Gebruikers over webshop Hi-Fi Corner
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenrega exact element voor €379.00 i.p.v. elders €399.00besteld, deze viel eigenlijk bij monteren uit elkaar, hierna een nieuwe ontvangen, deze is niet goed te krijgen. ik heb meer dan €400 uitgegeven aan instelmateriaal o.a. een scope. Nu kijk ik bij hificorner en zie dat ze geen winkel meer hebben, dus waarschijnlijk oude voorraad opgemaakt? en ik krijg nu geen enkelen reactie van hun.
AlgemeenOp 3 augustus een aankoop gedaan van SVSound speakers en deze onmiddellijk via bankoverschrijving betaald. Op de site stond dat alles op voorraad was. Na een week contact met hen opgenomen over de status van mijn bestelling. Antwoord was dat deze bij de douane zat en spoedig zou worden vrijgegeven. 1 week later na zelf terug te informeren kreeg ik te horen dat de set misschien zelfs helemaal niet meer leverbaar zou zijn in de kleur die ik heb besteld. Nu 5 weken verder krijg ik zelfs geen antwoord meer op mijn emails met de vraag om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug naar mijn rekening over te schrijven!
KlantenserviceIk krijg geen antwoord meer op mijn emails en telefonisch zijn ze ook niet meer te bereiken.
AlgemeenHeb hier de LG OLED55C8PLA gekocht. Heb dit model eerst bij CoolBlue & MediaMarkt bekeken en grvraagd of zij hun prijs konden aanpassen aan die van HiFiCorner maar kreeg van MediaMarkt een vaag verhaal over grijze import en dat die modellen dan problemen zouden geven bij upgrades. Belachelijk verhaal want HiFiCorner is gewoon officiële dealer van LG. Product werd keurig bezorgd en door een VIP-lidmaatschap van €10,- per jaar kreeg ik ook nog extra korting van €160,-. Dit lidmaatschap verloopt automatisch dus geen ge-emmer dat je er eindeloos aan vast zit.
VerzendingKreeg keurig een vooraankondiging van de bezorgdatum en later gespecificeerd van een tijdsdeel van de dag. Helaas had Google dit in de spam-box geplaatst dus ik was te laat op de hoogte maar gelukkig was dochter thuis om product in ontvangst te nemen
KlantenserviceOp de site van HiFiCorner stond aangegeven dat ze telefonisch niet te bereiken waren door een storing dus via de site geprobeerd hulp te krijgen. Na een uur nog geen reactie dus toch maar gebeld en werd zowaar geholpen. Inhoud van gesprek was gewoon goed dus HiFiCorner: iets beter de site in de gaten houden?
Algemeendeze review gaat louter over de afhandeling van de klantenservice, de prijzen van door mij gekochten producten en levering altijd prima.
KlantenserviceService;
Ik had een vreemd geluid in een van mijn audio-speakers, en kon dit ook reproduceren met een toon-generator, door lichte druk op conus te plaatsen, was het weg, dus ofwel iets van binnen stuk, of wellicht een draad die tegen conus hing. Opgestuurd.
daar hebben ze hem eerste getest in magazijn, maar niks gevonden, later nog eens in winkel met test-apparatuur, ook niks, anders dan mogelijk de verbindings-schroeven die gerammeld hebben.
Desondanks heeft HIFI-Corner op eigen initiatief preventief een nieuw exemplaar gestuurd, zonder enig aandringen van mijn kant.
mijn inziens top service, derhalve deze review, ook op eigen initiatief.
Algemeenbestellen via de site was vrij duidelijk en makkelijk, dus daar geen problemen gehad
netjes
s'morgens een centerspeaker besteld en die werd meteen verzonden
s'avond rond een uurtje of 8 kwam die binnen
vanaf bestellen tot in huis nog geen 10 uur
dus ik kan niet anders dan het maximaal aantal punten geven
geen contact gehad via de klantenservice, dus eigenlijk kan ik daarover niets zeggen dus ik blijf in het midden zitten
AlgemeenIk heb al regelmatig bij Hificorner audio apparatuur en mijn tv gekocht en het is elke keer uitstekend verlopen. Ik was toe aan nieuwe luidsprekers en ben daarom deze keer naar de winkel gegaan voor advies. In de luisterruimte hadden ze een ruim aanbod aan luidsprekers staan. Voor mij sprongen de Svsound boxen er echt uit. Deze heb ik kort geleden online besteld en nu ik ze in huis heb ben ik nogsteeds heel blij met deze keuze. Dit is niet mijn eerste aankoop, ik heb nu mijn opstelling compleet, maar als ik weer wat wil dan koop ik dit zeker weer bij hifi corner.
