Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Bestellen bij Paradigit ging supermakkelijk en de verzending was ook nog eens razendsnel. Alles netjes geleverd zoals beloofd. Nu zou het helemaal geweldig zijn als we voor kerst een PS5 winnen voor de kinderen,dat zou het feest compleet maken!

Verzending was zoals beloofd de volgende dag, zelfs tijdens de drukke feestdagen.

Klantenservice heb ik zelf niet nodig gehad. Alles was naar wens

Ik zocht een SSD. Zoeken ging makkelijk met de filters, en de prijs was erg scherp. Alleen op dit moment moet je bijna dagelijks naar de prijs kijken want deze fluctueert heel veel.

Account aanmaken en betaling was snel geregeld.

Prima verzending via DHL met veel updates over de bezorging.

Altijd betrouwbaar met prima levertijden. Deze winkel heeft de zaken goed voor elkaar. Klantenservice is ook erg behulpzaam.

Levering was prima op tijd. Dit geldt ook voor eerdere bestellingen.

Ik heb geen klachten te melden over Paradigit. In het verleden eenmaal contact gehad en ben toen vlot uit de brand geholpen.

Levering was prima op tijd. Dit geldt ook voor eerdere bestellingen.

Nieuwe thinkpad x1 Gen 13 besteld. Geadverteerd met "voor 16h besteld, morgen in huis".
Na bestelling bleek dat het vanuit een externe leverancier verzonden ging worden, die heeft het meer dan een dag later pas verzonden.
ongeacht de drukte bij de pakketdiensten, zou je er toch vanuit mogen gaan dat het interne proces, dus de verzending en belofte die Paradigit op hun site doet wel juist is.
Had ik dit geweten dan had ik hem bij een andere leverancier gekocht.

Twee keer gebeld. Eerste keer ging ze het uitzoeken, waarna ik pas de volgende dag bericht kreeg.
tweede keer werd ik sneller geholpen met een track en trace, die nog leeg was omdat er geen verzending was van de externe leverancier.

Het was makkelijk te bestellen, binnen een dag bezorgd en goed verpakt! Ook achteraf te betalen, dat vind ik met duurdere aanschaffen wel prettig, pas betalen direct ná ontvangst.

Precies op tijd geleverd, tijdig een link gekregen en veilig ontvangen door een meegestuurde qr-code verplicht te moeten tonen.

Prima, geen klachten gehad en geen klantenservice nodig gehad gelukkig!

Bestelervaring en betalingsmogelijkheden zijn prima in orde en in lijn met wat men tegenwoordig verwacht van een moderne webshop.

Verzending en levertijd was zoals beloofd de volgende dag (DHL). Het enige vreemde was dat er een handtekening vereist was voor ontvangst en dat DHL het pakketje gewoon voor de deur neer heeft gezet, maar daar kan Paradigit vermoedelijk niets aan doen.

Het geleverde product (NVMe SSD) was netjes verpakt en helemaal in orde.

Makkelijk te bestellen en overzichtelijke website. Ik verheugde mij op de volgende dag, wanneer de portable ssd geleverd zou worden. Totdat ik las dat er verzonden werd met DHL. 🥴

Voor 23:30 besteld, volgende dag in huis gaat niet op als je met DHL laat bezorgen. Duurt minimaal 2 dagen!!
Beetje misleidend dus.

Als ik had geweten dat dit scherm zonder displayport kabel kwam, had ik de oudere versie met zilveren stand weer opnieuw gekocht gezien die gewoon netjes met beide kabels geleverd werd.

Monitor op maandag voor 23:30 besteld, donderdag bezorgd, website geeft aan 'op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis'.

Klantenservice reageerde op het eerste bericht, dus dat is fijn, maar daarna viel het contact stil. Ik blijf het raar vinden dat er nergens duidelijk aangegeven staat welke kabel je meegeleverd krijgt gezien de Nederlandse website van LG op de specificatie pagina van de monitor onder accesoires bij displayport en hdmi beide Ja aanduidt.

Hardeschijf voor NAS gekocht.

