Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenProduct was uiteindelijk wat later voorradig dan aangekondigd. Daardoor pas na het weekend geleverd, dus dat was jammer.
VerzendingProduct werd keurig geleverd door DHL. Niets op aan te merken.
AlgemeenIk bestelde op zondagavond een DELL Universal Dock - UD22. Website is prima. Pakketje was goed verpakt. Bezorging met handtekening op dinsdagavond, dus een dagje te laat. Het geleverde product werkt naar behoren.
VerzendingLevering was iets vertraagd: de levering zou de volgende dag zijn, en ik had ook een bezorgingsbevestiging gekregen van DHL, maar op het laatste moment werd die geannuleerd. Bezorging kwam in plaats daarvan dinsdagavond. Voor mij was dit uiteindelijk geen probleem.
AlgemeenHet hele bestel proces duurde maar 2 minuten. Het gewenste product was gemakkelijk te vinden en scherp geprijst. Gemakkelijk betaald via iDeal
VerzendingDe levering was super snel. Goed verpakt. De kartonnen doos kon ik goed her gebruiken om iets anders te versturen.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen en product had laagste prijs in tweakers pricewatch.
Dikke prima.
Tijdige verzending en levering, goed verpakt, wat meer wil een mens hebben.
AlgemeenSnelle levering van een IP camera (Foscam R4M) tegen een zeer goede prijs. De website geeft ook de juiste gegevens (ook die de fabrikant en Tweakers geeft).
VerzendingDe verpakking was prima, wel in een iets te grote doos waardoor er meer papier afval is. Dit zou minder kunnen.
AlgemeenHeb gebeld voor same-day delivery vragen & advies voor het product. Beide gekregen, ze konden me goed te woord staan, en het was inderdaad dezelfde avond nog bij mij thuis! Wel fijn als je CPU koeler ermee ophoudt! Ik typ dit nu een dag later van mijn weer werkende pc Bij andere winkels kon dit niet, dus ik kan paradigit ten zeerste aanraden!
Dezelfde avond nog bezorgd, wat in dit geval erg fijn was ivm werking pc.
KlantenserviceGebeld met vragen en goed te woord gestaan (ze wisten waar ik het over had).
AlgemeenWij hebben een Artemis gaming pc besteld, de zending is nu al 4x geannuleerd, 4x kreeg ik een andere reden opgegeven.
Er stond vandaag voor 11:30 besteld morgen in huis.
1ste reden : we hebben niet gezegd dat het de volgende dag zou zijn.
2de reden : de onderdelen zijn niet geleverd
3de reden : Er is iets fout gegaan tijden het testen bij het bedrijf die het assembleert
4de reden : Ja het is heel erg druk bij ONS op de assemblage afdeling en we weten niet de nieuwe lever datum. Elke keer verschoof de datum bij het artikel eerst zou het de 24 ste augustus zijn toen zou hij 27 augustus geleverd worden daarna zou hij 6 september geleverd worden en nu is de datum onbekend , weet zeker dat er maandag staat verwacht 13 september en waarschijnlijk zal er bij staan voor 23:30 besteld morgen in huis.
Het kan gebeuren dat je later bent, maar wees open en eerlijk naar je klant toe! Ik heb mijn zoon nu voor de 4de keer moeten teleurstellen ik vind dit allemaal erg vervelend voor mij en mijn zoon. Ik vind Paradigit ook totaal geen betrouwbare leverancier, ze komen niet met een alternatief in dezelfde prijs range . Het enig wat ze doen is moedwillig zoveel mogelijk bestellingen binnen harken, terwijl de assemblage afdeling het niet aan kan. Dat noem ik klantje belazeren , zorg dan eerst dat de bestellingen die je hebt, dan ook daadwerkelijk geleverd worden . De klant is bij Paradigit geen koning! Je wordt continue voorgelogen, wees eerlijk en dan zul je zien dat een klant meer accepteert dan gedacht! Het is dat mijn zoon deze pc perse wil, ik had de bestelling nu geannuleerd als het aan mij gelegen had.
Er worden steeds andere redenen als oorzaak
Opgegeven ! Ik vind de servicedesk niet vriendelijk!
AlgemeenIk had geen problemen met de betaling; ik gebruikte PayPal en alles verliep vlekkeloos, precies zoals het hoort.
VerzendingDit is mijn tweede bestelling bij Paradigit; mijn eerste was een paar weken geleden. Ik bestelde een voeding voor de beste prijs op de markt en deze werd al de volgende dag geleverd. Gisteren heb ik een ASUS RTX 4070ti Super besteld met korting, opnieuw voor de beste prijs online. Vandaag, nog voor 14:00 uur, werd het netjes verpakt geleverd. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met Paradigit.
KlantenserviceIk hoefde geen contact op te nemen met de klantenservice.
AlgemeenProduct was goed te vinden. Bestel en betaal proces prima. Volgende dag pakket al ontvangen.
VerzendingPakket werd de volgende dag in de middag gebracht door de pakketdienst.
AlgemeenFijne aan deze zaak dat ze zowel fysiek als online actief zijn en dat nog met marktconforme prijzen. Ik heb een PSU besteld bij Paradiget, deze bevalt naar behoren.
