Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Bestelling online gereserveerd en kon deze diezelfde dag nog ophalen in de winkel.Meer personeel in de winkel is wel wenselijk omdat het bijna altijd druk is met klanten. Zeker wanneer klanten komen met vragen over aan te schaffen producten neemt dit erg veel tijd inbeslag en is er geen medewerker meer beschikbaar voor de klanten die alleen iets willen afrekenen.

Fijne winkel met medewerkers die meer dan voldoende kennis hebben. Erg fijn om goed geadviseerd te worden.

Paradigit had voor de surface pro 4 de scherpste prijs, ik hoop dat ze ook de cover met fingerprint reader kunnen leveren... die is knap lastig te vinden

Vriendelijk personeel, ben laatst bij bcc niet echt tevreden geweest over hun "high service" dus ik kan paradigit van harte aanbevelen

Zeer overzichtelijke website met veel keuzemogelijkheden en zoekopties. Bestellen ging zeer snel en het betalen makkelijk. Snel de bevestigingsmailtjes ontvangen. Zeer tevreden.

Veel verzendmogelijkheden.

Dit weekend online een Hyper 212 Evo gekocht bij Paradigit. Snelle levering, ook op zaterdagen. Product goed verpakt tegen beschadiging en overzichtelijke emails, zoals het facatuur, ontvangen. Ook kwa prijs was dit de goedkoopste voor het product dat ik zocht!

Snel, netjes en goed verpakt.

In de winkel werd ik uitermate goed geholpen met het aanschaffen van een tablet. Ook bij de vraag naar wat niet al te dure accessoires had dezelfde medewerker mij goed geholpen. Kortom ik was erg tevreden.

Alles werd netjes voor me in een tas gedaan om alles veilig mee te nemen

Ik werd erg goed en klantvriendelijk geholpen. Daarbij kreeg ik niet het gevoel dat ik iets aangesmeerd kreeg.

Goed advies en kennis van zaken, scherpe prijzen. Wel bizar dat de website beter weet wat erop voorraad is dan de mensen in de winkel.

Had direct problemen met mn nieuwe laptop maar werd goed geholpen in de winkel.

Fijne winkel, duidelijk en bekwaam personeel. Vriendelijke uitstraling en goede prijzen. Voorraad klopt ook altijd netjes.

Netjes op tijd.

Goede oplossingen geboden.

duidelijke informatie ontvangen over artikelen ,gebruik en toepassing.Behulpzaam bij het maken van keuzes en vooral eelijk

nog geen ervaring met verzending maar de bereidwilligheid over informatie verstrekking was prima.Ook voor niet Paradigit assortiment

IK BEN ZEER TEVREDEN MET MIJN NIEUWE SATELITE C50Dt-B-105. TE TOUCHSCREEN WERKT OVER HET ALGEMEEN OOK GOED . HOU NIET VAN WINDOWS 10, HAD VEEL PROBLEMEN DAARMEE, BIJ MIJN OUDE LAPTOP. MAAR OP DEZE HEB IK ER GEEN PROBLEMEN MEE. BEN ER BLIJ MEE.

IK HEB HEM IN DE WINKEL GEHAALD

DEZE WAS PRIMA.

Overzichtelijk website! Snelle levering, goed overzicht met duidelijke basis informatie, prima prijs! Verzenkosten zijn minimaal.

Product goed verpakt, met alle relevante informatie.

De website is overzichtelijk en je hebt heel snel het product gevonden dat je zoekt. Ook is er een ruim assorttiment

On-line bestellen is eenvoudig bij Paradigit. Wifi repeater die ik zocht was goed geprijst, dus besteld en snel geleverd!

Prettige, overzichtelijke website met een mooie layout. Veel gratis betaalopties. Een mooi en uitgebreid assortiment.

Er was een klein probleem met mijn kortingscoupon. Ik kreeg direct iemand ana de lijn van de klantenservice en het probleem was ook gelijk opgelost. Daarnaast ben ik ook nog zeer vriendelijk geholpen.

Super snelle service! echt een aanrader, voor de rest van mijn tech zal ik ook hier heen gaan!

Zeer overzichtelijke website. Alles is makkelijk te vinden en het bestellen gaat ook heel handig.

IK heb meerdere malen producten bij Paradigit besteld en ik was er elke keer erg tevreden mee. Goede kwaliteit, veel diverse producten, goede zoekfunctie en filter. Ze hebben regelmatig aanbiedingen en je kan betalen via Paypal.

De producten worden altijd goed verpakt zodat er niks beschadigd, ze gebruiken nooit te veel verpakkingsmiddel en de dozen waarin de producten zitten zijn ook niet te groot i.v.m. het product (de grootte van de doos past dus mooi bij het product)

Overzichtelijke site,producten makkelijk te vinden en te bestellen. Goede communicatie en volledig overzicht van de kosten en het totaalbedrag.

Het bedrijf houdt je goed op de hoogte van de levering en de mogelijkheid tot volgen van het pakket maakt het geheel compleet! Ook de levering is goed geregeld, netjes en goed verpakt.

Bij vragen kun je ze makkelijk bereiken en je krijgt een duidelijke uitleg en toelichting.

Het was vrij lastig om de status van mijn product te vinden: ik had iets besteld bij een locatie die dicht bij mijn werk lag. Aangezien ik een paar dagen onverwachts op een andere locatie moest werken, wilde ik mijn product op de eerste locatie naar een andere locatie laten leveren: dat bleek onmogelijk. Jammer ;(

Zie bovenstaand: ik wil een bestelling op de ene locatie omzetten naar een andere locatie (allemaal dezelfde winkel, dus geen probleem zou je verwachten): dat kon dus totaal niet.

Bovenstaand zegt het allemaal: er werd niet meegedacht en ik had gewoon pech dat ik door eigen schuld niet in de buurt van de gekozen winkel was. Maar ik vond het slecht dat ik een bestelling niet kon omzetten.

Duidelijke uitleg bij de aanschaf van een KlikAan-module: voorraad is goed te checken en aan de hand daarvan koos ik een winkel dicht bij mijn werk.

Scorekaart voor Paradigit