Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOver het algemeen ziet de website er goed uit, heb ik (na vergelijking op Tweakers) mijn producten kunnen bestellen en kunnen betalen. Eerste bevestigingen komen netjes in de mailbox binnen.
VerzendingEr wordt (ook telefonisch) bevestigd voor 23:30u besteld morgen in huis, maar realistisch kost het een meerdere dagen voordat de producten overhandigd worden met de vervoerder.
Wanneer niet de gehele bestelling wordt afgeleverd, men was een doosje vergeten, duurt het nogmaals meerdere dagen om überhaupt na te gaan denken om het product dat vergeten is na te gaan sturen.
Je wordt aan de telefoon uitgekafferd door medewerkers dat je geen verwachting mag hebben van de levering en van de snelheid van Paradigit.
Na wat duidelijke woorden terug gegeven te hebben werd de medewerkster stil en kreeg ik mijn uiteindelijke gelijk dat een klant verwachtingen mag hebben naar aanleiding van de website en beloftes die gemaakt worden.
Latere beloftes, "u hoort vandaag nog van ons" worden verre van nagekomen. Men is zich niet bewust van de uitspraken die ze doen en beloftes die ze maken.
Heel bijzonder maar misschien wel logisch? Aan de voorkant lijkt het Paradigit. Als ze gaan mailen en verdere correspondentie is met CampusShop.
AlgemeenIk had hoge verwachtingen maar niet waargemaakt. Op 9 oktober jl. een monitor besteld. Volgende dag in huis, aldus de website. Tot drie keer toe een email gehad dat de leverdatum uitgesteld is. Vandaag (1 december) geduld op. Contact gezocht via WhatsApp. Nog steeds niet bekend wanneer monitor geleverd kan worden...
KlantenserviceGelukkig bood de klantenservice geld retour aan of een alternatief. Ik heb gekozen voor geld terug.
Ik had liever gezien dat ze eerlijk waren geweest over de voorraad (nul) dan mij zolang aan het lijntje te houden.
Samengevat: Maanden gewacht, geen product, geld retour. Beetje jammer.
Algemeende bestelling ging net zoals elke webshop, een winkelwagen vullen, data invoeren en betalen, niks speciaals, geen problemen.
Verzendingik heb op een dinsdag een moederbord en ram besteld, twee dagen daarna heb ik de factuur ontvangen, en daarna heb ik niks gehoord. ik heb zelf de klantenservice moeten bellen om te horen wanneer mijn pakketje aan zou komen, de klantenservice zei dat ik daar nog over zou horen, toen dat niet gebeurde heb ik weer de klantenservice gemaild, en toen heb ik eindelijk een track and trace ontvangen. en in die track and trace staat dat het pakketje pas op maandag of dinsdag wordt bezorgd. dat is een week na het plaatsen van de bestelling terwijl hij eerst op donderdag werd verwacht.
Klantenserviceik ben twee keer in contact geweest met de klantenservice, één keer per telefoon en één keer per email, per telefoon was de klantenservice erg vaag met zijn antwoord op mijn vraag, en per email heb ik alleen informatie ontvangen die ik twee dagen geleden al had moeten hebben.
AlgemeenVan bestelling tot en met aankomst van mijn aankoop verliep super goed. De producten wat ik kocht zijn in de beste staat waarin de product staat kon verkeren
---
Super goed verlopen
Super goed verlopen
KlantenserviceSuper goed verlopen
AlgemeenRecentelijk een 3 tal Lenovo laptops besteld, over een periode van 3 maanden. Website is duidelijk, bestellen verloopt soepel betaling verloopt netjes.
VerzendingLaptop is netjes verpakt in extra omdoos en komt de volgende dag meestal binnen.
KlantenserviceTot nu toe 1 keer contact gehad met de Klantenservice ivm met een la begonnen garantie periode, die al liep, omdat 1 van de laptops een 2e keus model was. Netjes de volgende dag antwoord met oplossing. Top geregeld.
AlgemeenBetalen is geen probleem, gaat naadloos. Alles gaat vervolgens net als bij andere webwinkels. Ook de orderbevestiging komt gewoon op tijd, maart dan begint het feest.
VerzendingOp de website en in de orderbevestiging staat 'Voor 23:30 besteld, morgen geleverd. Niet dus. De rest gaat over de klantenservice daarna.
