Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoede webshop het is makkelijk om je producten te vinden op de website, komt de levertijd na die ze op de website vermelden!
VerzendingAltijd snelle verzending en het pakket netjes verpakt!, alleen de bezorg diensten kunnen nog wel beter aangeven wanneer ze langs komen een betere tijds indicatie geven
KlantenserviceKlantenservice is prima en geeft snel antwoord als je een vraag hebt over je bestelling
AlgemeenDe website is overzichtelijk, reageert goed en de bestelflow is duidelijk en vlot.
Ik heb vroeger zelf bij Paradigit Wageningen gewerkt (2007-2016) en wij gingen altijd voor de maximale klantervaring. Ik heb echt genoten van hoe wij probeerden van elke dag weer een succes te maken! Ik proef die sfeer nog steeds door de klantenservice heen, daarmee onderscheidt Paradigit zich van andere grote concurrenten.
De videokaart was op de dag van bestelling verzonden en de volgende dag binnen (met DHL). Deze was zeer netjes en stevig ingepakt met flink wat milieuvriendelijke opvulmateriaal (papier). Nog steeds op dezelfde goede wijze als jaren geleden. Erg leuk om zo Paradigit weer even te ervaren.
KlantenserviceDe prijs van de videokaart daalde twee dagen na mijn bestelling al. Even contact opgenomen via WhatsApp en ze reageren redelijk vlot voor een vrij grote webshop. Het contact is vriendelijk en netjes en ze hebben me toegezegd dat ik het prijsverschil terugkrijg. Erg fijn! Al met al dus een hele prettige ervaring - ik krijg er weer warme gevoelens bij als ik zo dit ervaar en terugdenk aan mijn eigen tijd bij Paradigit
AlgemeenDe bestelling was makkelijk om te plaatsen. Duidelijke omschrijving van het product, bovendien gratis verzending. Ik was zelf vergeten het factuur adres aan te passen vanwege een verhuizing, maar kon dat via de website zelf aanpassen. Erg makkelijk allemaal. Paradigit, tot de volgende keer.
VerzendingWordt verzonden met DHL, de volgende dag afgeleverd. Postnl heeft niks anders dan alleen maar vertragingen. Geen last van met DHL
KlantenserviceDuidelijke mails over en weer over het aanpassen factuur adres. Goed geholpen!
AlgemeenBestelling ging goed en snel geleverd. Had dit via Google gevonden. Via de site is het zoeken niet optimaal.
VerzendingNetjes in een doos verpakt, elk onderdeel in eigen verpakking. Geen losse plugjes bij elkaar.
Algemeengoede prijs, snelle levering en prima service. Gisteren besteld, nav een zoekopdracht bij Tweakers kwam Paradigit als goedkoopste uit de vergelijking.
Verzendinggisteren besteld, vandaag netjes geleverd, Niets aan toe te voegen.
AlgemeenDe site werkt prima en de informatie die gegeven wordt klopt. Geen gekkigheid verder. Zaterdag avond besteld en maandag, zoals aangegeven, bezorgd.
VerzendingHet product zat veilig en in een neutrale omdoos verpakt. Levering was op de dag die bij het bestellen werd aangegeven.
AlgemeenSnelle service, heldere communicatie, overzichtelijke website. Bijpassende accessoires goed bij bestelproces aangegeven. Product goed verpakt.
VerzendingSnelle levering, goed verpakt, heldere communicatie over bezorgtijd. Op voorraad beschikbare producten direct verzonden.
AlgemeenVroeger al mijn PC hier gekocht en daar goede service bij gekregen zoals beloofd. Laatst weer wat besteld en het was weer naar verwachting. Niks op aan te merken.
VerzendingSnelle levering, goed ingepakt. Op de website werkt het systeem om de lever locatie te kiezen fijn.
AlgemeenEen nieuwe laptop gekocht. Na online (via Tweakers) mijn onderzoek te hebben gedaan uitgekomen bij Paradigit. Een bekende winkel want hier hebben we zo’n 8 jaar geleden ook onze eerste gamepc samengesteld. Daarbij altijd zeer tevreden met de service na aankoop geweest.
