Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Bizar.
- Op dag 1 een bestelling gedaan met de verwachting dat deze (volgens afspraak) de volgende dag zou worden geleverd.
- Tegen het einde van dag 2 toch maar even bellen of het wel goed gaat omdat er geen enkele statusverandering in de bestelling heeft plaatsgevonden.
- Na 15 minuten wachten op een medewerker te horen krijgen dat één van de producten niet op voorraad is en dat hierdoor de hele bestelling nog niet geleverd kan worden
- Afgesproken dat de bestelling wordt gesplitst zodat de levering alsnog de volgende dag kan plaatsvinden
- Tegen het einde van de volgende dag toch maar even bellen of het wel goed gaat omdat er geen enkele statusverandering in de bestelling heeft plaatsgevonden.
- Te horen krijgen dat ze zien dat er inderdaad iets mis gaat en dat ze het helaas niet kunnen oplossen. Het product is gewoon op voorraad maar ze krijgen het administratief niet geregeld om het op te sturen.
- Boel laten annuleren en wijs besloten het product ergens anders te bestellen

Het product wordt niet binnen de gestelde levertermijn bezorgd. De klant ontvangt hier geen enkele melding over.

Klantenservice lijkt machteloos als het gaat om het oplossen van het probleem. Klant kan zelf het probleem oplossen door bestelling te laten annuleren en bestelling opnieuw te plaatsen. Als de klant dat kan moet de klantenservice dat ook kunnen.

Beste heer/mevrouw,

Onze welgemeende excuses voor het feit dat het niet gelopen is zoals de bedoeling was. Dit vinden wij erg vervelend. Indien we nog iets voor u kunnen doen, kunt u ons altijd bereiken via klantenservice@paradigit.nl.
Nogmaals onze verontschuldigingen.

Reina van Paradigit.

De bestelling was via Tweakers makkelijk te plaatsen en de betaling via ideal verliep vlotjes.

De levering was uitstekend, goed verpakt en binnen 24 uur.
De laptop is een robuust exemplaar in een metalen behuizing.
Het heeft een fijn scherm en het typt goed.
Ik hoop er lang plezier van te hebben.

Er is gewoon niks op aan te merken. Overzichtelijke web site. Diverse betaalmogelijkheden. Besteld om 4 uur smiddags en de volgende ochtend al in huis. Keurig verpakt. En de laagste prijs die ik voor deze laptop kon vinden, overal elders behoorlijk duurder. Kortom top.

Steeds via de mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Verder niet nodig gehad.

snel geleverd binnen 24 uur en was een van de weinigen die deze op voorraad had met de juiste prijs

het was makkelijk om te bestellen en te betalen. en het was makkelijk om het product op de site te vinden

Het was makkelijk om te bestellen en niet niet moeilijk om het product op de site te vinden

Informatie over product was net zo volledig als op de site van de fabrikant. Aangeschafte docking station was inderdaad compatibel met eigen, ander merk laptop en de in gebruikname was supereenvoudig.
Kreeg in eerste instantie geen bevestiging van mijn order. Heb dat aangemeld via de site en kreeg keurig de daaropvolgende (zater-)dag uitleg over een storing in de server welke de order mailtjes uitstuurt. Intussen was de order al verzonden.
Jammer van de storing...

Vanwege in eerste instantie niet (automatisch) bevestigd zijn van mijn order verwachtte ik het product niet op tijd.
Was daarom aangenaam verrast dat de order toch de andere dag al geleverd werd en ik mijn thuiswerkplek beter kon inrichten.

Bij het uitblijven van een automatische bevestiging van mijn order nadat de order op vrijdagavond rond 21.30 was geplaatst om uitleg gevraagd via ticket ingelegd op de website. Op zaterdagochtend rond 09.30 uur antwoord ontvangen met uitleg. Order werd dezelfde dag nog geleverd.

goede website veel gegevens. Kon vlug vinden wat ik zocht.
Vlotte levering . Ben er erg blij mee

de levering was prima . DE tablet werd de volgende dag geleverd

Mijn aankoop heb ik vergeleken met andere leveranciers, maar Paradigit kwam als beste uit de bus. Het betrof twee USB harde schijven.

