Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestellen was makkelijk en informatie was duidelijk. Genoeg betaalmogelijkheden aanwezig. Je wordt goed op de hoogte gehouden.
VerzendingLevering was de volgende dag zoals aangegeven op de productpagina.
AlgemeenLage prijs in vergelijking met andere aanbieders, daarnaast de volgende dag al bezorgd.
De webcam zelf is van goede kwaliteit en scherp beeld.
AlgemeenBestelling plaatsen is gemakkelijk en is snel verzonden!
Ik krijg wel redelijk wat verschillende mails, maar niet te storend.
Goed geleverd zonder beschadigingen. Verder is het product het product en daar kan Paradigit niks aan wijzigen, fijn dat het voor een scherpe prijs geleverd kon worden
KlantenserviceGeen slechte ervaring mee, ik verwacht geen issues als er problemen zijn. Heb ooit al eens eerder besteld.
AlgemeenOverzichtelijke website. Heb een Noctua NH-D12L besteld, die op voorraad is.
Maar ze komen hun belofte niet na; "Voor 23:30 besteld, morgen in huis".
Erg jammer, als je bewust voor een winkel kiest die snel kan leveren, omdat je het product snel nodig hebt.
Op vrijdag om 14:00 een Noctua NH-D12L besteld, die op voorraad is en de volgende dag zou worden geleverd.
De dag erna nog geen track & trace code en verzendbevestiging ontvangen.
AlgemeenGeen aanmerkingen. Overzichtelijke site, concurrerende prijzen en had de snelste levering tussen de concurenten en snel reagerende klantenservice, vind ik erg belangrijk. Helemaal prima!
VerzendingZoals beloofd, de dag ervoor besteld, de volgende dag geleverd.
KlantenserviceIk had na vraag gedaan omdat de levertijd van het product dat ik had besteld ineens op anderhalve maand stond. Reactie vanuit de klantenservice was een snelle geruststelling dat het product dezelfde dag nog verzonden zou worden.
AlgemeenMooie overzichtelijke site en de producten die ik nodig heb voor de beste prijs gevonden.
VerzendingEn supersnel geleverd gisteravond om 22:17 uur bestelt nu al onderweg en wordt zo geleverd
AlgemeenKoop al jaren bij Paradigit. De prijzen zijn goed, webshop is simpel en duidelijk, nooit problemen gehad.
VerzendingEnige wat beter zou kunnen (vind ik) is als ze via PostNL zouden versturen in plaats van DHL.
KlantenserviceHet is prettig dat het bij Paradigit nog mogelijk is om telefonisch contact op te nemen indien nodig.
AlgemeenGoed bruikbare website. Account makelijk aan te maken. Duidelijk bestelproces. Redelijke prijzen. Factuur automatisch per post aangeleverd. Kortom, niets op aan te merken! Had de klantenservice niet nodig en heb er dus ook geen oordeel over.
VerzendingKeuze bezorgdatum. Snelle levering met track & trace. Goed verpakt. In goede staat aangekomen.
AlgemeenParadigit ken ik als ouds. Kwam vroeger altijd in de winkels en de medewerkers waren altijd deskundig genoeg om je te helpen. Nu alleen online en ook daar is de service zoals ik gewend ben. Geen hoge prijzen. Gaan goed met de markt mee en verzending is lekker snel. Ben ook erg blij dat ze Klarna als optie hebben, toch weer stukje flexibiliteit.
Fijn zaken mee doen. Top!
Like always, lekker snel en op aangegeven tijd. Niet later dan dar. Zoals het hoort.
KlantenserviceEerder telefonisch contact gehad over afhandel proces van een retour. Voldoende informatie gekregen en met een rustige uitleg. Top.
AlgemeenAl meerdere keren bij Paradigit besteld en tot nu toe altijd tevreden geweest. Levering is snel, prijzen zijn competitief.
De website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt soepel. Producten worden goed verpakt geleverd, nog nooit problemen gehad met beschadigingen of ontbrekende items.
Ook fijn dat ze zowel voor particulier als zakelijk goede opties hebben. Al met al een betrouwbare partij waar ik zonder twijfels weer bestel.
Het bestelproces verloopt soepel. Producten worden goed verpakt geleverd, nog nooit problemen gehad met beschadigingen of ontbrekende items.
AlgemeenEen Ryzen 5600 besteld om mijn oude PC een kleine upgrade te geven (oude CPU ondersteunde geen Windows 11). Op de Pricewatch gekeken en gezien dat deze op Paradigit het beste geprijsd was. Wetende dat dit een betrouwebare website was heb ik de keuze gemaakt hier te bestellen.
VerzendingVerzending was goed. Bij het afrekenen meteen de optie gehad om het pakket bij een pakketpunt te laten bezorgen. Hiervoor gekozen modat dit vaak ook mijn voorkeur geniet. Vooral prettig dat dit aan de voorkant wordt aangeboden. Verzending verder was top.