Inmiddels is Paradigit een paar keer negatiever in het nieuws gekomen met het sluiten van meerdere winkels etc. Dat schrok mij in eerste instantie een beetje af. Echter na goed onderzoek bleek Paradigit nog altijd een gezond bedrijf en online inmiddels zeer goed geworden waardoor ze beter kunnen concurreren qua prijzen! Mede hierdoor, en de GOEDE ervaring, gekozen om de laptop aan te schaffen bij Paradigit!
Bezorgen via duidelijk mail van DHL. Extra veilige zending ivm de waarde van het product, waardoor er bij bezorging een extra code gescand moest worden. Top geregeld en snel bezorgd!
KlantenserviceBij de klantenservice snel geholpen via de chat voor wat extra vragen over de betaling van de laptop. Er ging iets mis in het betalingsproces, maar daarna snel geholpen door een medewerker!
AlgemeenVrijdag om 16.00 een GameSir G8+ besteld, zaterdag al in huis en gelijk kunnen spelen.
VerzendingLevering was keurig op tijd en netjes ingepakt. Bestelling boven de 50 was ook gratis verzending, dus dat was dubbel mooi.
AlgemeenHad al ervaring met Paradigit en nu voordeligste op Tweakers voor Garmin forerunner 165, perfecte combi dus
VerzendingKeurig geïnformeerd en DHL werkt erg goed bij ons in de buurt
KlantenserviceGenoeg contact mogelijkheden te vinden maar heb ze niet nodig gehad
AlgemeenBij het bestellen (laptop) werden extra opties aangeboden zoals bv. een beschermhoes, verzekering of extra software. Deze opties staan standaard uit, het wordt dus niet opgedrongen. Handig.
VerzendingIk bestelde zondagavond een laptop, en betwijfelde of die, zoals aangegeven, de volgende dag binnen zou zijn. Maar jawel, maandag had ik m binnen. Degelijk verpakt.
KlantenserviceEr kan ook contact opgenomen worden via whatsapp. Dat is handig!
AlgemeenIk ben erg tevreden over mijn ervaring met Paradigit. Ze bewijzen dat kleinere webshops zeker kunnen concurreren met de grotere namen.
Wat me vooral opviel, was de snelle levering; mijn bestelling was er verrassend snel. Daarnaast zijn de prijzen scherp, wat het aantrekkelijk maakt om hier te winkelen. Voor wie op zoek is naar een efficiënte service en goede deals, is Paradigit zeker het overwegen waard.
Levering volgens afspraak. Verzonden via DHL. Product (een nieuwe case) was uitstekend verpakt.
AlgemeenVia Tweakers bij Paradigit uitgekomen als goedkoopste partij voor een GPU. Vanaf de link van tweakers tot het besteld is waren een paar klikken, en allemaal overzichtelijk.
VerzendingDe website gaf aan dat een levering de dag na bestellen binnen zou komen en dat de GPU daarna verstuurd zou worden. Dit is uiteindelijk een aantal dagen later geworden.
Nadat de levering bij Paradigit binnen was goede comunicatie over de verzending, maar daarvoor geen updates gekregen over een vertraging.
Op de website versprong de verzending van "morgen" naar "over 22 dagen". Naar aanleiding van deze vertraging contact opgenomen met de klantenservice om verhaal te halen. Daar zijn zij direct gaan kijken, en het bleek dat een verwachte verzending vertraagd was, en dat de website de volgende levering al weergaf. Ze hebben aangegeven dat de GPU direct verzonden zou worden zodra de levering binnen was.
Daarna op de hoogte gehouden van de verzending en uiteindelijk een paar dagen later dan verwacht binnen gekregen.
AlgemeenIk was op zoek naar een geschikte videokaart voor mijn nieuwe PC en kwam al gauw uit op Paradigit na het gelezen hebben van andere klant reviews over hun webwinkel. Ik had het artikel wat ik wilde snel gevonden en de betaling was vlot en gemakkelijk en alles bleek snel te zijn verwerkt.