VerzendingBesteld en de volgende dag in huis gekregen. De luidsprekers werden door Postnl bezorgd.
KlantenserviceIn de winkel ben ik goed geholpen en het was fijn dat ik rustig in de luisterruimte kon zitten luisteren en vergelijken. Voor het bestellen heb ik via chat nog advies gevraagd over de bekabeling en ook hier was de medewerker heel behulpzaam.
Algemeenduidelijke website en het bestellen ging erg eenvoudig. Ben telefonisch goed geholpen door personeel.
Mooie TV, goed geluid.
's middags de tv besteld en ik kreeg hem de volgende dag al binnen. Via de track and trace code kon ik de bestelling goed volgen
KlantenserviceTelefonisch om advies gevraagd. Ze namen echt de tijd voor me en ik heb eerlijk advies gekregen. Ze denken erg goed mee.
AlgemeenTot aan de levering van mijn speaker (550 euro) ging alles goed.
Ik heb de koop ontbonden, omdat ik de speaker te groot vond en terug gestuurd.
Ik ben inmiddels 2 maanden aan het wachten op mijn geld en inmiddels is mijn rechtsbijstand hiermee bezig. Er wordt niet gereageerd op e-mails en telefonisch wordt er van alles beloofd, maar komt er niets van terecht.
Er wordt niet gereageerd op email en afspraken worden niet nagekomen.
AlgemeenIk was opzoek naar een product, eerst via een goeie aanbieding op de site terecht gekomen, daarna gechat met Cor.
Top advies, snelle reacties, en heel vriendelijk.
Uiteindelijk een zeer goede deal gesloten, het bezorgmoment kunnen kiezen, dit is ook goed verlopen op de afgesproken dag. Product in top staat, dus ik ben zeer tevreden.
Product is later geleverd dan mogelijk was op mijn verzoek.
Ivm het gigantische pakket waarvoor ik zelf thuis wilde zijn.
Dit is uitstekend verlopen.
Lang gechat via de website, daarna alles netjes op de mail gekregen.
En later via de mail opnieuw vragen kunnen stellen en snel antwoord gekregen.
Dit is mijn eerste ervaring met deze shop en zeer tevreden.
AlgemeenBestelling: Pro-Ject Pre Box S.
Op 11-12-2018 besteld. Ordernummer: HFC100157900. Bedrag 272,99 euro.
Op 25-12-2018 om 17:52 uur, een e-mail gestuurd met de vraag wat de status van de bestelling is.
Op 26-12-2018 om 12:44 uur, een e-mail gestuurd met de vraag of de bestelling geannuleerd kan worden, omdat de Pro-Ject Pre Box S niet meer leverbaar is.
Op 28-12-2018. 13:00 uur gebeld.
De bestelling is door mij geannuleerd. Reden het kan lang duren voor de Pro-Ject Pre Box S door de leverancier aan Hifi Corner wordt geleverd. Plus dat de Pro-Ject Pre Box S dt niet meer leverbaar is. De verkoper van de HifiCorner gaat er voor zorgen.
Sindsdien geen teken van leven van HifiCorner: bestelling is nog steeds niet geannuleerd.
09-01-2019 om 11:59 uur: een chatbericht gestuurd.
Reactie van Hifi Corner: Product Specialist:
Op dit moment is het erg druk op onze klantenservice, excuses voor het lange wachten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
14-01-2009 om 15:47 uur: een poging tot chatten.
Reactie van Hifi Corner: Product Specialist:
Ik geeft het op ....
Nog steeds geen teken van leven van de Hi-Fi Corner.
Ik vraag me af of ik mijn geld wel terugkrijg.
Mijn order wordt maar niet geannuleerd door de Klantenservice. Plus dat de Klantenservice onbereikbaar is.
Hallo Xfile,
Vervelend dat je geen goede ervaring hebt. Zoals je zult begrijpen zijn wij niet geopend op 25 en 26 december ivm kerst. Het klopt dat je daarom geen antwoord hebt gehad. Ook klopt het dat we het na kerst enorm druk hebben gehad, soms komt alles tegelijkertijd en dan kunnen we niet alles beantwoorden. Dit stond als het goed is ook in onze antwoorden dat het iets langer kon duren dan normaal.
