Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Makkelijk te bestellen, betalen en bezorging.
Prima produkt, goede prijs kwaliteit verhouding.
Mis de winkels wel, maar dit is een goed alternatief 👍

Prima bezorging, en volgens aangegeven planning en berichtgeving via de app.
Koop er zeker nog eens 😉

Heb geen directe ervaring met de klantenservice, maar van de overige service uitgaande zal dat ook wel goed zitten.

Service is top, totdat er iets mis gaat. Laptop ging kapot binnen de garantie termijn. Opgestuurd en de laptop is kwijtgeraakt bij DHL. en daar sta je dan met legen handen. je kan zelf geen onderzoek starten en het is duidelijk voor paradigit te veel moeite om dit op te starten. Laatste keer paradigit. Waardeloos. Laptop is verzekerd voor diefstal, maar natuurlijk niet in dit geval.

als je dus en pakket verstuurd wordt je niet geattendeerd op het feit dat je pakket niet verzekerd is als het kwijt raakt bij DHL.

Sturen alleen mails. Je krijgt ze niet persoonlijk te spreken. .... vangt alle lastige klanten op en wimpelt ze af.

Hallo Astrid, wij hebben hier eerder ook contact over gehad. Ik zal proberen nogmaals alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Als consument ben je wettelijk verantwoordelijk voor de retourzending. Dus als deze verloren of gestolen raakt in het proces, dan blijft deze verantwoordelijkheid bij jou als consument liggen. Je geeft aan dat je hiervoor verzekerd bent. Je hebt inderdaad een verzekering inclusief diefstal maar diefstal tijdens het verzenden naar het reparatiecentrum valt hier vanuit Actua niet onder. Dit zal dan ook niet vergoed worden.

DHL onderzoek heeft uitgewezen dat er geen pakket bekend is bij hen in het retourproces met deze track en trace code.
Hierin kunnen wij niet meer doen dan een onderzoek opstarten bij DHL en dit is gedaan.

Groet, Simone

Matige product voorlichting. Omdat ze het goedkoopst waren heb ik het besteld.. Laatste keer. Dan betaal ik liever meer.

Houden zich niet aan leveringstijden. Traag contact via whatsapp. Toen ze nog winkels hadden vond ik ze prima. Vanaf nu sla ik ze over.

Een vrij laconieke houding van de klantenservice. Ik moet maar steeds contact opnemen. Zij horen contact met mij op te nemen. Order uiteindelijk geannuleerd. Ik accepteer deze houding niet.

CPU en fan besteld bij Paradigit, deze waren scherp geprijsd en waren op voorraad. Ik heb al eerder bij Paradigit besteld en is altijd goed gegaan. Maar schrik wel een beetje van de negative reviews hier... voor mij is Paradigit altijd een betrouwbare winkel geweest nog geen nare ervaringen gehad in het verleden.

Pakketje was goed verpakt met dik papier als opvul middel. Verzending was snel en op tijd geleverd.

Bestellen ging makkelijk, aftersale service is echter totaal waardeloos.
Na contact vanwege defect had ik na 5 dagen nog geen reactie, toen contact proberen op te nemen via Whatsapp dat duurde echter ook 9 uur !

Oplossing voor defect (defecte casefan) is echt waardeloos, complete kast moet retour, want men kan/wil geen nieuwe fan opsturen.

Nu dus zelf maar een casefan gekocht bij een ander bedrijf. Paradigit nooit meer.

Na 5 dagen nog geen reactie na defect, niks zeggend antwoord en geen oplossing voor probleem. Servicemedewerker was kortaf en wilde op geen enkele wijze meedenken.

Ik had een nieuwe laptop nodig, hiervoor uitgekomen bij Paradigit. De website is voldoende, het bestelproces ook. Ik krijg alleen 'gratis' Norton antivirus erbij, dat is hetzelfde als ongewenste spam.

Product was netjes verzonden en de volgende dag binnen. Verpakking was goed maar niet super. Geen bijzonderheden.

Mijn ervaringen met de laptop zijn niet geheel positief. Dat ligt niet aan Paradigit, maar aan de laptop en mijn keuze.

Hierover heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice, of er mogelijkheden zijn om de laptop nog te ruilen.

De mail conversatie die volgt zal ik hier niet woord voor woord plaatsen, maar in gebrekkig Nederlands wordt mij verteld dat er nul mogelijkheden om iets te ruilen of retourneren omdat ik buiten de 14 dagen termijn val.

Ik begrijp dat er regels en richtlijnen zijn, maar op deze manier de klant vertellen dat die op kan hoepelen vind ik belachelijk.

Voor mij de laatste aankoop bij deze winkel.

