Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Een pluspunt dat je je bezorgdag kan kiezen! Zeker met wat duurdere aankopen wil je toch zorgen dat je thuis bent.

Werd netjes aangetekend verzonden met bevestigingscode. Geleverd op het gewenste moment

Zondagavond een laptop besteld die een beschadigde verpakking zou hebben en daarom veel korting had. Eenmaal binnengekomen was de verpakking nog perfect. Dus een goede laptop, voor een lage prijs en ook nog eens op zondagavond besteld en maandagmiddag al in huis.

Het was goed ingepakt, een stevige doos rondom de doos van de laptop die ook al stevig was. En op zondagavond besteld en maandag middag al geleverd.

De bestelervaring bij Paradit was duidelijk en overzichtelijk. Betalen ging eenvoudig en zonder problemen via de aangeboden betaalmethoden.

De bestelling werd snel verzonden en netjes verpakt ontvangen. De levertijd kwam overeen met wat vooraf werd aangegeven op de website.

Ik heb geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, maar de contactmogelijkheden zijn duidelijk en goed vindbaar vermeld op Tweakers en de website.

Alles wel naar behoren.

Ik zat eerst bij een andere winkel te kijken, maar daar was er ABC keuze wat gewoon retour producten zijn (andermans problemen) tweede plek voor goedkoopste bestelling voor de combinatie was Paradigit.

Ze verloten een PS5 elke 50 reviews, sturen wel aan op fraude.
"Klantenservice (als je geen contact heb gehad, beoordeel dan bijv. onze contactmogelijkheden)"
Lijkt me niet netjes om te oordelen over iets waar ik geen ervaring mee heb.

Moederbord en CPU zaten goed verpakt in een doos, maar de doos van het moederbord had wel een flinke deuk (onwaarschijnlijk dat deze tijdens transport is ontstaan, dus moet gedeukt verstuurd zijn).

Dus toch een minpuntje.

Kwam keurig op tijd binnen.

1. algemeen
Via het werk kunnen we via brutto/netto computers of laptops kopen bij Paradigit. Dit is natuurlijk een mooie regeling, enig nadeel is dat je vast zit aan het assortiment bij Paradigit. Het assortiment is goed en voor ik denk dat er voor ieder wel wat te vinden is.

Je kan op de website zelf niet zo heel goed filteren op eigenschappen, maar uiteindelijk kom je er natuurlijk wel uit, of je gebruikt de Tweakers pricewatch met filter op Paradigit.

2. verzending

Super snel. 's Avonds om 17 uur is de order geplaatst, een uur later had ik de track en trace al en binnen 24 uur bezorgd. Gaat via DHL die nu ook met een QR-code of pincode achtig systeem werken wat je bij ontvangst van het pakket moet laten zien aan de bezorger.

3. klantenservice

Tja, nog geen gebruik van gemaakt. Ik verwacht dat het prima is.

Snel, makkelijk, eigenlijk alles wat je zou moeten verwachten bij een internet winkel. Volgende keer weer!

Product is goed ingepakt geleverd en werkt naar behoren. Verder geen aanmerkingen.

Had contact gehad om mijn wachtwoord te resetten wat allemaal fijn en soepel verliep. Daarna een bestelling plaatsen was easy peasy! Snelle levering en prima in contact.

Product is na mijn bestelling direct verzonden, dus daar erg tevreden over!

Je wordt geholpen door een chatbot in het begin wat niet altijd even makkelijk werkt (als je kiest voor chatten in iedergeval, je hebt meer opties namelijk). De bot was meer gericht op het plaatsen van een bestelling met product dan de vragen over het resetten van je wachtwoord. Kreeg via de mail echter snelle reactie terug hierover wat fijn was!

Prima website, productinformatie en betaling was niets op aan te merken.
Dat het uiteindelijk niet aan mijn wensen voldeed lag niet aan de webshop.

