Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBesteld en het wordt niet volgens afspraak geleverd. Dat wordt dus geen Paradigit meer. Ik ga liever bij een zaak bestellen die ik wel kan vertrouwen. Artikel ook niet via andere kanalen te vinden. Is dus een gevalletje van cashen en (veel) later leveren als het beschikbaar is. Dan maar voor CB gaan, altijd goed.
VerzendingJe besteld iets ruim op tijd, je laat het in de winkel bezorgen om er maar zeker van te zijn dat je hem op tijd binnen hebt, en dan na navragen en wachten krijg je doodleuk te horen dat het ipv zaterdag waarschijnlijk dinsdag gaat worden.
Nader onderzoek leert dat mijn bestelling ook niet via andere kanalen op voorraad was ..
Ik werd netjes te woord gestaan, de excuses komen er wel heel geoefend uit.
Beste klant,
Vervelend om te vernemen dat uw pakket vertraging had opgelopen. Helaas komt het wel eens voor dat een product niet direct leverbaar is, echter proberen wij dit tijdig op onze website te plaatsen. Mocht daarna nog vertraging ontstaan dan sturen wij een e-mail om klanten op de hoogte te stellen.
Reina van Paradigit
AlgemeenAls ik een slecht persoon was belde ik op om te vragen waar mijn laptop bleef,
er is geen bewijs van afleveren.
Gelukkig, ondanks dit ,heb ik deze fantastische laptop onbeschadigd op tafel staan
Hoewel de winkel er niet direct wat aan kan doen wil ik dit toch melden.
Een voor mij vrij dure laptop wordt door de bezorgdienst(DHL)zo maar bij de voordeur neer gezet terwijl wij niet thuis waren.
Voor het zelfde geld wordt hij meegenomen door de folderloper.
Paradigt, neem een betere bezorgdienst
Beste klant,
Vervelend om te vernemen dat uw pakket bij de voordeur werd achter gelaten. Dit zijn niet de afspraken die wij met DHL hebben. Wij willen uw klacht graag doorzetten, zodat de bezorger aangesproken wordt, echter hebben wij een referentienummer nodig. Kunt u aangeven wat uw ordernummer is. Dit mag doorgezet worden naar klantenservice@paradigit.nl met onderwerp n.a.v. review Tweakers.
Veel plezier met uw nieuwe toestel en onze excuses voor het ongemak.
Reina van Paradigit.
AlgemeenGeen keuze voor bezorgdienst. Ze rekenen 5 euro bezorgkosten en dan kan je ook nog je pakje zelf gaan ophalen. Je eerste mailtje na je bestelling is dat je boven de 20 euro geen bezorgkosten betaald. Paradigit was vroeg mijn favoriete winkel toen ze nog in Amsterdam zaten helaas nu niet meer.
VerzendingZe gebruiken DHL voor verzending. Wordt niet thuis gebracht maar naar een ophaalkantoor gebracht aan de andere kant van de stad. En daar moet je dan 5 euro voor betalen.
Beste klant,
Wat vervelend om te vernemen dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende was. Indien we u nog met iets kunnen helpen, vraag ik u om een mail te sturen naar klantenservice@paradigit.nl, zodat we u verder kunnen helpen en hopelijk samen tot een passende oplossing kunnen komen.
Reina van Paradigit.
AlgemeenLaptop besteld, zou binnen 4 dagen weer op voorraad zijn, na 3 weken nog geen levering. Na bellen wordt er telefonisch beloofd om je per mail op de hoogte te houden van de levering. Nooit een status email ontvangen. Order gecanceld.
KlantenserviceLaptop besteld, deze zou binnen 4 dagen op voorraad zijn. Na ruim 3 weken wachten en 4x bellen uiteindelijk te horen gekregen dat het nog 70 dagen zou duren voordat de laptop weer op voorraad zou zijn. Dit terwijl de website van Paradigit aangaf dat er nog 1 op voorraad was. Ook deze kon niet worden geleverd aldus de klantenservice medewerker. Waardeloze website. Zorg er iig voor dat je voorraad gegens kloppen! Ook geen email van de order status. Uiteindelijk gecanceld.