KlantenserviceDuidelijke mail gehad direct na de bestelling over de order. Tevens netjes updates ontvangen over wanneer het pakket geleverd zou worden.
AlgemeenOverzichtelijke website, ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. Ook de specificaties van het product waren duidelijk. Betaling ging soepel via Ideal.
VerzendingOndanks het slechte weer toch nog binnen 2 dagen bezorgd.
KlantenserviceDe status in de klantenportaal bleef lang ongewijzigd. Dus klantenservice gebeld en netjes te woord gestaan. De verzending duurde iets langer door het winterse weer.
AlgemeenWat oudere intel processor gehaald ivm de RAM geheugen prijzen en het is voor een server. Paradigit was ruim de goedkoopste (scheelde 60 euro met de eerst volgende) en kon zelfs een 14e gen halen ipv 13e gen omdat de prijs hetzelfde was.
Grote doos voor het kleine pakketje, maar daardoor wel extra goed beschermd met genoeg vul materiaal. Jammer dat ze geen passend moederbord hadden, anders had ik die daar ook gehaald.
Op 2 januari besteld, en zou 3 januari bezorgd worden. Ik denk echter dat het winter weer ervoor gezorgd heeft dat dat niet lukte (schuld van DHL niet van paradigit. Pakket was al bij DHL.) Uiteindelijk de maandag erop verkregen.
AlgemeenDe Gigabyte Geforce RTX 5060 TI WINDFORCE MAX OC 16G besteld en de volgende dag in huis. Werkt prima en voor de rest niet veel te melden.
VerzendingVerzending was prima op tijd en netjes verpakt in een doos waar een strijkplank in past!
AlgemeenHet bestellen is gemakkelijk. Website is goed overzichtelijk en duidelijk.
Prijzen zijn prima. Helaas is RAM zo schreuwend duur geworden...
Volgende dag in huis is niet waar gemaakt. Zijn wel de feestdagen net geweest natuurlijk. Gratis verzending is wel top.
AlgemeenBestellen gaat makkelijk en de website is overzichtelijk. Jammer dat Paradigit beloftes doet over de snelle levertijd en deze vervolgens niet waarmaakt. Ik had juist bij Paradigit besteld vanwege deze ogenschijnlijk snelle levertijd. Jammer...
VerzendingHet product is nog niet afgeleverd maar had dit wel moeten zijn. Ondertussen vraagt Paradigit alvast wel om een ervaring met de winkel. Nou, bij deze...
AlgemeenKwam via Tweakers bij Paradigit uit, het was de eerste betrouwbaarste en goedkoopste partij die het beeldscherm aanbood. Bestelling was snel gedaan en betaald. De verwachting was afgegeven na het nieuwe jaar te kunnen leveren, maar kwam zelfs op oudjaar al aan, dus dat was top! Het beeldscherm was goed verpakt.
VerzendingDe vervoerder had het pakket echter bij de voordeur gezet, zonder zich kenbaar te maken, maar daar kan Paradigit niks aan doen. De verzendbevestiging kwam een dag later en gaf aan na nieuwjaar te komen. De volgende dag had ik het pakket al binnen, zonder update te hebben ontvangen. Dat zou beter kunnen, maar mij hoor je niet klagen als ie 2 dagen te vroeg komt!
AlgemeenBestel proces was duidelijk en overzichtelijk. In een paar stappen horloge besteld en via link direct betaald. Aansluitend gelijk een mail ontvangen. Super !!!
VerzendingLevering was zoals beloofd de volgende dag. Horloge om 17.00 uur besteld en de volgende dag om 10.30 uur in huis. Top !!!
KlantenserviceAlle mail over bestelling, levering en factuur waren ruimschoots op tijd.
AlgemeenDe website is heel gebruiksvriendelijk, een paar klikken en ik plaatste mijn bestelling, en vervolgens stond er een DHL-bezorger voor mijn deur met mijn pakket, precies op tijd!
---
Er was natuurlijk geen klantenservice, geen vragen, maar directe verzending.
Dat is precies wat ik wil.
Toen ik mijn bestelling plaatste, kon ik kiezen wanneer ik mijn bestelling wilde ontvangen en die werd precies op de geselecteerde datum bezorgd.
AlgemeenBestellen bij Paradigit ging supermakkelijk en de verzending was ook nog eens razendsnel. Alles netjes geleverd zoals beloofd. Nu zou het helemaal geweldig zijn als we voor kerst een PS5 winnen voor de kinderen,dat zou het feest compleet maken!
---
Klantenservice heb ik zelf niet nodig gehad. Alles was naar wens
Verzending was zoals beloofd de volgende dag, zelfs tijdens de drukke feestdagen.