maar de verpakking van de 3 USB-sticks vond ik ergerlijk: De doos was 25cm hoog, 30cm breed en 30cm lang. Bovenop de USB-sticks lagen proppen papier
2 stroken stevig bruin papier 500 x 75cm en 300 x 75cm.
Mocht mijn mogelijk volgende bestelling weer op deze manier verpakt zijn dan moet ik helaas besluiten het contact met uw bedrijf te beëndigen.
Bedankt voor uw feedback.
Wij zullen uw verbeterpunt zeker doorgeven.
Paradigit Klantenservice
AlgemeenWerd goed te woord gestaan in de winkel, uiteindelijk via de web-shop besteld (kwam sneller thuis aan).
Levering op tijd via DHL, laptop goed verpakt, geen problemen tot nu toe.
Werd netjes per mail op de hoogte gehouden via de DHL track en trace.
Kwam op de tijd aan die was aangegeven.
Werd in de winkel goed te woord gestaan, keek samen met me mee naar de verschillende varianten en kreeg goede adviezen.
AlgemeenGeen problemen gehad met bestelling/betaling.
Duidelijke website!
Let wel op! dit is mijn eerste bestelling hier.
Had wel beter gekund. Het product werd geleverd in orginele verpakking.
Geen extra bescherming. Verder geen problemen mee gehad.
AlgemeenIk heb voor het eerst een bestelling geplaatst bij Paradigit. Van begin tot einde is dit soepel verlopen. Ik ben zeer tevreden. Als ik in de toekomst nog een laptop nodig heb ga ik deze zeker bestellen op paradigit.
VerzendingHeb de laptop besteld en werd goed op de hoogte gehouden via de mail waar het pakketje zich bevind. Dag na de bestelling het pakketje binnen gekregen.
KlantenserviceHeb veel dingen gevraagd aan de klantenservice of de laptop een goede keuze zou zijn. Ze hebben me daarbij erg goed geholpen.
AlgemeenGoede prijs voor m'n nieuwe laptop. Levering helaas vertraagd door voorraadproblemen. Dit was deels bekend. Ik had een gloednieuw product besteld wat nog niet beschikbaar was in NL.
Ik heb helaas uiteindelijk wel erg lang moeten wachten. De beschikbaarheid van de laptop ging van 'over drie dagen' naar tien dagen en uiteindelijk heb ik een maand moeten wachten. Ik snap dat als Paradigit zelf niet geleverd krijgt ze daar niet zoveel aan kunnen doen, maar de leveringsinformatie was herhaaldelijk niet correct. Dit kan beter.
Levering zelf was, toen de laptop eenmaal op vooraad was, snel en goed. Helaas was mijn laptop bij levering wel defect (buiten de schuld van Paradigit om overigens). Door de goede en snelle garantieafhandeling kom ik uiteindelijk op een 'Goed' uit als beoordeling.
Verpakking was prima. Stiptheid bezorger prima.
KlantenserviceEerste laptop was kapot (backlight). Na overleg klantenservice de laptop teruggestuurd. Ik wilde hem eigenlijk in een winkel ruilen, maar deze laptop was zo nieuw dat de winkels nog geen voorraden hadden. Met klantenservice de snelste manier gezocht om een nieuwe te krijgen. Pluspunt voor het meedenken.
AlgemeenGoede winkel uistekende prijzen. kwam via tweakers.nl op deze winkel scheeld erg veel met andere webshops in prijs.
Verzendingbestelling op tijd geleverd
VerzendingDaags na mijn bestelling is het product geleverd. Het product was goed verpakt.
AlgemeenAl jaren een account bij hun. Levring altijd snel en top. En qua prijsstelling altijd wel markt conform. Ik bestel graag bij hun.
VerzendingNagenoeg altijd de volgende dag in huis, mits op voorraad. tevens altijd per mail updates van jou bestelling.
KlantenserviceOoit een keer gebruik van gemaakt en was meteen opgelost.
AlgemeenHet is een fantastische green screen die enorm makkelijk is in gebruik. Hij neemt veel minder ruimte in beslag dan ik dacht (slechts een dikke balk op de grond die makkelijk is op te bergen).
VerzendingHelaas wel een dag later dan aangegeven, misschien heeft dit ook te maken met het feit dat ik tot dusver alleen maar negatieve ervaringen heb met DHL als bezorg bedrijf. Niet de schuld van paradigit, maar misschien wel overwegen om te gaan samenwerken met PostNL
KlantenserviceGelukkig heb ik de klantenservice niet nodig gehad!
AlgemeenWas goed te doen en makkelijk te bestellen zo gedaan zou zeker meer bestellen ok
VerzendingSnel geleverd en tussen de tijd marge.
Ik doe het niet voor de beloning ik deel gewoon mijn ervaring tot nu
Wat ok bij paradigit besteld komt op tijd en geen problemen mee.
AlgemeenTop. Een ruim assortiment. Snelle levering en een scherpe prijs. Zeer tevreden. Echt een aanrader
VerzendingWas op zoek naar een switch. Makkelijk te vinden op de site. Ruime keuze en de volgende dag al binnen.
AlgemeenNa veel zoek werk bij Paradigit uitgekomen voor een Lenovo Legion Y540-15IRH.
Qua prijs verhouding was deze het beste uit de bus gekomen en daarom ook hiervoor gekozen en tot nu toe geen spijt van me aankoop gehad. Betaling ging zonder problemen.
De levering was op tijd en zonder problemen kunnen afhalen op een gewenste aflever locatie.
AlgemeenMijn uitgangspunt bij iedere bestelling die ik bij een webshop plaats is: alles is TOP!! 5 sterren dus. De praktijk wijst wel uit of dit echt zo is, waarbij ik geen rekening hou met het bedrijf welke wordt ingezet om het bestelde pakketje te bezorgen. Dus een slechte bezorging straalt af op het bedrijf waar ik mijn bestelling heb geplaatst.
Zo ook vandaag... Jammer, want over het hele voortraject bij Paradigit, tot de bezorging, heb ik geen klachten.
Het pakketje is bezorgd door DHL. Nou ja, bezorgd... er is zonder te bellen een kaartje in de brievenbus gefrommeld dat de bezorger mij 'gemist' heeft. Ja, als je niet aanbelt is de kans groot dat dit gebeurt. Gebeurt met enige regelmaat bij DHL.
Gevolg is dat ik het pakket morgen kan afhalen bij een afhaalpunt van DHL, en ik een gemaakte afspraak niet kan nakomen.
Correcte bezorging weegt bij mijn zéér zwaar (het zwaarst). Gaat dus 3 sterren af van de 5 die ik op voorhand in gedachten had.
Klacht ingediend bij Paradigit en bij DHL.
Bedankt voor uw recensie.
Vervelend om te vernemen dat de levering van uw pakket niet naar tevredenheid is verlopen. Wij willen onze service graag verbeteren en willen u verzoeken om een e-mail te sturen naar service@paradigit.nl met uw klacht en klantgegevens. Wij zullen uw klacht ook doorzetten naar DHL, zodat de klantenservice daarvan op de hoogte is en het probleem aan kan pakken. Onze excuses voor het ongemak.
Paradigit Webcare