Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenhttps://www.paradigit.nl/...v-ha037t/80056304/product Besteld de 20ste en deze zou 24e binnen komen bij het bedrijf en 24e verzonden worden. Bij mij de 25e binnen zijn.
Echter werd dit type laptop zonder bericht de 23e van de website gehaald, hij zou niet meer in het assortiment zitten van paradigit.
Ik maak een ticket en er wordt niet op het ticket gereageerd. Ik bel de klanten service en na 35 minuten in de wacht wordt ik prima te woord gesteld door een medewerker die mij wist te vertellen dat deze nog binnen zou komen. En dat hij de 25e zou geleverd worden. De 26e nogmaals contact gezocht dit keer 45 minuten in de wacht gestaan.
En zijn collega Niek vertelde mij dat hij begin volgende week binnen zou moeten komen. Hij zou een mail opstellen naar de inkoop met mijn vraag. Hem de vraag gesteld waarom er niet op mijn ticket wordt gereageerd dit zou hij ook oppakken.
Echter is het nu de maandag 27e april op de website wordt er aangegeven dat de verzenddatum de 24e is maar dat de bestelling nog wordt verwerkt in het magazijn.
Ik typ dit op de werklaptop van mijn vriendin en kan ik niet meer langer wachten (zit zonder computer) en begin ik mijn vertrouwen te verliezen in deze webshop.
Ik snap dat het door de corona crisis allemaal wat lastiger is. Maar dat moet toch geen rede zijn om zulke slechte communicatie te hebben. En terwijl ik dit nu typ hang ik al weer 50 minuten in de wacht om dan ook mijn koop te ontbinden. Met nog 2 wachtende voor mij.
Het product is nog niet geleverd. Dus ik kan niet spreken over enige verzending.
KlantenserviceDe mensen aan de telefoon staan mij goed te woord echter vind ik de online service ronduit slecht.
30-45 minuten in de wacht per keer vind ik te lang. Plus het feit dat er niet op tickets gereageerd wordt.
Beste klant,
Allereerst onze excuses voor het ongemak. Door de corona crisis is het inderdaad drukker dan verwacht en doen wij ons uiterste best om alle vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.
Mijn collega heeft uw vraag in behandeling en gaat u per e-mail verder informeren.
Reina van Paradigit
AlgemeenHet bestellen was eenvoudig, de site is goed overzichtelijk en ik had snel gevonden wat ik zocht. Waar de meeste aanbieders geen voorraad hadden, kon ik bij Paradigit mijn product nog wel bestellen.
VerzendingHet product is geleverd op de dag waarop het ook was bevestigd.
AlgemeenSnelle en duidelijke bestelprocedure. Product voldoet aan verwachting. Goede en snelle levering en goede service.
AlgemeenHeel tevreden met mijn aankoop. Levering aan huis: prima. Maakte zelf de fout om geen panda antivirus tegelijk te bestellen [19,98] waardoor ik voor die 2ct verzendkosten zou moeten betalen, dat vind ik dan minder en dus kocht ik hem niet.
VerzendingHet bestelde werd netjes geleverd door een vriendelijke en beleefde juffrouw.
AlgemeenNog een eenvoudige webcam op voorraad, helaas wel tegen een behoorlijk hogere prijs (tja, vraag en aanbod - het was een keuze). Snelle levering, dat wel.
VerzendingDirect verzonden en een dag later in huis, dus uitstekend!
AlgemeenIk vond mijn product via de Pricewatch en de website van Paradigit loodste mij keurig door het bestelproces heen. Niets op aan te merken.
VerzendingIk bestelde mijn product op een zondagmiddag. Deze werd maandag verzonden en dinsdag geleverd. Ondanks alle corona maatregelen vind ik dit prima prestatie.
AlgemeenPrima overzichtelijke website waar je alles goed kunt vinden. Uitgebreid aanbod van goede kwaliteit en tegen redelijke prijs
VerzendingSnelle levering. Goed op de hoogte gehouden van verloop.
KlantenserviceOp zich niet zoveel contact mee gehad. Dus geen mening
AlgemeenParadigit is niet meer wat het ooit was!! Altijd mijn pc producten hier gekocht, omdat service en kennis goed en aanwezig was..
Dat is nu wel voorbij nieuwe laptop gekocht was niet goed !! Naar de winkel nee moest hem opsturen .... Niet kijken wat of hoe en een nieuwe mee!! Want was niet op voorraad ??
