Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk koop regelmatig producten bij Paradigit.
Het is handig dat je via internet kan bestellen en kan afhalen bij de winkel en dat er een servicebalie is in geval van problemen met het product.
Het assortiment is er iets beperkter dan een webshop maar de prijzen zijn prima.
Bij het aanschaffen van een laptop heb ik in de winkel eerlijk advies gekregen.
Een keer na ruim een jaar een probleem gehad met een laptop die ik daar had gekocht. De medewerker heeft de laptop kort onderzocht en me daarna uitgelegd dat ik beter zelf contact op kon nemen met de fabrikant voor de garantie afhandeling omdat dat sneller gaat dan dat zij hem sturen.
Vond het wat vreemd advies maar als ik de laptop daarmee weer sneller terug kreeg was dat wel verklaarbaar.
Ik wilde mijn nieuwe laptop graag de volgende dag in huis hebben, dus ik was blij met de voor 23:00 besteld volgende dag in huis belofte bij het product. De volgende dag bleek de order echter nog niet verzonden te zijn. Klantenservice gebeld: Een botte jonge man verteld me keer op keer dat dat niet hun probleem is, externe leverancier, kan een keer fou gaan enz. hij bied geen oplossing. Ik moet inmiddels wel echt een nieuwe laptop (Ik kan zonder niet werken en heb een presentatie de volgende dag) dus ik vraag of ik met bijbetaling een andere kan krijgen, dat kan niet. Zowel in de winkel bij pinnen en een model dat op voorraad is mee nemen als bij storten en er een per post krijgen is niet mogelijk. Ik kan wel mijn order annuleren en een nieuwe bestellen, maar dan betaal ik dus dubbel.
Zoals gezegd, ik heb een laptop nodig en ze hebben een alternatief dat redelijk geprijsd en op voorraad is, dus ik bestel er een. Met de excuses van de inmiddels wat vriendelijker geworden medewerker en een halve vrije dag opgenomen om het paketje aan te nemen moet het nu toch goed komen.
Niet dus, de volgende dag bleek opnieuw dat de laptop niet geleverd zou worden (klantenservice gebeld, zelfde verhaal: externe leverancier bla bla bla, 3+ op voorraad betekend niet per se bij ons op voorraad enz enz.).
Hierop stel ik voor dat ze hun belofte nakomen en de laptop per koerier van die leverancier die er nog 3+ heeft vandaag naar me toe laat komen, maar dat wordt weg gelachen: dat kunnen we toch niet doen meneer, niemand in onze organisatie mag dat, wat denkt u wel niet.
kortom: ik koop niet meer bij Paradiget, ik kwam er juist omdat een 'echte winkel' me qua klatenservice makkelijk leek, maar daar laten ze juist steken vallen. Ik krijg nog bijna 2000 euro van ze en heb geen laptop ontvangen.
Zie boven, er wordt belooft te leveren, maar dat doen ze niet.
KlantenserviceLeveringsproblemen kan ik me voorstellen, maar ze hebben zowel op de website als telefonisch aangegeven dat ze zouden leveren en het op voorraad hebben. Als dat niet zo blijkt te zijn voel ik me bedrogen, dat is gewoon liegen.
VerzendingIk heb op 10-11-2015 een behuizing besteld bij hun. Volgens hun website was de behuizing binnen 3 tot 4 dagen bezorgd, zelfs heb ik een mail gekregen dat het op 14-11-2015 zou worden bezorgd. Vandaag (14-11-2015) heb ik geen behuizing ontvangen. Ik heb gebeld naar de klantenservice, en kreeg een arrogante medewerker van hun aan de telefoon. Ze zat met mij te spotten.
KlantenserviceIk heb op 10-11-2015 een behuizing besteld bij hun. Volgens hun website was de behuizing binnen 3 tot 4 dagen bezorgd, zelfs heb ik een mail gekregen dat het op 14-11-2015 zou worden bezorgd. Vandaag (14-11-2015) heb ik geen behuizing ontvangen. Ik heb gebeld naar de klantenservice, en kreeg een arrogante medewerker van hun aan de telefoon. Ze zat met mij te spotten.
Altijd snel bezorgd en snelle verwerking. Er is genoeg keuze en de prijs/kwalitiet verhouding is ook prima.
VerzendingDe klantenservice kan wat uitgebreider, maar is voor zover uitstekend!
de service is goed, het is makkelijk om te bestellen. je hebt het snel in huis
duidelijke website, gemiddelde levertijd, groot aanbod, ervaren, goede klantenservice. Ik ben erg blij via deze website besteld te hebben. Het is zelfs mogelijk je laptop in een winkel te reserveren. in een woord: blij!
Verzendingfijne laptop, mooi, snel, licht, goede opslag
Product ged te vinden. Af laten leveren in de winkel waarbij de service heel erg goed was
KlantenserviceZeer vriendelijke bediening
Vanaf 21.07.14 ben ik al bezig met het aanschaffen van een laptop bij Paradigit. Nu in meer dan 1 jaar tijd 7 laptops gehad. 6 hiervan waren bij aflevering kapot. één hiervan was na een reparatie na 6 maanden van het toutchpad helemaal gesloopt waardoor ik weer een nieuwe krijg. Op heden heb ik nog altijd geen werkende laptop. Dit omdat ik niet altijd direct in de gate n had dat er iets mis was met de laptop waardoor ik hem weer moest opsturen voor reparatie. Het reparatiecentrum heeft geen enkele keer fatsoenlijk werk geleverd. ps. Per laptop moet hij minimaal 3 keer opgestuurd worden en duurt het zo'n 4 tot 6 weken voordat je hem terug hebt. Reken maar uit uw winst.
