Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Meerdere bestellingen geplaats naar aanleiding van diverse aanbiedingen over meerdere dagen. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat er wel en niet klopt van de informatie die ik kreeg via de mail of op de website. Het is wel duidelijk dat hier dingen goed misgaan. Dat is echt geen goed begin.

Late verzending zonder reden waarom dat zo is?
Zou via externe partners komen, prima maar info daarover klopt ook niet helemaal.

De gegeven informatie blijkt niet te kloppen, komt erg laat in het koop proces naar voren maar heeft wel aanzienlijke gevolgen voor de afhandeling. Meerdere dagen vertraging tussen opvolgende emails is hier blijkbaar de standaard. Zelfs maxict en Sicomputers doen dat beter.

Vrijdag besteld, zondag eerste pakket binnen dinsdag 2de, maar nog geen laptop. Hierover gebeld en werd gezegd dat deze ook onderweg was. Goed te woord gestaan bij de klanten service.

Jammer dat de producten overal vandaan kwamen had makkelijk in 1 doos gepast. Verder was alles goed verpakt en netjes geleverd.

Prima levering alleen 3 verschillende pakketten op verschillende dagen kan beter. En wat woorden voor de aanvulling..

Super goed te woord gestaan en geholpen met mijn vraag waar me pakketje zich bevond.

Duidelijke afbeeldingen en uitleg over het product. Goed overzicht modellen. Goede service ook op locatie (Winkel)

Vrijdag besteld en maandag geleverd met een duidelijk tijdpad. MAAR niet duidelijk was dat er in het weekend niet wordt geleverd en was dus in de veronderstelling mijn bestelling zaterdag te ontvangen. Dit wedt ook aangegeven. Tevens stond de door op zijn kop bij aflevering. Moet hem nog installeren

Ik neem aan dat ik nog een reactie krijg op wat er geschreven is op de site van Paradigit

Via Tweakers vond ik de laptop bij Paradigit. Het bestellen op de Paradigit website was eenvoudig.

Paradigit leverde de laptop, zoals toegezegd, de volgende dag.
De laptop was door de fabrikant al goed verpakt, daar zat ter bescherming nog een extra doos omheen. Niets op aan te merken!

Enige reden dat ik bij hen bestelde was dat het een aantal euro's goedkoper was dan amazon (waarvan ik prime heb) en ze toch vermelden dat het de dag erna geleverd wordt. Dit is echter totaal niet correct zoals in vele andere reviews hier beschreven.

Het werd besteld op donderdag 29 juni en nog steeds niet ontvangen. Wat ik er wel bij moet vermelden is dat de sorteercentra van bpost staken. Dat wisten ze mij direct te vertellen wanneer ik hen contacteerde dus in plaats van dit te vermelden op hun website, laten ze het gewoon begaan. Ik zou zeker en vast in dat geval daar niet besteld hebben en wel die paar euro meer betaald hebben.

Dit is enkel met oog op winst en niet richting klanten. Bijgevolg zal ik hier zeker niet meer bestellen...

Stond eerst vast bij DHL om dan vast te staan bij Bpost. Waardeloze verzending. Elke webshop doet beter dan dit. Nog steeds niet ontvangen.

zogezegd via chat beschikbaar maar eenmaal erop geklikt "kunnen ze men vraag niet beantwoorden" en moet ik een mail sturen. Dan maar gebeld om te horen dat de post staakt dus konden ze vooraf vermelden.

Onduidelijk dat ze ook via partners verzenden. Verzendstatus van verzending via partners is niet in te zien op hun site en er word in je account ook niet over gecommuniceerd. Erg onduidelijk.

Bestelling maar gedeeltelijk ontvangen. Nog steeds geen reactie van Paradigit over het resterende artikel. De bestelling staat al op voldaan (wat dus niet het geval is). Het artikel is inmiddels al een dag te laat zonder communicatie van paradigit over wanneer ik het kan verwachten of een plek waar ik dit kan inzien.

