Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOp zondagavond had ik een bestelling geplaatst voor een Dashcam, die maandagochtend werd klaargemaakt en op maandagavond werd gebracht, keurig. De dashcam werd geleverd met een SD kaart voor een hele nette prijs. Ik kan Paradigit dan ook van harte aanbevelen.
VerzendingDe dashcam werd op zondagavond besteld en op maandag geleverd, sneller kan het niet.
KlantenserviceDe dashcam werd keurig en zonder problemen geleverd, beter kan het niet.
AlgemeenIk heb een Unifi Switch besteld bij paradigit en heb hier in het verleden vaker besteld. Qua prijs is paradigit vrij competitief, en website is fijn in gebruik.
VerzendingDe verzending was snel en volgens de omschrijving volgende dag in huis.
AlgemeenZe bieden hier goede kwaliteit producten aan voor een niet al te hoge prijs, alles was makkelijk te vinden op hun site.
VerzendingAlles was helemaal keurig ingepakt en optijd verzonden, zou hier zeker nog een keer bestellen!
AlgemeenDuidelijke productomschrijving, waardoor misverstanden vermeden worden. Simpele bestelproces. En ook snelle afhandeling.
En een grote plus: geen "probeerversies" van software geïnstalleerd. Enkel een aparte e-mail met een webadres en licentiecode waar je al of niet gebruik van kunt maken.
De bezorging duurde een dag langer dan beloofd (waar Paradigit niets aan kon doen). De pakketbezorger gaf gelijk ten onrechte aan dat ik al twee keer niet thuis geweest was (in de log van de deurbel is te zien dat er niet aangebeld was). Doos ook half open, maar de binnendoos was volledig intact.
AlgemeenFijne site, Duidelijk over de voorraden (ik wist dat mijn object niet direct beschikbaar was)
---
Geen gebruik van hoeven maken maar het is duidelijk waar ik ze kan vinden als ik het nodig heb.
Verzenden duurde wat langer omdat het niet op vooraad was, maar ik was hiervan op de hoogte. Kreeg netjes een mail dat het daarna ook nog vertraagd was. Vervelend natuurlijk maar fijn dat hierover gecommuniceerd wordt
AlgemeenWebwinkel navigeert fijn en bestelproces verliep soepel. Product ook in één werkdag binnen zoals van te voren werd aangegeven. De verpakking was ook goed geregeld. Alles in orde!
Algemeenvervelende ervaring. Een besteld pakje dat de dag na de geplande afleverdatum mee moest naar Frankrijk. Nadat ik heb besteld heb ik gevraagd het adres te wijzigen per mail. Vervolgens is dit zoadnig gedaan door hen, dat alleen een naam en de woonplaats was vermeld. Pakketje werd retour gestuurd. Bestelling geannuleerd en het bewuste product elders gekocht. Hierna werd het pas echt vervelend. Het kwam niet aan bij Paradigit. Ik maar mailen en hoe het verder zou verlopen. Want geld konden zo nog niet terug storten aangezien het pakje eerst bij hen moest aankomen. De mailtjes werden wel steeds aardig beantwoord, maar het leek wel een ambtenarenclub. De laatste 2 mailtjes werden ook niet meer beantwoord. Vandaag gebeld. En jawel het pakketje was na meer dan een maand binnen!! Hoezee en volgende week sta ik op de rol om een terugebtaling te ontvangen. Vervolgens vroeg ik om wat empathie m.b.t. het verloop van de jongen door de telefoon. Nou dat had ie niet. Het was een heel omprettige klantervaring en met name dat telefoongesprek.
VerzendingHet bewuste pakketje is nooit geleverd door geknoei van de klantebservice van Paradigit m.b.t. het adres. Allemaal niet zo heel erg maar er is ook geen oplossing geboden. We waren bereid het pakketje af te halen, maar dat bleek niet mogelijk. De bedoeling was het pakketje op tijd te hebben opdat we in Frankrijk konden installeren. Nadat we de bestelling hebben geannuleerd, bleek het pakje zoek en hebben we eindeloos gewacht op retour geld en eindeloos veel mailtjes verstuurd en ontvangen zonder oplossing. Heel vervelend allemaal.