Beste klant,
Onze excuses voor de late levering. Helaas werd de levering uitgesteld door de leverancier. Op onze website wordt altijd weergegeven wat de verwachte leverdatum is indien niet voorradig. Wanneer er een vertraging is hoort hier ook bericht over te ontvangen. Wij zullen dit meenemen ter verbetering om onze klanten beter te kunnen informeren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Reina van Paradigit
AlgemeenIk heb hier drie weken geleden een Lenovo Smart Clock besteld voor een schappelijke prijs, met als belofte dat het de volgende dag in huis was, dat klopte echter van geen kanten. Een week later na mijn bestelling kreeg ik een mail waarin stond dat het op X augustus verzonden zou worden, dat maakte mij niet zo heel veel uit, als ik het maar zou ontvangen. Toen ze het nog steeds niet hadden verzonden op de beloofde dag, heb ik besloten om het te annuleren, dit heb ik per mail gedaan. Een week later kreeg ik opeens bericht dat het toch verzonden was, zonder enige reactie op het bericht bij de klantenservice. Ik zit nu met een extra klok die ik niet nodig heb. Als je hier iets duurs besteld, zoals een laptop, verwacht maar niet dat je enige service krijgt zoals bij de concurrenten, waarschijnlijk krijg je pas een week later reactie.
VerzendingVerzending duurde drie weken, DHL leverde mijn pakketje binnen een dag nadat het verzonden was.
KlantenserviceWaardeloze klantenservice, geen enkele reactie op mijn berichten. Bij de concurrenten heb ik binnen een paar uur, of maximaal een dag een nette reactie. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.
Beste Ruben,
Vervelend om te vernemen dat u onze service slecht ervaart. Vanuit de leverancier werd de levering helaas uitgesteld. Normaliter staat er op de website aangegeven dat de levering op een bepaalde datum verwacht wordt. Onze excuses als dit niet juist op de website heeft gestaan.
Wij hebben uw retour aanvraag binnen gekregen en zullen de verzendkosten niet in rekening brengen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Reina van Paradigit.
AlgemeenKon geen account aanmaken dan kreeg ik een fout melding en kon niet verder met bestellen. Gelukkig kon ik ook bestellen zonder account. Daarna is het bestellen verder goed verlopen.
Verzendingvolgende dag geleverd
AlgemeenLaptop is volgens website volgende dag in huis, maar blijkt helemaal niet leverbaar. Ze melden na anderhalve week nog niets. Telefonisch zeer slecht bereikbaar, uiteindelijk gelukt en geannuleerd. Een week later m'n geld nog niet terug gestort. Ik ga maar eens een deurwaarder zoeken.
KlantenserviceTelefonisch zo goed als onbereikbaar, pas na ca. 30 minuten wachten iemand aan de lijn gekregen. Afgesproken dat order geannuleerd wordt. Daarna zie ik in mijn bestel historie de order niet meer terug en vind nergens info over terugbetaling. Op mail wordt tot nu niet gereageerd.
Op 7 september, 3 dagen na deze review ontvang ik bericht:
================ START CITAAT ====================
Naar aanleiding van uw review heb ik navraag gedaan bij onze administratie over de terug betaling. Het bleek zo te zijn dat er een fout is gemaakt op de afdeling, waardoor uw order geannuleerd was zonder de terugbetaling daadwerkelijk uit te voeren.
Op 04-09 heeft de afdeling dit alsnog hersteld en de terugbetaling uitgevoerd. Deze zou inmiddels op uw rekening moeten staan.
================ EINDE CITAAT ====================
1. Ze reageren dus op de review, maar niet op de mails die ik stuurde.
2. Die dag had ik de terugbetaling nog niet ontvangen.
3. De dag daarna, dus VIER dagen nadat zij de terugbetaling geregeld hadden, was het bij mij bijgeschreven
4. De terugbetaling kwam van een ander bedrijf dan waar ik aan had overgemaak.
5. Terugbetaling is net binnen op de dag die ik als deadline had voor het inschakelen van een incassobureau.
Wat een ellende, hier wil ik nooit meer iets mee te maken hebben.
Beste Reinier,
Vervelend om te vernemen dat u onze service slecht heeft ervaren. Wij zien dat uw bestelling inderdaad geannuleerd is en dat de terugbetaling uitgevoerd is door de administratie. Wij zullen navraag doen of er iets mis is gegaan. Wij zullen u snel op de hoogte stellen.
Beste Reinier,
Reina van Paradigit.
AlgemeenEerdere ervaring wel eens te laat leveren - maar heel makkelijk met afbestellen en geld terug. Laatste bestelling weer helemaal vlekkeloos.
KlantenserviceGoede ervaring met afbestellen als ze te laat leverden. Snelle en zeer goede reactie medewerkers.
AlgemeenParadigit meldt dat de producten op voorraad zijn. Voor 23.30 besteld, morgen in huis, zelfs avondlevering is mogelijk. Wauw. Maar dan na 2 dagen heb ik nog steeds geen track and trace nummer en staat de order nog op 'aan magazijn doorgeven'. Nou kan Paradigit daar wellicht niets aan doen, want de logistiek zal wel uitbesteed, maar beloof dan ook niets en wees eerlijk!!
Ik heb uit principe de order geannuleerd, en ga 'gewoon' weer naar de iets duurdere Coolblue.