Gelikte website met toeters en bellen zal me een worst wezen
Als de prijs goed is en deze fima verkoopt 't, dan koop ik 't en anders niet...

Verder wel goede duidelijke website, kiezen/klikken/betalen klaar.

Ook goed dat gelijk bij de verzendoptie gelijk te kiezen was wanner product door DHL aan de deur gebracht kon worden.

TOP!

Dit heeft geen betrekking op Paradigit zelf.
Levering werd uitgevoerd door DHL.

Alles op de site was heel overzichtelijk en duidelijk. Kiezen van het product en betalen ging heel makkelijk hierdoor. Ik heb nergens problemen mee gehad.

---

Ik heb de klantenservice niet nodig gehad, maar verwacht dat dat net als de andere dingen gewoon goed zal zijn. De mailtjes met informatie over mijn bestelling waren in ieder geval goed.

'S avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd. Verzending was dus super goed

Via Tweakers gezocht welke winkel deze kast Lian Li O11 Vision Compact voor een leuk prijsje verkocht en het snelste kon leveren, nou, dat was Paradigit.
Via het linkje in tweakers meteen op de juiste pagina en kopen.

Product kwam snel aan, de doos was in goeie staat geen deuken krassen of scheuren.

Had zelf klantenservice niet nodig,
echter, na het kopen kreeg ik meteen een bevestiging mailtje.
Met dezelfde dag nog een mailtje van verzending.

Een laagste prijs met blackfriday voor iets wat ik zocht, en nog wat anders.

Vind de zoek vind niet zo goed.

Het is ook niet in een handige search-tree, waar je door de categoriën kunt scrollen, te algemeen in dit geval.

Zodat je voor elk item weer opnieuw even moet zoeken.

Ps: Vind het jammer dat ook deze shop Klarna toelaat, niet positief, bescherm je klanten door het niet te doen zou mijn advies zijn.

werkte prima, beetje druk bij de post, dus was de track & trace wat onduidelijk nu.

Producten vergeleken, waardoor ik hierop uit ben gekomen. Duidelijke beschrijving en na bestellen snel geleverd, top.

Het product is met de leverancier meegestuurd en een dag later had ik het binnen. Netjes verpakt en niet beschadigd.

Prettige website met voldoende informatie over producten, een ruim aanbod en altijd een up-to-date overzicht van de te verwachten levertijd

Het bestelde product is verzonden op de datum dat het volgens de website weer beschikbaar zou zijn. Wordt keurig op tijd afgeleverd

Geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, echter zijn er voldoende mogelijkheden om dit wel te doen. Eerdere ervaringen zijn altijd positief geweest

het bestellen ging soepel en alles werd duidelijk aangegeven met goeie beschrijvingen. de bezorging was snel en goed

Het plaatsen van een bestelling gaat prima en alles is verder duidelijk.
Betaling verliep ook soepel.

Op zaterdag besteld en maandag al geleverd.
Vanuit Paradigit overigens geen melding dat het daadwerkelijk verstuurd is, maar wel vanuit DHL.

Super snelle levering, goede duidelijke communicatie via email, factuur en bestelling snel weergegeven per mail. Top!!!!

Super snel! Binnen 2 dagen was het binnen, dus zeer tevreden!

Op zoek naar een nieuwe voeding voor mijn PC kwam ik (via Tweakers..) uit bij Paradigit. Op zondagmiddag de gewenste voeding gevonden en besteld, bestelling maandagochtend binnen (!) en dat voor de laagste prijs (volgens Tweakers...).
Sorry, maar hoe kan dit beter?

Op zondagmiddag besteld, de volgende ochtend in huis. (Ik woon in een buitengebied.)

Dit keer niet nodig gehad, in een ver verleden wel en dat ging toen prima.

Snelle verzending, netjes compact verpakt in enkel papier en karton en volgende dag in huis

Verzending (DHL) was vlot, ondanks de black friday/feestdagen drukte zondag besteld, maandag in huis. Bezorgcode is netjes gecontroleerd.

Alles ging naar verwachting, tussendoor werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status en de volgende stappen. Verder niet mee in aanraking geweest.

Scorekaart voor Paradigit