Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Duidelijke info over de produkten. Bestellen gaat makkelijk en je word op de hoogte gehouden over verloop van je bestelling.

Goed verzorgd en op tijd.

Goede service zoals altijd, klantvriendelijke website. Artikelen zijn altijd voorradig en worden snel uitgeleverd. Absoluut een aanrader!

Correct verpakt en zeer snel in huis.

Ik heb een SSD besteld bij Paradigit, maar doordat ze niet konden leveren heb ik deze geannuleerd. Waarvan 2x bevestiging vanuit Paradigit, maar tot mijn verbazing hebben ze het toch gewoon opgestuurd. Nu wil ik dit retour sturen, maar paradigit geeft hier gewoon geen gehoor aan.

Product is verzonden, terwijl ik mijn bestelling allang geannuleerd heb.

De klantenservice van Paradigit is echt waardeloos of bestaat misschien niet eens. Blijkbaar moet je eerst een negatieve ervaring typen hier op tweakers voordat er gereageerd wordt. Het duurt nu al meer dan een week (!!!) voordat er iemand reageert.

Beste heer/ mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende is.Wij willen graag voor u nagaan wat er mis is gegaan en waar mogelijk een passende oplossing bieden, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Om de juiste gegevens te achterhalen, vraag ik u om uw gegevens te mailen naar klantenservice@paradigit.nl. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Nogmaals onze welgemeende excuses.

Reina van Paradigit.

Ik wilde vandaag een bestelling doen bij Paradigit, totaal iets meer dan 40 euro. Dan heb je ook geen verzendkosten zie ik. Van mijn werk heb ik een cadeaubon ter waarde van 35 euro (kerst) gehad en als keuze heb ik een Paradigit bon gekozen. Maar als ik die toevoeg dan moet ik ineens wel verzendkosten betalen! De cadeaubon is daardoor bijna 5 euro 'minder waard'. Dat klopt natuurlijk niet, het is nu betaalmiddel geworden of ik nu met Ideal afreken of met een coupon die betaald is... Ik heb klantenservice gemaild. Ik laat hier wel weten hoe het wordt opgelost.

Vandaag bericht gehad dat ze er niets aan kunnen doen. Ik blijf het maar vreemd vinden. Valt mij vies tegen van Paradigit.

Gisteren de klantenservice gemaild ivm bovenstaande, ze konden er niets aan doen.

Bedankt voor uw feedback.

Graag ontvangen wij uw couponcode via de e-mail. Hier hebben wij een bericht over gestuurd. Dan kunnen wij bekijken wat de mogelijkheden zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Reina van Paradigit

Kan mijn account niet meer heractiveren, het veranderen van wachtwoord werkt niet. Geen mogelijkheid om status update van je pakket te zien of te annuleren als je geen account hebt,

Website is in het Nederlands. Support is in het Engels. Nou is mijn Engels meer dan prima, maar het is gewoon niet netjes.

Website geeft aan: vandaag besteld morgen in huis. (met een bepaalde tijd, waar ik ruim binnen zat). Na 3 dagen nog geen bericht gehad over het pakketje.

Geen status update of bericht dat het wat langer gaat duren. Kom op het is 2020 en je verkoopt tech producten, dit kan echt een stuk beter.

Ze proberen het wel op te lossen. Maar door gebrek aan communicatie vanuit hun kant (ze houden je niet op de hoogte) vind ik het waardeloos.

Klantenservice reageert snel als je een negatieve review achterlaat op tweakers, maar als je dan je bestelling wilt annuleren geeft niemand thuis.

Dit bedrijf was ooit erg goed, maar van die kwaliteit is niks meer over blijkbaar.

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te vernemen dat u onze service slecht ervaart. Kunt u uw gegevens door sturen naar klantenservice@paradigit.nl, zodat wij na kunnen gaan wat er precies mis gaat.

Alvast bedankt.

Reina van Paradigit

Bestellen en betalen gaat snel en makkelijk. Helaas geen mogelijkheid om te betalen met American Express of PayPal (voor boven de €250).

Goed verpakt. Doos kan misschien iets steviger, ik heb de doos zelf wat verstevigd voor de retourzending omdat vooral dehoeken erg zwak waren.