KlantenserviceNa een vraag waarom het artikel niet is geleverd en dat op de website staat dat ze de volgende dag leveren indien voor 23:30 is besteld, krijg je eerst drie kwartier geen antwoord. Dit staat op de website: WhatsApp contact
Als u een vraag, opmerking of probleem hebt is er niets zo fijn als snel geholpen worden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om via WhatsApp een vraag te stellen aan één van onze medewerkers. Geen wachtrijen of muziekbandjes meer'. Vervolgens zet de klantenservice de klager gewoon voor leugenaar en wringt zich in allerlei bochten om zijn gelijk te krijgen(...) Beweert glashard dat overal staat 'op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis'. Ik toon hem op drie verschillende manieren aan dat dat niet juist is en en vervolgens gaat hij over op de mode dat het geen garantie is. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik begrijp dat het moeilijk is om aan werknemers te komen, maar dit slaat alles.
AlgemeenGewoon standaard product voor concurerende prijs.
Koppeling met UPS werkt niet, waardoor de levering niet wordt bijgewerkt. Hierdoor ontvang ik ook nog steeds de factuur niet.
Verzending gebeurt met de meest dramatische bezorger van Nederland: UPS.
Er zou een levering geprobeerd te zijn, Ik was echter de hele dag thuis. Ook niets van een kennisgeving door UPS.
Omgeving van Paradigit wordt ook niet bijgewerkt , staat nog steeds op in bewerking.
Na een aantal dagen maar eens contact gezocht met Paradigit, die gaven aan dat de bestelling al een paar dagen op een ophaallocatie lag. De bestelling gisteren opgehaald, status bij Paradigit staat nog altijd op in bewerking.
Inmiddels 2 keer contact gehad via de chat. Wordt wel snel en accuraat gereageerd. Op de factuur moet ik nu wachten tot de status mogelijk ooit gaat veranderen....
Het houd je bezig, zeg maar.
AlgemeenAankoop ASUS X515MA-BR423WS alles verliep vlekkeloos, duidelijk omschrijving, waanzinnig scherpe aanbieding, makkelijk te bestellen en snel geleverd, wat kun je nog meer verwachten….
100% positief.
Laptop besteld via website voor een zeer vriendelijke prijs, -50% t.o.v collega bedrijven, deze werd degelijk verpakt en snel verzonden.
Kwam onbeschadigd 3 dagen na bestelling aan, dit was aangegeven bij het plaatsen van de order (levertijd 3-5 werkdagen.
Op de dag dat we de laptop ontvingen, kwam de school met een laptop plan, waarbij alle leerlingen de zelfde laptop gaan.gebruiken,
Retour aangevraagd via webside, direct antwoord met verzendlabel, laptop opgestuurd en het bedrag is keurig gecrediteerd.
Top!
Algemeenwaardeloos bedrijf bestel een monitor ,krijg een gebruikte monitor bel de klantenservice ja u heeft een outlet product gekocht ,ik gewoon de nieuw prijs betaald we gaan kijken wat we kunnen doen voor u ,alleen hoor je niks meer
de doos was beschadigt en in de doos zit er een gebruikte monitor .
gewoon volgende dag geleverd
Klantenservicewaardeloos meld je dat het product gebruikt is en dat je het retour wil sturen krijg te horen dat als je zakelijk iets koopt je het niet kan retouren dit is belachelijk als ik het bij een ander zaak kopen kan je gewoon retouren of ruilen maar bij deze niet zal absoluut geen zaken meer met paradigit doen
Hoi lou louis,
Vervelend om te lezen dat de monitor en afhandeling niet naar wens is geweest.
Ik heb geprobeerd iets terug te vinden in ons systeem maar zonder succes.
We zouden je graag alsnog verder willen helpen, zou je ons een mail kunnen sturen met hierin je verhaal met eventuele referentienummers? Dan kijken we alsnog heel graag met je mee wat de mogelijkheden zijn!
We zien je mail in dat geval heel graag tegemoet!
Team Paradigit
Algemeenlaptop besteld. Was toe aan een nieuwe en hier was een mooie aanbieding door het jubileum van 30 jaar Paradigit. Een Asus met voldoende geheugen 8GB, 256GB ssd opslag en een AMD processor voor een scherpe prijs van onder de 400 euro. top ding lekker licht en prettig toetsenbord.
VerzendingSnel geleverd.
