Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Gemakkelijk te bestellen, op productpagina ook al te zien welke betaalmethodes er zijn wat ik persoonlijk erg fijn vind.

Dezelfde dag was product verzonden en die dag erna in huis hartstikke prima dus.

Hier een moederbord voor een thuisserver besteld. Was het het goedkoopste bij Paradigit en zonder verzendkosten.

Daarnaast een hele snelle levering(binnen 24 uur) en kans op een PS5.

De webshop zelf heeft fijne filter mogelijkheden, iets wat ik soms nog wel eens mis. Ook zijn er veel betaalmogelijkheden en vind ik het persoonlijk altijd fijn om, naast iDeal, Paypal en Klarna als optie te hebben.

Op een werkdag besteld voor 12 uur en de opvolgende werkdag al ontvangen, ook voor 12 uur.

Zat mogelijkheden voor contact, waaronder een chat, dus snelle hulp beschikbaar.

Pluspunten:
✅ Ruim aanbod
✅ Snelle levering en duidelijke communicatie
✅ Goede klantenservice en garantieafhandeling

Minpunt:
❌ Niet altijd de goedkoopste optie

✅ De bestelling werd snel en op tijd geleverd, precies zoals beloofd.
❌ De doos was in perfecte staat aangekomen, maar de verpakking van het product zelf was beschadigd. Dit had beter gekund, maar verder een prima ervaring.

✅ Vriendelijke en deskundige service. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Top!

Heb paar weken geleden een 4080super gekocht en deze getourneerd zonder de verpakking open te maken aangezien ik toch voor een 5080 ging. Ik heb toen een retour aangevraagd, deze is door DHL op 6 februari bij Paradigit bezorgd en tot heden heb ik het geld nog steeds niet terug.

Levering was normaal niks op aan te merken (tien woorden)

Bij Paradigit een Reolink D340W besteld. Goed op de hoogte gehouden van bestelling, factuur en verwachte levering

Netjes volgende dag in huis terwijl ik om 9 uur 's avonds pas besteld had.
Heel uitgebreid verpakt zodat het pakket geen schade kon krijgen.

Geen contact gehad met klantenservice dus kan hier niet over oordelen. Contact daarmee is makkelijk te vinden

Op internet gezocht naar een goede prijs/kwaliteit verhouding en toen kwam ik op Paradigit uit. Nooit eerder besteld, maar prima op de hoogte gehouden via mail en dag later netjes bezorgd door DHL.

Het had in een kleinere doos gemogen, maar verder niets op aan te merken.

De website is overzichtelijk en het is makkelijk om een product te zoeken. De bestelling verliep ook prima.

Zelf heb ik geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, maar het mailadres is makkelijk te vinden bij de klantenservice.

De bezorging was makkelijk geregeld en goed verlopen. Bij een bestelling in het weekend kon het in 2 werkdagen bezorgd worden, of via de DHL service kon een ander moment gekozen worden.

Overzichtelijke en responsieve website met redelijk normale prijzen.

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen en alles werd netjes en tijdig gecommuniceerd via email.

Mobiele website werkt ook vlekkeloos.

Producten zijn op tijd door DHL geleverd, standaard verpakt. Ik heb hier verder niets op aan te merken.

Zelf geen contact gehad met de klantenservice maar deze is makkelijk te vinden op de website.

Ook een plus dat er meerdere opties beschikbaar zijn om de winkel te bereiken.

De website is erg overzichtelijk met veel informatie. Ik kon het product dat ik wou bestellen makkelijk vinden en afrekenen. Ik heb geen problemen ervaren.

Mijn beeldscherm werd vrij snel geleverd alleen kreeg ik geen track en trace code voor mijn bestelling dus kon ik niet zien hoelaat hij bezorgd zou worden. Dit komt vast omdat het van een partner geleverd werd, maar het zou fijn zijn als dit aan mij was uitgelegd.