Ik had 2 keer een bestelling gedaan, met direct een verzoekje er achteraan of 1 van deze bestelling kon worden geannuleerd. Ondanks dit bericht zijn toch beide bestellingen geannulleerd.

Ik heb beide orders uiteindelijk geretourneerd, 1 keer zonder problemen de 2e keer heeft de aflevering veel vertraging opgelopen door PostNL.

Mijn pakket heeft een tijdje in een PostNL depot in Den Haag gestaan, waarschijnlijk was de bedoeling om het pakket tijdens de kerstdagen te laten staan en daarna te bezorgen bij Paradigit. Uiteindelijk heeft het meer dan 2 weken geduurd voor het pakket bij Paradigit was. Paradigit heeft me vervolgens netjes mijn geld (min verzendkosten) terugbetaald.

Negatief: Als telefonisch contact opneemt moet je erg lang wachten (15-30 min.) voordat je iemand aan de lijn krijgt en 1 keer werd na het lange wachten direct na het opnemen de verbinding direct verbroken. Antwoordopemails komt soms ook pas na 2 werkdagen (zoals beloofd op de website). Dit is extra vervelend als het niet duidelijk is waar je laptop is en of je je geld nog terug gaat krijgen.

Positief: De klantenservice medewerkers willen je graag helpen. In tegenstelling tot het langzame antwoorden op de emails, heeft de medewerker mij wel opdezelfde dag dat hij contact had gehad met PostNL mij hierover geinformeerd.

Bij het adviseren werd er goed gedacht over de mogelijkheden welke het beste aansloten bij mijn verzoek, en wat het beste aansloot op de techniek.
Bij het realiseren ervan was alles heel vlot gerealiseerd. Thuis kon ik alles weer aansluiten en verder gaan,

Koelpasta besteld die op voorraad zou zijn.
Zou volgende dag worden bezorgd.

Inmiddels 3 dagen verder terwijl ik nu niet verder kan.
Geen statusupdate, geen informatie, nada.
Via website & account vrijwel onmogelijk om in contact te komen.

Zie nu op de website dat ze de status naar niet beschikbaar hebben veranderd bij dit product.

Maar geen informatie via email update, en dat in 2020...

Op zondag een CPU koeler besteld, er binnen een uur achter gekomen dat dit her verkeerde product is. Vervolgens geen mogelijkheid in de gui om te annuleren, dus uiteindelijk een email gestuurd met het verzoek te annuleren.
Alsnog op maandag de deur uitgegaan. Echt bedroevend voor een webshop in 2020.

Levering zelf is prima

Maandagmiddag reactie op email van zondag vind ik te laat. Al zou de hele email niet nodig moeten zijn.

Via Pricewatch een Lenovo besteld en binnen twee dagen in huis (zondag besteld, dinsdag in huis).
Bij gebruik bleek dat de lader een knetterend geluid voortbracht tijdens het laden. Heb hierbij contact opgenomen met de klantenservice. Had op eerste kerstdag een mail gestuurd en had een reactie retour binnen twee uur na kerst (das netjes).
Heb het artikel retour gestuurd via PostNL (zondag en vrijdag de nieuwe lader al weer terug.
Kortom een goede shop voor een goede prijs.

Wordt via DHL verstuurd, je doet een bestelling en je krijgt via de mail een bericht van DHL met daarin alle gegevens en de tijd wanneer DHL aan de deur staat.

Lader is retour gegaan. Heb een ticket aan moeten maken, deze is snel beoordeeld en retourlabels zijn verzonden met duidelijke instructies hoe het artikel retour te sturen (met hierop in de adresgegevens je ticketnummer, slim) en met documenten erbij.
Het enige wat eventueel beter kan is bijvoorbeeld een balkje/Faq (o.i.d.) hoever je aanvraag/status is. Zodat je het in context kan zetten hoe ver hij is ten opzichte van het normale proces.

Helaas is het onduidelijk wanneer de bestelling geleverd wordt.
Als men inlogt op de eigen account blijft er staan dat de bestelling
in verwerking is.
Ook wordt er niet gereageerd op mail.
Vroeger veel aankopen gedaan en de service was uitmuntend.
Nogmaals een mail gestuurd.
Uiteindelijk is het product alsnog geleverd.

