Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenFijne aan deze zaak dat ze zowel fysiek als online actief zijn en dat nog met marktconforme prijzen. Ik heb een PSU besteld bij Paradiget, deze bevalt naar behoren.
Ga zo door.
Verzending ging soepel, kon een uitgestelde verzenddatum kiezen, zodat ik zeker wist dat ik thuis aanwezig was. Volgens mij is retourneren gratis, maar dat is niet nodig.
KlantenserviceSnelle levering, goed per mail op de hoogte gehouden. Ben blij met Paradiget.
AlgemeenZoals altijd bij Paradigit product besteld voor een goede prijs en supersnel verzonden. Inmiddels ook al een paar maal contact moeten opnemen met de klantenservice en problemen werden altijd snel, vakkundig en naar tevredenheid opgelost. Prima webshop waar je gerust zaken mee kunt doen!!
VerzendingTsja, altijd perfect verpakt en de volgende dag ontvangen. Niks op aan te merken.
KlantenserviceHiervoor al toegelicht, klantenservice is van een hoog niveau en op allerlei manieren prima bereikbaar. Reactiesnelheid is zeer goed te noemen.
AlgemeenGoeie prijs en degelijke website. Ook heb je duidelijke opties bij het verzenden (inc afleveren bij een pakket centrum, daar ben ik wel fan van)
VerzendingBezorging was snel en goed verpakt met voldoende beschermingsmateriaal, geen problemen gehad
AlgemeenIk kwam via tweakers bij deze website om een SSD kaart te kopen en was eerst beetje sceptisch vanwege de weinige reviews. Ook zag ik op de website een plaatje van een SSD kaart van 250gb, terwijl het artikel van 1 TB was. Uiteindelijk toch gedaan, en gelukkig is dit goed gegaan en heb ik de SSD van 1 TB besteld en gekregen. Voor de rest weinig aan te merken, hij was er de dag er na al. Al vond ik het wel een beetje slordig dat het plaatje niet overheen kwam.
VerzendingLevering was zoals vermeld op de website de dag erna.
AlgemeenOverzichtelijke webshop met duidelijke specificaties van de producten. Duidelijke prijs. Lijkt niet altijd de goedkoopste, maar voor wat ik zocht was het denk ik wel de meest betrouwbare webshop. Snel bestelproces waarbij ik kon afrekenen als gast. Een account was eens niet nodig, een welkome mogelijkheid!
VerzendingSnel, volgende dag in huis. Maken gebruik van een partner voor same-day delivery.
AlgemeenOverzichtelijke en zeer duidelijke website. Makkelijk bestellen en betalen als gast of met een account.
VerzendingSavonds besteld volgende avond in huis, niets op aan te merken!
AlgemeenZondagavond een harde schijf besteld, werd maandagavond al geleverd.
Snelle verzending, goede service. Werd alleen niet gemeld dat het om een avondzending ging, kreeg ik de net voor de maandagmiddag te horen, maar dit ligt eerder bij dhl.
Snel geleverd, goede bescherming om product heen, doos goed opgevuld om schuiven tegen te gaan.
AlgemeenGisteren laptop besteld, vandaag geleverd. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal prima uit en voldoet alles aan de verwachtingen
VerzendingKeurig geïnformeerd over de bezorgtijd vooraf via mail en bezorging binnen 1 dag
AlgemeenOp zaterdag 10 augustus verkeerde bestelling geplaatst. Binnen 2 uur customer service desk gebeld(088-0450550) Bestelling was nog in status "Wordt verwerkt", Medewerker wist niet hoe of kon de bestelling niet annuleren. Zou dit doorsturen naar een andere afdeling.
En ja hoor de volgende werd met bestelling toch aangeboden voor verzending.
Maandag 11:05 customer service desk gebeld. Sorry/advies maar de optie nu is pakket weigeren bij bezorging zodat deze retour gaat.
Zie korte toelichting. Op de site staat dat je alleen kan annuleren via 088-04505550.
Goedemiddag Majomaal,
Bedankt voor je bericht en je feedback.
Wij zouden graag met je meekijken en na willen gaan of we je nog ergens mee kunnen helpen.
Ik zal je zo dan ook een privé bericht sturen in de hoop dat we nog iets voor je kunnen doen.
Onze excuses voor het ongemak.
Dave
Team Paradigit.
AlgemeenOm te beginnen, ik koos niet specifiek voor Paradigit. Ik zocht vooraleerst naar een externe harddisk voor backups via Tweakers, en ook nog een usb stick, en kwam bij Paradigit terecht voor een Western Digital. De specifieke HD van 4TB had een goede prijs, en zou de dag erna al bezirgd worden, wat ik net even nodig had.