KlantenserviceBuitengewoon vriendelijke mails van hen maar zonder resultaat. Uiteiendelijk Abel aan de telefoon gehad en dit was een uitermate teleurstellende ervaring. Geen enkele empathie of ander inleveings vermogen. Voor mij een buitengewoon vervelende ervaring dit telefoongesprek.
AlgemeenGisteravond een powersupply besteld bij Paradigit. Mannen hebben snel gewerkt en was al op zaterdagochtend op de stoep. Top prijs & verzending.
VerzendingVerzending is supersnel gegaan. Vrijdag rond de avond een Seasonic PSU besteld, Track en Trace code zat heel snel in de mail & stond al zaterdagochtend op de stoep.
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke website. Ik kon snel vinden wat ik zocht. En makkelijk bestellen en betalen
VerzendingGoed verpakt en super snel geleverd binnen 24 uur na bestellen
AlgemeenIk heb bij Paradigit een laptop gekocht, best dure aankoop, dus was even spannend zo voor de eerste keer. Met zelfde dag levering.
En het gevoel dat het spannend was, was ook gegrond. Slechte ervaring dus. Gekocht met samenday delivery. Daar hebben ze in ieder geval niet aan voldaan. Ook de dag erna, nog steeds niets. Klantenservice was totaal niet behulpzaam en gaf alleen maar aan dat ik maar moest wachten.
Zal hier dus nooit meer wat kopen, dat mag duidelijk zijn.
Zelfde dag levering gekozen, en binnen een uur had ik een verzendbevestiging, perfect dacht ik. Helaas niet gelukt dus. Zelfs de dag erna nog geen product ontvangen, en daar betaal je dan extra voor…
KlantenserviceContact met de klantenservice is nietszeggend, ze geven geen inhoudelijke reactie en na de vraag of ze contact willen leggen met de verzender kreeg ik de opmerking dat ze dit niet konden doen en dat ik maar moest wachten.
AlgemeenHet is een fijne website, werkt snel. Je hoeft ook geen account te hebben om een bestelling te kunnen plaatsen, dat is altijd een bonus in mijn boek.
VerzendingEen van de producten die ik had besteld was helaas dezelfde dag nog opgeraakt in het magazijn; deze moest ook door Paradigit weer besteld worden. Ik heb hier alleen geen terugkoppeling van gehad, mijn orderstatus liep alleen niet door gedurende een week - ik moest hier zelf achteraan bellen voor een update.
Na het ene product geannuleerd te hebben is het dezelfde dag nog verzonden en is het netjes aangekomen.
Telefonisch bereikbaar met korte wachttijden, heel fijn. De meneer heeft mij goed kunnen uitleggen waarom het verwerken van de order langer duurde en stelde voor dat ene product eruit te halen zodat de rest wel verzonden kon gaan worden.
AlgemeenFijne webshop met duidelijke informatie en afbeeldingen.
Mogelijkheid tot account maar geen verplichting voor bestelling.
Bestelling plaatsen spreekt voor zich en verloopt soepel.
Per mail duidelijk op de hoogte gehouden van bestelbevestiging tot verzending met track & trace.
Producten zoeken werkt zoals verwacht.
Prijzen en info over verzending duidelijk weergegeven.
Goede betaal mogelijkheden.
Zeer goede ervaring.
Levering was snel en zoals aangegeven vanuit partner.
Product was zeer degelijk verpakt in een omdoos netjes opgevuld en met een nette seal tape afgeplakt.
Verzonden met verplichte ontvangst met handtekening en geen buren, dit gebeurt niet meer altijd dus wel fijn zeker voor o.a. wat meer waardevolle aankopen.
Zeer goede ervaring.
Per WhatsApp een enkele keer een vraag gesteld en snel binnen een enkel uur antwoord; vriendelijke service netjes te woord gestaan en duidelijk antwoord.
Bij het aangeven dat er een prijsverlaging was binnen een enkele dag kreeg ik het antwoord dat dit werd doorgezet naar de financiële afdeling en het verschil wordt teruggeboekt, netjes!
Zeer goede ervaring.
