Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Goede aflevering, snel bevestigingsmail en leveringsmail. Geen enkel probleem. Product afgehaald in de winkel in Eindhoven

Paradigit heeft een goede service en helpt klanten altijd erg goed. Daarnaast zijn er soms acties.

Op zoek naar een kaku schakelaar die ik vond op paradigit.nl. Bestellen was zeer eenvoudig, duidelijk en compleet. Verzending en verpakking waren ok. Niets op aan te merken.

Bestelproces zoals je zou verwachten. Wel duurde de aankomst van de bevestiging van de idealbetaling lang. Aangezien het besteloverzicht in je account op de site niet meteen bijgewerkt wordt (pas daarna blijkbaar) dacht ik even wel betaald te hebben maar niets besteld. Na een minuut of 5 dan toch de bevestiging.

Prima verpakt (wat aan de ruime kant). Netjes op tijd verzonden. Uiteraard weer slecht postnl service, maar daar kan de winkel niets aan doen.

Perfecte service en klantvriendelijkheid zoals gewend van Paradigit. Makkelijk en handig thuiskrijgen en of afhalen in de winkel.

Tweede keer dat ik hier iets heb besteld. Eerste keer ging prima (raspberry pi) . Nu een Alcatel onetouch idol 3 (4.7). Deze was echter niet bij hunzelf op voorraad maar werd via andere partij bezorgd. Er werd echter nog steeds beloofd dat er binnen 24 uur geleverd zou worden. Dat is niet gelukt helaas. Ik rook al onraad toen in de bestelbevestiging 2 werkdagen levertijd stond in plaats van 'de volgende dag' . Contact met klantenservice gehad. Aardige lui die je netjes te woord staan. Volgens de eerste persoon zou de telefoon echt zaterdag bezorgd worden. ( Ik had hem vrijdag besteld). Zaterdag niets. Toen zou het dinsdag worden , weer niets. Lang verhaal kort: Uiteindelijk is de telefoon woensdag bezorgd via DHL. Klantenservice heeft hun best gedaan en ook netjes een tegemoetkoming toegezegd. Dus bij elkaar voldoende, maar als ze het niet op voorraad hebben kunnen ze eigenlijk niet beloven dat het de volgende dag bij je thuis is.
Nog een klein minpuntje: De Smartphone had van mij wat beter verpakt mogen zijn. Hij kwam in een klein doosje met relatief weinig bescherming.

Te laat in een doosje dat van mij wat beter gevuld had mogen worden met beschermingsmateriaal.

Prima lui, doen hun best. Hebben denk ik alleen niet toegang tot alle gegevens, waardoor ze je niet volledig correct kunnen informeren.

Dank voor uw bericht.
Al onze medewerkers op de servvicedsk hebben volledige toegang tot alle gegevens van klanten. Ebnige wat wij niet in kunnen zien, is de verzendstatus bij een zgn. dropshipments.
De door u bestelde smartphone is rechtstreeks aan u geleverd, zonder tussenkomst van ons magazijn. En alleen in die concrete verzendingsgegevens hebben wij geen inzage.

Ik ga uw klacht omtrent de verpakking dan ook doorgeven aan onze leverancier. Wij danken u voor uw feedback, hier zijn wij altijd erg blij mee.

Groeten,
Paradigit Webcare

snel te woord gestaan en vlug geregeld ben zeer tevreden al vaker wat besteld altijd goed gegaan

snel geleverd

snel geholpen

Overzichtelijke website, prima prijzen. Bestellen gaat prima. Snelle email met overzicht van het bestelde producten. Via registratie toegang tot het verloop van de bestelling.

Product op voorraad, volgende dag levering. Vrijdag besteld voor levering zaterdag, dan is het voor mij mogelijk om thuis te zijn, hier gaat het mis TP-LINK TL-PA4010PKIT blijft op, wordt verwerkt ,staan. Zaterdag middag contact op genomen met service , de voorraad klopt niet, en er wordt een alternatief aangeboden, is voor mijn niet bruikbaar (geen door lussen 220v). Nieuwe levertijd zou doorgegeven worden, inmiddels maandag middag, niks gehoord, en geen Tp-link kit. Kit staat op hun website nog steeds, op voorraad en levering morgen, wachten op de volgende klant die denkt het set morgen in huis te hebben, de voorraad op de website wordt dus niet bijgewerkt denk ik, jammer is volgens mij wel een van de belangrijkste dingen voor een webshop. Order maar even annuleren en ergens anders bestellen.

Snelle reactie op email. alleen bij de vraag. wanneer het product geleverd wordt. blijft het stil.

Snelle verzending, goede support, keurige afhandeling van orders. Nooit slechte ervaringen gehad met Paradigit. Top (web)shop!

Heel super KLANTENSERVICE en telefonische ondersteuning wachttijd is bijna Geen 1 min ardig medewerker. Voldoende beantwoorden

Paradigit is voor mij al jarenlang DE betrouwbare computerwinkel. Als Paradigit iets aanbiedt, dan weet ik dat ik het kan vertrouwen.

De bestelling kon snel geplaatst worden. De website is erg duidelijk, waardoor ik snel kon vinden wat ik nodig had, evenals snel afrekenen. De website is zodanig fijn opgebouwd, dat ik het overzicht de hele tijd had.

Voor 23.30 besteld, de volgende dag in huis: het klopt echt. Wordt ook netjes afgeleverd, waarbij een handtekening vereist is. Wel zo fijn, als je meer kwijt bent aan een product, dat je deze mate van zekerheid hebt. Het product was netjes verpakt en in goede staat aangekomen.