Je hoeft je natuurlijk geen zorgen te maken dat je je geld niet terug krijgt. Dit is al reeds gedaan.
Wij nemen nog even persoonlijk contact met je op deze week.
Beste Axel,
Ik heb u geprobeerd te bellen, maar krijg helaas telefonisch geen contact. Het aankoopbedrag is al aan u terugbetaald en dit zal afhankelijk van uw bank op uw rekening moeten staan. Ik zal u morgenochtend nogmaals proberen te bereiken.
AlgemeenVerzending geen probleem, had twee toestellen gekocht, Bleken de LG's geen echte 4k te zijn, een terug gestuurd (de andere voldeed wel als tv alleen): ook geen problemen. Problemen beginnen nu twee jaar later:
KlantenserviceTwee jaar geleden een 4k LG tv gekocht, inmiddels is het scherm overleden. LG heeft aangegeven deze niet meer te kunnen repareren (technisch haalbaar maar economisch niet), binnen 5 dagen zou ik het horen van HI-Fi corner, twee weken later nog niks gehoord. Bericht gestuurd, Nu 3 weken later nog niks gehoord, behalve de dag erna dat het ontvangen was.
Gebeld, de betreffende medewerker was in gesprek zou mij terug bellen, week later nog niks gehoord. Na het eerste belletje volgende dag gebeld, telefonisch niet bereikbaar....
Als je nog afvraagt hoe capabel de medewerkers zijn van de klantenservice: zie het gegeven antwoord hieronder. OLED? Specificaties? geen idee of dit voor mij bedoeld is maar ordernummer is al opgegeven. En hoe moet je antwoorden?
Edit#2 Een week verder en weer geen enkel antwoord ontvangen.
Hallo,
Zou je ons je ordernummer kunnen geven? Dan weten we waar wij het over hebben.
Wij bepalen niet de specificaties van een OLED tv, deze worden meestal geproduceerd door LG.
Wij horen graag van je.
Algemeenbestelling plaatsen was makkelijk, maar de aftersales is waardeloos. Het bedrijf is nagenoeg niet bereikbaar en reageert niet op verzoeken.
update:
HifiCorner heeft kennelijk wel tijd om op negatieve reviews te reageren, maar niet om klanten rechtstreeks te woord te staan.
10 dagen geleden in mijn retour door HifiCorner in ontvangst genomen. Tot op heden heb ik daar van HifiCorner geen bevestiging ontvangen of mijn geld terug. Wederom zowel per mail als telefoon geen respons.
Snel, binnen het aangegeven termijn. Product kwam in onbeschermde originele fabrieksdoos aan.
KlantenserviceAftersales is waardeloos. De retoursprocedure is onnodig omslachtig ingeregeld. Het is alleen telefonisch toegestaan een retour aan te melden. Helaas is het zo dat wanneer je het bedrijf belt, je een bandje krijgt dat het bedrijf telefonisch niet bereikbaar is... Ook op een week eerder verstuurde mail blijft reactie uit.
Beste R.C. Web Dev,
Op dit moment is het erg druk waardoor we nu even telefonisch niet bereikbaar zijn, later vandaag zal dit wel weer gewoon het geval zijn. Wat is het bestelnummer? Dan zullen we het probleem zo snel mogelijk oplossen.
We horen graag van je.
Team Hificorner
AlgemeenGeholpen door Cor Kaper: De versterker die ik had bestelt was helaas al verkocht, deze meneer heeft mij een super goed alternatief geleverd beter dan waar ik op had gehoopt. Goeie service, vriendelijk, klantgericht, meedenkend al met al top!
VerzendingBinnen 1 dag binnen
KlantenserviceMeedenkend, oplossing gerichte service.
AlgemeenZeer goed geholpen door verschillende medewerkers van Hi-Fi Corner. Werd duidelijk geinformeerd over verschillende opties. In het geval een produkt niet op voorraad was werd een alternatief geboden. Levertijd was conform de informatie op de website. Volgende dag in huis in mijn geval. Al met al zeer tevreden over mijn aankoop en een zeer goede ervaring gehad tijdens het aankoopproces!
AlgemeenIk heb meerdere uitmuntende contacten gehad met de Chat. Zeer vriendelijk, nemen de tijd voor je, uitleg is duidelijk, denken echt met je mee. Ik heb er super veel aan gehad!
