Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Ik betaalde snel en veilig online met IDEAL. Ik kreeg een e-mail van de betaling.

Vrijdag bestelen zaterdag middags mijn thuis

Snel helpen voor mijn

Paradigit heeft een overzichtelijke site en biedt een korte levertijd (momenteel voor 23:30 besteld, morgen in huis). Alles verliep zoals aangegeven en de prijzen zijn in vergelijking met deze ervaring zeer goed.

Zeer snelle verzending die waar gemaakt is, maar bestellingen worden niet in het weekend verzonden.

pakket lag klaar in de winkel maar geen mail ter bevestiging, terwijl er stond vandaag besteld morgen in huis.

gechat en meteen antwoord

Ik heb er een bestelling gedaan om kwart over 11 savonds, en hij was er de volgende dag om 2 uur al. De prijzen zijn ook goedkoop vergeleken met andere webwinkels. Zeker een aanrader.

Het product was met zorg verpakt en de levertijd was zeer snel.

Mooie printer voor een goede prijs. Heeft alles wat ik nodig heb en meer (fax, sheetfeeder, scanner en printer).

Goed!

Wij werden door de mensen in de winkel goed geholpen met onze keuzen voor een laptop voor mijn studie

De levering was wat later door een fout bij het betalen vertraagt en kwam dus 1 dag later.

Ze waren snel en duidelijk en hielpen mij goed met mijn probleem

Heb een Intel Draadloze AC-WiFi en Bluetooth adapter - PCI kaart besteld voor mijn laptop.

Waardeloos? Omdat op de website bij dit artikel stond dat het op voorraad is, maar achteraf was dit niet het geval en moesten zij het bij de leverancier bestellen. Echter kon ik zelf niet 4 dagen wachten op mijn levering en heb het ergens anders besteld waar het wel de volgende dag geleverd is.

Voorraad beheer klopt niet op deze website ! Erg jammer !

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Paradigit, altijd op tijd bezorgt en ik heb nooit problemen gehad.

Het product was goed en stevig verpakt waardoor de kans op schade tijdens de reis aanzienlijk word verkleind

Overzichtelijke site makkelijk te vinden, goede uitleg via video beelden, makkelijke betaling.
Herinnering via de mail over de producten die zich nog in de winkelwagen bevinden.

Snelle levering, goede verpakking en goed op de hoogte gehouden via de mail.

Levertijd was in eerste instantie 8 dagen. Dit zijn er uiteindelijk 16 geworden. Dit was jammer, maar de berichtgeving over het uitstel was goed

Klanten service goed, vriendelijk en behulpzaam

Handige zoeksysteem. Ik kon makkelijk een laptop zoeken. Maar misschien zal het ook handig zijn als je op klokfrequentie kon zoeken.

Op de site staat besteld voor 23:30 morgen in huis. Woensdagavond voor die tijd besteld. Nu nog steeds niks (het is nu vrijdag) Ook geen track en trace code gekregen.

bestellingen liggen altijd vlug klaar. Met versturen heb ik geen ervaring omdat ik op een steenworp van een winkel woon haal ik altijd zelf op.

Laptop is aangekomen, momenteel aan het testen of de laptop zonder problemen werkt. Is een Lenovo laptop zelf niet zo'n hele goede ervaring gehad met bcc en lenovo.

Bestelling was snel gedaan doordat de website wel duidelijk is.
Bezorging is ook op tijd. Apparaat aangesloten het werkt prima.

Supermakkelijk, goede filterfuncties, gratis levering en bestellen tot 23:30. Zo hoort teen webwinkel te zijn!

Volgebde dag geleverd

het is heel erg makkelijk om een bestelling te plaatsen en komt snel binnen !

De bestelling word snel bezorgd

Ik heb er niet mee te maken gehad

goed te spreken over afhandelen goede overzichtelijke website en perfect op tijd geleverd aan huis

super snelle levering

niet nodig omdat service al goed is

25 juli in de webshop besteld en uiteindelijk 5 augustus op het postkantoor achtergelaten. Zo'n beetje alles wat er mis kan gaan is hier mis gegaan, maar Paradigit weet niet waar dit allemaal aan ligt.... Communicatie is waardeloos (lezen is een vak) en echt geholpen voel ik me niet.

Geheel buiten mijn schuld om wordt het product naar iemand anders gestuurd (???). En ik kan dus gewoon wachten. Uiteindelijk, wegens vakantie, gevraagd (wanneer het product weer opduikt) naar een ander adres op te sturen, maar ook dat lukt Paradigit niet...

Excuses schrijven kan iedereen, een klant helpen is tegenwoordig een unicum.

Wat vervelend dat u met een naar gevoel blijft zitten.
Ik wil heel graag voor u kijken, wat er loos is en wat ik voor u kan betekenen.
Zou u mij wellicht een order- of factuurnummer kunnen verschaffen?

Onze oprechte excuses

Johan
Paradigit Webcare

ticket 221321
order VOR16051830

Mijn probleem werdt bijna meteen begrepen en ze legden mij ook goed uit wat ik kon doen en wat zij voor mij konden betekenen en na ik mijn korte telefoontje met hun kon ik weer verder met het oplossen zonder enig oponthoudt

Perfecte service eerste bestelling gaat prima! Ik ga vaker bestellen.. want zo'n service vind je bijna nergens

Toppie

💪 petje af voor de medewerkers

Scorekaart voor Paradigit