Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Aan de hand van de code die ik had ontvangen per mail ging dit heel makkelijk.

We hebben een lenovo computer besteld dit ging heel makkelijk en je kan alles op een rij zetten en zo een goeie laptop uitzoeken die bij je opleiding past. Verder was de service goed binnen een dag netjes afgeleverd Door tnt post. We zijn heel tevreden.

De levering was perfect precies op de tijd nauwkeurig.

Het bestellen was geen punt, Maar jammer genoeg was de harde schijf al kapot voordat hij aan was. Klanten service heeft dit direct kunnen oplossen met meerdere gegeven opties, dus niks te klagen en goed geregeld.

Hele proces van bestelling tot het betalen was een fluitje van een cent. Afspraken worden goed nagekomen zoals beloofd. Artikel wordt goed verpakt ter bescherming. Dus aanrader aan iedereen die twijfelt om online iets te bestellen bij Paradigit.

Snelle levering zoals afgesproken en artikel komt goed verpakt ter bescherming.

Makkelijk te bestellen. Product was precies zoals aangegeven op de website. Goede service, zal zeker opnieuw bestellen bij paradigit.

levering was vlot, zeer goed ingepakt.

fantastische snelle service op de website. Kon meteen bestellen en dat was wel heel fijn.

Het bestellen en al ging snel. Ik had de producten geselecteerd en kon ze meteen betalen.

Ik moest nog iets terugsturen wat niet paste en had dat in 2 dagen kunnen doen. Top service!

Na via Komplett zelf een verkeerd product te bestellen kreeg ik daar via de klantenservice (die via Paradigit loopt) een link naar het goede product. Uiteindelijk is deze echter in de verkeerde kleur toegestuurd door een fout van Paradigit. Uit onvrede heb ik besloten mijn hele order (met een extra product ivm gratis verzendkosten) retour te sturen.

Na het retourneren is alleen één van de twee producten gecrediteerd. Contact gezocht met de klantenservice en daar kreeg ik te horen dat er inderdaad iets fout is gegaan en zij erachter aan zouden gaan. Na 2 weken niks gehoord te hebben weer contact gezocht. Ze hadden intern van de afdeling die erover gaat nog altijd niet terug gehoord. Nog een week later ben ik het zat en heb ik via PayPal een claim geopend. Nu maar afwachten.

Goed verpakt en snel verzonden (voor 23.00 besteld, volgende dag in huis). De klantenservice laat echter te wensen over.

Altijd netjes te woord gestaan maar daar blijft het bij. Er is verder niets te bereiken via de klantenservice.

Zoals hierboven beschreven ben ik onderhand 3 weken bezig om mijn geld retour te krijgen door een fout bij Paradigit. Ik heb nota bene bevestiging dat beide producten goed ontvangen zijn, dus waarom er slechts één gecrediteerd is ontgaat mij volledig. Via de klantenservice lukt dit niet, dus nu maar via PayPal een claim geopend.

Dat vind ik zeer verveend om te moeten lezen.
Ik wil daarom ook graag eens kijken wat er hier aan de hand is en wat ik voor u kan doen.

Heeft u voor mij wellicht nadere info, zoals bijv. een ticketnummer of een ordernummer?
Ik wil heel graag kijken wat we voor u kunnen doen.

Groeten,
Johan

Het ordernummer is via Tweakers al vermeld bij het plaatsen van de review. Dit moet door jullie kunnen worden ingezien.

zeer positief algemeen, vooral service is zeer goed, kundig personeel, vriendelijk en hulpvaardig en naar volle tevredenheid.

normaal

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Ook was het uitzoeken van een product makkelijk aangezien je precies kan selecteren binnen welke prijsklasse je zoekt en welke specificaties je wel en niet wil hebben.

de website werkt heel fijn, makkelijk zoeken en goede informatie, mooie aanbieding gevonden met een hele lage prijs tov concurrenten.

Eerst een reservering gedaan waarbij stond dat het de volgende dag geleverd zou worden bij de winkel maar toen ik zelf contact opnam bleek dit niet het geval, na 4 dagen zelfs nog niet, volgens de klantenservice kwam dit door een leveringsprobleem. Nu opnieuw reservering geplaatst, maar nu bij een ander filiaal, waar hij volgens de klantenservice gewoon op voorraad lag, hier was dan geen leveringsprobleem. ik ga morgen kijken of het dit keer wel lukt...