Ga zo door.
Verzending ging soepel, kon een uitgestelde verzenddatum kiezen, zodat ik zeker wist dat ik thuis aanwezig was. Volgens mij is retourneren gratis, maar dat is niet nodig.
KlantenserviceSnelle levering, goed per mail op de hoogte gehouden. Ben blij met Paradiget.
AlgemeenZoals altijd bij Paradigit product besteld voor een goede prijs en supersnel verzonden. Inmiddels ook al een paar maal contact moeten opnemen met de klantenservice en problemen werden altijd snel, vakkundig en naar tevredenheid opgelost. Prima webshop waar je gerust zaken mee kunt doen!!
VerzendingTsja, altijd perfect verpakt en de volgende dag ontvangen. Niks op aan te merken.
KlantenserviceHiervoor al toegelicht, klantenservice is van een hoog niveau en op allerlei manieren prima bereikbaar. Reactiesnelheid is zeer goed te noemen.
AlgemeenGoeie prijs en degelijke website. Ook heb je duidelijke opties bij het verzenden (inc afleveren bij een pakket centrum, daar ben ik wel fan van)
VerzendingBezorging was snel en goed verpakt met voldoende beschermingsmateriaal, geen problemen gehad
AlgemeenIk kwam via tweakers bij deze website om een SSD kaart te kopen en was eerst beetje sceptisch vanwege de weinige reviews. Ook zag ik op de website een plaatje van een SSD kaart van 250gb, terwijl het artikel van 1 TB was. Uiteindelijk toch gedaan, en gelukkig is dit goed gegaan en heb ik de SSD van 1 TB besteld en gekregen. Voor de rest weinig aan te merken, hij was er de dag er na al. Al vond ik het wel een beetje slordig dat het plaatje niet overheen kwam.
VerzendingLevering was zoals vermeld op de website de dag erna.
AlgemeenOverzichtelijke webshop met duidelijke specificaties van de producten. Duidelijke prijs. Lijkt niet altijd de goedkoopste, maar voor wat ik zocht was het denk ik wel de meest betrouwbare webshop. Snel bestelproces waarbij ik kon afrekenen als gast. Een account was eens niet nodig, een welkome mogelijkheid!
VerzendingSnel, volgende dag in huis. Maken gebruik van een partner voor same-day delivery.
AlgemeenOverzichtelijke en zeer duidelijke website. Makkelijk bestellen en betalen als gast of met een account.
VerzendingSavonds besteld volgende avond in huis, niets op aan te merken!
AlgemeenZondagavond een harde schijf besteld, werd maandagavond al geleverd.
Snelle verzending, goede service. Werd alleen niet gemeld dat het om een avondzending ging, kreeg ik de net voor de maandagmiddag te horen, maar dit ligt eerder bij dhl.
Snel geleverd, goede bescherming om product heen, doos goed opgevuld om schuiven tegen te gaan.
AlgemeenGisteren laptop besteld, vandaag geleverd. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal prima uit en voldoet alles aan de verwachtingen
VerzendingKeurig geïnformeerd over de bezorgtijd vooraf via mail en bezorging binnen 1 dag
AlgemeenOp zaterdag 10 augustus verkeerde bestelling geplaatst. Binnen 2 uur customer service desk gebeld(088-0450550) Bestelling was nog in status "Wordt verwerkt", Medewerker wist niet hoe of kon de bestelling niet annuleren. Zou dit doorsturen naar een andere afdeling.
En ja hoor de volgende werd met bestelling toch aangeboden voor verzending.
Maandag 11:05 customer service desk gebeld. Sorry/advies maar de optie nu is pakket weigeren bij bezorging zodat deze retour gaat.
Zie korte toelichting. Op de site staat dat je alleen kan annuleren via 088-04505550.
Goedemiddag Majomaal,
Bedankt voor je bericht en je feedback.
Wij zouden graag met je meekijken en na willen gaan of we je nog ergens mee kunnen helpen.
Ik zal je zo dan ook een privé bericht sturen in de hoop dat we nog iets voor je kunnen doen.
Onze excuses voor het ongemak.
Dave
Team Paradigit.
AlgemeenOm te beginnen, ik koos niet specifiek voor Paradigit. Ik zocht vooraleerst naar een externe harddisk voor backups via Tweakers, en ook nog een usb stick, en kwam bij Paradigit terecht voor een Western Digital. De specifieke HD van 4TB had een goede prijs, en zou de dag erna al bezirgd worden, wat ik net even nodig had.
En voila, de dag erna kreeg ik de externe HD en de usb stick inderdaad al geleverd.
Daar kan ik helemaal niets op aanmerken!
Ik werd per email op de hoogte gehouden van wanneer de levering zou zijn. Van grofweg naar een meer specifiek tijdsinterval.
Welke laatste zowaar klopte met de aflevering.
AlgemeenDe eerste die adverteerde met vandaag brsteld morgen in huis. Fantastisch geregeld. Prijs verhouding is top. Als ik iets nodig heb kijk ik eerst hier.
VerzendingVolgende dag ontvangen via DHL kon il goed traceren wat de levertijd ongeveer zou zijn.