Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb een nieuwe router pas gekocht een hij doet het perfect, ik ben so blij met die.
Algemeengoede zaak en zeer tevreden over prijs en levering ging snel en op tijd heb in verleden vaker iets besteld via hun en waren ook op tijd
Verzendingzeer snel en op tijd geleverd
Klantenserviceniet nodig in verband met goede service en levering
AlgemeenMijn eerste ervaring met Paradigit.
Op 10 februari een bestelling geplaatst. Het pakket (Lenovo) werd de volgende dag aangeboden door bezorgdienst, echter het pakket was nat. Aangezien het elektronica betrof heb ik het pakket ongeopend geweigerd. Dit direct gemeld aan de Paradigit klantenservice, met het verzoek om spoedige creditering.
We zijn inmiddels een maand en diverse, onduidelijke/ontwijkende, e-mails verder, en tot op heden 9 maart(!) geen creditering ontvangen. Uiteraard onacceptabel, zo ga je niet met klanten om. Gemiste kans!
Het pakket, met als inhoud een Lenovo apparaat, werd helaas nat aangeboden.
Klantenservice"Rekken en d'r bijblijven" is kennelijk het devies bij Paradigit klantenservice. Op vragen krijg ik nietszeggende antwoorden, en het klantenservice reply volgt steeds trager. Echt (klant)vriendelijk van 'toon' is men ook al niet. De ervaring is teleurstellend, mede gezien de vele positieve reviews.
Een snelle, maar standaard reactie op mijn review. En wederom een nietszeggende opmerking aangezien alle communicatie hierover al verloopt via het door Reina genoemde mailadres ......
Beste Ruud,
Bedankt voor uw bericht.
Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking! Nogmaals onze welgemeende excuses.
Reina van Paradigit
AlgemeenEenvoudig bestelproces en na het bestellen duidelijke e-mailcorrespondentie over de levering etc..
Keurig volgens afspraak geleverd in stevige verpakking. Keurig geregeld dus allemaal.
AlgemeenIk heb het gewenste product via Google gevonden. Prijs was oké, ik geloof de laagste van Nederland, dus besteld. Levering was zoals beloofd de volgende dag. Helemaal oké!
VerzendingNetjes verpakt en onbeschadigd gearriveerd
AlgemeenHet product wat ik wilde hebben gevonden op de site van Paradigit via Google. Later geprobeerd hetzelfde via de site van Paradigit terug te vinden maar dat lukte me niet. Besteld omdat de prijs de laagste was en de volgende dag werd het geleverd. Beetje verwarrend was wel dat je besteld bij Paradigit, een ander bedrijf (een dochter of zusteronderneming) bevestigd de bestelling en verwerking en weer een ander bedrijf bevestigd de betaling. Geen probleem, wel een beetje verwarrend.
VerzendingGoed verpakt, onbeschadigd gearriveerd.
AlgemeenSlechte service. Heb er een computer gekocht die van aanvang aan kapot was. 3 x gerepareerd, waarbij het personeel mij uitlachtte. Geen garantie, geen geld terug. Ik heb aangeboden om bij te betalen voor een betere computer, maar men gaf niet thuis! Nu bij de fabrikant laten repareren, weer stuk, maar krijg nu wel mijn geld terug en wordt niet meer uitgelachen. Koop niet bij Paradigit!!
KlantenserviceIk werd niet serieus genomen door hen. Werd bij de 3e keer dat de computer stuk was zelfs uitgelachen door het personeel. Schandalig. Terwijl de computer tot op de dag van vandaag niet goed werkt. Men wilde nergens aan meewerken. Heel onprofessioneel en uitermate klantonvriendelijk!!
Beste Nicolet, Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende is. Wij willen graag voor u nagaan wat er mis is gegaan en waar mogelijk een passende oplossing bieden, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Om de juiste gegevens te achterhalen, vraag ik u om uw gegevens te mailen naar klantenservice@paradigit.nl.
Reina van Paradigit.
AlgemeenSnelle afhandeling, goede communicatie, goed product en snelle levering. Ik ben erg tevreden en zal zeker vaker hier bestellen.
VerzendingSnel
KlantenserviceNamen contact op omdat product niet leverbaar was, een goed alternatief geboden.
Beste heer/ mevrouw, bedankt voor de mooie review en de complimenten. Het doet ons goed om te zien dat we er een tevreden klant bij hebben. We kijken uit naar de volgende bestelling.