Beste heer/ mevrouw, wat vervelend om te vernemen dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende was. Indien we u nog met iets kunnen helpen, vraag ik u om een mail te sturen naar klantenservice@paradigit.nl, zodat we u verder kunnen helpen en hopelijk samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Reina van Paradigit

vanmorgen een artikel uit de pricewatch gekocht en betaald. Een paar uur later een annulering ontvangen vanwege ‘foutieve’ prijs.,,, Mijn geld krijg ik als het goed is over een paar dagen terug.,,

het zou ze gesierd hebben als ze op zijn minst een alternatief voorstel hadden gedaan.
edit 06-01-2020. nav reactie van paradigit. het gaat mij meer om de wijze waarop met tweakers.net/pricewatch en de prijzen op de eigen internetsite omgegaan wordt. Het is of een ondeugdelijke controle, of bewust foutief prijzen. Wat erger is laat ik aan Paradigit zelf

Beste heer/ mevrouw,

Wat ontzettend vervelend dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende is. Alvorens wij de order annuleren bekijken wij of er een alternatief beschikbaar is. Wanneer dit niet het geval is, annuleren wij inderdaad de bestelling.

Onze excuses dat dit niet duidelijk naar u gecommuniceerd is.

Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.

Bestelling geplaatst voor diverse onderdelen (memory en storage) voor mijn toekomstige Nuc10 + wat klein spul.
Niet de goedkoopste maar FiscFree met 40% korting maakt dat meer dan goed.

E.e.a was goed verpakt en verstuurd, maar de DHL had het, in de miezerregen !!!. achter de container geplaatst, en briefje in de bus met: achter Container !!!
Inmiddels met meerdere bezorgers goede en slechte ervaringen, maar dit is wel het negatieve toppunt
Gelukkig was mijn vrouw op tijd tijd thuis (Zag de DHL nog rijden in de straat) en was de inhoud nog droog anders was het gelijk retour gegaan.
Wij hebben inmiddels het klagen bij de diverse bezorgfirma's maar opgegeven: hebben niet het idee dat er iets mee gedaan wordt. of dat het beter wordt.

Bedankt voor uw bericht.

Vervelend om te vernemen dat uw pakket op zo'n manier is achter gelaten. Klachten hierover nemen wij zeer serieus en willen een melding maken bij de vervoerder. Kunt u uw gegevens met klacht door sturen naar klantenservice@paradigit.nl zodat wij dit op kunnen pakken?

Onze excuses voor het ongemak.

Reina van Paradigit

Op maandag 9 december heb ik mijn eerste bestelling bij Paradigit geplaatst en de Scythe Mugen 5 PCGH Edition besteld. Ik heb geen opmerkingen over het bestelproces, de website werkt gewoon naar behoren.

Op de website van Paradigit staat 'Voor 23:30 besteld, morgen in huis'. Paradigit had de bestelling netjes op maandagavond 9 december verstuurd. Bij DHL ging het echter fout. Zonder reden werd er een vertraging van 1-2 werkdagen vermeld bij mijn Track & Trace code. Op de website van DHL kon ik niks vinden over een eventuele vertraging. Op alle punten op de kaart van Nederland stond dat er geen vertraging wordt verwacht. Ik heb twee werkdagen gewacht, maar de status werd niet bijgewerkt. Tijd voor contact met Paradigit (zie hieronder).

Uiteindelijk het pakket op 14 december opgehaald, 4 dagen te laat bezorgd. Persoonlijk vind ik de updates van DHL te mager. Na de twee werkdagen aan vertraging werd de status niet bijgewerkt. Op de dag van bezorging (14-12-2019) wist ik om 12:00u nog niet hoe laat de levering plaats zou vinden, terwijl dit bij PostNL wel het geval is. Uiteindelijk is het pakketje rond 12:00u bezorgd.

Pakket werd netjes in een stevige doos met vulling bezorgd.

Ik zag dat Paradigit zowel op Twitter als op Facebook zit. Mijn eerste poging was om contact met ze op te nemen via Twitter. Op mijn Twitter bericht is uiteindelijk nooit gereageerd.