Ik vond makkelijk en snel wat ik zocht. De bestelling geplaatst en de volgende dag in huis, super!
Het product was ook nog eens afgeprijsd.

De bestelling geplaatst en de volgende dag in huis, super! Ik werd op de hoogte gehouden wanneer de bestelling werd gebracht.

Snel te woord gestaan bij een vraag. Ook uitleg wat ik kan doen om mijn vraag te beantwoorden.

Over de website en handeling niet veel op aan te merken. Dit is een vrij standaard process tegenwoordig.

Product per se bij Paradigit besteld op 26 mei omdat het de volgende werkdag bezorgd zou worden. Vanwege pinksteren op 29 mei had ik niks op die dag verwacht... echter was woensdag 31 mei het pakketje pas aangekomen bij DHL en 1 juni bezorgd.

Als je uit gaat van de andere reviews is het vrij duidelijk dat er iets niet goed zit met hun pakketverzending zaken.

Mijn dell desktop ging niet of met moeite aan.

Product kon zo terug gestuurd worden en ik kon een ander model uitzoeken.

Dus super service!

De prijs is vooraf duidelijk, en de kwaliteit van het product of de bezorgdienst kan je Paradigit niet aanrekenen. Het enige wat Paradigit dus maar hoeft te doen is de juiste bezorgtijd communiceren....

Toen ik 24 mei het product bestelde stond er op de website èn in de mail dat het 25 mei geleverd zou worden. Inmiddels staat er:
"Leveringswijze: Direct verzonden vanuit partner
Verwachte verzending op 29-05-2023."
Dus in plaats van 1 dag duurt levering minimaal 6 dagen.

Paradigit, je had maar één taak....

Nooit meer hier bestellen voor mij. Wordt niet over de status van je bestelling geüpdate, terwijl het product niet meer leverbaar blijkt

Beoogde leverdatum een maand later dan de besteldatum. Inmiddels verder dan deze datum nog niets verzonden. Ga ik kijken naar het product op hun website staat er niet meer leverbaar. Geen informatie ontvangen, niks over mijn bestelling. Gelijk de bestelling geannuleerd, zo ga je toch niet met klanten om ze in het duister laten. Ook irritant dat je gepushed wordt een account aan te maken om de bestelling te kunnen volgen

Hoi Jirak,
Vervelend om te lezen dat je niet op de hoogte werd gehouden van statuswijzigingen. We zouden in dit geval heel graag met je meekijken als je hier interesse in hebt. Mochten we je ergens mee kunnen helpen horen wij dit natuurlijk heel graag. Schroom dan ook niet om ons een email te sturen.
We zien het bericht graag tegemoet mochten we je kunnen ondersteunen!
Groet, Rob

Onvoorstelbare Behandeling van de Laptop alsook van de verangende Laptop
Ik raad deze winkel zeker aan

Ook de verzending verliep zeer goed zowel de retourzending vanLaptop als ook de vervangende Laptop

Ook de klantenservice was in een woord geweldig en werd snel en correct geweldig geholpen

2x keer moederbord bij deze verkoper besteld, met tussenpoos van 2 maanden. Zoals vaker gemeld in de reviews, komen ze niet de vermelde bezorgtijd na. Producten waren wel in orde bij levering.

Op de site stond bij beide producten vermeld 'voor 23:30 besteld, morgen in huis'. Die afspraak kwam de verkoper bij twee verschillende pakketjes niet na. Na contact met klantenservice werden de bestellingen meestal 3-5 werkdagen na bestelling pas geleverd. Mijn inziens moeten ze geen beloftes doen die ze niet kunnen waarmaken, danwel hun pakketverzending op orde krijgen, want bij herhaling was het een rommeltje, in tegenstelling tot andere verkopers waar ik tegelijkertijd andere onderdelen had besteld.

