Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenVolgende dag in huis, zelfs toen ik de eerste keer niet thuis was direct diezelfde avond nogmaals aangeboden.
Na e-mail en telefonisch contact goed advies, snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding, mooie aanbiedingen.
Verzendingaltijd levering op tijd.
Klantenservicewerd goed geholpen, en e-mail met aan koop advies.
Bij binnenkomst bleek mijn bestelde product defect. Ik heb Paradigit direct gemaild en ook meteen antwoord gekregen. Ik kreeg een code om het product op te sturen en ontving direct een duidelijk uitleg.
Uitstekend service dus! Ik heb mijn nieuwe product nog niet ontvangen, maar deze zal ik 1 deze dagen binnen krijgen. Het contact is erg soepel verlopen!
Snel antwoord en duidelijke uitleg
Bestel hier niet als snelheid van levering belangrijk voor u is.
De website zit nogsteeds vol met valse beloften: producten staan aangemerkt als 'binnen 24uur in huis' terwijl (na telefonisch contact) blijkt dat dat niet zo is.
Na een fout bij Paradigit moest ik ook nog EUR 2 bijbetalen nadat ik een ander (minder wenselijk product) koos. Ik zou een kortingscode krijgen twv slechts EUR 5 alleen voor een volgende bestelling, terwijl die niet plaats gaat vinden.
Snel product nodig. paradigit zou de volgende dag leveren, maar bleek week later te worden Hier moest ik zelf achter komen door te bellen (2x 20m).
Zeer inflexibel. Niet ondernemend. Niet klantgericht. Traag. Geen oplossing (willen) vinden. Zeer slecht.
Bijzonder vervelend om dit te moeten lezen.
Uiteraard willen we graag kijken wat we voor u kunnen doen, want u mag van ons een dienstverlening verwachten van een hoog niveau.
Ik heb u inmiddels een bericht gestuurd met de vraag om wat feedback.
We willen dit graag met u oplossen.
Groeten,
Servicedesk Paradigit
Vorige week een Lenovo laptop gekocht en de volgende dag was deze in huis, dat is al ideaal. Vandaag had ik een technische vraag wat betreft de versie van Windows. Na een telefoontje met de hulpdesk van Paradigit had ik een duidelijk en helder antwoord.
KlantenserviceZoals hierboven al benoemd, ik heb een duidelijk en helder antwoord gekregen waar ik wel degelijk wat aan heb. Er werd met mij meegedacht en de persoon was erg vriendelijk!
heel makkelijk een bestelling doen je kunt dirdirekt zien of het op voorraad is en snelle levering
Verzendingsnelle levering
Klantenserviceje word altijd netjes te woord gestaan
Snelle levering! Geruime keuze. Bij retourzendingen doen ze ook niet moeilijk. Helaas is de winkel er niet meer en mis ik nu directe communicatie.
VerzendingVolgende dag in huis.
KlantenserviceHangt er van af wie je aan de lijn krijgt qua expertise.
Michiel van der sloot heeft ons uit de problemen geholpen. Een supergoede service gekregen super. Ga dit aan iedereen doorvertellen.
VerzendingVia een mailtje gekregen wat we moeten doen.
KlantenserviceSuper service, ik stond er van te kijken dat ik zo goed werd geholpen.
Makkelijk besteld goede service factuur ontvangen en het bestel bewijs van me product ook ontvangen.
VerzendingDe bestel status Klopte niet te vroeg ontvangen
KlantenserviceDit was de eerste keer dat ik anderhalf uur heb Moeten wachten.
ik vond de bestelling erg gemakkelijk verlopen zonder enige problemen, en ook makkelijk op kunnen halen.
De bestelling geplaatst en binnen een aantal minuten een bevestiging alles verloopt prima wachten op het product ik ben erg tevreden.
VerzendingHet product op de aangewezen datum 15 september besteld en nog in verwachting tot nu toe verloopt alles zo als het hoord zo als ik van jullie gewend ben.
KlantenserviceIk ben super gehopen 2 Maanden geleden terug gekomen met een defect product en heb een nieuw product morgen ontvangen.
Product snel gevonden op de site, makkelijk te bestellen en netjes ontvangen op de beloofde leverdatum.