Nadat ik begon door te krijgen dat ze niet actief zijn op Twitter, heb ik Paradigit op Facebook benaderd. Ik gaf hier aan dat de verzending te lang begon te duren. Het bedrijf zou contact opnemen met DHL met de vraag of ze meer informatie hebben over mijn bestelling. Ze zouden mij een update geven als ze meer wisten. Na 24 uur niks gehoord te hebben van Paradigit heb ik weer contact met ze opgenomen via Facebook. Ik kreeg hier een update dat de bestelling verkeerd gesorteerd was en het retour zou gaan naar Paradigit om vervolgens ergens aan het begin van de week van 16 december weer verzonden te worden.

Niet veel later zag ik via de Track & Trace code dat de bestelling verwerkt was in het landelijke sorteercentrum en was aangekomen in het depot van mijn regio. Uiteindelijk onduidelijke communicatie vanuit Paradigit.

Ik geef dus twee sterren voor de klantenservice van Paradigit. Bij het stellen van vragen duurt het gewoon te lang voordat je antwoord krijgt. Hier moet echt iets aan gedaan worden, richting 2020. Als jullie niet reageren via Twitter, haal dit gewoon van de website af. Zet iemand (of meerdere personen) bijvoorbeeld de hele dag op social media om daar alles af te handelen. Meer dan 24 uur wachten op een reactie kan gewoon niet meer. Die twee sterren krijgen jullie enkel voor de vriendelijkheid en poging voor het helpen.

De volgende keer betaal ik liever wel iets meer om ook goede service te krijgen. Ik denk nog wel een keer na voordat ik bij Paradigit iets bestel. Het was misschien gewoon ongeluk, maar het is wel de eerste (en belangrijkste) ervaring die wordt achtergelaten bij een klant.

Beste heer/ mevrouw, onze welgemeende excuses voor het feit dat het niet gelopen is zoals de bedoeling was. Dit vinden wij erg vervelend. Indien we nog iets voor u kunnen doen, kunt u ons altijd bereiken via klantenservice@paradigit.nl. Nogmaals onze verontschuldigingen. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.

Geen op- of aanmerkingen, het bestel- en afreken onderdeel van de Paradigit website werkt naar behoren.

Ik heb nog geen ervaring met het product - dit is een review van Paradigit zelf, en de geclaimde datum van aankomst is niet gehaald.

Ik heb op 6 december bij Paradigit een Samsung 970 EVO 1TB besteld.
Hartstikke mooi, zou vandaag (11 dec 2019) geleverd worden.
Alleen krijg ik gisteren een email dat hij nu pas op 16 december geleverd kan worden. Gegeven dat ik het ding daar heb gekocht vanwege 1. de prijs relatief aan andere winkels en 2. de levertijd, is dat dus zeer onwenselijk voor me.

Nu komt het echte probleem: nu ik mijn bestelling wil annuleren (waar ik volgens de wet recht op heb) heb ik de grootste moeite om überhaupt contact te krijgen met Paradigit:
- Ik kijk bij de bestelling zelf: nergens een manier om de bestelling te annuleren.
- Ik bel de klantenservice: Ik werd eerst voor een half uur(!) door hun antwoordapparaat in een wachtrij gezet waar ik die gehele periode "als eerstvolgende" aan de beurt was.

Uiteindelijk hebben ze opgenomen maar jeezes prettig is anders, zelfs iets basisch als de Paradigit helpdesk functioneel noemen vind ik al een grote bewering. De enige reden dat ik ze 2 sterren geef is omdat ze uiteindelijk wel mijn bestelling hebben geannuleerd.