Ik heb nu verschillende keren met de klantenservice gesproken, ben elke keer netjes te woord gestaan, met na afloop een samenvatting van het gesprek toegestuurd gekregen via de mail. Ik vind het slordig dat ik zelf contact op moet nemen terwijl ik anders geen informatie zou krijgen over mijn vertraagde bestelling en de mensen bij de klantenservice denken verder niet mee met mijn situatie of over een oplossing.

Bestellen ging heel makkelijk en de site is ook duidelijk. En nog de goedkoopste ook.

Netjes zoals beloofd de volgende dag in huis.

webshop is prima, overzichtelijk en er wordt duidelijk aangegeven of de producten op voorraad zijn en wanneer dit bezorgd kan worden. Dit is de voornaamste reden geweest waarom ik mijn bestelling hier heb geplaatst.

ik heb bij Paradigit besteld omdat er duidelijk op de site stond: "vandaag besteld, morgen in huis".
Dit is de enige reden geweest waarom ik hier mijn cooler+pasta heb besteld, de andere shops die ik heb bekeken hadden of de cooler of de pasta niet op voorraad. de nood was namelijk hoog ivm een defecete cooler.
Maar helaas, mijn pakket zou de volgende dag tussen 18.00 en 21.30 worden bezorgd volgens PostnNL. om 21.45 die bewuste avond zag ik op de app van PostNL dat de bezorging was uitgesteld tot de volgende dag :-( best behoorlijk balen, omdat ik speciaal voor deze levering thuis ben gebleven.
Jammer dat bij Paradigit niet gekozen kan worden om de bestelling bij een lokale supermarkt af te laten leveren, dan had ik mijn pakket tenminste wel op tijd kunnen ophalen.
Dus de verzending van Paradigit beoordeel ik hierdoor met waardeloos, ondanks dat ik weet dat het waarschijnlijk meer te wijten is aan PostNL, maar toch. ik vind niet dat Paradigit hiermee kan adverteren als ze het niet kunnen waarmaken.

De klantenservice was goed bereikbaar via de chat op de site. Ze waren begripvol en behulpzaam. De status van de bestelling is gecontroleerd en idd heeft PostNL om een bepaalde reden de levering vertraagd. Ter compensatie kreeg ik een tegoedbon van 5 euries.

Prima webwinkel met lage prijzen en een goed assortiment. Overzichtelijke website. Klantenservice goed bereikbaar. Jammer van te weinig fysieke winkels in het land.

zeer snelle en nette levering

na verkeerd te hebben besteld, heeft de klantenservice dit vlot gecorrigeerd

De producten zijn degelijk geprijsd en het bestelproces was makkelijk. E-mail correspondentie: niets op aan te merken.

De producten waren degelijk ingepakt en ze doen het prima. De producten kwamen zéér snel binnen, had het ergens in de middag besteld en de volgende dag was het rond de lunchtijd al binnen! De handleiding was bij een van de twee dozen niet meegeleverd, vandaar geen perfecte score.

Dit verliep gewoon normaal, niet uitstekend goed maar wel gewoon goed genoeg om het normaal te laten functioneren

Heb het product om 18.30 besteld bij deze winkel zodat ik het de volgende dag zou hebben maar is pas de dag erna verzonden tegen mijn verwachtingen in, het product was immers op voorraad

Een vraag die ik had gesteld n.a.v. een bestelling die ik had geplaatst werd keurig netjes verwoord. Tot mijn verrassing kreeg iki nadien nog een mail ter bevestiging.

Het product verwacht ik zo snel mogelijk te ontvangen

Duidelijke site met volledige product informatie en correcte info met betrekking tot de levertijd en kosten.

Laptop was prima verpakt en is netjes afgeleverd

Na het stellen van een vraag een mail dat er antwoord zo komen na 2 werkdagen. Het antwoord was er al na 2 uur!

Bevestigingsmail na plaatsen van bestelling volgt pas veel later, waardoor het niet duidelijk wordt of de bestelling gelukt is.
Bij status van bestelling volgende dag (het zou dan die dag aankomen) staat er alleen gefactureerd als status. Het is niet duidelijk of de bestelling verzonden is, en je krijgt geen track&trace code mee. Dat zorgt voor onduidelijkheid.

Afwachten maar of de bestelling vandaag nog aankomt.

Scorekaart voor Paradigit