Paradigit heeft een overzichtelijke website met heldere product uitleg. De prijs van de door mij bestelde ereader was erg netjes. In eerste instantie was de verzenddatum 14 dagen na bestelling. Dit omdat de erreader niet op voorraad was (in heel Nederland). Ik werd keurig via mail op de hoogte gebracht dat de ereader eerder dan verwacht binnen was gekomen. Deze werd door mij netjes verpakt ontvangen.

Sneller verzending, goed verpakt en keurig via de mail op de hoogte gehouden.

Bestellen ging snel en levering soepel.
Enige minpuntje is dat er geen omdoos om de monitor zat.
Snap ik vanuit duurzaamheid, maar doos is hierdoor iets beschadigd. Aangezien dit een cadeau betrof, is dat jammer.

Zie bij algemeen. Werd verzonden zonder omdoos.
Levering via DHL, met stickers op de monitordoos. Geeft wat minder leuk als cadeau.

eerste ervaring met Paradigit. Levering binnen één dag. Vaak wordt het beloofd, maar niet nagekomen. Paradigit komt belofte na! Geweldige service.

Snelle levering en pakket wordt keurig afgeleverd, na tekenen voor ontvangst.

Zeer vriendelijk,behulpzaam, correct en zeer professionele klantenservice. Echt heel fijn.

Snel gevonden wat ik zocht, nagekeken in de best buy guide, en zoals beloofd de volgende dag al bezorgd!

Zoals beloofd de volgende dag al bezorgd, was een probleemloze levering.

Vlotte communicatie en snelle verzending.
Bezorging op dezelfde dag, wanneer er iets van nood/haast geboden is, is geen slechte deal voor 5 euro.
Prijs voor wat ik nodig had (een monitor) was gelijk aan de markt prijs. Was vorige keer (voor een ssd) ook het geval. Anders niet veel duurder dan de grotere Nederlandse leveranciers.

Levering (same day) is gelukt, ondanks uithoekje van Nederland.
Vorige keer met ssd ook binnen de gangbare 1-2 werkdagen afgehandeld.
Product (monitor) kwam in doos van fabrikant. Vorige keer zat mijn ssd in een standaard brievenbuspakketje. Conform verwachting

Simpel bestelproces, snelle levering. Product was kortstondig tegen scherpe prijs beschikbaar (prijsalert ingesteld op tweakers)

Volgens schema, netjes gemaild met track&trace, product was goed verpakt.

Snel & goed, onderdeel stond op voorraad maar was er toch niet en is vervangen en snel nageleverd.

Prima & snel. Tegenwoordig komt alles uit een magazijn in een slap doosje met wat vulling erin, dat is prima maar geen uitstekend.

De site is zeer overzichtelijk opgebouwd en geeft veel informatie over het product dat je zoekt. Het bestellingsproces is professioneel samengesteld. Vooral de duidelijke informatie via de email van de verschillende fases in de bestelling geeft een goed gevoel. Het telefonisch contact met de service afdeling was prettig. Er werd goed geluisterd en meegedacht betreffende mijn vraag.

Duidelijke site, zeer makkelijk te navigeren. Omschrijving van de producten zijn duidelijk en compleet. Bestellen van de artikelen gaat makkelijk. Betaling en verzending snel. Zeer tevreden, zeker het bezoeken waard!

Snel geleverd, volgens afspraak! DHL kwam op tijd. Hantekening zetten en hopsakee.

Kwam als goedkoopste uit de Pricewatch, heeft prima informatie en bestellen en betalen ging makkelijk. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Bestelling werd op tijd geleverd, was volgende dag in huis. Werd geleverd via DHL.

Hele goede winkel,duidelijke website,alles werkt goed.
Toppie,waren alle winkels maar zo goed ga zo door!

---

Heb nog niet nodig gehad gelukkig,maar zal vast goed zitten;)

Echte aanrader.
Voor 23:30 is ook echt volgende dag in huis.
Toppers!

Scorekaart voor Paradigit