AlgemeenMonitor besteld n.a.v. een goede prijs op een 4k144hz monitor.
Monitor was niet leverbaar en uit het assortiment dus bood men een alternatief die ik mocht kiezen via de productpagina. Aangegeven dat deze monitoren niet vergelijkbaar zijn en zelf om een ander alternatief gevraagd welke WEL 4k144 hz support had. Uiteraard vanuit mijn kant aangegeven dat ik graag zou willen bijbetalen. Paradigit ging hier niet in mee, ze vonden korting boven korting niet gepast.
Dus besloten de bestelling te annuleren, deze is dus cancelled. En uiteraard is vandaag de monitor die uit het assortiment was, weer beschikbaar. Nooit meer paradigit.
Er is geen oplossing geboden, men was alleen geïnteresseerd om mijn geld te houden tegenover een monitor wat niet vergelijkbaar was.
Beste ParaNoID,
Vervelend om te lezen dat het scherm niet meer leverbaar is. Ik heb zojuist even gekeken naar je communicatie met mijn collega en ik zie dat we inderdaad wel een alternatief hebben geboden.
Het scherm dat je zelf noemde was al afgeprijsd van €849m- naar €599. Hier zit dus al een korting op van €250,-. Dat is de reden dat wij niets meer met de prijzen konden doen. Verder heeft mijn collega een alternatief aangeboden wat het dichtst bij kwam bij de monitor die je had besteld welke ook leverbaar was.
Onze excuses voor het ongemak.
Een hele fijne dag gewenst!
Team Paradigit
AlgemeenBesteld, artikel op voorraad en met de belofte dag erna bezorgd, 's nachts een mail dat er nog "enkele controles moeten worden uitgevoerd" en dat de bestelling één dag later komt. Die dag maar eens in de online omgeving gekeken, bezorgdatum ruim anderhalve week verder. Geen mail of berichtgeving vanuit hun kant hierover. Bestelling annuleren kan alleen telefonisch, waarbij moet worden opgemerkt dat de openingstijden beperkt zijn. Absoluut geen aanrader dus.
KlantenserviceAnnulering kan alleen telefonisch, klantenservice slechts beperkt bereikbaar, medewerker was niet heel vriendelijk, maar begreep het probleem en heeft de annulering doorgevoerd.
Algemeensodimm en een ssd voor een oude laptop upgrade besteld. ze waren de enige winkel met scherpe prijs en op voorraad. De webshop / bestel proces ging prima
Verzendinggoed verpakt opgevuld met papier. snelle levering
Hi Larry4!
Kijk dat horen we graag!
Goed om te lezen dat alles vlot is verlopen en dat bovendien de prijs aantrekkelijk was.
Via deze weg zouden wij je dan ook enorm veel plezier willen wensen met je bestelling, mocht je ooit vragen hebben horen wij het natuurlijk heel graag!
Team Paradigit
AlgemeenBestelproces is prima en naar verwachting - geen problemen hier. Geen ervaring met zoeken, daarvoor tweakers gebruikt.
KlantenserviceOpvolging van Paradigit op vragen of opmerkingen was goed, ze reageren snel en lijken echt zorg te dragen dat de klant tevreden is.
Beste Nycrea,
Super om te horen dat de ervaring met het bestellen via onze website een goede is geweest!
Via deze weg zouden wij je heel veel plezier willen wensen met je bestelling!
Mocht je nog vragen hebben in de toekomst horen wij dit natuurlijk heel graag!
Team Paradigit
AlgemeenVandaag besteld morgen in huis gaat niet helemaal op in mijn geval dan. Elders was het zelfde artikel gewoon direct leverbaar.
VerzendingEerder vandaag besteld over 2 weken in huis. Artikel was wel prima verpakt. verder uiterst tevreden mat het bestelde artikel. Tot 2 keer toe werd de aflever datum verplaatst naar een later tijdstip. 3 juni besteld 17 juni in huis.
AlgemeenGoede prijs, duidelijke status updates in mail, snelle levering en goed verpakt, geen negatieve punten.
AlgemeenScherpe aanbieding, bestellen ging makkelijk en ik had het artikel de volgende dag in huis. Ook nog eens gratis verzonden…
VerzendingKeurig bezocht met DHL. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het bezorgproces.
Beste Joris vd Waart,
Super om te horen dat alles naar wens is verlopen en je bestelling ook snel geleverd is!