Via dhl verzonden, volgende dag in huis gekregen. Zowel van de webshop bevestigen van verzending, als van dhl.
Dus wel wat veel mails. 6 mails van de webshop (1 dat ik een account had aangemaakt, 1 van de nieuwsbrief), 3 van dhl

Het bestelde artikel voldeed toch niet aan mijn wensen (lag niet aan de webshop). Na veel onderzoek of het toch wel kon voldoen een retourverzoek ingediend.
Snelle reactie dat ik het terug kon sturen en duidelijke info over hoe dat moest.
Was bijna vergeten het account van het apparaat te verwijderen. Maar gelukkig hielpen ze me daar aan herinneren.
Geld ook vlot terug.
07-01 product thuis
11-01 retour verzoek gedaan
12-01 retour goedgekeurd
15-01 bevestiging product daar ontvangen
16-01 geld ontvangen

Ik heb een monitor gekocht. Het overzicht was goed en duidelijk, ik kon gemakkelijk verschillende producten vergelijken. De prijs was aantrekkelijk. Het was gemakkelijk te bestellen.

Het product werd exact volgens afspraak geleverd. En dit zijn extra woorden, omdat het minimum 10 moet zijn...

Goede prijs en supersnelle levering. Ik heb al vaker naar tevredenheid bij Paradigit besteld. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst altijd een prijsvergelijking maak en een voorraad check. De beste prijs in combinatie met snelste levering wint.

Laat in de avond besteld en de volgende dag rond de middag al in huis! Top.

Ik heb een pc-kast gekocht die ik al heel lang wilde hebben (Fractal Design Define 7 XL) met een flinke korting. De levering was erg snel, alles kwam in orde aan en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring.

Omdat het een product met korting was, verwachtte ik dat de verzending langer zou duren dan normaal, maar het kwam zelfs iets eerder aan dan beloofd.

Videokaart RTX5080 was de goedkoopste vergeleken met andere winkels volgens Tweakers. Bestellen ging eenvoudig en snel.

Zeer snelle en correcte levering binnen een dag.

Ik ben onder de indruk door de service.

Bestellen was makkelijk en informatie was duidelijk. Genoeg betaalmogelijkheden aanwezig. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Levering was de volgende dag zoals aangegeven op de productpagina.

Lage prijs in vergelijking met andere aanbieders, daarnaast de volgende dag al bezorgd.
De webcam zelf is van goede kwaliteit en scherp beeld.

Bestelling plaatsen is gemakkelijk en is snel verzonden!
Ik krijg wel redelijk wat verschillende mails, maar niet te storend.

Goed geleverd zonder beschadigingen. Verder is het product het product en daar kan Paradigit niks aan wijzigen, fijn dat het voor een scherpe prijs geleverd kon worden

Geen slechte ervaring mee, ik verwacht geen issues als er problemen zijn. Heb ooit al eens eerder besteld.

Overzichtelijke website. Heb een Noctua NH-D12L besteld, die op voorraad is.

Maar ze komen hun belofte niet na; "Voor 23:30 besteld, morgen in huis".
Erg jammer, als je bewust voor een winkel kiest die snel kan leveren, omdat je het product snel nodig hebt.

Op vrijdag om 14:00 een Noctua NH-D12L besteld, die op voorraad is en de volgende dag zou worden geleverd.
De dag erna nog geen track & trace code en verzendbevestiging ontvangen.

Geen aanmerkingen. Overzichtelijke site, concurrerende prijzen en had de snelste levering tussen de concurenten en snel reagerende klantenservice, vind ik erg belangrijk. Helemaal prima!

Zoals beloofd, de dag ervoor besteld, de volgende dag geleverd.

Ik had na vraag gedaan omdat de levertijd van het product dat ik had besteld ineens op anderhalve maand stond. Reactie vanuit de klantenservice was een snelle geruststelling dat het product dezelfde dag nog verzonden zou worden.

Mooie overzichtelijke site en de producten die ik nodig heb voor de beste prijs gevonden.

En supersnel geleverd gisteravond om 22:17 uur bestelt nu al onderweg en wordt zo geleverd

Koop al jaren bij Paradigit. De prijzen zijn goed, webshop is simpel en duidelijk, nooit problemen gehad.

Enige wat beter zou kunnen (vind ik) is als ze via PostNL zouden versturen in plaats van DHL.

Het is prettig dat het bij Paradigit nog mogelijk is om telefonisch contact op te nemen indien nodig.

Goed bruikbare website. Account makelijk aan te maken. Duidelijk bestelproces. Redelijke prijzen. Factuur automatisch per post aangeleverd. Kortom, niets op aan te merken! Had de klantenservice niet nodig en heb er dus ook geen oordeel over.

Keuze bezorgdatum. Snelle levering met track & trace. Goed verpakt. In goede staat aangekomen.

Scorekaart voor Paradigit