Nu kan ik dus wachten tot wanneer er een slimmerik opstaat die service nog wel in zijn woordenboek heeft staan?? Vroeger was paradigit toonaangevend in kwaliteit en service nu!! Gewoon middenmoot😞
Zie toelichting is niet meer wat het geweest is ! Lijkt meer op afschuiven
Beste klant,
Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende is. Wij willen graag voor u nagaan wat er mis is gegaan en waar mogelijk een passende oplossing bieden, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Om de juiste gegevens te achterhalen, vraag ik u om uw gegevens te mailen naar klantenservice@paradigit.nl.
Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking! Nogmaals onze welgemeende excuses.
Reina van Paradigit.
AlgemeenGroot aanbod ,overzichtelijke webshop ,goede prijzen, snelle levering.
Alles wat je van een winkel mag verwachten.
Snel en duidelijk om je bestelling te volgen.
Klantenserviceklanten service : persoonlijk dus het voelt niet alsof je tegen een robot zit te praten ook voor advies.
Beste klant,
Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze serivice!
Reina van Paradigit
AlgemeenUitstekende service. De status van de bestelling en de verzending was goed te volgen. Al jaren tevreden klant.
VerzendingDe bestelde artikelen zijn ondanks drukte bij bezorgdiensten volgens afspraak geleverd in stevige verpakking.
AlgemeenEerst telefonisch informatie ingewonnen, werd goed geholpen door degene die mij te woord stond, tevreden dus
VerzendingKeurig op tijd en volgens afspraak geleverd
Klantenservicezie bij eerste punt
AlgemeenGemakkelijk te vinden, goedkoopste, goed beoordeeld en doen exact wat ze beloven. Laat besteld volgende dag in huis, ik had ook nog geen verzendkosten.
VerzendingLaat besteld volgende dag in huis, ik had ook nog geen verzendkosten.
AlgemeenGlobal protection Panda Dome besteld en op vier apparaten geïnstalleerd, zeer gebruiksvriendelijk , helder instructie, en overzichtelijk, TOP.
VerzendingBinnen minder dan 24 uur afgeleverd zoals beloofd.
KlantenserviceVoordat ik de bestelling ging plaatsen,heb ik met de klantenservice gebeld voor advies over het product, en ik werd snel en op deskundig wijze te woord gestaan.
Goede service, cadeautje ontvangen , zoals beloofd. Bedankt Paradigit.
AlgemeenGemakkelijk kunnen bestellen en daarna omruilen. Je moet wel kiezen voor zakelijk telefoonnummer om contact te krijgen.
VerzendingPerfect geleverd door DHL.
KlantenserviceTelefonisch en per mail goed contact gehad.
AlgemeenGoede service, snelle levering en goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Kortom top
VerzendingPrima Chromebook voor een keurige prijs
KlantenservicePrima en helder te woord gestaan
AlgemeenPrima service, snelle afhandeling en vooral de prijs was in dit geval erg gunstig. scheeltde +- 20% met de concurrentie met dezelfde lever voorwaarden.
VerzendingLevering was prima, volledig volgens afspraak en duidelijk contact vanuit Paradigit
AlgemeenBestellen verliep soepel en bestelling was goed traceerbaar. Betalingsscherm was duidelijk en overzichtelijk. Track and trace was ook duidelijk en up to date.
VerzendingGeen opmerking alles ging zoals opgaven
AlgemeenIk heb een draadloze muis gekocht bij Paradigit. De informatie over het product was duidelijk en ik kreeg via een filmpje uitleg over waar ik op moest letten bij het aanschaffen van een muis. Het proces van bestellen was duidelijk. Ik heb geen contact gehad met de klantenservice, dus die kan ik niet beoordelen. Via de e-mail werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Achteraf kreeg ik het verzoek om deze review te schrijven, waarvoor ik een beloning krijg.
VerzendingDe doos beschermde prima tegen vallen en stoten, was opgevuld met vulmateriaal en was niet onnodig groot. Er zat een pakbon in de doos.
AlgemeenMooie laptop gekocht voor een scherpe prijs, maar ze hebben een slechte aftersales. Ik heb ze enkele keren gemaild, maar ik krijg niet eens een reactie.
KlantenserviceIk heb ze enkele keren gemaild over de actie dat je na een review op deze site wat kon ontvangen. Ik heb geen reactie gekregen op mijn mails en ook niets ontvangen (na een maand).
Algemeenassortiment is ruim voldoende. de winkel ziet er goed uit. de behandeling is uitstekend. advies is klasse
Verzendingde levering was uitstekend. alles volgens afspraak
Klantenservicebij probleempjes wordt je aan de balie goed geholpen