Monitor besteld op 2 mei om 10:47, website gaf het volgende aan:
Dit product is op voorraad bij een van onze partners en wordt rechtstreeks vanuit de partner naar u verzonden. Als u het product op werkdagen voor 16:30 uur besteld, ontvangt u het doorgaans de volgende werkdag.

Product is nog niet verzonden en de website heeft nog steeds dezeflde melding op de product pagina. Bij de bestel status staat inmiddels dat verzending pas verwacht wordt op 4 mei.

Uiteindelijk is het product toch de volgende dag bezorgd, zonder een bericht of track & trace. Gelukkig zelf in ontvangst kunnen nemen, anders is het maar raden waar het is gebleven.

Product is in originele doos verzonden, kwam in goede staat aan. Een extra doos ter bescherming zou beter zijn geweest.

In de zoektocht naar een track & trace een reply gegeven op de factuur e-mail. Positief dat dit kan, beter dan de gemiddelde no-reply afzender. Binnen een dag antwoord met de uiteindelijke track & trace.

De bestelling plaatsen is niets bijzonders op aan te merken. Enkel dat ze constant sturen op een account aanmaken is vervelend, ze wekken de illusie dat je enkel een track and trace kunt ontvangen met een account. Ik weet nu niet of dit ook het geval is aangezien er nooit een track and trace is geweest, niet in de mail noch in mijn account op paradigit.

Ik heb het product pas na een week ontvangen, ondanks dat dezelfde dag verzenden werd beloofd. Tussentijds heb ik de productpagina in de gaten gehouden. Direct na bestellen schoot de verwachte levertijd op dit product naar 3 werkdagen. De volgende dag werd op de productpagina echter weer beloofd dat het product de dag na bestellen ontvangen zou worden. Dit terwijl ik ondertussen nog 5 dagen moest wachten op mijn product.

Verder geen terugkoppeling gehad dat ik een week op mijn product moet wachten. Noem me verwend, maar dat is echt niet van deze tijd. Verder geen track and trace ontvangen omdat het product door een partner wordt geleverd. Ik heb uiteindelijk door zelf contact op te nemen met de klantenservice moeten horen dat het product vandaag geleverd zal worden.

Lang zoeken naar een telefoonnummer. De lijn staat daarnaast vanaf 11.00 pas open. De persoon aan de lijn kon me wel goed helpen

Ruime keuze op een duidelijke website. Bestelproces was soepel, betaling gemakkelijk en levering conform afspraak.

Vanwege een goede recensie op tweakers.net een laptop besteld bj Paradigit. Volgens Paradigit is deze geleverd, maar ik heb niets ontvangen. 5 weken met Paradigit gebeld en gemaild. Hun eindconclusie: er is getekend voor ontvangst (maar niet door mij, ik vermoed dat de chauffeur zelf heeft getekend), dus wij kunnen niets meer voor u betekenen. Niets ontvangen, geld kwijt. Nu maar mijn rechtsbijstand er op gezet.
Reactie van Paradigit: ...Tenzij de handtekening in de zending een streep of bijvoorbeeld een huisnummer is kunnen wij de ontvangst betwisten...
Raar, als de chauffeur zelf een krabbel zet zonder het pakket te overhandigen wordt dat gezien als afgeleverd. Ben ik het uiteraard niet mee eens. Moet hiervoor helaas andere kanalen (rechtsbijstand) inschakelen. Zeer teleurstellend en zeer onterecht.

Beste R. van Oort,

Vervelend om te lezen dat het pakket niet zou zijn geleverd, ondanks dat de tracking aangeeft dat dit wel het geval zou moeten zijn.
Ik heb de case zojuist nog nagelezen en ik zie dat, zoals mijn collega in de berichten ook meermaals heeft aangegeven is er een specifieke handtekening gezet voor ontvangst.
Tenzij de handtekening in de zending een streep of bijvoorbeeld een huisnummer is kunnen wij de ontvangst betwisten. In dit geval is er een daadwerkelijke handtekening geplaatst voor ontvangst, heeft de chauffeur waardoor wij de levering niet kunnen betwisten bij DHL. DHL heeft meerdere onderzoeken uitgevoerd welke allemaal uitwezen dat de zending geleverd is. Om die reden kunnen wij, zoals mijn collega ook al aangaf, geen verdere onderzoeken meer starten en is het ook niet mogelijk om het geld terug te storten.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben horen wij dit natuurlijk graag, u kunt in dat geval een nieuw ticket aanmaken of reageren op het ticket waarin u het laatste bericht heeft ontvangen.