VerzendingHeel goed ontvangen, snel en goed verpakt.
Ik vond het heel gemakkelijk om alles te bestellen, en ook fijn dat ik het gratis bij mij in de buurt op kon halen.
VerzendingIk vond het gemakkelijk om dicht bij op te halen.
Op zondagavond besteld, maar op dinsdagmiddag nog niet bezorgd in de winkel. Woensdagmorgen gebeld, 3 wachtenden voor mij, na 24 minuten pas contact.
Verzendinglevering was niet op tijd, op de site staat levering volgende dag. Omdat op maandag de winkel gesloten is, moet het toch zeker op dinsdag geleverd kunnen worden.
Klantenservicezeer goed advies gehad in de winkel
Onze oprechte excuses voor de vertraging die u heeft ervaren. Wij betreuren dit zeer.
Wegens de enorme drukte op onze telefonsiche helpdesk, kan de wachttijd inderdaad soms wat oplopen. Wij doen echter onze uiterste best om iedereen z.s.m. te helpen.
Is inmiddels uw klacht verholpen?
Ik was even in de waar over een pauze tussen de bestelling plaatsen en dat de bestelling zichtbaar was op de website, maar alles ging verder perfect.
VerzendingOp de hoogte gehouden met mails en SMSjes, en de levering gebeurde zoals vooral verteld wordt.
KlantenserviceIk heb mijn ervaring tijdens het bestellen genoemd als een klein puntje, en die hebben er netjes op gereageerd.
Ik heb 1 september een bestelling van 200 euro gedaan, betaald via PayPal. De bestelling werd op 2 september afgewezen vanwege een prijsfout, het bedrag zal "zo snel mogelijk" teruggestort worden op mijn rekening. Op 6 september nog steeds de betaling niet ontvangen, dus contact opgenomen met de klantenservice. Geen reactie ontvangen. Op 9 september nog eens, weer geen reactie. Ik vind dit een erg slechte gang van zaken en ik ben nu al 11 dagen mijn geld kwijt geweest.
Klantenservice2 keer een mail gestuurd en geen response gehad over een tijdspan van één week.
Erg vervelend om te lezen dat u geen reactie heeft gehad op uw mail. Helaas is het momenteel gigantisch druk, waardoor een vertraging zit in de mail-beantwoording.
Waarvoor sowieso onze oprechte excuses.
Inmiddels is de betaling teruggestort voor zover ik kan zien.
Nogmaals onze oprechte excuses voor deze vervelende situatie
Na een tel. gesprek en een mail is nagekeken waar het probleem vandaan is gekomen en hoe vaak het al hersteld is. Na goedkeuring is het verstuurd naar paradigit voor (eventueel) herstel.
VerzendingRetour van de order voor herstel binnen 1 dag bij paradigit aangekomen.
KlantenserviceNadat de papieren waren ingevuld om de notebook te versturen voor reparatie was het i mogelijk om het te printen. Dit is direct opgelost zodat de notebook ter reparatie al weer bij paradigit is.
Ik was op zoek naar een nieuw moederbord en proccesor voor een pc upgraden van mijn gaming specifiek voor het spel Trainsimulator 2016, Paradigit heeft mij zeer goed verder geholpen met het kiezen van de juiste onderdelen. Trainsimulator 2016 werk gewoon super om mijn computer met stabiele FPS waarden.
KlantenserviceDe klantendienst was zeer hulpvaardig en uitstekend, ik heb zeer goede advies gekregen welke pc onderdelen ik het beste kon nemen. Gewoon Top services
Seagate seven gekocht. gereserveerd via webshop en kon meteen zelfde dag ophalen. top service. kom zeker terug.
Goed aanbod en behulpzame mensen in de winkel. Ik werd aangeraden om in plaats van ter plekke een laptop te kopen een laptop te laten thuisbezorgen via de webshop. Op deze manier kan je gebruikmaken van de 2 weken bedenktijd (die wettelijk verplicht is voor webshops). Goede tip! Verzending liep prima.
VerzendingVerzending liep goed, alleen bezorgde PostNL hem eerder dan aangegeven, maar Paradigit is hier niet verantwoordelijk voor.
KlantenserviceGoede hulp gekregen over aanwezige producten en producten die binnenkort in de winkel zouden liggen.