AlgemeenEerste ervaring met Paradigit, zondag besteld en maandagavond er op gelijk geleverd. Het was een product uit voorraad, maar toch fijn dat het er zo snel was. Ook vond ik avond levering erg fijn, Ik weet niet of dit toeval was maar scheelde weer een hoop gehaast vanuit werk.
Ook fijn dat je niet een account moet maken voordat je kan bestellen.
Geen uitstekend omdat ik zoals eerder vermeld geen verdere ervaringen heb en ik dus niet weet hoe consistent ze zijn in de service.
Je krijgt de standaard mails van bestelling ontvangen tot verzonden met track en trace, dus gewoon duidelijk.
AlgemeenHet product was snel gevonden en besteld.
De volgnde dag al geleverd ondanks bestelling in het weekend.
Het product was goed verpakt en daardoor onbeschadigd.
Als service is er een handleiding voor een retourzending ingesloten.
AlgemeenSnel geleverd, netjes verpakt en goede communicatie.
Ik heb recent een Philips monitor besteld bij Paradigit en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De bestelling verliep soepel via de website, de prijs was scherp en de levering was snel. De monitor was goed en veilig verpakt, en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Alles bij elkaar een zorgeloze aankoop, zoals het hoort. Ik koop hier zeker vaker!
De monitor werd de volgende dag al geleverd, precies zoals aangegeven bij het bestellen. Het pakket was stevig en netjes verpakt, zonder beschadigingen. Ik kreeg tijdig een track & trace-code waarmee ik het bezorgmoment goed kon volgen. Alles verliep vlekkeloos.
AlgemeenEen prima website, bestelproces, en nette prijzen, ruim aanbod. Verzendbelofte van in een halve dag bezorgd valt wat tegen.
Volgensmij aangegeven op de website dat ik geen mails van Trusted Shops wilde ontvangen (erg fijn dat die optie wordt aangeobven), toch wel mails via Trusted Shops.
Prima verzending, ookal werd product in orginele verpakking verstuurd (wel beetje spannend). De DHL versturen met ontvangst code compenseert dit, want zo heb je 100% bevestiging dat je het product ook daadwerkelijk zelf heeft aangenomen, ipv dat de bezorger zelf een krabbel zet.
Wel een kanttekening
De belofte die overal op de site staat, en ook in alle informatie mails rond de bestelling terug komt, is dat producten voor 2330 besteld de volgende dag geleverd worden, en producten besteld voor 1030, dezelfde dag in huis. Ondanks dat het product op voorraad was (ook na bestelling), werd het 1.5 dag later aangeboden aan DHL.
Voordeel was dat DHL het meteen die dag ook bezorgde.
AlgemeenOp vrijdagavond om 23:30 besteld en volgende dag om 12:00 had ik mijn CPU al in huis! Alles was zo soepel verlopen!
VerzendingOp vrijdagavond besteld met de verwachting dat ik het op maandag/dinsdag uiteindelijk zou krijgen. Op dezelfde avond is de CPU echter al verzonden. Product is dus eerder dan verwacht aangekomen!
AlgemeenGoede website, alle prijzen kloppen zoals ze op de website staan, gewoon helemaal niks slechts op aan te merken.
VerzendingZending werd een dag later bezorgd dan origineel gepland, maar de communicatie hierover was uitstekend.
KlantenserviceGoede contactmogelijkheden, nooit problemen mee gehad hier. Ook de communicatie is uitstekend.
AlgemeenSite is overzichtelijk, betalen gemakkelijk. Krijg netjes een bevestiging dat betaling is ontvangen en ze aan de slag gaan.
VerzendingDezelfde dag nog verzonden en netjes op de hoogte gehouden van updates. Verzendkosten kunnen lager.
AlgemeenGoede webshop het is makkelijk om je producten te vinden op de website, komt de levertijd na die ze op de website vermelden!
VerzendingAltijd snelle verzending en het pakket netjes verpakt!, alleen de bezorg diensten kunnen nog wel beter aangeven wanneer ze langs komen een betere tijds indicatie geven
KlantenserviceKlantenservice is prima en geeft snel antwoord als je een vraag hebt over je bestelling