Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Betrof garantie-claim ivm niet meer werkende home-plugs.
In de winkel in Eindhoven ingeleverd en aankoopbedrag retour ontvangen.
Meteen in de winkel weer een nieuwe set gekocht.

Prima opgelost!

Het begon al met het samenstellen van mijn nieuwe pc. De lieftallige jonge Dane die ik aan de telefoon had heeft bijna 2 uur aan de lijn gezeten met mij om de perfecte pc samen te stellen. Toen ik halverwege er achter kwam dat de samenstelling boven budget kwam, en we al een uur aan de telefoon zaten, besloot ze zelf helemaal op nieuw te beginnen om toch binnen budget uit te komen. En dit lukte perfect. Geen moment heb ik het gevoel gehad opgejaagd te worden omdat ze 'nog meer klanten moest helpen.' In tegendeel.

Toen ik mijn bestelling in huis kreeg bleek de computerbehuizing geen slot voor een dvd speler te hebben. Geen probleem, ik heb paradigit gebeld en binnen 5 minuten was het geregeld. Ik kon hem terug sturen en een andere en goedkopere behuizing bestelling. Ik krijg dus nog geld terug! Ik kan alleen maar zeggen, geweldige service. Paradigit is een absolute aanrader voor iedereen.

Binnen 12 uur had ik de bestelling in huis.

Ze weten echt waar ze het over hebben. Hier werken geen robots die alleen kunnen doen wat op hun schermpje staat. Hier werken mensen. Mensen met kennis van zaken, liefde voor hun werk en een goed gevoel voor humor. Hier werken mensen die er voor zorgen dat jou vraag tot in de puntjes beantwoord worden, ongeacht hoe lang het duurt.

Dank voor uw mooie woorden. Ik zal zorgen dat onze collega's van de servicedesk deze allen kunnen lezen. Ik wens u een hele fijne dag

Groeten,
Johan
Paradigit Webcare

Z170 PRO GAMING leuk moeder bord bestelt bij paradigit en goed verpakt
met wat problemen met geheugen word je goed te woord gestaan en er wordt goed mee gedacht en voor al gezocht naar op lossingen
en als een product niet goed werkt kun je het gratis retour zenden zonder problemen echt een goede service

je wordt heel goed behandelt en goed te woord gestaan en er word gelijk naar op lossingen gezocht via de telefoon en e-mail

Erg vriendelijke service, helaas kreeg ik geen bericht dat m'n product binnen was en moest ik daar zelf achteraan bellen.

2 selfiesticks gekocht voor 25 euro! incl verzending. Goed verpakt en volgende dag in huis. Helemaal blij mee.

ik ben nog bezig met de service garantie, helaas winkel in Leiden is er niet meer dus wordt ik nu via Utrecht keurig geholpen

Paradigit heeft vaak de laagste prijs. Daarbij is hun site duidelijk en overzichtelijk. De levering was niets verkeerd aan te merken.

Bestelling gignop zich makkelijk, alleen bij he registreren kreeg ik eerst een error waardoor ik me 2x moest aanmelden.

Zondag bestelling geplaatst. Zou dan op de dinsdag binnenkomen. De bestelling komt echter pas ergens woensdag binnen. Als ik dat vooraf had geweten had ik elders besteld.

Update: 26 mei aanvulling na reactie paradigit. Bestelling was van zondag 22 mei. Pinksteren was dit jaar 16 mei. Slechte beoordeling om dit direct op de klant af te schuiven, zonder enig onderzoek.

In uw geval zat tweede Pinksterdag er helaas tussen. dat is een dag waarop zowel wij, als PostNL niet werken. Onze oprechte excuses

het is een winkel met mooie prijzen en met veel variatie
ook is de website overzichtelijk

het is een winkel met mooie prijzen en er is veel variatie.
de website ziet er overzichtelijk uit

Niets negatief over deze winkel te zeggen. Ze hadden het product waar ik naar zocht op voorraad en voor de laagste prijs. De levering was perfect, al heb ik nog geen ervaring met bijv. retourneren.

Fijne winkel, met een groot assortiment en goede prijzen. Snelle levering, dus dat is mooi!

Jammer dat de Paradigit winkels weg zijn. Ik had er goede ervaring mee. Gelukkig kun je online nog blijven bestellen.

Fijne winkel! Bovendien kreeg ik bij mijn bestelling een gratis cover voor de Kobo GLLO HD e-reader, dus dat is helemaal top!

Snelle levering

Leuke aanbieding ( externe disk) , supersnel geleverd en in goede orde ontvangen. Ook leuk dat het al snel porto vrij is.

Goed verpakt, snel afgeleverd (laat in de avond besteld, volgende ochtend in huis)

Ik had nog cadeaubonnen liggen die ik kon opsturen en waar ik een kortingscode voor terugkreeg en dat in een zeer korte tijd.

toestel aangeleverd zoals verwacht
inlichtingen gevraagd en antwoord bekomen wel enige tijd alvorens antwoord.;
verder correct antwoord.
prima

goede levering makkelijk bestellen
prijzen zijn competitief
ik bestel er de volgende keer weer hoot

Heb hier twee laptops gekocht. Goede informatie gekregen en daardoor een goede keus kunnen maken. Laptops worden door beide dochters met veel plezier gebruikt.

Goed verpakt en snel geleverd.

Heb hier twee laptops gekocht. Ben goed geholpen en alles is goed uitgelegd. Laptops zijn voor mijn dochters en beiden hebben er erg veel plezier mee.

Scorekaart voor Paradigit