VerzendingSnel
AlgemeenKobo Clara Ereader gekocht. Het koopproces verliep duidelijk en vlot. Ik had een kortingscode en het inwisselen verliep zonder problemen. Zeer vlotte verzending. Tevreden over de Ereader. Perfecte transactie. Niets op aan te merken.
VerzendingGoed verpakt en snel verzonden.
AlgemeenIs een prima laptop, maar ja, daarvoor had ik hem ook uitgezocht.
Meteen de McAfee bloatware verwijderd.
Grappig lampje in het logo op de deksel.
Wel gevoelig voor vingerafdrukken.
Ontvangst ging zonder enige handtekening of wat dan ook, gewoon afgeven aan de deur en weer weg. Dat geeft toch een minder betrouwbare indruk van de verzending, want wat als zo'n duur ding opeens spoorloos blijkt te zijn?
Beste heer/ mevrouw,
Bedankt voor de mooie review. Daar zijn we blij mee.Normaliter moet er altijd getekend worden voor ontvangst. Vervelend dat dit niet gebeurd is bij u. Wij zullen een melding hiervan maken bij de vervoerder.
Reina van Paradigit
AlgemeenPrima op tijd geleverd (afhalen op bestelpunt). Paradigit had meteen ook de beste prijs voor dit product. Ik heb zakelijk goede ervaringen met deze partij. Dit was dus een snelle keuze voor mij.
Geen ervaring met klantenservice, gewoon omdat ik deze nog nooit nodig heb gehad.
Product was prima ingepakt (PSU) en degelijk in een blanco (zonder reclame opdruk) doos ingepakt, wat fijn is voor elektronische apparatuur.
Algemeengoede en overzichtelijke site en een snelle en correcte levering kon dicht bij huis,dus uitermate tevredwen
Verzendingperfecte levering,volgens afspraak
AlgemeenTelefoon besteld bij Paradigit vanwege de lage prijs tov andere aanbieders zoals belsimpel etc.
Overzichtelijke site, met alle relevante informatie voor wat betreft de specificties etc.
Dit is al mijn tweede telefoon die ik er bestel, vanwege de prijs en de goede levering.
Telefoon besteld om een uur of acht 's avonds, volgende ochtend binnen via dhl. Top.
AlgemeenMakkelijk bestellen, snelle aflevering. Ik koop al jaren bij Paradigit en zal dit ook in de toekomst blijven doen
VerzendingDeugdelijk verpakt en snel bezorgd
Algemeensnelle levering ook bij eerdere bestellingen, producten zijn goed verpakt en netjes op tijd bezorgd
AlgemeenVolgende dag levering tegen een redelijke prijs.
Uiteraard met track and trace code.
Overzichtelijke website.
Als het nodig is dan kan ik naar de fysieke winkel, wat in sommige gevallen handig kan zijn.
Product was goed verpakt en snel geleverd.
Niets op aan te merken.
AlgemeenProduct is volgens afspraak geleverd tegen een concurrerende prijs.
Het aanbod van de shop is duidelijk en ruim voldoende.
Prima verpakt, beschermd en niet te veel plastic of te grote verpakking.
Algemeengoede prijs/kwaliteit verhouden en snel verzonden.
inclusief track & trace code.
prima op de hoogte gehouden via de mail.
snel verzonden.(inclusief track&trace code)
geen mening over klantenservice omdat ik hier geen contact mee heb gehad.
bestelling is uitstekendverlopen.
Schrijf een review en krijg GRATIS earphones!
ik krijg mail met beloning als ik de bevestigingsmail terugstuur.
die bevestigingsmail krijg ik dus niet ....dus ook geen oortjes.
volksverlakkerij
mijn bestelling is prima verlopen maar die actie van "gratis earphones" als je een review schrijft is dus SLECHT.
Bedankt voor uw feedback.
U kunt uw gegevens doorsturen naar klantenservice@paradigit.nl en dan zullen wij de gratis earphones naar u toesturen.
Ik hoop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd.
Reina van Paradigit
AlgemeenTelefonische niet te bereiken bij retour sturen, aangemeld voor retour geen antwoord gekregen terwijl ze beloven binnen 1 dag het aanvraag te beoordelen..
Beste heer/ mevrouw, onze welgemeende excuses voor het feit dat het niet gelopen is zoals de bedoeling was. Dit vinden wij erg vervelend. Indien we nog iets voor u kunnen doen, kunt u ons altijd bereiken via klantenservice@paradigit.nl. Nogmaals onze verontschuldigingen. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.