Mismatch tussen actuele voorraad, beloofde verzendtijd en feitelijke verzending. Ik heb er uiteindelijk niet eens op gewacht en heb de order gecanceld.
KlantenserviceIk geef de telefonische klantenservice een 'voldoende' omdat ze meteen m'n order hebben gecanceld. Raar dat ze niet even doorvragen, of mij meer info geven. Gemiste kans voor Paradigit.
AlgemeenVia tweakers op de juiste pagina van de website van Paradigit gekomen. Vlot bestel en betaling proces.
VerzendingVreemd genoeg klopte Track&Trace info niet. Bij levering ook iets fout gegaan waardoor extra dagje later product pas kunnen ophalen. Mailtje of belletje over vertraging is suggestie voor verbetering.
KlantenserviceNa enkele dagen bleek de cpu van de laptop kritiek warm te worden under load. In de winkel werd meegedacht en direct een vervangend exemplaar besteld. Een dag later werd de laptop omgewisseld. De reeds ingebouwde NVMe werd ook gratis overgezet.
Super service!
AlgemeenOmruilproces gaat slecht. Ik heb nu een monitor geruild gekregen waarvan er een backlight lampje onderin kapot is.
VerzendingDoos kwam aan met duidelijke schade. Voet van scherm lag los in de doos en is er waarschijnlijk uitgevallen, want dit heeft duidelijk schade.
KlantenserviceEr wordt niet inhoudelijk op mijn mails gereageerd. Alleen: "Sorry dat u het vervelend vindt. Neem aub contact op". Scherm is omgeruild met een scherm waarvan er continue een van de backlights onderin niet brandt. Na een week is er nog niet gereageerd op mijn bericht, terwijl ze hun best doen om binnen één werkdag te reageren.
Beste Ton,
Onze excuses voor het ongemak. Uw monitor is bij de fabrikant omgeruild. Bij ontvangst hebben wij deze direct naar u doorgestuurd. Helaas heeft u gemeld dat er een defect aanwezig is. De monitor wordt opnieuw opgestuurd naar het reparatiecentrum en wordt onderzocht.
Wij hopen dat deze snel gerepareerd en geretourneerd wordt. Mocht u vragen hebben dan vernemen wij het graag.
Reina van Paradigit.
AlgemeenIk heb afgelopen donderdag een laptop besteld, na eerst telefonisch gecontroleerd te hebben of deze wel echt op voorraad was. Hij was op voorraad en zou vrijdag in de winkel in Utrecht afgeleverd worden zodat ik hem zaterdagochtend op kon halen. Door een handmatige credit card controle werd de bestelling pas een dag later verzonden en kon ik hem zaterdag niet meer ophalen. Vrijdag zou ik teruggebeld worden om te kijken of het pakket gere-route kon worden, maar toen ze om 's avonds om 20.15 uur terugbelden was er niets meer mogelijk.
VerzendingIn het weekend kon de klantenservice niets meer voor mij doen, maar maandag zou de laptop naar mijn huisadres verstuurd worden. Dinsdag gebeld, er was iets fout gegaan, maar hij zou de volgende dag alsnog verstuurd worden. Woensdag gebeld, de laptop lag nog steeds in Utrecht, maar zou verstuurd worden en einde van de dag zou ik een track & trace nummer ontvangen. Niets ontvangen, dus donderdag weer gebeld. De laptop was opnieuw naar de Paradigit winkel in Utrecht gestuurd.
KlantenserviceOp z'n vroegst zaterdag ga ik nu de laptop ontvangen. Wat een dramatische ervaring met de klantenservice..
Beste klant,
Vervelend om te vernemen dat dit zo is gelopen.
Doorgaans is het niet mogelijk om een winkelbestelling alsnog op te laten sturen naar uw huis.
In dit geval is hierin een uitzondering gemaakt.
Onze excuses dat hierin bepaalde zaken fout zijn gelopen.
Ik heb van mijn collega de verzekering gekregen dat de laptop vandaag wordt verstuurd naar het juiste adres.
We willen uw klacht graag naar tevredenheid oplossen.
Wij zullen dit verder per e-mail met u oppakken.
Vriendelijke groet,
Daniel
Paradigit
Algemeenwebsite en bestellen gaat prima. prijzen zijn laag. had hier een acer predator scherm besteld. levering was snel. MAAR, zodra je naderhand een defect hebt, gaat het mis. voor service moet je hier niet zijn.
Verzendingscherm ging snel defect. het vertoonde vreemde strepen onderin. garantie geclaimed. zonder berichtgeving van paradigit, een verzend melding gekregen van dhl. in de verzendmelding staat een verkeerd adres..aldus krijg ik mijn reperareerd scherm niet terug. zeer slordig. ik bestel hier nooit meer iets. ik betaal de volgende keer wel iets meer!