Rob
Team Paradigit

Ik bestel op 14-02-2023 een moederbord via Tweakers-link laagste prijs bij Paradigit. Die heb je dan in 1 of 2 dagen thuis.

De volgende dag zie ik een mail van Paradigit: artikel momenteel niet op voorraad. Dus ik moet gaan bellen....

Het bleek dus mogelijk om iets te bestellen wat helemaal niet op voorraad was. Er stond niets vermeld over wèl op voorraad of nìet op voorraad.

En... er rolde wel verzendcode VOR23017837 uit het systeem.

Een bedrijf wat ICT-hardware verkoopt en haar eigen voorraadbeheerssysteem niet op orde heeft, scoort bij mij niet hoog, als ICT-prof.

Helaas weet ik de naam van de betrokken medewerker niet meer, deze man was ogenblikkelijk bereid de aankoop te ontbinden. Hij verdient gewoon 5 sterren. Natuurlijk duurt het dan wel een paar dagen voor je je geld terughebt.

Dit laatste is voor mij niet zo'n acuut probleem. Er zullen echter genoeg klanten zijn die het wel degelijk eerst in hun handen moeten hebben voor ze elders kunnen bestellen.
Dat is geen reclame, en leidt tot ontevreden klanten.
Er was namelijk ook nog eens geen uitzicht op wanneer een nieuwe zending zou arriveren. Wat het gezichtsverlies voor Paradigit nòg groter maakt.

Want er is in wezen lucht verkocht.

Een product besteld en betaald. Na een week kwam het bericht dat het product niet leverbaar is en ook niet meer geleverd zal worden. Het product stond nog gewoon op de site, voor een hogere prijs.
Alle alternatieve producten waren duurder, waar ik zelf het verschil bij moest leggen.
Service kennen ze niet.

Eén ster is eigenlijk te veel. Moet zelf constant contact zoeken terwijl zij het product niet kunnen leveren en mijn geld hebben, ze leveren totaal geen initiatief om de eigen fout goed te maken. Ze bieden geen oplossingen en denken niet mee.
Het duurt elke keer minimaal 2 uur voordat ik een antwoord terug kreeg op mijn berichten. In totaal 3 dagen bezig geweest om uiteindelijk mijn geld terug te krijgen.

Beste Werff,

Vervelend om te lezen dat je bestelde product niet meer leverbaar was.
Op dit moment is het drukker dan verwacht waardoor het voor kan komen dat het langer duurt voordat je een reactie ontvangt.
Wij proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan.

Als ik je bericht goed begrijp heb je inmiddels het geld terug ontvangen, dit duurt gemiddeld 3-5 werkdagen voordat dit verwerkt is, in dat geval valt dat nog binnen de termijn.

Verder zouden we je een hele fijne dag willen wensen, mocht je in de toekomst verder nog vragen hebben horen wij dit natuurlijk graag.

Rob
Team Paradigit

Website is duidelijk en overzichtelijk, makkelijk zoeken en filteren, prijs is prima, alleen de belofte voor zo laat besteld, morgen geleverd is helaas niet correct, had beter naar een fysieke winkel kunnen rijden (laptop direct nodig)

Wanneer je op je website zet: voor zo laat besteld, morgen in huis, en je besteld hem 5 uur voor die tijd, moet je hem niet een dag later versturen.

Netjes te woord gestaan, echter geen directe oplossing van het probleem (korting op volgende bestelling oid)

Scorekaart voor Paradigit