Laptoptas gekocht echter bleek na 3 maanden al licht te scheuren, na tas opgestuurd te krijgen bleek dat het huidige exemplaar niet meer leverbaar was echter boden ze wel netjes een alternatief met een compensatie van hun kant.

Zoals hierboven vermeld nette afhandeling van het retour sturen en bieden van oplossingen.

goede service, alles snel geleverd en goed verpakt voor een lage prijs. verder waren de mensen in de winkel zeer vriendelijk.

Na rondkijken in de website naar de winkel geweest voor goed advies. Wat wil je nog meer.

Producten zijn scherp geprijsd en ik heb ze snel thuis. Dus dat is gewoon goed.

Product werd snel geleverd en komt netjes verpakt thuis aan.

Product voldeed niet. Kon makkelijk retourneren en heb ondertussen een vervangend product ontvangen.
Dit is 2e vervangend product. Ik hoop dat deze wel gaat werken en ben benieuwd hoe dit wordt opgelost als deze ook niet goed werkt.

Zie eerste review daar staat het een en andere goed uitgelegd wat er mis is gegaan

Beste Johan,

Ook werd ervan uit Paradigit geen ruil mogelijkheid voorgesteld?

Kun jij daarin wel iets voor ons betekenen? Want dat zou een nette oplossing zijn want we zitten nu met 5 Nokia Lumia's waar we niks mee kunnen. Paradigit wees niet zo stug en help je klanten

Zoals aangegeven is er op zakelijke aankopen geen herroepingsrecht.
Een omruilvoorstel is daarin helaas gelijk aan terugname en dat is (wettelijk gezien) dus geen mogelijkheid. Om die reden is er ook geen ruilvoorstel gedaan.

Dat is, nogmaals, erg vervelend, maar daarin kunnen wij niets voor u betekenen.

Paradigit Webcare

In onze vakantie 5x de Nokia lumia 640 besteld, tot zover alles goed. Maar dan betalen via iDEAL dit ging tot 3x mis dit lag niet aan een storing aan de bank en ook niet aan de plek waar wij op vakantie waren, ik had daarvoor nog een betaling verricht. Dus waarschijnlijk een fout van paradigit. Uiteindelijk betaald en bevestiging ontvangen.

Verzending was wel op tijd maar wat bleek bij open van de doos er zaten Nokia lumia 640 enkele sim in en dit moesten dubbele sim zijn. Bestelling nagekeken en ja een fout mijn zijde ik had de enkele sim besteld ipv de dubbele sim.

We hebben contact opgenomen met de klantenservice en aangezien ik zelf nog op vakantie was heeft 1 van onze medewerkers dit gedaan. Deze werd van geen kant geholpen. Ze konden niet terug genomen worden of omgeruild dit omdat het een zakelijke aankoop betrof! Er is geen enkel bedrijf in Nederland zou stug is als paradigit mijn werknemer werd gewoon vermeld zo is het en niet anders en dit staat in de algemene voorwaarden. Na onze vakantie zelf nog gebeld met paradigit en mij werd het zelfde verteld. Een fout is menselijk maar als je dan 0 medewerking krijgt van de verkopende partij en het afschuift op de algemene voorwaarden en niks van een coulance regeling wil treffen ben bij een waardeloos bedrijf dat alleen maar wil incasseren en geen oplossingen wilt aanbieden als er iets fout gaat! Van mij krijgt PARADIGIT DE KOUDE DOUCHE!

Wij betreuren dat u dit zo ervaart.
Op zakelijke aankopen is herroepingsrecht inderdaad niet van toepassing. Daar kunnen wij niets aan doen.
Dat dat u simpelweg is medegedeeld betreur ik. Dat had, in mijn ogen, ook onderbouwd moeten gebeuren. Maar de boodschap blijft helaas wel gelijk: wij kunnen zakelijke aankopen nooit onder herroeping terugnemen.

Mijn oprechte excuses dat u deze ervaring heeft gehad.

Met vriendelijke groeten,
Paradigit Webcare

De levering van mijn laptop was buitengewoon slecht. Dit lag echter aan PostNL Paradigit kon hier zelf niks aan doen.

De levering van mijn laptop was buitengewoon slecht. Dit lag echter aan PostNL. De laptop zou tussen 10.30 uur en 17.30 uur komen (wat al een erg lang duurt). Om 18.45 kreeg ik een bericht dat de postbode mij niet thuis had aangetroffen. Dit is niet mogelijk. Ik denk dat het te laat werd voor de postbode en dus werden alle overige pakjes maar als niet thuis bestempeld. De dag erna zou hij tussen 10.30 en 13.30 komen, maar ook hier was hij 1,5 uur te laat.

Het pakket was wel goed ingepakt.

Ik heb een klacht ingediend bij Paradigit. Ondanks dat zij er niks aan konden doen kreeg ik toch een waardebon van 5 euro als pleister op de wonde.
Goed afgehandeld van Paradigit.

Ik had 5 dagen geleden een simpele vraag gesteld aan de klantendienst en zij nemen nog niet eens de moeite om deze te beantwoorden.
Als ze op een simpele vraag niet kunnen antwoorden, vraag ik me af wat er gebeurt wanneer ik een probleem heb ...

Beste Edje1969,

Heel vervelend dat u dit zo ervaatt.
Ik zou graag weten vanaf welk mailadres u uw "simpele vraag' heeft gesteld. Dán kan ik nl. pas zien wat er met uw mail gebeurd is en bij welke collega deze terecht is gekomen.
Onze excuses.

Groeten,