VerzendingHoewel ik iets langer heb moeten wachten op m’n videokaart ,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 16GB GDDR7, ben ik toch erg tevreden met de snelheid van m’n bestelling wat betreft de levering. Alles was netjes en veilig verpakt en het werkt helemaal naar behoren.
AlgemeenIk was op zoek naar een moederbord en het bestellen ging snel en duidelijk. Ik vind hun website altijd overzichtelijk.
VerzendingHet pakket kwam de volgende dag en de doos zag er prima uit. Het bestelde moederbord nog niet geinstalleerd, maar de verpakking en inhoud ziet er op het eerste gezicht goed uit.
KlantenserviceTijdens het keuzerprocess met hen gemaild en had binnen enkele uren al een duidelijk antwoord.
AlgemeenPrima webwinkel, ik wist exact wat voor product ik wou hebben dus heb niet echt veel over de website zitten surfen. Kan daarom daar niet echt een review over geven.
Bij het bestellen vind ik het persoonlijk erg fijn dat ik daar een afhaal punt direct kan selecteren aangezien bezorgen bij mij thuis eigenlijks altijd mis gaat.
Wanneer een betaling niet lukt (wat mij gebeurde) is de website een beetje vaag en krijg je niet duidelijk feedback dat een betaling niet goed is doorgekomen alleen wat uitleg dat ze nog aan het wachten zijn op je geld en dat dit mogelijk kan inhouden dat de betaling niet is gelukt.
Dat maakt een bestelling op nieuw proberen wat spannender aangezien ik niet weet of er nog geld van mijn rekening (nog) wordt afgeschreven.
Ik heb het na 10 minuten opnieuw geprobeerd en toen wou het wel lukken en gelukkig hebben ze een klanten service die mij kon vertellen dat ik uiteindelijk maar 1 item had besteld wat deze onzekerheid oploste.
Staat op website op een aantal plekken zelfde dag nog in huis.
Nu heb ik op zondag avond besteld dus zou je verwachten dat het maandag al bezorgd zou worden maar dat was niet het geval en het was pas dinsdag bezorgd.
Vind ik zelf niet erg maar klopt niet helemaal met wat de website adverteert.
Product was verder prima verpakt en was netjes afgeleverd!
Tijdens het bestellen leek er wat mis te gaan met betalen en heb het vervolgens nog is geprobeerd waarbij het goed ging dus heb nog even voor de zekerheid een extra mailtje er achteraan gestuurd dat het de bedoeling was om maar 1 item te bestellen en of ze dat even wouden checken of dat zo ook in hun systeem was doorgekomen.
Ik kreeg een net antwoord terug dat maar 1 bestelling was doorgekomen dus daarmee waren mijn zorgen verholpen.
AlgemeenLeuk moederbord (Asus B650E) besteld in een actie, gevonden en beslist via Tweakers. Betaling via iDeal.
VerzendingHet product was helaas net uitverkocht (zoals aangegegeven), de backorder met verwachtte levering een aantal dagen later werd al vermeld.
De backorder was helaas niet op tijd bij hen binnen en de verwachting werd bijgesteld naar na het weekend op de site. Ook per e-mail netjes op de hoogte gehouden en daarna op de maandag verzonden en dinsdag binnen. Gratis verzending kwam per DHL, wat ook mijn voorkeur is.
AlgemeenVISA Revolut werkte niet, meerdere keren het betaalproces moeten doorlopen. Slecht geregeld dus, minimaal 15 woorden.
VerzendingLevering niet volgende dag in huis, komen verzendingsbeloftes niet na.
KlantenserviceNiet gebruikt, genoeg opties voor de klantenservice. Minimaal 10 woorden.
AlgemeenOp zoek naar een videodeurbel voor mijn ouders. Paradigit had veruit de scherpste prijs voor dit model.
VerzendingBesteld in het weekend, net voor pinksteren maar de wat langere levertijd ivm pinksteren werd netjes aangegeven en netjes op tijd geleverd.