Hoi Tim!

Bedankt voor je bericht.
Vervelend om te lezen dat de ervaring niet is wat je er van verwachtte.
Omdat we de omstandigheden begrijpen willen we graag toch nog met je mee kijken naar een goede oplossing.
Ik zal daarom nog een reactie plaatsen op je laatste emailbericht bij ons, dan willen we graag even met je meekijken of we nog iets voor je kunnen doen.
In de loop van de dag mag je het bericht van mij verwachten!

Rob
Team Paradigit

Ik had een nieuwe laptop nodig en mijn zoon adviseerde mij om naar de site van Paradigit te gaan. Hij had er zelf ook een via Paradigit gekocht en was zeer tevreden. Met de keuzehulp op de site is het heel gemakkelijk om een keuze te maken uit het diverse aanbod. Het is uiteindelijk de ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN364W geworden. De online betaling verliep soepeltjes en de volgende dag werd mijn laptop bezorgd.

De bezorger zorgde toch nog voor een klein minpuntje. Paradigit stuurt een mail met een QR-code en een code. Een van de twee zou je moeten laten zien aan de bezorger. Dan pas zou de laptop overhandigd mogen worden. Dit is niet gebeurd. De bezorger had de laptop voor de voordeur gezet en liep al weer terug naar zijn bestelauto, op het moment dat ik hoorbaar de sleutel in het slot deed om de voordeur te openen. Er is dus niet getekend voor de laptop. Ondanks dit minpuntje ben ik over het geheel genomen bestelproces zeer tevreden.

Meerdere bestellingen geplaats naar aanleiding van diverse aanbiedingen over meerdere dagen. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat er wel en niet klopt van de informatie die ik kreeg via de mail of op de website. Het is wel duidelijk dat hier dingen goed misgaan. Dat is echt geen goed begin.

Late verzending zonder reden waarom dat zo is?
Zou via externe partners komen, prima maar info daarover klopt ook niet helemaal.

De gegeven informatie blijkt niet te kloppen, komt erg laat in het koop proces naar voren maar heeft wel aanzienlijke gevolgen voor de afhandeling. Meerdere dagen vertraging tussen opvolgende emails is hier blijkbaar de standaard. Zelfs maxict en Sicomputers doen dat beter.

Vrijdag besteld, zondag eerste pakket binnen dinsdag 2de, maar nog geen laptop. Hierover gebeld en werd gezegd dat deze ook onderweg was. Goed te woord gestaan bij de klanten service.

Jammer dat de producten overal vandaan kwamen had makkelijk in 1 doos gepast. Verder was alles goed verpakt en netjes geleverd.

Prima levering alleen 3 verschillende pakketten op verschillende dagen kan beter. En wat woorden voor de aanvulling..

Super goed te woord gestaan en geholpen met mijn vraag waar me pakketje zich bevond.

Duidelijke afbeeldingen en uitleg over het product. Goed overzicht modellen. Goede service ook op locatie (Winkel)

Vrijdag besteld en maandag geleverd met een duidelijk tijdpad. MAAR niet duidelijk was dat er in het weekend niet wordt geleverd en was dus in de veronderstelling mijn bestelling zaterdag te ontvangen. Dit wedt ook aangegeven. Tevens stond de door op zijn kop bij aflevering. Moet hem nog installeren

Ik neem aan dat ik nog een reactie krijg op wat er geschreven is op de site van Paradigit

Via Tweakers vond ik de laptop bij Paradigit. Het bestellen op de Paradigit website was eenvoudig.

Paradigit leverde de laptop, zoals toegezegd, de volgende dag.
De laptop was door de fabrikant al goed verpakt, daar zat ter bescherming nog een extra doos omheen. Niets op aan te merken!

Enige reden dat ik bij hen bestelde was dat het een aantal euro's goedkoper was dan amazon (waarvan ik prime heb) en ze toch vermelden dat het de dag erna geleverd wordt. Dit is echter totaal niet correct zoals in vele andere reviews hier beschreven.

Het werd besteld op donderdag 29 juni en nog steeds niet ontvangen. Wat ik er wel bij moet vermelden is dat de sorteercentra van bpost staken. Dat wisten ze mij direct te vertellen wanneer ik hen contacteerde dus in plaats van dit te vermelden op hun website, laten ze het gewoon begaan. Ik zou zeker en vast in dat geval daar niet besteld hebben en wel die paar euro meer betaald hebben.

Dit is enkel met oog op winst en niet richting klanten. Bijgevolg zal ik hier zeker niet meer bestellen...