Klantenserviceze houden je niet op de hoogte als het om garantie claimen gaat. je moet er zelf achter zien te komen, wat de status is van je garantie claim.
PS: mijn accountgegevens zijn kloppend. anders zou ik de eerste keer het scherm nooit ontvangen hebben bij aankoop.... we zijn inmiddels weer een week verder. ik heb al geopperd voor een terugbetaling, want dit duurt echt veels te lang. een terugbetaling werd niet geaccepteerd, maar mijn scherm is ook nog steeds zoek (ligt schijnbaar ergens bij dhl op een sorteercentrum weg te rotten).
Beste Peter,
Wij hebben uw reparatiedossier bekeken.
Hierin zien wij dat de postcode onjuist is waardoor het pakket naar het verkeerde adres is gestuurd. Wij zullen contact opnemen met DHL en u via uw mail van vandaag op de hoogte houden.
Vriendelijke groet,
Daniel van Paradigit
AlgemeenZondagavond rond 20:00 uur een Noctua NF-F12 besteld. Alle indicaties gaven aan dat ik het dinsdag bezorgd zou krijgen. Binnen een paar uur kreeg ik een verzendbevestiging en ja hoor, ik kreeg het maandagmiddag binnen! De casefan is goed ingepakt en werkt naar behoren.
AlgemeenVoor Paradigit gekozen (nieuwe leverancier voor mij) vanwege verwachte snelle levertijd van de 2 gewenste monitoren, dan maar iets duurder. Belofte: donderdagavond laat besteld, zaterdag in huis. Mooi. Helaas bij verzendbevestiging pas bericht dat er maar 1 van de 2 monitoren verstuurd werd. Naderhand bleek ook nog dat DPD helemaal niet op zaterdag afleverde ,en bij navraag naar de backorder bleek dat ik nog 1,5 week moest wachten op de 2e monitor.Teleurgesteld hele order maar geannuleerd en ergens anders besteld. Voor mij geen volgende keer.
Bezwaren:
- voorraadsituatie en leverbelofte op website klopt niet
- geen tijdig bericht dat er deellevering plaatsvindt
De verzending die wél plaatsvond was niets op aan te merken.
KlantenserviceKlantenservice is goed, er wordt adequaat en efficiënt gereageerd. Retourafhandeling en restitutie is geen probleem.
Algemeenprima winkel, goede prijzen en de computer samenstellen is leuk om te doen op de website.
Verzendingverpakken kan beter want m'n ryzen 5 werd niet beschermd in de doos.
Beste klant,
Vervelend om te vernemen dat uw product niet juist was verpakt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Graag ontvang ik uw ordergegevens per e-mail, zodat ik nakijk wat er mis is gegaan. U kunt een reactie sturen naar klantenservice@paradigit.nl.
Alvast bedankt.
Reina van Paradigit.
AlgemeenDe betaling ging heel makkelijk. ik heb hier geen problemen bij ondervonden. Simpel en goed bestelproces.
KlantenserviceEen van de lampjes onder in het scherm valt af en toe weg. Ik heb dit gemeld bij Paradigit. Ze willen het product niet terugnemen omdat dit onder 'gebruikersschade' valt! Alsof ik met die monitor (32 inch) zou lopen te slepen!
Beste klant,
Wat vervelend om te vernemen dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende was.
Graag ontvangen wij uw gegevens met de klacht via de e-mail, zodat wij nogmaals bekijken wat de mogelijkheden zijn. Uw bericht mag naar klantenservice@paradigit.nl.
Alvast bedankt.
Reina van Paradigit.
AlgemeenMonitor besteld, levering de volgende dag. Echter na vier dagen nog geen levering. Bij navraag bleek de monitor onbekende levertijd te hebben.
AlgemeenKleine bestelling voor casefan en koelpasta. Duidelijke website, eenvoudig bestel- en betaalproces, correcte voorraad informatie.
VerzendingOp zondagavond!! besteld, maandagochtend al binnen. TOP!
Beste klant,
Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u erg tevreden bent. Wij zien uw volgende bestelling graag tegemoet.
Reina van Paradigit.
AlgemeenIk moest een nieuwe Lenovo PC laten repareren (onder garantie) omdat de SSD er binnen een paar weken al de brui aan gaf. Aanvankelijk wat gedoe met het factuurnummer (dat is kenneljik anders als je bij Paradigit in een fysieke winkel koopt ipv online) en het kostte moeite om een telefoonummer te vinden en iemand te spreken te krijgen. Maar toen het proces alsnog in gang kon worden gezet liep het gesmeerd. SSD vervangen en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de verschillende stappen in het proces.
KlantenserviceZie boven. Men is moeilijk telefonisch bereikbaar en je wordt door een computerstem steeds weer naar de webstie verwezen. Later per mail wél goed contact gehad.