Producten werden op tijd conform afspraak afgeleverd. Het enige wat ik jammer vond dat ik de naam op de factuur niet kon wijzigen. (Ander factuuradres, i.p.v. ander afleveradres) Ik bestelde de schijven voor de vereniging.

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat uw factuur niet aangepast kon worden. Kunt u hier een mail over sturen naar klantenservice@paradigit.nl zodat wij nogmaals de mogelijkheden bekijken.

Reina van Paradigit

Tijdens de corona crisis mag ik thuis werken met een te klein scherm. Bij Paradigit een groter 27" AOC met creditcard besteld. De volgende dag fijn aan het werk met prima monitor, kan nu ook de Xbox erop aansluiten ;-)

Werd per mail op de hoogte gehouden over de aflevering de volgende dag

Goede uitleg en advies van Mike in Maastricht. Tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.Aflevering op tijd.

Volgens schema.

De tijd genoemen om mij te adviseren.

Zoeken op de site is heel eenvoudig. Aanbod voldoende. En de omschrijving en verdere gegevens meer dan voldoende om de keuze te maken.

Netjes verpakt. Keurige informatie over tijdstip. En ook netjes op tijd geleverd, ondanks de moeilijke tijd momenteel

Op zoek naar een SSD voor een i5 laptop van een kennis om deze weer lekker snel te maken (vervanging voor traditionele HDD) uiteindelijk bij Paradigit uitgekomen. Op basis van eerdere goede ervaringen en de levertijd/prijs besteld en keurig snel in huis. Weer prima tevreden dus.

Snel en goed verpakt in huis. Precies wat je van een levering mag verwachten.

Snelle levering, correct op de hoogte gehouden. Product is precies zoals beschreven. Al met al top

Voldoet volledig

Moeilijke tijden waarin je gedwongen wordt om thuis te werken. Dan heb je snel randapparatuur nodig (printer). Snel een juiste keuze kunnen maken en snel geleverd!

Hij doet wat ie moet doen: printen. Geen dure printer, die kosten zullen wel komen wanneer ik nieuwe toner nodig heb, maar ja, Dat is des HP’s...

Zelfs in deze lastige tijden binnen 1 dag de bestelling bezorgd! Chapeau! Uiteindelijk bleek het een foutieve keuze en ook het terugsturen was kosteloos en bijzonder goed uitgelegd. Fan van deze winkel!

Zelfs in deze lastige tijden binnen 1 dag de bestelling bezorgd! Chapeau!

Artikel moest helaas retour door foutieve keuze. Alles kort en duidelijk op de website uitgelegd en kosteloos retour gestuurd.

Goede uitleg en vergelijk. Handig de indicatie van de kwaliteit. (Basic, Gemiddeld, Top)
Makkelijk te navigeren.

Volgende dag in huis in stevige verpakking.

Track en trace, verder niet nodig gehad.

De web site om e keuze te maken is goed toegankelijk, de bestelling procedure werd eenvoudig doorlopen. De procedure was erg eenvoudig.

Snelle levering, tracee goed te volgen

Aanbiedingsprijs, maar fijn beeldscherm. In tegenstelling tot vorige 22 inch scherm is dit weer een geweldig stuk groter. Voor de doeleinden zoals mailen, internet, gebruik van office documenten bevalt het prima. Nog niet beoordeeld hoe grafische toepassingen er uit komen.Ben tot nu toe zeer tevreden, zeker prijs kwaliteit verhouding

Ondanks alle perikelen in deze corona virus tijd, was de bestelling er reeds de volgende dag. Keurig verpakt en compleet. Installeren was een fluitje van een cent.

Het was makkelijk de bestelling te plaatsen en af te rekenen. De website is overzichtelijk en betaling gaat snel.

Het product zou de volgende dag geleverd worden. Dit werd ook bevestigd in de bevestigingsmail. Dit bleek echter niet zo te zijn: levering enkele dagen later. Kennelijk was de website niet up to date wat betreft de voorraad.

Jammer is dat je via de website geen e-mail of telefoonnr. kunt vinden. Via social media uiteindelijk wel een reactie van de klantenservice gekregen, al duurde dat enige tijd. Tip: wél een telefoonnr. of e-mail van de klantenservice op de website weergeven. Het doet niet erg klantvriendelijk aan om dit te 'verstoppen'.

Scorekaart voor Paradigit