Stond eerst vast bij DHL om dan vast te staan bij Bpost. Waardeloze verzending. Elke webshop doet beter dan dit. Nog steeds niet ontvangen.

zogezegd via chat beschikbaar maar eenmaal erop geklikt "kunnen ze men vraag niet beantwoorden" en moet ik een mail sturen. Dan maar gebeld om te horen dat de post staakt dus konden ze vooraf vermelden.

Onduidelijk dat ze ook via partners verzenden. Verzendstatus van verzending via partners is niet in te zien op hun site en er word in je account ook niet over gecommuniceerd. Erg onduidelijk.

Bestelling maar gedeeltelijk ontvangen. Nog steeds geen reactie van Paradigit over het resterende artikel. De bestelling staat al op voldaan (wat dus niet het geval is). Het artikel is inmiddels al een dag te laat zonder communicatie van paradigit over wanneer ik het kan verwachten of een plek waar ik dit kan inzien.

Ik vond makkelijk en snel wat ik zocht. De bestelling geplaatst en de volgende dag in huis, super!
Het product was ook nog eens afgeprijsd.

De bestelling geplaatst en de volgende dag in huis, super! Ik werd op de hoogte gehouden wanneer de bestelling werd gebracht.

Snel te woord gestaan bij een vraag. Ook uitleg wat ik kan doen om mijn vraag te beantwoorden.

Over de website en handeling niet veel op aan te merken. Dit is een vrij standaard process tegenwoordig.

Product per se bij Paradigit besteld op 26 mei omdat het de volgende werkdag bezorgd zou worden. Vanwege pinksteren op 29 mei had ik niks op die dag verwacht... echter was woensdag 31 mei het pakketje pas aangekomen bij DHL en 1 juni bezorgd.

Als je uit gaat van de andere reviews is het vrij duidelijk dat er iets niet goed zit met hun pakketverzending zaken.

Mijn dell desktop ging niet of met moeite aan.

Product kon zo terug gestuurd worden en ik kon een ander model uitzoeken.

Dus super service!

De prijs is vooraf duidelijk, en de kwaliteit van het product of de bezorgdienst kan je Paradigit niet aanrekenen. Het enige wat Paradigit dus maar hoeft te doen is de juiste bezorgtijd communiceren....

Toen ik 24 mei het product bestelde stond er op de website èn in de mail dat het 25 mei geleverd zou worden. Inmiddels staat er:
"Leveringswijze: Direct verzonden vanuit partner
Verwachte verzending op 29-05-2023."
Dus in plaats van 1 dag duurt levering minimaal 6 dagen.

Paradigit, je had maar één taak....

Nooit meer hier bestellen voor mij. Wordt niet over de status van je bestelling geüpdate, terwijl het product niet meer leverbaar blijkt

Beoogde leverdatum een maand later dan de besteldatum. Inmiddels verder dan deze datum nog niets verzonden. Ga ik kijken naar het product op hun website staat er niet meer leverbaar. Geen informatie ontvangen, niks over mijn bestelling. Gelijk de bestelling geannuleerd, zo ga je toch niet met klanten om ze in het duister laten. Ook irritant dat je gepushed wordt een account aan te maken om de bestelling te kunnen volgen

Hoi Jirak,
Vervelend om te lezen dat je niet op de hoogte werd gehouden van statuswijzigingen. We zouden in dit geval heel graag met je meekijken als je hier interesse in hebt. Mochten we je ergens mee kunnen helpen horen wij dit natuurlijk heel graag. Schroom dan ook niet om ons een email te sturen.
We zien het bericht graag tegemoet mochten we je kunnen ondersteunen!
Groet, Rob
Team Paradigit

Onvoorstelbare Behandeling van de Laptop alsook van de verangende Laptop
Ik raad deze winkel zeker aan

Ook de verzending verliep zeer goed zowel de retourzending vanLaptop als ook de vervangende Laptop

Ook de klantenservice was in een woord geweldig en werd snel en correct geweldig geholpen

2x keer moederbord bij deze verkoper besteld, met tussenpoos van 2 maanden. Zoals vaker gemeld in de reviews, komen ze niet de vermelde bezorgtijd na. Producten waren wel in orde bij levering.

Op de site stond bij beide producten vermeld 'voor 23:30 besteld, morgen in huis'. Die afspraak kwam de verkoper bij twee verschillende pakketjes niet na. Na contact met klantenservice werden de bestellingen meestal 3-5 werkdagen na bestelling pas geleverd. Mijn inziens moeten ze geen beloftes doen die ze niet kunnen waarmaken, danwel hun pakketverzending op orde krijgen, want bij herhaling was het een rommeltje, in tegenstelling tot andere verkopers waar ik tegelijkertijd andere onderdelen had besteld.

Scorekaart voor Paradigit