En voila, de dag erna kreeg ik de externe HD en de usb stick inderdaad al geleverd.
Daar kan ik helemaal niets op aanmerken!
Ik werd per email op de hoogte gehouden van wanneer de levering zou zijn. Van grofweg naar een meer specifiek tijdsinterval.
Welke laatste zowaar klopte met de aflevering.
AlgemeenDe eerste die adverteerde met vandaag brsteld morgen in huis. Fantastisch geregeld. Prijs verhouding is top. Als ik iets nodig heb kijk ik eerst hier.
VerzendingVolgende dag ontvangen via DHL kon il goed traceren wat de levertijd ongeveer zou zijn.
AlgemeenBestelling plaatsen ging prima, de klantenservice is echter een stuk minder. Heb voor een enkele bestelling meerdere malen de klantenservice moeten benaderen om te vragen hoe het ervoor stond.
VerzendingProduct is snel verstuurd en prima verpakt, conform verwachting. Weinig op aan te merken.
KlantenserviceNet buiten de afkoelperiode was mijn outlet product kapot gegaan (DoA, kwam er later achter). Na het product terug gestuurd te hebben onder garantie is een "swap succesvol ingezet" maar echter nooit verstuurd.
Na 2 weken wachten gebeld en aangegeven dat ik liever een ontbinding van het koopcontract heb aangezien het product niet langer nodig is, wat ook toegezegd is. Een week daarna stond het geld weer op mijn rekening.
Het is jammer dat dit proces niet soepeler is gegaan en wat sneller verlopen is.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling, inclusief de afronding daarvan verloopt 'gewoon' soepel. Precies wat ik ervan mag verwachten, vind ik altijd wel zo prettig. Na betaling ontving ik snel een bevestiging, waar andere webshops nog wel eens mijn spambox willen gebruiken of langer blijven wachten.
Meer vraag ik niet, dus een uitstekende ervaring!
Levering was volgens beloofde levertermijn, dus dat was perfect. Track-en-trace werd netjes verstuurd, waardoor het volgen van mijn pakket mogelijk werd gemaakt.
Nogmaals: meer vraag ik niet, dus opnieuw uitstekende service.
Algemeenik had niks te klagen, de cominucatie was snel en duidelijk. wel jammer dat mijn bestelling werd opgesplitst over 2 verschillende bezorgservices vandaar 4 inplaats van 5 sterren
AlgemeenHet bestel proces verliep volgens verwachting. Ik heb eerst het product opgezocht op Tweakers. Er waren verder geen bijzonderheden.
VerzendingIk heb het gisteren besteld en het is vandaag bezorgd.
AlgemeenBij Paradigit wat hardware besteld. Makkelijk te vinden op hun site. Bestellen en betalen was eenvoudig. Super snelle afhandeling en nette bezorging. Binnen de gestelde tijd en netjes verpakt.
VerzendingSuper snelle afhandeling en nette bezorging. Binnen de gestelde tijd en netjes verpakt. Track & Trace werkte goed.
AlgemeenMoederbord besteld avond van te voren, ochtend erop netjes binnen via DHL. Bestellen ging makkelijk.
Prijs van dit moederbord was prima, maar prijzen van andere producten die ik nodig had waren wel een stukje duurder dan de concurrentie (130 vs 110eu voor een r5 5600, 80 vs 70eu voor een SN580), dus die heb ik bij de concurrent besteld.
Prima verpakt, snel geleverd, via DHL duidelijke communicatie en indicatie levertijd.
AlgemeenBestellen ging soepel, betaling ook. Prijs kwam overeen met tweakers en informatie mbt levertijd e.d. ook.
VerzendingLevering was op tijd, product goed verpakt en goed geïnformeerd over de verzending.
AlgemeenBestelling was zeer simpel, echter wordt er met bepaalde zaken geschermd die later opties blijken te zijn (levering dezelfde dag)
VerzendingDHL is een prima dienst, echter zoals bij alle bezorgers is de track and trace ronduit slecht
KlantenserviceVia telefoon meteen antwoord op mijn vragen, via chat (email) een wachttijd
AlgemeenSuper snelle verzending, scherpe prijzen en makkelijk de website te navigeren en op te bestellen.
VerzendingHad snel een monitor nodig als verjaardagscadeau. Besteld om 23:00 en alsnog volgende dag binnen gekregen. Super snel dus en op tijd voor de verjaardag