VerzendingIk wou graag een rode platenspeler, maar zou hem graag eerst zien. zodoende hebben ze 2 opties geboden om het laatste exemplaar uit het magazijn te zien; bestellen en indien nodig gebruik maken van de 14 dagen afkoelperiode, of zorgen dat hij in de winkel komt, zodat ik hem daar ter plekke kan bekijken.
ik koos voor het laatste
AlgemeenZeer slechte service.
Ik raad u aan om niet bij deze winkel te bestellen.
32 inch Philips televise besteld voor bij mijn ouders op de slaapkamer,
bleef meer dan een dag op "wacht op verzenden" staan.
Heir over contact mee opgenomen waarna ze gewoon simpelweg de status veranderd hebben naar verzonden. nooit bevestiging gehad en hier van een tracking nummer.
Als ik hier vervolgens op door vraag word er simpelweg geen antwoord meer gegeven. ook niet als je een ultimatum stelt.
Kortom, deze zaak is niet te vertrouwen, bestel gewoon ergens anders ook als het je daar veel meer lijkt te kosten. je zult in ieder geval je product binnen redelijke termijn ontvangen.
Probleem word niet opgelost
Geen antwoord meer na doorvragen.
Veranderen alleen even de status en doen vervolgens niets meer.
Update: na het posten van verschillende reviews wordt uiteindelijk gebeld en belooft dat men met een oplossing zou komen, vervolgens hoor je weer niets van ze.
Update: na het aanmelden van de situatie bij thuiswinkelwaarborg is binnen een dag een aantal alternatief toestel aangeboden, het gekozen toestel is inmiddels geleverd.
Bedankt voor uw reactie. Aan de hand van de gegevens en uw nickname kan ik order niet vinden. Zou u ons een privé bericht kunnen sturen? Dan zoeken wij uit of er iets met uw order aan de hand is.
Gr.
Pieter
Hificorner.nl
AlgemeenGing een boel mis, product was niet voorradig bleek achteraf. Uiteindelijk gekozen voor een goede tweede hands. Kreeg HDMI kabel nagezonden (extra) Afstandsbediening en stroomkabel ontbrak. ook na geleverd. Klantenservice top geregeld. lang traject
VerzendingHelaas werkte TNT bezorgcode niet. Dus veel emails heen en weer. maar uiteindelijk alles binnen gekregen. Afstandsbediening en stroomkabel ontbrak. ook na geleverd. Klantenservice top geregeld.
KlantenserviceLiesbeth heeft de geweldig werk verzet dit tot een goed einde te brengen
AlgemeenInteressant om een VIP-deal abonnement af te sluiten. Erg fijn contact en vakkundig personeel. Groot aanbod en alleen maar top spullen.
VerzendingVanwege leveringsproblemen die niet bij Hificorner lagen erg pro-actief naar een oplossing gezocht door Liesbeth en Cor (eerste lijn contact). De verzending via Dynalogic was drama, continu verkeerde informatie maar via Extra@home van PostNL is het perfect verlopen!
KlantenserviceLiesbeth en Cor hebben mij continu uitstekend te woord gestaan en hebben pro-actief naar oplossingen gezocht.
AlgemeenIk plaatste recent mijn 5de bestelling bij Hi-Fi Corner (een RCA-audiokabel), en net als de vorige keren verliep het hele proces rimpelloos. De webshop is zowel aantrekkelijk als overzichtelijk. Bij elk item wordt de nodige info voorzien, de prijzen zijn zéér competitief en de betalingsmogelijkheden uitgebreid en helder.
Telkens kreeg ik het bestelde item binnen de beloofde termijn.
Omdat de kabel die ik laatst bestelde niet voorradig was, kreeg ik van de klantendienst de optie ofwel te wachten, ofwel een upgrade tegen dezelfde prijs meteen te ontvangen. Prima service, en erg snel!
AlgemeenHelemaal top. Al een tijdje op zoek naar wireless in ears. Uiteraard gaan we dan niet voor de airpods, maar voor bose soundsport free. Heerlijke leverkng van hificorner zoals afspraak. Ik trek een fles open dit weekend.
Verzendingvandaag besteld, gister in huis. De bezorger had zijn snelle planga op denk ik...
KlantenserviceHenk jan en cor wisten mij te overtuigen. Weken lang getwijfeld tussen de airpods of de soundsport free. Uiteindelijk gekozen voor de soundsport free. Geen moment spijt van gehad. Bedankt henkjan en cor !