Via deze weg zouden we je daarom natuurlijk enorm veel plezier willen wensen met je bestelling!
Mocht je in de toekomst vragen hebben horen wij dit natuurlijk graag!
Team Paradigit
AlgemeenAfstandsbediening Nvidia Shield Tv Pro besteld.Snelle en betrouwbare levering.Originele Nvidia afstandsbediening.Binnen 2 minuten gekoppeld en werkend.incl 2 Duracell batterijen.
VerzendingTop levering van origineel product
AlgemeenDit was mijn eerste ervaring met het online Paradigit, in het verleden heb ik zo-nu-en-dan nog wel eens wat in hun winkels gekocht.
Ik had bij Paradigit een Noctua Chromax 120mm PWM ventilator gekocht, omdat de levertijd heel snel zou zijn.
De ventilator werd inderdaad op maandag al geleverd, nadat ik deze op zondag avond besteld had.
Na het inbouwen van de ventilator bleken er een breuk en een scheur in 2 van de verbindingen tussen het huis en de ventilator te zitten.
Dat had ik absoluut niet zelf veroorzaakt (ik maakte me hierover wel een beetje zorgen wat de reactie van Paradigit zou zijn wat dat betreft).
Ik heb daarom een mail gestuurd, met een foto, naar Paradigit.
Het duurde lang voordat hier een reactie op kwam (vandoor ook 4 sterren i.p.v. 5 bij klantenservice).
Daarom heb ik uit eigen beweging een rma proces gestart, naast de verstuurde e-mail.
Dit ging eigenlijk heel vlot qua het gehele proces van aanvraag, akkoord, onvangst en omruil van het artikel.
Een reactie op mijn e-mail kwam er alsnog wel, maar wel een week nadat ik de vervangende ventilator al binnen had.
Op zondagavond besteld was ook daadwerkelijk op maandag geleverd.
Erg snel en zoals beloofd dus!
Ook het wederom opsturen naar mij, (wat overigens kosteloos was i.v.m. "d.o.a.") n.a.v. de RMA, ging zeer vlot.
Een RMA afhandeling ging in mijn geval echt bliksemsnel, veel sneller dan ik verwacht had.
Retour sturen was kosteloos (omdat het om een "d.o.a." artikel ging).
Niets dan complimenten over deze gang van zaken.
Een verbeter puntje is wellicht proberen om de e-mails iets vlotter te verwerken.
Beste HugoBoss1985,
Onwijs bedankt voor de duidelijke review! Hier kunnen wij zeker wat mee!
Het klopt inderdaad dat de reactietijd helaas niet is geweest wat je zou mogen verwachten. Helaas hebben wij door ziekte niet alle e-mails even snel kunnen beantwoorden, hiervoor onze excuses.
Wel fijn om te horen vind ik de gang van zaken in het RMA proces, goed om te zien dat het gehele proces snel en vlot voor je is afgerond.
Wij zouden je in ieder geval alsnog heel succes willen wensen met de Fan! Mocht je in de toekomst ooit vragen hebben, laat het ons dan zeker weten!
We zullen dan onze uiterste best doen om sneller te reageren .
Via deze weg alvast een heel fijn en zonnig weekend gewenst!
Team Paradigit
AlgemeenWel betaald en niets gekregen weg laptop en geen service noem dit pure diefstal met slechte service
VerzendingNiets geleverd geen hulp word in steek gelaten wat een ellendig bedrijf
KlantenserviceKlanteservice niet te bereiken daarna leugens en whatts app het is geen pak melk
Beste Ventralis,
Vervelend om te lezen dat uw pakket nog niet is geleverd.
Ik zie dat er op dit moment een onderzoek loopt bij DHL om na te gaan waar uw pakket is. Wij zouden u graag verder willen helpen maar dan moeten wij eerst het resultaat van het onderzoek afwachten voor het geval dat de bestelling alsnog geleverd gaat worden. We vinden het jammer dat u zich in de steek gelaten voelt, maar wij zijn op dit moment zeer zeker nog voor u bezig om te achterhalen waar uw pakket zich bevind.
Wanneer wij vanuit DHL meer duidelijkheid hebben zullen wij zeker over gaan tot een andere oplossing, maar zoals ik aangaf zouden wij eerst het onderzoek af moeten wachten.
Excuses voor het ongemak.
Dave