Wel vind ik het fijn dat ik een leenlaptop gekregen heb voor die tijd.
De site geeft niet altijd aan als je een pakket / product laat bezorgen bij het filiaal om daar op te halen en te betalen.
KlantenserviceZe doen hun best maar mogen zelf niets. Alleen mensen van hogere rang mogen uitspraken doen en fatsoenlijk hulp bieden.
Via tweakers bij Paradigit gekomen. Voor 23:00 besteld en de volgende dag in huis. Super efficient!
VerzendingVia post.nl kon ik het pakket volledig volgen. Afgeleverd tussen de aangegeven aflevertijden.
Telefoon viel erg tegen, enkele uren in gebruik geweest. Ruilen voor een ander toestel kon na veel moeite wel (zakelijk aangekocht) maar dan alleen door hem op te sturen en een week te wachten. Ruilen in de winkel in Amsterdam (incl. aanbieding om de verzendkosten naar het centrale magazijn te vergoeden) was gewoonweg onmogelijk. Heb geen beroep gedaan op rechten (medewerker maakte het gesprek direct vrij juridisch) maar op de service van Paradigit. Die is er blijkbaar gewoonweg niet. Heb elders een S6 gekocht, bij een bedrijf waarvan ik weet dat ze wel service bieden. Wij kopen nooit meer iets bij Paradigit.
VerzendingLevering was snel en professioneel
KlantenserviceMedewerker klantenservice wist mij direct al te vertellen dat we nergens recht op hadden. Dat was geen nieuw nieuws en volstrekt overbodig om direct te melden. Ik deed een beroep op de service, niet op rechten. Service is afwezig.
Mooie overzichtelijke site. veel tips en extra info . alles is gemakkelijk te vinden op de site. goede communicatie, ook na afhandeling van de bestelling.
VerzendingBliksemsnel gratis geleverd (binnen 18 uur) . Top!! Echt een aanrader.
Raspberry pi 2 zonder problemen geleverd! fijne website, met duidelijke omschrijving van het product en de bijbehorende kosten.
Verzendingsnelle service handig met kiala afhaalpunten
Goede service, fijne medewerkers en altijd snelle levering. Misschien is een uitbrijding van het assortiment een idee?
VerzendingSnelle verzending binnen door Post NL.
Prima webshop. Allerlei keuzemogelijkheden voor verzending. De foto bij mijn Lumia 640 was eentje van een XL, maar dat was geen probleem. Die had ik voor die prijs ook wel willen hebben
Nette winkel. Kreeg een couponcode van 5 euro omdat mijn telefoon pas een dag later geleverd kon worden.
Snelle service, snelle bezorging, goede kwaliteit, voldoende keuze mogelijkheden, overzichtelijke website met voldoende informatie over de producten die je zoekt
Doe hier sinds het sluiten van computerland al tijden mijn computer "boodschappen". Fijne winkel met prettige medewerkers.
VerzendingProduct online gereserveerd en vervolgens opgehaald. Geen klachten
Ik schrijf deze review niet n.a.v. 1 klacht.
Na vele vervelende ervaringen van de laatste jaren (vroeger was het allemaal 200% top) is het emmertje nu overgelopen.
Op de site stond een ander (lager) bedrag, dan in de winkel en was niet volledig leverbaar (ondanks ruime vooraad volgens de site) verkoper kwam niet met oplossingen (waren er wel volgens klantanservice!) Nu besteld en, je verwacht het niet, de prijs is aangepast (naar boven) Maar goed 80 km verder een ervaring rijker.
Je kunt de individuele winkels niet meer telefonisch bereiken! Voor zover ze nog open zijn!
Helpdesk is zeer slecht, op een enkeling na, geen verstand van zaken.
Ben bang dat Paradigit niet meer lang zal bestaan, helaas was vroeger een echte topwinkel.
De beloofde link van klantenservice om zonder de verhoging te bestellen is waarschijnlijk zoek geraakt!
Makkelijk om een bestelling te plaatsen, snelle levering, het product werkt uitstekend en het goedkoopste.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Hier eerder een Logitech G10 Keyboard en en Logitech G502 muis gekocht..
VerzendingProducten binnen de gestelde termijn geleverd.
KlantenserviceProduct online besteld via de shop en een dag later kan ik deze ophalen. Product is apart gelegd en kan deze tot 3 dagen ophalen. Heldere communicatie en goede service.
Bestelling op tijd geplaatst, maar werd niet de volgende dag afgeleverd, zoals op de website beloofd werd.
VerzendingOp de site wordt gezegd dat je je bestelling, mits op tijd besteld, de volgende dag in huis hebt. Dat werd niet waargemaakt.
KlantenserviceZou het "matig" willen noemen. Bij reclamatie over de te late bezorging (in strijd met wat op de website genoemd wordt) krijg je een tegemoetkoming van € 10,00 (en dat terwijl je een apparaat van € 900,00 besteld hebt).