Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenTevreden over de webshop. Alles is goed verlopen met de bestelling en nergens problemen gehad.
VerzendingDe levering gebeurde met DHL, ging prima alleen was ik er de eerste dag niet. Beetje vervelend dat ik het niet meer kon aanpassen maar verder maakt niet uit.
KlantenservicePrima contactmogelijkheden. Verder niet nodig gehad dus was allemaal prima.
AlgemeenBestelling plaatsen was makkelijk. Vooraf duidelijke prijs en inzichtelijk qua bezorging. veel keuzemogelijkheden waarmee je kan betalen.
Bestellen gaat eenvoudig en bijhorende acties worden gecommuniceerd en zijn duidelijk. Denk aan bijvoorbeeld de MSI Steamtegoed actie.
Verzending vooraf duidelijk, optie tussen adres en pakketautomaat. Afhalen is helaas geen optie als je in de buurt bent.
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar. Mailing gehad met betrekking tot een winactie welke actief was, vond ik een fijne toevoeging.
Klantenservice heeft ook een chat beschikbaar, voor mij niet bekend of deze alleen standardvragen kan beantwoorden, of hier een persoon/AI achter hangt. Optie om te chatten via de site, of dit via Whatsapp te doen. Niet nodig gehad, maar fijn dat de optie wordt aangeboden.
AlgemeenVrijdagavond om 11 uur een videokaart besteld. Een halfuur later kreeg ik al een melding dat deze was verstuurd. Pakket was goed ingepakt en met een afhaalcode zending met DHL verstuurd. Dit geeft toch wat meer veiligheid bij dit soort dure producten. Al met al enorm tevreden over het bestellen en de levering!
VerzendingPakket was goed ingepakt en met een afhaalcode zending met DHL verstuurd. Dit geeft toch wat meer veiligheid bij dit soort dure producten. Al met al enorm tevreden over het bestellen en de levering!
AlgemeenZe waren het goedkoopste en het bestellen ging heel simpel. Dus dan hoef ik niet lang te twijfelen
VerzendingVoor het leveren had ik meerdere opties. Het product werd de volgende dag al geleverd dus supersnel
KlantenserviceIk heb geen contact nodig gehad omdat alles heel soepel ging maar fijn om te weten dat er wel mogelijkheden waren
AlgemeenBestelling was makkelijk geplaatst
Ik had een vraag gesteld om geheugen aan te passen in een pc die ik gekocht heb Helaas zat er een Bug in de AI van de whatsapp en deze herkende het bestelnummer niet.
Vervolgens gebeld en kreeg te horen dat aanpassingen niet mogelijk waren in aanbiedingen.
Pc was goed verpakt en netjes aangeleverd.
Product is goed verpakt.
Levering was later dan er gemeld stond in de webshop tijdens het bestellen.
Blijkbaar was de game pc erg populair en liepen ze daardoor achter.
Ai van whatsapp service herkende de 8 cijferige order code niet en met een extra cijfer herkende de ai wel dat het 9 cijfers waren.
Jammer dat op een mooie PC met een wat minder geheugen geen aanpassingen mogelijk waren.
AlgemeenIk heb een product gekocht bij Paradigit en kon het eenvoudig vinden. Ik zat nog in de vergelijkingsfase en op de site van Paradigit ben ik overtuigd om juist deze aan te schaffen. De productinfo is netjes en rustig opgebouwd op de site en 'schreeuwt niet'. Ik kan het aanraden!
VerzendingProduct was goed verpakt en werd ook na 1 werkdag aan mij geleverd, precies zoals beloofd.
KlantenserviceIk heb geen problemen ondervonden, dus ook geen klantenservice nodig gehad.
AlgemeenAl heel lang een van mij favoriete winkels waar je online en gewoon nog naar de winkel zelf kan. Problemen worden meestal opgelost. Zeer deskundige mensen.
VerzendingDe bestelde reolink deurbel snel geleverd en goede prijs.
Reolink D340W, slimme 2k+ WiFi videodeurbel met gong
AlgemeenVlotte bestelmodule.
Nadeel: Voor track and trace dien je een account aan te maken.
Hele bestelproces verloopt soepel en duidelijk.
Geadverteerd met volgende dag in huis, werd een dagje later. Toch jammer. Zet het er dan niet bij.
AlgemeenDankzij de pricewatch van Tweakers kwam ik op de webshop van Paradigit. Vroeger regelmatig in hun winkels geweest, tegenwoordig hebben ze alleen nog een webshop. Vrij groot aanbod en precies de laptop die ik zocht. Ze hadden een hele goede deal met Black Friday. De omschrijving van de laptop was een algemene tekst van de Asus-website en de specificaties waren niet compleet. Voor het vergelijken toch maar weer terug naar Tweakers, want dat lukte me niet echt lekker op hun eigen website. Je kan helaas niet achteraf betalen, maar gelukkig wel met de creditcard zodat je verzekerd bent voor het geval het pakket beschadigd of nooit aankomt. Overigens kan je natuurlijk ook gewoon met iDeal betalen.