Voordelen van Paradigit
- site ziet er goed uit
- bestellen gaat makkelijk af,
- bestellingen bijhouden via site is prima
- Klantenservice (afhankelijk van drukte) prima bereikbaar.
- in het verleden geen problemen meegemaakt
Slechte ervaringen
- Klantenservice op Social media is matig bereikbaar.
- Verzenddatum wordt aangepast en weinig tot geen mogelijkheden

Afgelopen weekeind heb ik een EVO 970 besteld voor een leuke aanbiedingsprijs op zaterdag 07/12 was de levertijd nog 2 dagen. Valt te overleven.
Helaas vandaag 10/12 kreeg ik een mail dat er een nieuwe verzenddatum is en dat hij 16/12 wordt verwacht. Best teleurstellend
Uiteindelijk contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd naar de reden en oplossingen voor het late bezorgmoment. Nog gevraagd of het mogelijk is om de order op te halen in 1 van hun winkels maar dit was geen oplossing. De oplossing die ik kreeg vanuit Paradigit KS is om de bestelling te annuleren en dan in de winkel de EVO 970 te kopen. Uiteindelijk bij een concurrent besteld, met de EVO op voorraad, voor de zelfde aanbiedingsprijs en die wordt morgen geleverd 11/2. Al met al heeft paradigit nog genoeg te doen om dit te verbeteren. Voorlopig kijk ik wel ergens anders.

- Klantenservice telefonisch was (afhankelijk van drukte) goed bereikbaar. Social media KS is nog matig

Beste heer/ mevrouw, onze welgemeende excuses voor het feit dat het niet gelopen is zoals de bedoeling was. Dit vinden wij erg vervelend. Helaas is de voorraad vertraagd bij de leverancier. Nogmaals onze verontschuldigingen. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.

Correcte winkel, on-line en fysiek. (Is bij mij in de buurt.) Heb er pas nog een computer gekocht aan een door hen (volgens hen foutief) gepubliceerde lage prijs. (Levering zou wegens snel uitverkocht 1 dag later komen maar dat werd 1 week later.)
Meestal niet de goedkoopste, maar nooit problemen mee gehad en ik ben er al klant sinds hun allerbegin (nog aan de Kronehoefstraat in Eindhoven, zo'n 20 jaar geleden).

Zowel on-line als in de winkel altijd een correcte behandeling gehad.
Heb niet heel veel ervaring want ik heb ook nog weinig problemen gehad, misschien wel omdat ze altijd "goed spui" hebben geleverd.

bestelling geplaatst waar 1-3 werkdagen levertijd bij stond. 3x mail gehad om die datum te wijzigen waarbij de laatst doorgegeven datum na de kerst is (!!!)
Reageren op mails en telefoon doen ze niet, dus ik krijg de bestelling ook niet geannuleerd.

van 1-3 werkdagen levertijd naar 3 weken levertijd. Heb dus nog niets mogen ontvangen.

welke klantenservice?! Niemand te bereiken en niemand die mails beantwoord.

Beste Mark,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de communicatie. Onze welgemeende excuses daarvoor. Inmiddels is uw order geannuleerd. Nogmaals onze verontschuldigingen. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.

Via Paradigit een HP laptop gekocht. Een geweldig product voor een scherpe prijs. Duidelijke site en de ene dag besteld het product de volgende dag in huis. Klopte precies met wat volgens de voorwaarden stond vermeld. Product was prima verpakt. Erg blij met mijn aankoop.

Precies zoals vermeld. Ene dag besteld andere dag in huis. Erg tevreden.

Site werkt prima en bestelling was zo gemaakt.
Site werkt prima en bestelling was zo gemaakt.

Wordt verzonden door Paradigit met DHL en op een servicepunt afgeleverd. Betreft het servicepunt een woonhuis(!). De openingstijden zijn van 16:00 - 20:00, dus kom daar 19:00 aan, bel aan, niemand doet open. Staat nummer op het raam wanneer bewoner niet aanwezig is, zodat je kan bellen... Wordt niet opgenomen.

Natuurlijk is Paradigit hier niet verantwoordelijk voor, maar zoek aub een andere partner waarmee je de logistiek regelt. We hebben het over pakket van dik boven de € 1000 euro.

W A A R D E L O O S.

Online retour formulier werkt niet en de servicedesk reageert gewoon niet op email. Wil het product retourneren, maar door totale gebrek aan communicatie, wordt dit onmogelijk gemaakt.

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende is. Wij willen graag voor u nagaan wat er mis is gegaan en waar mogelijk een passende oplossing bieden, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Om de juiste gegevens te achterhalen, vraag ik u om uw gegevens te mailen naar klantenservice@paradigit.nl t.a.v. review. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking! Nogmaals onze welgemeende excuses. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.

Scorekaart voor Paradigit