VerzendingDinsdagavond bestelde ik de laptop en die werd op vrijdag geleverd. Bij het bestellen stond dit ook als verwachte leverdatum aangegeven. Het pakket was goed verpakt. Ze leveren alleen met DHL.
AlgemeenPrima, site spreekt voor zich en bestelling is zo geplaatst. Niet veel op aan te merken
Verzendingnog niet binnen gekregen, maar zal vast goed zijn. Hopelijk geen problemen met DHL...... VERSCHRIKKELIJK.
KlantenserviceValse manier van adverteren!!
Je krijgt een link dat je kans maakt op een PS5 als je een review schrijft en tussen de eerste 50 reviews zit. Die 50 reviews zijn allang geplaatst, dus je maakt ook geen kans meer.
FALSE ADVERTISING is dit, je wordt lekker gemaakt met iets wat al verstreken is.
KlantenserviceValse manier van adverteren!!
AlgemeenAlgemeen: PC gekocht tijdens black friday aanbieding met 22% korting. Led verlichting is gesyncd en assemblage is goed!
Verzendingverzending: snel geleverd (18:00 besteld, volgende dag geleverd). PC was goed verpakt en geassembleerd. Paradigit was en is goed wat betreft PCs .
Klantenservice - er zou een gratis controller bij de PC geleverd worden, maar zat niet bij de PC. Contact opgenomen met klantenservice via online chatbot. Bleek dat deze tijdelijk niet op voorraad was en dat deze later bezorgd zou worden. Twee dagen later had ik 'm in de bus. Snelle reactie, en top opgelost!
AlgemeenIk zag een scherpe aanbieding voor een HP Omnibook laptop waar ik al eerder naar had zitten kijken nu mijn oude ASUS laptop een 1 jaar te oude processor heeft en dus in zijn nadagen loopt.
Eenmaal besloten de koop in een paar minuten afgerond. Tegelijk bevestiging per mail (21u21), en niet veel later ook de bevestiging van verzending (22u30).
Vanochtend kwamen er 2 mails van DHL, een met een aflevercode en de tweede een uurtje later met het aflevertijdstip, waar DHL zich warempel ook aan hield.
Alles bij elkaar een zeer vlotte koop, zoals het hoort.
AlgemeenHet was super makkelijk om vanuit de pricewatch door te klikken en op bestellen te drukken. Betalen probeerde ik via Klarna in drie keer , wat niet lukte omdat Klarna mijn identiteit niet vast kon stellen ?? Maar goed, daar heeft Paradigit niets mee te maken, scheelt alleen een hoop deze maand.
VerzendingIk was verbaasd over de bezorging, zondag besteld, en toch maandagavond binnen, normaal bestel ik al niet meer bij shops die DHL gebruiken, maar dit ging keurig.
AlgemeenHet plaatsen van een bestelling ging goed. Wel was het lastig om met een credit card te betalen. Het bedrag werd niet afgeschreven waardoor het product helaas wat later werd geleverd.
Verder een normaal bestel proces.
AlgemeenAlles ging goed tot 1 of ander manier na mijn bestelling een ander kast zichtbaar was.
Klantenserviceik werd uit eindelijk wel geholpen en kan de pc wel terug sturen.
AlgemeenBestellen bij Paradigit ging erg eenvoudig. Ze hadden tijdens Black Friday een mooie deal op een MSI oled monitor, dus die had ik besteld. Hiermee kwam ik ook in aanmerking om kans te maken op een 'Black Box' giveaway waar ik natuurlijk meteen aan mee heb gedaan. In het winkelmandje kon ik eenvoudig betalen met iDeal en kreeg ik wat bevestigings emails over de bestelling. Een dag later kwam uiteraard mijn nieuwe monitor al aan keurig naar verwachte tijd.
VerzendingMijn bestelling kwam precies op tijd. Hij zou tussen 17.30 en 20.30 aankomen. Dit werd mooi 20.00. Verpakking zag er goed uit. Geen beschadigingen. Overigens was het uitpakken en klaarzetten van de monitor ook erg duidelijk en eenvoudig.
AlgemeenVerreweg de beste deal op de laptop die ik zocht; snel bezorgd en verder geen problemen met de winkel.
VerzendingPrima op tijd geleverd; er werd ook duidelijk aangegeven wanneer het product op voorhand zou worden verzonden en de volgende dag was het in huis.
KlantenserviceMakkelijk te bereiken en heeft de zaken op voorhand goed op orde; goed geregeld allemaal.
AlgemeenSimpel bestellen op een duidelijke website via de tweakers deal die een leuke prijsdaling liet zien. Snel geleverd
VerzendingKeurig verpakt en op tijd geleverd. Verzending was gratis en dat is altijd prettige bijkomstigheid
AlgemeenGeen poespas, makkelijk en helder. Fijne ervaring, ga er wel vaker kijken voor mooie deals!
VerzendingVrijdagavond besteld en zaterdagmiddag in ontvangst mogen nemen. Super happy mee!
KlantenserviceIk heb nog geen ervaring met klantenesrvice gehad omdat ik het niet nodig heb gehad tot nu toe.